the classic date – dinner and a movie

dinner_movie_3

For en fin kveld vi hadde i går! Tusen takk til Siri som gjorde det mulig for oss, det var rett og slett utrolig godt å komme seg ut litt sammen, spise god middag og gå på kino. Det er Mersmak-festival i Skien denne helgen, så det var ganske fullt på de fleste restauranter, men vi fikk et bord på La Bodega som har utrolig god tapas! 

dinner_movie

dinner_movie_5

dinner_movie_4

smykke h&m / veske saint laurent / (annonselenker) kjole HER / pumps HER 


Etter et par timer der, gikk vi videre opp til kinoen og var for en gangs skyld ute i GOD tid før filmen starten 😉 Vi er det paret som alltid kommer 3-4 minutter ut i selve filmen og som må tråkke oss forbi alle som har sittet der i 10 minutter allerede. Men ikke i går! Rakk til og med å plukke med oss litt smågodt, så jeg skal si det var liv i magen underveis i filmen. Var nesten redd for at vannet skulle gå mens vi satt der – haha 🙂 I går kjentes fødselen veldig nærme, men i dag kjennes det fjernere igjen. Det er rart det der.. 

dinner_movie_2

dinner_movie_1


Jeg var hos jordmor en tur i går, og med bare 8 dager til termin kan det faktisk skje når som helst. Det er en rar tanke, men jeg kjenner meg veldig klar nå. I følge pappa skjer det på torsdag, så de har tatt seg fri fra jobb, kommer da og blir til mandag. Haha 🙂 Vi får se på det! Senere i dag får vi vennebesøk her, jeg tenker at dette er siste helgen vi får vært sosiale på en stund, så det er bare å invitere! Været ser ut til å holde seg bra, så jeg håper på litt kubb på gresset og trashy food sammen med Skal vi Danse etterpå. Håper dere også har en fin helg foran dere! Nå skal jeg ut og svinge malerkosten før jeg skal trene litt, spent på løpeformen, det blir fort noen dager mellom hver gang nå, men både intervaller og vanlig løping går helt fint fortsatt. Det er jo helt sprøtt, men veldig gøy 🙂 

99 kommentarer

 1. Hvorfor har du tatt så mye i leppene nå?

  1. Caroline

   Jeg har ikke tatt noe i leppene siden oktober / november 🙂

  2. Birgitte

   Man får hovnere lepper når man er gravid, spesielt nær fødsel. Men sånn ellers: Med hvilken rett tenker du at du har med et sånt spørsmål?

  3. Christine

   Hun er jo gravid, leppene blir naturlig større, da, hvertfall har mine blitt det begge gangene!

   Du er flott Caroline, lykke til med innspurten! 😀

 2. haha gikk du på kino i den outfitten i Skien :-))))) Sikkert mange som fikk seg et godt skratt!
  Herreminje så urealistisk :-)))))

  1. Caroline

   Nå har jeg bodd i Skien i 5 år og folk er bare så hyggelige her 🙂 Så etter din kommentar å dømme, er du sikkert ikke herfra 🙂

   1. Malene

    Synes da ikke dette antrekket var overpyntet. Jeg kunne fint gått slik på kino, og jeg er
    Bondekjerring og sykepleier i Råde, Hehe 😉 det er da ikke noe galt i å pynte seg litt i hverdagen! 🙂 jeg synes du var kjempefin, elsker skoene! 🙂

   2. Elisabeth h

    Ha ha godt svart!!

   3. Pass på deg selv Lena! 🙁

   4. Ha,ha, man kan jo lure på hvor lena bor hvis hun aldri har sett folk som pynter seg for å gå ut og spise, og se en film ;)))

    Merker at jeg er litt spent hver gang jeg går inn på bloggen nå, litt sånn «er det baby på gang??» Krysser fingrene for at du får en grei fødsel denne gangen også, og lykke til 🙂

   5. Du må få deg «liker»-knapp, Caroline 🙂 Jeg døøøør 😀 bra svar 🙂

   6. Ikke akkurat så hyggelig du heller Caroline når du svarer sånn, men så er vel ikke du fra Skien heller 😉
    Be the bigger person sier jeg bare, overhør og ikke kommenter tilbake med samme mynt så slipper du å falle ned på samme nivået sånn som du gjør i tilsvaret ditt.

   7. Hva i alle dager var det som ikke var hyggelig med Caroline sitt svar? Hun svarte overhode ikke med samme mynt.

   8. Har bodd i Skien i 4 år og aldri sett noen kledd så der på kino!

   9. hvem idioter er det som ler av folk som har pyntet seg på kino? Jo, kun de som selv ser ut som dasser. Herregud, jeg er født og oppvokst i Skien, men jeg pynter meg forde. Ingen grunn til å se ut som en dass når du skal ut da!

   10. «sikkert mange som fikk seg en god skratt» herregud, så utrolig frekt og stakkarslig forsøk på å prøve å få noen til å føle seg dårlig. Hadde jeg sett en dame kledd som Caroline på kino hadde jeg i hvert fall ikke ledd, men derimot tenkt «gud, så flott!»
    Man behøver ikke å se ut som en slask på kino i joggebukse og hettegenser..

   11. Enig. Vi kvinner kunne faktisk ha pyntet oss litt mer i hverdagen. Jeg fatter ikke at noen går innpå en blogg bare for å rakke ned på andre mennesker

   12. Veldig fine klær! Jeg kan lett bruke dette på kino, og er rett og slett ikke fan av joggebukse og hoodie på kino

   13. Så det er ikke en mellomting mellom superpyntet og joggebukse med hoodie??

   14. Kristine

    High five!!!
    Tar av meg hatten for at du orker å ha kommentarfeltet åpent. Stå på!

  2. Hvorfor skulle noen skratte av antrekket? Det er jo flotte klær 🙂 Tommel opp! Finnes det egne regler for hva man skal kle seg i på kino? Nå heter det vel også at en god latter forlenger livet. Så om noen fikk seg en skratt så er jo det bare positivt for de det eventuelt måtte gjelde 🙂

  3. Christine

   Det er mange som går sånn på kino i Skien,er man på date så kler man seg jo pent. Har selv pynta meg opp for å gå på kino der jeg.

  4. Vet du, jeg synes generelt at vi er altfor dårlige til å pynte oss i Norge. For meg er det viktig både for stolthet og selvfølelse å pynte meg. Jeg blir rett og slett glad av det! Jeg forstår ikke hvorfor du mener det er «urealistisk» å pynte seg før en middag og kino? Hadde det beste vært om alle gikk rundt i joggebukser og slippers dagen lang, lissom?

  5. Birgitte

   Har du noen gang hørt at når man ikke har noe godt å si, så bør man kanskje ikke si noe?

  6. Du mener at Caroline skal kle seg for å tilfredsstille andre og deres forventninger, fremfor å kle seg som hun selv vil? Nå var dette en date med restaurant-besøk før de gikk på kino, hadde vært rart å gå på restaurant med joggebukse og sneakers bare fordi de skulle på kino etterpå..

 3. Lena? Hvorfor legger du igjen slike kommentarer? Kun for å såre?
  Mine 2 jenter på 13 og 16 år sier bestandig» alle skal få gå kledd som de vil,og få være slik de selv vil ingen andre får bestemme det»
  Å dette er jeg så enig i.
  Håper dere koste dere på kino og vil si det var ett veldig fint bilde av din kjære mann

 4. Så flott du er Caroline 🙂 Hadde gått i den kjolen selv jeg 😉 God helg videre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne 🙂

 5. Joggebuksehater

  Herreminje så idiotisk skrevet Lena. Ærevære alle norske damer som gidder å pynte seg når de skal ut, enten det er middag eller kino. Heia til Caroline som er et flott forbilde.

 6. 8 dager, iiiik så spennende!! Min andre fødsel var fantastisk – håper din blir det også

 7. Vil så gjerne like bildene, men på de bildene både i går og i dag går det ikke an å like :/ Veldig rart?!

  1. Caroline

   Det er en bug, men de holder på å fikse det 🙂

 8. Hvorfor satt LK bare der i trappen? 🙂

 9. Cathrine

  Tenkte å ta med meg mannen min på kino en dag 🙂 Og lurer på om Jason Bourne er en film du kan anbefale? 🙂 Eller om du vet om noen andre. 😉

  1. Caroline

   Det kommer jo helt an på hvilke type filmer du liker, men om du har sett de første Jason Bourne-filmene og likte de så liker du denne også 🙂

 10. Jeg tror bitte lille skal hete Emma eller Caronelia 🙂

  1. Hahaha unnskyld meg, men Caronelia hadde jo vært innmari komisk :p oppkalt etter mamma og storesøster. Tenk hvis jente nr 3 skulle komme, skulle hun da hett Caronelianine? Heheh

   1. Caroline

    :p

 11. Åhhhhh, så deilig! :O Nå fikk jeg lyst på smågodt, Hahah

  1. Caroline

   Ja 🙂

 12. Martine

  Har mente jeg 😉 Hehe

 13. Såå koselig, dette fortjente dere:-) Du er så nydelig, ønsker dere lykke til med tiden fremover <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Ida 🙂

 14. Elsker at du gør dig så fin

 15. Du stråler <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Alina 🙂

 16. Marita Wennevold Hollen

  Supre blogginnlegg som jeg stadig følger.
  Flott at du fortsatt trener, blir ofte satt litt ut etter fødselen og med god fysisk form kommer man seg raskere.
  Ad lepper; de fleste gravide får fyldigere lepper under svangerskapet.

  Lykke til med de neste ukene, vakre.
  Mvh
  Marita

  1. Caroline

   Tusen takk, Marita 🙂

 17. Så flotte dere er! Og så lurt å pleie parforholdet før dere blir en familie på fire! Det blir spennende å se om faren din får rett, det blir jo isåfall et septemberbarnMasse lykke til, det gir meg stor glede å følge deg og din herlige familie ❤️

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ja, det er utrolig viktig og ikke minst så koselig <3

 18. Martine

  Syns det er flott st du pynter deg litt ekstra når dere skal på date!:) Du ser helt fantastisk ut:) Har du tenkt å ha en siste gravidoppdaterig nå før fødselen? Lenge siden nå;) Jeg syns det er utrolig moro å følge deg gjennom graviditeten, og jeg ønsker deg masse lykke til. Jeg ble faktisk tante til en nydelig liten jente i dag:):):)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Ja, jeg satser på at jeg rekker en oppdatering til 😉

   Og gratulerer så masse med tantebarn 😀 Gleder meg til jeg får det <3

 19. Så koselig med datenight like før fødsel! Lykke til med fødsel – du er akkurat fire uker før meg i løypa Jeg må bare si at jeg håper du trosser all den negative responsen du fikk sist og poster et magebilde etter fødsel også denne gang, om du føler for det Min mage har aldri sett sånn ut, og kommer heller aldri til gjør det, men jeg blir ikke fornærma for at du viser fram din av den grunn

  1. Caroline

   Haha 😀 Vi får se 😉

 20. Jeg synes du alltid ser råflott ut! Sprekt å trene så langt inn i svangerskapet – du er flink. Spennende dager i møte, jeg gleder meg til å følge med 🙂 stor klem!

  1. Caroline

   Tusen takk, Thea <3

 21. Hei Caroline.
  Lytt til podcasten til Harm og Hegseth, de sier masse hyggelig ord om deg :-)) Et lite tips

  1. Caroline

   Tusen takk, det skal jeg gjøre <3

 22. Du ser utrolig godt ut!
  Lykke til med fødselen og bittelille 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 23. Så koselig date, og så flott du er:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 24. S.Helene

  Herre-min-hatt (hva er herreminje?) for noen lavpannede, misunnelige kommentarer du må tåle Caroline. Du er helt nydelig og jeg hadde gjort akkurat det samme på en datenight med kino og middag; nemlig pynta meg! Både for eget velvære og for kjæresten min;) Spiller vel ingen rolle hvor man er, om det er på bøgda eller i LA så er det vel lov å ta seg godt ut på date? Skal man bli latterliggjort for å sminke seg og ta på seg hæler og kjole nå da? Folk må få gjøre akkurat som de vil om det er å laffe ivei på date i sliten joggebukse, fett hår og slippers eller i fullt bunadshyr! Denne latterliggjøringen er et gulleksempel på janteloven: «du skal ikke tro at du er noe/er bedre enn oss»…… Regner med det går inn i ene øret og ut det andre Caroline, det er jo så teit at det nesten gjør vondt. Har du forresten noen gang tenkt å konfrontere noen av nettrollene? (Det har jo vært noen bloggere som har gjort dette for ikke lenge siden, på tv)

  1. Caroline

   Jeg er helt enig, S.Helene! Jeg skjønner ikke hvorfor det skal ha noe å si hvor man bor? Det spiller vel ingen rolle.

   Jeg har tenkt på det et par ganger, men selv om vi vet hvem enkelte av nettrollene er, hvor de bor osv. så er det aldri noe vi har vurdert seriøst.

   1. Everyone has their struggle- er det jo noe som heter. Nettrollene har sikkert mye frustrasjon å andre ting som gjør at dem tar det ut over andre. Ikke noen vits med å sparke på dem som allerede ligger. Å de trigges sikkert enda mer av at de får så mye oppmerksomhet.

 25. Syns du ser nydelig ut, godt å pynte seg for mannen når enn først skal på date!!masse lykke til med fødsel.

  1. Caroline

   Tusen takk, Aina 🙂

 26. Masse lykke til i dagene fremover!
  Jeg fikk min lille skatt 01.08 og storkoser meg med ny hverdag!

  Gode klemmer og riestøv til deg, vakre <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Marte! Og gratulerer så masse med baby <3

  2. klokken 01.08 eller første august? 🙂

 27. Madeleine

  Så utrolig koselig ut, å du ser utrolig smashing ut til å være så nærme fødsel. Lykke til 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Madeleine <3

 28. Hei Caroline!
  Ville bare ønske deg lykke til i tiden fremover – med både fødsel og livet som tobarnsmor!
  Har også lyst til å si at jeg blir i så utrolig godt humør av snapchat-storyen til både deg og Lars Kristian!
  Dere er fantastiske. Fortsett å spre glede på den måten 🙂

  Ha en fin kveld.

 29. Så flott kjole! Gøy å pynte seg når man er høygravid også 😉 Jeg er helt imponert over at du klarer å gå i de hælene rett før termin! De eneste skoa jeg fikk på meg på det tidspunktet var mannens slippers, hehe 😉
  Masse lykke til med den forestående fødselen!! Etter min erfaring var andre gang som en lek i forhold til første gang 😉

 30. Hvorfor skal man ikke få pynte seg litt ekstra når man drar på en etterlengtet date, spør nå jeg! Synes du ser kjempefin ut, Caroline! Skulle ønske jeg også fant så fine kjoler som passer til meg, er også gravid, uke 30 🙂 Jeg har så mye mage at jeg bare vagger som en pingvin, så kan ikke gå med høye hæler en gang lenger ;P

 31. Så fin du var!

  Og så har jeg et spørsmål. Beklage om du har fått det før! Det jeg lurer på er hvilke pålegg du mener er best å ha på skiva hvis man vil miste vekt?

  1. Ikke spis brød….

   1. Tull.
    Man går ned i vekt når man spiser brød også. Karbohydrater er ikke fanden selv, og grovbrødskive er sunt. Blir så lei av sånne lavkarbofolk som mener at mel og karbohydrater er årsaken til overvekt.

 32. Så stilig og flott ☺ skoene var jo bare lekre

 33. Bry dig inte om trista kommentarer från de som är missunnsamma Caroline: Du ser fantastisk ut och jag låter mig dagligdags inspireras av din lyxiga blogg, jag drömmer mig bort av dina vackra bilder, tränings- och kosttips, dina tankar om familjelivet, resor men även dina «djupare» vardagsbetraktelser och ställningstagande i viktiga och verkliga samhällsfrågor (du är en duktig skribent) som emellanåt dyker upp här på din blogg, med mera… Jag tycker att det lyser igenom vilket gott hjärta du har och att du har en stark livsglädje! Det smittar av sig. Ditt driv får också mig att vilja sikta och satsa på mina drömmar. Stäng dina öron för olyckskorparna, de som väljer att kasta ur sig spydigheter, de har det mest troligt inte så gott med sig själva och de borde ta en titt inåt sig själva, och jobba med sitt inre. Fortsätt vara den du är, du glädjer så många med dina inlägg, det är jag övertygad om! Hälsar Ida, Oslo

 34. Sandy Álvarez

  Du ser flott ut! Og du skal kle deg slik du bare vil så lenge du føler for det. 😉 det er herlig å lese at dere koste dere slik dere Gjorde. Spennende tid som kommer nå ift babyen- må bare ta en dag om gangen 😉
  Ønsker deg alt godt.

  Jeg vil gjerne du anbefaler meg noe bra for å skjule skygger under øynene- sminke evt en krem for å forebygge. Å ha små barn I huset er ikke alltid like lett vettdu;)

  Fantastiske bilder og fine innlegg som alltid. Takk 😉

 35. Jeg håper jeg klarer å holde løpeformen under neste svangerskap. Var ikke heldig med formen da jeg var gravid, så trening ble det lite av. Blir så inspirert av snapchattene du legger ut, så jeg krysser fingrene for et mer løpevennlig svangerskap neste gang. Lykke til med fødselen!

  1. Caroline har virkelig vært flink til å trene mens hun har vært gravid. Kudos for det! Samtidig kan det være sunt å huske på at vi er alle forskjellig. Noen får eksempelvis bekkenløsning. Da blir løping rett og slett umulig. Det samme gjelder jogging mot slutten av svangerskapet. Da har faktisk størrelsen på magen noe å si. Har man en stor mage begrenser løpingen seg selv etter et visst punkt. Uansett hvor bra form man er i. Caroline skal ha masse skryt for å promotere en sunn livsstil også mens man er gravid, men det kan være lurt å ikke seg selv med andre. Alle svangerskap er forskjellige, og det finnes ikke én mal for trening under svangerskapet. Så selv om jogging går kjempefint for Caroline i uke 40, kan annen type trening være riktig for andre.

   1. Yvonne

    Jeg er klar over det, Naimah 🙂 Jeg måtte tilpasse meg min form da jeg var gravid, slik var det bare. Sammenligner meg ikke med Caroline, men må få liv til å håpe på et mer sprekt svangerskap neste gang 🙂

 36. Du ser smashing ut et spørsmål relatert til Lars Kristian; er han ferdig utdannet ernæringsfysiolog nå? Eller studerer han ikke det lenger?

  1. Caroline

   Han er halvveis i studiet, men tar en liten pause nå fremover pga. fødselen 🙂

 37. Til Lena over her: herlighet, så frekk du er! få deg et liv!

  Jeg synes du ser fantastisk ut som alltid, Caroline <3 ikke bry deg om misunnelige mennesker! Lykke til med fødselen, jeg tror hun kommer 31. på bursdagen min 😀 hihi! Fortsatt god helg til deg og dine <3 klem

 38. Du ser virkelig nydelig ut….. helt utrolig bare 8 dager fra termin. Selv har jeg sett ut som en sperreballong alle tre gangene jeg var gravid. Men det gikk delvis over 🙂 Ønsker deg riktig lykke til med fødsel og baby 🙂

 39. Dere var heldige som kom dere på date så nært termin! 🙂 Vi hadde booket resturant 2 uker før termin, men natten før ble det fødsel, så den daten tok vi på barsel med bamsemums og eplejuice, haha 🙂
  Lykke til med fødsel!

 40. Vakre Caroline 🙂 Gleder meg sånn til bitte lille kommer! Hyggelig med date night, det blir sikkert lenge til neste gang 🙂

 41. Du ser flott ut! Tror Bittelille kommer på tirsdag

  1. Caroline

   Tusen takk, Granny 🙂

 42. Hør harm og hegseth podcast den nyeste! Du får masse fin skryt ❤️

  1. Caroline

   Takk for tips, det skal jeg gjøre 🙂

 43. Jeg har aldri kommentert noe som helst på noen blogger. Men har hatt lyst så mange ganger… Er gammel nok til å være mora di, men følger likevel med på din blogg. Du er flink, tar utrolig flotte bilder og er en inspirasjon i hverdagen Hvordan du takler all mulig kritikk med høflige svar er bare å ta hatten av for! Der har vi alle noe å lære. Hvorfor i alle dager er det nødvendig å kritisere den minste ting? Hadde det vært berettiget så kunne jeg jo forstått det….. Men desverre så er det nok mest misunnelse dette kommer av, slike folk har nok med seg selv og sier utrolig mye om dem. Syns synd på dem som måtte ha det slik. Du er flink og du er flott! Fortsett slik og lykke til med nummer to

 44. Barnehagelæreren

  Må være no galt med øynene mine, det eneste jeg ser er ei flott dame som pynter seg for mannen sin når de skal ut kose seg sammen. Du ser helt strålende ut Caroline,fortsett å pynte deg du det er det alt for få som gjør. Jeg synes det er så fint både for sin egen del og andres å kunne pynte seg innimellom. Jeg har selv en jobb hvor det er mest praktisk å bruke bukser og basic bomullsklær. Derfor gleder jeg meg til helgene ,og når jeg skal noe bruker jeg nesten alltid skjørt eller kjole. Er imponert over at du kan gå i så høye heler, veldig lekkert.

 45. Karoline

  Åå, så koselig! Hvilken kino var dere på? 🙂

 46. Hva tenker du mest på når du skal velge ut hvilke bilder som skal på bloggen? At ansiktet er bra, kroppen ser fin ut, bakgrunnen er kul? Hva er viktigst? 🙂 Men en ting jeg synes er litt kjedelig, når det er så mange nesten like bilder, skrollefingeren blir jo sliten før jeg kommer gjennom innlegget 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *