middag i ekspressfart

adams_3

Nå som jeg er høygravid og litt frynsete i kantene om dagen er ikke kreativiteten helt på topp eller lysten tilstede når det gjelder matlaging, det skal jeg innrømme. Jeg blir fort matlei og det å stå ved grytene gir ikke den samme gleden som det gjerne bruker å gi – derfor har denne uken vært en stor lettelse ettersom vi fikk Adams Matkasse levert på døren mandag kveld. Denne gangen har vi valgt Ekspresskassen, noe som betyr 5 raske og sunne middager i en og samme kasse. Alt vi trenger er litt tid før det kan serveres, men ikke mer enn maks 20 minutter. Og det er jo så deilig! 

adams

Kassen består av flere smarte løsninger som gjør at vi automatisk bruker mindre tid på kutting, koking og steking, men det går ikke på bekostning av verken smak, kvalitet eller sunnhetsnivå. Vi har jo testet Adams Matkasse en god stund nå og jeg må innrømme at Ekspresskassen virkelig står høyt blant alle kassene de har å by på. Det er noe med en hektisk hverdag og matlaging, for vi vil gjerne ha så mye tid som mulig sammen etter både jobb og barnehage før det er sengetid, og middagen er et sentralt samlepunkt – men det skal gjerne gå fort å lage det. Så sånn sett er Ekspresskassen midt i blinken for oss, ettersom maten som medfølger smaker så godt i tillegg. Kan tenke meg at Ekspresskassen er perfekt for dere som har skolebarn i hus igjen også? 


– denne uken har menyen bestått av blant annet disse rettene – 

adams_9

adams_5

adams_6

adams_1

I helgene er jeg all in når det kommer til å bruke mye tid på kjøkkenet altså, da er det bare koselig å investere en ekstra time ved grytene, spesielt når de små også kan hjelpe til. 

adams_2

Ekspresskassen er bare én av mange kasser Adams Matkasse byr på, de har et bredt utvalg og du velger selv når du eventuelt ønsker å motta en matkasse. Det trenger ikke å være hver eneste uke, men du kan for eksempel bestille til en spesifikk uke som du vet vil bli travel og ferdig meny og råvarer vil komme godt mer. Finn den kassen som passer best for deg HER. Du kan også velge mellom 3, 4 eller 5 middager og for enten 2 eller 4 personer. 


Dersom du er ny kunde, får du 25 prosent rabatt på første levering samt en velkomstgave. Du kan klikke HER for å bestille og bruk koden BLOGG_CAROLINE. Angående velkomstgave kan du velge mellom pizzasett fra CEMO eller salt- og pepperkar fra Rosendahl. Gaven leveres på døren maks 2 uker etter din første Matkasselevering 🙂 

18 kommentarer

 1. blouse brand?:)

  1. Caroline

   This is from Polo / Ralph Lauren 🙂

 2. Camilla

  Mye reklame på bloggen din for tiden 🙁
  Blitt lei.
  Vil det fortsette sånn ?
  Når det gjelder dette tilbudet. Er det faste retter ?

 3. Håper dere lurer de mest fanatiske leserne skikkelig – har en liten haug med innlegg forberedt så LK bare kan trykke på en knapp og publisere med passende mellomrom, mens dere får dere noen fullstendig anonyme, rolige dager på føden uten stalkere 😀 Hadde vært sååå konge, haha! Så får de heller komme ilende til i etterkant som de alltid gjør; «åh, jeg bare VISSTE det!» og «jeg hadde det bare SÅ på følelsen!» Ler! Sikkert mye gode intensjoner, men det står jammen respekt av å orke kommentarer fra ymse hold 🙂

  Ønsker deg og dere det aller beste, en bra fødsel og en fin og rolig barseltid for alle fire! <3

 4. Forresten; mtp at du har uttalt deg flere ganger at dere har kuttet ut rødt kjøtt pga miljøhensyn, hvordan løser dere det i matpakken fra Adams som ukentlig inneholder rødt kjøtt?
  Kjøper du kylling eller fisk og erstatter med?

 5. Du skrev jo her om dagen at kostholdet siden januar har bestått av vegetar/vegan, fisk og hvitt kjøtt, men når dere har matkasse spiser dere rødt kjøtt? Skjønner ikke helt.

 6. Middagene ser kjempe gode ut, men for en nydelig bluse du har på deg:) Du ser super fresh ut 🙂
  Masse lykke til når lille tenker å ta seg turen.

  1. Caroline

   Tusen takk, Charlotte 😀

 7. Mina Kristiansen

  Hei du! Dette spørsmålet har ikke noe med denne posten å gjøre, men jeg lurer sånn på hvor den blå pysjbuksa di med skyer er fra?? Hehe 🙂 Den ser SÅ digg ut! Så har du også en nattkjole med «Squad goals» på. Hvor er den fra? OG en my little pony-pysj, stemmer ikke det? Hehe 😀 Hvor er den fra? Hilsen pysj-freak 🙂

  1. Caroline

   Begge to er fra Asos.com, men den med skyer er fra maternity-avdelingen 🙂 Den er dødsdigg! My little pony har jeg ikke, men care bears som er fra Cubus 🙂 Er LITT i overkant av glad i pysjamaser selv! Haha :p

 8. Ingvild

  Hadde det vært flere valgmuligheter mtp hvor mange dager i uken man kunne hatt det, hadde det vært perfekt 🙂 Med turnusjobbing får dessverre ikke disse matkassene nådd sitt fulle potensiale i vårt hus. Men er veldig deilig med ferdig planlagte måltider! Det er den kjedeligste jobben 😉 hehe.

 9. Men her er set jo rødt kjøtt?

 10. Dere som er 3 (2+1 barn) hvor mange personer bestiller dere mat til? Vi er også 3 (2+1 på 2 år).

  1. Caroline

   4 personer, vi kunne ikke hatt noe mindre 🙂

 11. Hei. Hvor har du kjøpt de gardinene som henger i bakgrunnen? Takk for svar.

  1. Caroline

   De kjøpte vi med huset faktisk 🙂

 12. Tusen takk for tips – liker det så godt. Men glassene dine, hvor er de fra?

  1. Caroline

   De er fra Åhléns 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *