glatte legger og intimbarbering: 2 must i dusjen

EFI_7

Er det et produkt jeg har forholdt meg trofast til de siste årene, så er det sin barberhøvel. Denne ga jeg også både storesøster og mamma i gave for litt siden og de er HELFRELST begge to. Ikke så rart, den er jo faktisk HELT genial! 

EFI_2

Jeg bruker denne høvelen hver dag og derfor har jeg alltid silkeglatte legger. For meg er nettopp det en viktig faktor for å føle meg vel, spesielt nå som jeg er gravid, så jeg har gjort det til en daglig rutine i dusjen, slik at jeg slipper å tenke mer på det. 

EFI_1

Med Intuition får du superglatte og myke legger, barberbladene er omringet med et stykke som allerede inneholder både såpe og aloe vera, slik at alt du trenger er denne i dusjen og ingenting annet 🙂 Aloe veraen i høvelen er hundre prosent naturlig, parabenfri og mildt parfymert, i tillegg er den beriket med vitamin e for å revitalisere og ta vare på huden din på en skånsom måte. Høvelen er veldig enkel å håndtere og god å holde i, og den gir et jevnt resultat. 

EFI

Dersom du ønsker å bestille en prøvepakke kan du gjøre det . Det er nesten helt gratis, du betaler bare 39,- i porto. Gjør du dette vil du automatisk bli abonnent og deretter motta 2 x 3 pakker med bladrefill hver fjerde måned til prisen av 312,- Dersom du ikke vil fortsette, må du si opp selv innen 2 uker. Les gjerne mer  dersom du vil prøve 🙂 

EFI_5


let’s get a bit private 

En annen favoritt på badet hos meg, er høvelen som heter . Denne er liten og veldig funksjonell for å barbere bikinilinjen og til intimbarbering generelt. Jeg synes faktisk at Efi sin Intuitionhøvel fungerer godt på dette området også, men det er jo ikke tvil om at du kommer enda bedre til med en høvel som er så liten som Quattro Bikini. Denne tåler selvfølgelig også vann, så den kan være med i dusjen sammen med Intuition! 

EFI_3

De nette barberbladene i den ene enden er  utstyrt med et supertynt beskyttelsesgitter for å hindre at du skjærer deg, i tillegg til en stripe med hudpleiende ingredienser som skal gi bedre glid. Ettersom denne ikke har såpestykke som Intuition har, anbefaler jeg å bruke barberskum ved siden av. Wilkinson sword har nylig utviklet et nytt skum som lukter helt fantastisk og som etterlater bikinilinjen og andre steder utrolig glatt og mykt. Dersom du ønsker å bestille denne, fungerer det på akkurat samme måte som med Intuition. Du abonnerer altså på bladene i posten. Du kan lese mer ved å klikke

EFI_4

EFI_8

Dersom du bestiller Quattro bikini nå, får du med barberskum på kjøpet til halv pris. Du får barberhøvelen, barberskum og batteri til 99,- og blir automatisk abonnent ved bestilling. Etter første bestillingen betaler du vanlig pris som er 334,- Da får du 9 blader og barbergel hver 4. måned. Dersom du ikke ønsker å fortsette med abonnementet, sier du bare opp innen  2 uker etter at du har mottatt startpakken din. Klikk for mer informasjon 🙂 

45 kommentarer

 1. Verneting er viktig Så bra at du er fornøyd. La merke til den lekre brettbordet du har på badet! Kan jeg spørre hvor det er fra? Smil fra Laila

  1. Barbering! Ordlister altså!

  2. Caroline

   Hahaha :p Autocorrect <3 Det er fra Skeidar 🙂

 2. Hei! Jeg bare lurte på om du har et skriveprogram å anbefale som man kan publisere blogginnlegg fra? Bloggen din er fantastisk!

  1. Caroline

   Tenker du på bloggplattform? Jeg blogger fra wordpress og har gjort det i mange år, er veldig fornøyd med det 🙂 Tusen takk, Miriam 🙂 <3

   1. Miriam

    Tusen takk for svar 🙂

 3. Hei – sist gang du skrev om denne tenkte jeg at jeg ville prøve. Som du skriver så er den skånsom og gir glatte legger. Opplevde imidlertid at det var vanskelig å skylle ut hårene som havner mellom bladene. Jeg er nemlig blant de late som ikke barberer hver dag…. Har derfor gått tilbake til andre merker. Så om det er flere lathanser der ute så kan det være verd å merke seg.

  Når det er sagt så er jeg imponert over kvaliteten på innleggene – de er varierte, har utelukkende gode bilder, godt språk og er inspirerende selv for oss som er en del eldre en gjennomsnittsleseren din. Lykke til fremover!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Val! 🙂

 4. Cecilie

  Hei!
  Litt på siden av innlegget, men håper det går bra.
  Den rosa buksa med rysjer på rompa som Nelia hadde på en snap med hun og Lars K. ute, kan jeg spørre hvor den er kjøpt? 🙂

  1. Caroline

   Selvsagt går det bra :p Den er fra Lindex 🙂

 5. Bare et lite ps. Når man bruket uttrykket «få med noe på kjøpet» betyr det at man får noe gratis i tillegg til det man betaler for.

 6. Hei Caroline- Jeg har ment å skrive denne kommentaren helt siden jeg prøvde den intuition høvelen med innebygd gelé fordi jeg er ikke fornøyd med den. Ønsker derfor å poengtere at den ikke passer for dem som IKKE barberer seg hver eneste dag, dette er fordi håret samler seg i beholderen og selve barberbladet forsvinner også hele tiden ned i beholderen. Det er rett og slett en stor produksjon av unødvendig plastik og søppel fordi jeg må bytte beholderen oftere enn et vanlig blad. Jeg foretrekker en skarp og langvarig høvel som man lett kan rense og ikke trenger å kaste med engang.

  1. Caroline

   Fungerer det ikke om du skylder bort alle hårene med varmt vann etter hver gang du har brukt den? Jeg gjør det selv og alle hårene forsvinner 🙂 Det er bare å vippe hele bladet av hanken også, for å få bort alt 🙂

  2. Christine

   Der er jeg faktisk uenig. Jeg har god erfaring med at det er lett å fjerne hårene fra høvelen etter barbering. Jeg gjorde det i våres da jeg barberte leggene,etter en lang vinterdvale,og det gikk enkelt.
   Må bare si at denne er god til intimbarbering,og når jeg bruker denne så tar det lengre tid før hårene gror ut igjen enn med vanlig høvel.

  3. Carina Marie

   Den passer utmerket for meg som absolutt ikke barberer meg hver dag. Her snakker vi barbering maks en gang i uka gjennom sommeren og på vinteren er det vinterpels som gjelder – HAHA! Hårene skyller jeg bare av med dusjhodet, fyller liksom håndtaket og «slenger» ut vannet og da følger stort sett det meste av håret med 😉

   Har vært trofast bruker av denne høvelen siden 2008. Veldig bra produkt! 🙂 Har enda tilgode å skjære meg for eksempel…

   1. Gjør det samme som deg! Fungerer utmerket! Brukt siden 2007

 7. Ingvild

  Hei! Vet du om det er enkelt å avbestille? Har erfaring med at det er så komplisert å avbestille diverse abonnement at det ikke er mulig å få det til før fristen har gått ut på grunn av innsending per post av angreskjema og alt mulig rart – litt brent barn som skyr ilden her! Tusen takk for at du nevnte at hovedbarberhøvelen gikk fint på bikinilinjen forresten, det setter både jeg og lommeboken pris på 😉

  1. Caroline

   Det skal være enkelt å avbestille og all kontaktinformasjon finner du her: https://www.efi.no/kundeservice 🙂

   Ja, den går så fint på bikinilinjen! Ikke noe problem i det hele tatt 🙂 Nå som jeg er gravid er det egentlig greit med litt størrelse på høvelen også, så jeg ser lettere hva jeg holder på med :p

   1. Man logger bare inn på siden sin (info på faktura) og kan utsette abonnement og avbestille.

 8. https://www.carolinebergeriksen.no/2013/12/15/baby-stelleprodukter/
  Skal du fortsatt bruke disse produktene til den lille? Hadde vært kjekt med et samme innlegg den gangen her om hva man faktisk trenger av stelleprodukter og hva slags produkter du bruker 🙂 klem<3

  1. Caroline

   Jeg er veldig glad i lykkelig som liten, og kommer til å bruke noen produkter derfra regner jeg med. Rituals har også en god del deilige babyprodukter som jeg lurer litt på 🙂

 9. Hva er det for produkter fra Rituals? Du ser smashing ut som vanlig

  1. Caroline

   De er SÅ deilige! De er fra Rituals og heter Ritual of Sakura med duft av Cherry Blossom + nourishing organic Rice Milk. Skal være med i fødebagen :p

 10. Har prøvd Shai-høvelen etter en blogganbefaling, og den var ræva… så er litt skeptisk 😉
  Synes intuition ser litt klumpete ut, men kanskje den er verdt et forsøk? Er den bedre en gillette? Eller bare billigere?

  1. Jeg bestilte shai nettopp, den var elendig. Gikk tilbake til intuition ganske fort! Brukt den siden 2007

 11. Hei. Sånn ca hvor ofte skifter du barberblad?

 12. Bestilte Intuition for en god stund siden etter å ha lest om det i et av blogginnleggene dine. Kan bare si at jeg er superfornøyd! Enkelt, skånsomt, god lukt, og man opplever aldri å stå i dusjen og oppdage at man har gått tom for enten skum eller blader siden det jevnlig kommer rett i postkassen ! Jeg barberer heller ikke hver dag, men opplever ikke at det er noe problem så lenge jeg skyller høvelen etter bruk.

 13. Syns ikke denne er noe god. vanlig barberhøvel er så mye bedre.

 14. Martine

  SÅ nydelig du er Caroline! <3 Bare lurte på om du kan lage et innlegg hvor du viser dine Asics sko og linker dem osv.? 🙂 Trenger nye løpesko 😉

 15. Cathrine

  Kan jeg spørre hvor skittentøyskurven er kjøpt? 🙂 Og teppe på badegulvet?

 16. Cecilie

  Hvilken leppestift har du på deg her? 🙂 NYDELIG farge!!

 17. Hvilket boblebad har dere? 🙂

 18. Hvor er den rosa vasen med blomst i fra?

 19. SÅ praktisk med sånn stort vindu i taket! Det gir så mye og godt lys 🙂 Det er jo nesten ikke nødvendig med taklys 🙂 Hvis ikke det er en mørk vinter/høst kveld da 😉

 20. Så fin du er <3 Er det lenge siden du kjøpte skittentøys kurven? 🙂 Og hvor?

 21. Skal man ikke bruke den i dusjen? :/ Du skriver jo at den skal brukes i dusjen. På bildet ser jeg jo at du ikke bruker den i dusjen/boblebadet :/

 22. Hvor mange blader har den fra efi? <3

 23. Karoline

  Hei! <3 Hvor kjøpte du kremene? 🙂 Håper du har hatt en fin torsdag <3 Kjære deg 🙂

 24. Hvilken neglelakk har du på tærne? 🙂

 25. Så på snap i dag at dere var hos dyrlegen? 🙁 Håper det ikke var noe i veien med Hugo eller Ronaldo :/

 26. Kan jeg spørre hvilken hunderase Hugo er? 🙂

 27. Hvilke fliser har dere på badet? <3

 28. Kathrine

  Jeg er nå gravid i uke 27 og har oppdaget at det ikke er så lett med barbering for tiden da magen er i veien! Hehe

 29. Fornøyd med produktene fra rituales? Hvilke har du? De ser så eksklusive og gode ut.
  Klem

  1. Caroline

   De er HELT fantastiske! Disse er ganske milde på lukt synes jeg, andre i serien kan bli litt voldsomme, selv om de også er gode. Disse er med rice milk og cherry blossom 🙂 Rituals of Sakura 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *