video: the boyfriend tag

Å starte søndagen med en video må jo være ganske passende? Ikke at jeg skal skryte av innholdet i denne altså, men dette er i hvert fall min og Lars-Kristians første videoblogg sammen (minus IKEA-videon selvsagt) og det er jo litt gøy! Jeg håper i hvert fall vi kan gjøre mer i fremtiden, selv om det ikke er hans favorittsyssel 😉 Vi kjørte rett og slett The Boyfriend Tag – 30 spørsmål som han ikke fikk vite på forhånd og som allerede finnes på nett. Det er altså ikke jeg som har funnet dem på, men det er en youtube-greie fra før av. Ganske morsomt, men spørsmålene kunne også helt klart vært litt mer spenstige 😉 Uansett så håper jeg dere liker! Og abonner gjerne på kanalen min om dere vil, det kommer mer her i fremtiden ♥  


76 kommentarer

  1. Søte a gitt Fikk et helt nytt inntrykk av dere nå

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *