some snaps from today

dyreklinikk_3

Denne dagen! Jeg har ikke hatt sjans til å åpne dataen min en gang, før nå! Det er planleggingsdag i barnehagen, så Nelia og jeg har vært hjemme og dagen har bare gått opp i røyk. Alt en 2-åring vil gjøre i løpet av en dag! Du sitter jo ikke stille i et eneste sekund 😉 Så kom ettermiddagen og vi hadde en time hos dyrlegen med Hugo og der gikk plutselig halvannen time med fordi det står virkelig dårlig til med tannhelsen hans, stakkar. Lille vennen Nelia fulgte storøyd med da han ble lagt i narkose og synes det var så spennende å være en del av det! «Det går bra, Hugo. Ingenting å være redd for», sa hun. Mens hun strøk og strøk ham over hodet. Lille vennen min. Hun er så god Det hele endte med tanntrekk og fjerning av tannstein som vi forsåvidt gjør en gang i året, og nå er endelig ånden hans on fleek igjen – om det kan beskrives sånn 😉 La oss bare si at en gravids nese og chihiahuaånde ikke går så fint sammen, men nå kan vi endelig kose igjen! Vi tok også en utvidet blodprøve på ham, bare for å sjekke at alt står bra til, han blir jo tross alt 10 år om bare noen uker. Og vet dere hva? Han har helse som en 2-åring! Tenk på det! Jeg ble så glad 🙂 Lille gutten skal leve i mange, mange år til! Det er helt sikkert. 

dyreklinikk_5

dyreklinikk

dyreklinikk_4

dyreklinikk_2

dyreklinikk_1


Så bortsett fra å være hjemmeværende mamma og dyrepleier i dag, har vi laget middag og så har jeg vel vært litt zombie mellom slagene. Nå skal jeg overtale Lars-Kristian til å lage videoblogg med meg, kanskje det er siste mulighet før fødselen står for tur 🙂 Og filming med en liten baby i hus KAN jo bli litt vanskelig. Så vi må jo nesten bare få det gjort NÅ om det skal bli noe av 😉 Håper dere har hatt en fin dag ♥  

52 kommentarer

 1. Jeanette

  hvor er det egentlig blitt av Ronaldo? Har ikke sett han på bloggen på lenge

  1. Caroline

   Ronaldo er her og har det fint 🙂

 2. Så utrolig fin topp!! Lov å spørre hvor den er fra?? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, den er fra Mango 🙂

 3. Kristin

  Haha ser nesten litt ut som at du sier f**k off til Lars Kristian på første bilde, det med kaffekoppen opp mot ansiktet. Her går jeg ut i fra at det er LK som tar bildene. Vet jo at dette ikke var intensjonen din, men litt gøy å tenke på i forhold til det preggasaurus innlegget haha 😉

  1. Caroline

   Hahahha :p Lover at jeg ikke gjør det 😉

 4. Fort et fantastisk stilig antrekk Caroline! Og lille Nelia er jo så skjønn.

  Ønsker deg og din familie alt godt <3 Gleder meg til video!

  1. Caroline

   Nei, så hyggelig! Tusen takk, Jenny 😀 Vi filmer nå 😀

 5. pants brand? 🙂

  1. Caroline

   It is the same maternity pants from asos you asked about last time 🙂

 6. Jeg gjorde akkurat det samme med min turbo i går! Tre tenner måtte ut. Stakkars! Men godt å se at du tar deg en dag «fri» fra blogging når familien «krever» det. Du er så god!

  1. Caroline

   Uff, men det fineste er jo at de får det så mye bedre etterpå! Plutselig har de gått rundt og hatt vondt, og de kan jo ikke si ifra :/ Ja, vet du! I dag hadde jeg ikke noe valg. Det er faktisk umulig å få noe gjort når jeg er alene med henne :p Jeg får ta det igjen til uka, planleggingsdag i morgen også :p

   Stor klem 🙂

 7. Du ser fantastisk ut om dagen! Masse lykke til med fødsel og barselstiden, den går så alt for fort. I det tempoet her blir min gutt på 2,5 år straks konfirmant Heldigvis blir ikke vi eldre;-)
  Klem fra trofast leser:-)

  1. Caroline

   Å, tusen takk Torill! Det er veldig hyggelig å høre 😀 Haha, nei! Godt at vi ikke eldes en dag 😉

   Klemmer til deg og god helg 🙂

 8. I’d love to know what camera lens you’re using! Your outfit shots are always perfection. And I absolutely love those shoes; they seem so practical yet they look lovely.

 9. Hunden vår slet med tannsten, etter vi startet å pusse tennene hans hver dag har det ikke vært noen problemer 😀 kanskje verdt er forsøk? 🙂

 10. Det er ikke spesielt god lukt av hundekjeften her i huset heller, selv om vi pusser nesten hver dag.
  Burde vel ta en tur hos veterinæren, vi og.

 11. Hehe, kjenner til den!

  Er jo helt normalt at 2 åringer er aktive og det er det jeg har prøvd å få andre til å forstå også , d er umulig å blogge når man er hjemme med små barn fordi de krever sitt!

  Jeg har en sønn på 3 år og la meg si d sånn, han elsker barnehagen, er der mellom 9-9,5 timer hver dag, grunnen er ikke fordi vi ikke vil hente før, men rett og slett de gangene vi har henta tidligere vil han ikke hjem, han trives virkelig i barnehagen.

  Etter 9 til 9,5 timer i barnehagen skulle man tro han var sliten, men neida så feil kan man ta, han kan sitte rolig 30 min når han kommer hjem og så er det fullt kjør igjen! 😉 For en energi!!

  Han sluttet å sove i barnehagen dagen han fyllte 2 år og siden da har han stått opp 06 hver morgen og lagt seg mellom 18.30 og 19.

  Maken til energi sønnen min har har jeg ikke vært borti før. Leder av barnehagen har sagt til meg at han er den mest aktive gutten av alle barna i barnehagen og i vår barnehage går d 95 unger så d sier jo litt.

  Jeg har prøvd å blogge da han har hatt planleggingsdag, men d er rett og slett umulig fordi han sitter ikke stille et sekund her hjemme, er trening bare å løpe etter han.

  Har du vært hjemme alene mange ganger mens Nelia har hatt planleggingsdag?

 12. .. men likevel har du masse bilder å komme med! 🙂 Det er det som gjør bloggen din relativt unik, og på dager som dette synes jeg ikke det gjør noe med «vi startet med det, så gjorde vi det og deretter det»-innlegg, når du likevel har så gode bilder å komme med, så man ser jo at du likevel har den i tankene selvom du ikke får satt deg ned og skrevet noe «til oss» 🙂

 13. Veldig fin på håret! 😀 Koselig å lese at Nelia er så snill og god med dyr, det gjør meg så glad 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det regnet da vi tok bildene, så jeg var ikke helt happy med håret :p

 14. Tusen takk

  Hei 🙂 Så fine bilder! Nelia er nydelig.

  Jeg ville bare titte innom og si at jeg er en vegetarianer satt umåtelig pris på oppskriftene du la ut 🙂 Jeg lever med konstante smerter og synes ofte der er vanskelig å lage mat. I dag trosset jeg smertene og lagde shepards pie etter din oppskrift. Jeg gråt nesten da jeg var ferdig for jeg hadde så vondt, men og fordi det var utrolig godt. Så tusen hjertelig takk, Caroline. Lenge siden jeg har vært så stolt og lenge siden jeg har smakt noe så deilig.

  1. Caroline

   Haha, så herlig! Og samtidig ikke :/ Uff, håper du finner en løsning på problemet! Ikke noe godt å ha det sånn! Veldig glad for å høre at du får noe ut av oppskriftene mine, da 🙂

   Klemmer og god helg 🙂

 15. Tnååå, det nederste bildet av Nelia og Hugo som ser hverandre….
  Ha en flott dag!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Janne! Det må du ha også <3

   1. <3 tilbake

 16. Nelia virker så utrolig god og omsorgsfull, slik du pleier å beskrive henne! Slik ønsker jeg at mine egne barn i fremtiden skal bli. Har dere gjort noe spesielt for å lære henne det? 🙂

  1. Caroline

   Hun er virkelig det 🙂 Vi viser henne mye kjærlighet (dette gjør jo alle foreldre selvsagt) og har hele tiden fortalt henne at hun må være snill og god mot både mennesker og dyr, samt at hun ser at vi også er det – både med hverandre, med foreldrene våre og med hundene. I tillegg til å fortelle hva som ikke er riktig, selvfølgelig. Vi snakker generelt mye om følelser 🙂 Men utover det, så er det ikke noe spesielt vi har gjort, det ligger nok mye i henne fra før av også 🙂 Og jeg håper det fortsetter sånn 🙂

   Klem 🙂

 17. Må bare si at du ser skammelig fin ut, høygravid og alt:))

  1. Caroline

   Tusen takk, Mona 🙂

 18. Tannproblemene blir borte om du pusser tennene deres hver dag. Særlig små hunder får lett problemer med tennene. Gjør du dette, tar to min, så slipper han narkose og han kan susses på og koses med uten at dere «grøsser» 🙂

  1. Caroline

   Dessverre så er det ikke veldig mye hjelp i tannpussen, det holder det selvsagt litt i sjakk og gjør at han slipper å pusse bort tannstein to ganger i året fremfor én. Dette har vært et problem i mange år og vi har snakket med dyrlegen om det flere ganger. Rasen er svært utsatt og det er ikke til å komme unna :/ Ronaldo har aldri hatt det samme problemet, heldigvis 🙂 Men så er jo han en annen rase også 🙂

   1. Kjedelig at det ikke hjelper, men som du sier kan det være raseforsjeller.

   2. Caroline

    Ja, veldig synd :/ Fikk tips i går om en slags tannvott som jeg kan forsøke i stedet for børsten, så vi kjøper en sånn og tester det ut 🙂

   3. Det er den vi bruker på vår. Vi trer en tøyfinger på pekefingeren, og bruker hundetannkrem på den.

   4. Hei!
    Godt å høre at Hugo fikk orden på tannstellet:-) Kan også tipse om algepulver på boks, tilpasset hunder og katter, og som vi strør på maten til hunden vår. Vi kjøper det på den lokale dyrebutikken. Dyrlegen sier han har litt tannstein men et veldig friskt tannkjøtt for sine 7 år. Viktigste av alt: det kurerer dårlig ånde! Tannpussen klarer ikke å få bukt med det her i huset:-/ Vi er så fornøyde med algepulveret og hunden elsker smaken!

 19. Ser KG-damene påstår at du bevisst velger å ikke blogge før sent på dag slik at folk tror du ligger og føder = mer klikk og penger. Hva tenker du om det?

  1. Caroline

   Haha 😀 For en latterlig påstand! Da hadde jeg ikke oppdatert andre sosiale medier som Snapchat 🙂 Vi har veldig mye å gjøre om dagen, derfor har jeg prioritert litt annerledes. Mye som skal gjøres klart før fødsel pluss litt til som vi skal fortelle om litt senere 🙂

  2. Irmelin

   Haha, tror kanskje KG-gjengen bør si seg fornøyd med å ha avdekket kreativ bilderedigering og kommentarjuks, og slutte å lete etter spøkelser på høylys dag. For sin egen del. Greit med kritiske røster, og å påpeke alvorlige brudd på lesernes tilitt, men sånne spekulasjoner blir rett og slett for dumt. Når dette blir nivået på diskusjonen så virker det mer som en heksejakt enn et kritisk blikk på medier/bloggere.

 20. Så fin du er! Å ha lille hjemme en dag i blandt er det beste jeg vet. Da gjør vi mye gøy sammen 🙂

  1. Caroline

   Ja, det er kjempekoselig 🙂

 21. I natt drømte jeg at jeg var høygravid. Skummelt og fint på samme tid 🙂

  1. Caroline

   Det er mest fint <3

 22. Så herlig når du forteller hvor omsorgsfull Nelia er mot Hugo 🙂 Har også hund og en liten datter, hun er også veldig snill og koser hunden mye 🙂 Men hender hun kan være litt rampete og lugge også :/ Rekker du en siste gravid oppdatering før fødsel? 🙂 Masse lykke til i tiden fremover.

  1. Caroline

   Det håper jeg, tenkte å legge ut på mandag 🙂 Og det kan jo være jeg rekker enda en etter det også :p Selv om jeg skal innrømme at jeg ikke håper det :p

 23. Camilla

  Så nydelig Nelia er. Hvor er skoene hennes fra? Kjempe fine

 24. Pernille

  Hei, ett lite tips for at hunden din skal få bedre munn helse (og bedre ånde) vil jeg anbefale å bruke dentaflex fra pedigree =) Dette er ett tyggebein til hunder over ett år som gir tennene til hunden din en dyprens, samt at den reduserer tannsteinsproblemer og plakkproblemer. Vi gir dette til hunden vår og har merket stor forskjell på munnhygenen.

  Ha en fin dag=)

 25. Hei. Nydelig bilde av Hugo alene på sofaen. Kan du oppgi spesifikasjonene på bildet (lukker, blender, ISO), evt hvordan du har redigert det? Ønsker å bli bedre på å ta sånne bilder for å forstørre opp 🙂

 26. henriette

  Elsker videoen dine! følger deg i hovedsak på youtube, håper det kommer mange flere godbiter 🙂

 27. Benedicte

  Jeg må bare si at jeg blir oppriktig glad når jeg leser så mange fine kommentarer her!
  Du fortjener mye skryt for å være så aktiv og se så bra ut på slutten av svangerskapet, all heder og ære til deg<3

 28. Prøv å ha algepulveret Plack off på fôret daglig, det gjør susen for tannhelsen. Det er viktig å bruke det konsekvent daglig, ellers kommer plakk og tannstein susende. Hilsen hundeeier og tannpleier.

 29. Kan jeg spørre hvor veska er fra? Den svart- og hvit mønstrete. Er så fin:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *