coffee on a cloud

skyteppe_1

Plutselig er det tirsdag! Jeg skal innrømme at jeg går rundt med den største mandagsfølelsen, men det er kanskje ikke så rart etter en skikkelig søndag i går. Solen skinner i Siljan og det er så fantastisk deilig her at jeg har tatt med meg macen ut i sola for å få ting gjort. Egentlig skulle jeg starte dagen med en treningsøkt, men med den manglende energien jeg kjenner på når jeg slår opp øynene for tiden, kan jeg bare glemme det. Da er jeg mye mer effektiv og får unna litt andre ting i stedet, så kan heller kroppen våkne først og trimme litt når kvelden faller på 😉 Fullstendig ulikt meg, men så nærmer jeg meg også 39 fullgåtte uker i svangerskapet, så jeg tenker at det kanskje ikke er så rart at jeg ikke er helt meg selv på flere områder. 


Ville vise dere de fine skyteppene som har funnet veien inn på barnerommet nå, de er så nydelige! Bestilte dem via etsy og de har visst reist hele veien fra Australia – HER er butikken.  

skyteppe_2

Skulle ønske jeg kunne startet dagen i den skjønne gyngestolen bitte lille fikk av Anette og Stine til babyshoweren, men den er dessverre litt for liten for meg 😉 

skyteppe

Uansett, jeg må bare gripe dagen i mitt litt tåkete tempo og håper jeg får gjort alt jeg må i dag også 🙂 Bortsett fra jobb, må jeg finne et sted å oppbevare skoene mine. Enn så lenge ligger de i tre søppelsekker inne på kottet og jeg får nesten vondt inni meg av å tenke på det! Haha! Tror jeg har en løsning, men det innebærer en god del rydding og det frister jo aldri å starte på noe sånt. Men jeg må jo bare 😉 Orker ikke å dykke ned i digre sekker hver gang jeg skal fullføre dagens antrekk *i-landsproblem* Det er jo så mange som lurer på hvor walk in-skapet vårt har blitt av og det har vi egentlig bare flyttet inn på soverommet, med et skap mindre enn det var før. Der står også et stativ med kjolene mine og rommet ved siden av laget vi jo til for en stund siden, som du godt kan se HER 🙂

Håper dere har en fin tirsdag! Jeg stikker innom litt senere også ♥ 

74 kommentarer

 1. Så flott ett rom, ønsker deg lykke til med fødselen 🙂 Venter spent på navnet dere skal ha på tulla deres 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Monica <3

 2. Skal babyen hete bitte lille?

  1. Caroline

   Haha, ja! Kanskje det :p

   1. Er navnet noe med sky tru.. Sky. Kanskje cloudia hmm spennende!:)

   2. Caroline

    Hehe :p

 3. Hei Caroline! Hvor har du kjøpt fjærlampen I taket? tusen takk! mvh Kari

  1. Caroline

   Den er fra Skeidar 🙂

 4. Solveig

  Hvis du ikke er mettet på skyer, bør du klikke deg inn på http://www.little-cloud.co.uk, mye fint til barnerommet:)

  1. Caroline

   Ååå, tusen takk! Så mye skjønt 🙂

 5. Ha en fin tirsdag, Caroline! Du stråler 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingrid! <3 Føler meg alt annet enn strålende akkurat i dag, så det er veldig hyggelig å høre!

 6. For et fantastisk fint rom lille får!
  Hvordan er frakten fra Etsy? Tenker på å bestille et par ting, men leit om frakten/toll blir dyrere enn produktene.

  1. Caroline

   Den varierer fra selger til selger, men du ser den før utsjekk og betaling om du for eks. betaler med paypal (jeg bruker alltid paypal, så jeg vet ikke hvordan det er med andre betalingsmetoder) Har bestilt en planleggingsbok derfra en gang hvor frakten ble like dyr som boken, så da ble det jo litt voldsomt. Men det varierer som sagt 🙂

   Klem 🙂

 7. Haha – kjenner det der med rydding… Sitter selv og utsetter og utsetter en skikkelig ryddeøkt akkurat nå og leser bloggen din isteden 😉

  1. Caroline

   Det er jo så voldsomt tiltak, men SÅ digg når det er gjort 🙂 Tror jeg skal bruke kvelden. Kanskje :p Men så har vi et gjerde som skal males også, og det er faktisk litt deilig med luft.. 😉

 8. susanne

  Har en feeling at bittelille kommer på Fredag – Lördag <3 Spennede!! kose deg og flott at du hviler masse. klem!

  1. Caroline

   <3

 9. Hvor har du gjort av den rosa stripete liftgardinen? Nå ser det ut som om du har tatt den vekk? 🙂

 10. Hvor er kaffe koppen din fra? <3 NYDELIG!!

  1. Caroline

   Den er fra Green Gate 🙂

 11. Hvor har gardinen blitt av mon tro?… 🙂

 12. Det hadde vært koselig å se klærne du har vasket og gjort klar etter Nelia:) ren nostalgi.

  1. Caroline

   Å, det kan jeg jo fikse i et innlegg denne uken 🙂

   1. Gudrun

    🙂

 13. Jeg gleder meg SÅ til å se hvilken vogn dere har valgt denne gangen!
  Hilsen ei med Vogndilla <3

 14. Jennifer

  What an incredibly sweet room. <3 I love the cloud theme, it's so precious!

  1. Caroline

   Thank you so much, Jenifer! 🙂

 15. For et nydelig rom! Du kan virkelig det å innrede 🙂 har lurt på en ting da (ja, nysgjerrig på alt), dere hadde jo hyller hengt opp i hele rommet tidligere. Har dere byttet ut veggene eller er det det som er klistret over?

  1. Caroline

   Sparkling og maling :p

   Tusen takk 🙂

 16. Hei Caroline! Jeg har lest bloggen din i noen år nå. Jeg ser at du har et høyt forbruk (det store «klesskapet» (rommet) ditt), og generelt virker det som du driver med mye bruk og kast (eller i hvert fall kvitte seg med). Misforstå meg rett, jeg vil ikke anklage deg på noen måte, for de fleste i Norge har et altfor høyt forbruk, inkludert meg. Siden du er et forbilde for så mange, og har en av norges største blogger synes jeg likevel at du bør være obs på dette, og prøve å få ned kjøpepresset, og å tenke på miljøet. Kanskje du kunne ha skrevet om klær du finner på fretex, eller ha oppskrifter på vegetarretter i ny og ne? Ellers kan du skrive om kortreiste produkter (i stedet for å sende ting over halve verden fra Australia til Norge). Det blir mye «kjøp dette og kjøp dette» på bloggen. Håper du vil ta til deg dette og være mer miljøbevisst i fremtiden. Ha en fin dag videre! Klem <3

  1. Caroline

   Hei! Jeg gir alle klærne mine til fretex, som jeg ikke bruker lenger. Veldig mange av mine retter er jo nettopp vegetarvennlige, det har jeg holdt på med en stund 🙂

   Her er et innlegg jeg skrev om dette temaet tidligere i år: http://www.carolinebergeriksen.no/2016/01/19/pa-tide-a-gjore-noe-for-klimaet/

   Klem tilbake!

   1. Det er fint at du gir klær til Fretex samtidig hjelper det ikke så mye når du har et så stort forbruk som du har.
    Det hadde vært morsomt å lese om hvordan du kan style de ulike klærne til ulike anledninger og at du helller hadde kjøpet klær brukt en å kjøpe nytt.
    Det blir litt komisk når du bestiller tepper fra den andre siden av kloden og kjøper mengder med bomullstøy samtidig som du skal være miljøvennlig og kutte rødt kjøtt. Alt er bedre en ingenting, men et så stort overforbruk er jo besten komisk.

   2. Caroline

    Beklager, men den argumentasjonen der kjøper jeg ikke :/ Det du i praksis sier er at alle som i dine øyne har et overforbruk, like gjerne kan kutte ut alle sine tiltak for miljøet. Det er jo på ingen måter miljøvennlig og vil jo ha en enda større negativ effekt.

   3. Nei, det mener jeg ikke. Jeg mener det er dobbelt moralsk.
    Ingen kan kutte ut små tiltak de har i hverdagen. Men alle må bidra MER! Og du har ganske mye å gå på..

   4. Caroline

    Om det er dobbeltmoralsk så er det i så fall en dobbeltmoral som har en positiv effekt på miljøet, og da er jeg fornøyd. Ut i fra våre beregninger har vi kuttet ned så mye som 5 prosent av våre klimagassutslipp bare ved å kutte ut rødt kjøtt, spise mer grønnsaker og fisk. Det virker for meg som du er opptatt av miljøet, og da fremstår det som like dobbeltmoralsk for meg at du kritiserer noen som faktisk gjør noe, i stedet for å kritisere de som ikke gjør noe. Du kaller mitt/mine tiltak for «komiske», det er i hvert fall ikke med på å oppmuntre meg eller andre til å gjøre mer og da har dine handlinger en negativ effekt på miljøet.

   5. Jeg har aldri sagt at det er latterlig å kutte rødt kjøtt, men det blir komisk når du hevder du gjør det for miljømessige årsaker. Vel forurenser produksjonene av rødtkjøtt mye og vi bør virkelig minske inntaket, men vel så viktig er vår overforbruk i vesten og kan vi gjøre med enkle grep. Forbruk mindre og gjenbruk! Det vil ikke si at vi kan kjøpe så mye nytt vi vil også tenke at det er ok fordi vi gir det til Fretex.

  2. Bra skrevet 🙂
   Føler stort kjøpepress her inne 🙁

 17. Kan du vise oss hvordan en vanlig dag ser ut for deg? For på snap og bloggen ser det ut som du rekker å gjøre så sinnsykt mye på en dag! Så jeg lurer så veldig på hvordan timeplanen din ser ur☺️

  Ellers ønsker jeg deg lykke til med den lille ❤️ Du er helt rå!!!

  1. Caroline

   Jeg kan jo lage et time for time innlegg en dag 😉

   Tusen takk, Belle <3

 18. Hvor er snekkerbuksa di fra?:-) såå pen!!

  1. Caroline

   Å, takk! Den er fra Divided / H&M 🙂

 19. Line :)

  Søk opp «skoskap under trapp» på google og se på bildene! det må jo passe perfekt under trappen deres hvis dere ikke bruker den plassen til noe.. 🙂 Ellers så var rommet til bitte lille helt nydelig :))

  1. Caroline

   Det ser ganske bra ut synes jeg 😀 Og tusen takk 🙂

 20. God kveld kjære Caroline!
  Jeg har lest bloggen din siden bryllupet, men har aldri kommentert. Først og fremst vil jeg ønske deg lykke til med fødsel og jeg gleder meg til å følge dere alle sammen videre!
  Også vil jeg takke for et innholdsrikt og underholdene online magasin(for det er nettopp det denne bloggen er:)). Jeg synes den bare er blitt bedre og bedre, men god kvalitet på bildene, ingen skrivefeil og ryddige og artige innlegg! Gleder meg hver dag til å klikke innom magasinet ditt:)
  Også til slutt, må jeg bare si at jeg venter veldig på å få kjøpt de svarte høye støvlettene du har designet!:)
  Ønsker deg alt godt!:) Stor klem:)

  1. Caroline

   Å, så hyggelig å høre, Rikke! Tusen, tusen takk <3

   Og takk igjen! Håper du liker dem på foten din 🙂 Stor klem!

 21. Hvor er buksa fra?:-)

  1. Caroline

   Den er fra h&m 🙂

 22. Er det et vanlig eller litt mer uvanlig navn jenta deres vil få ? 🙂 Nå er det ikke lenge igjen C 🙂 Tvi tvi

  1. Caroline

   Jeg tror ikke det er et navn så mange har hørt før :p Tusen takk <3

   1. Når dere fortalte at dere venter en jente så var det første navnet som falt ned i hodet mitt Noelle 🙂 Blir spennende å høre hva dere har valgt:-)

 23. Du er så utrolig pent sminka om dagen!
  Hva slags foundation/pudder og concealer bruker du?
  Nydelig er du 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det, Ada! Tusen takk 🙂 Jeg bruker pudder fra Kicks akkurat her samt en foundation fra Jan Thomas og concealer fra bareminerals 🙂

 24. blouse brand? 🙂

  1. Caroline

   It is from Mango 🙂

 25. Så flott det blir på rommet<3 du ser også fantastisk ut! Er like spent hver gang jeg åpner snap, om det er med bitte lille på sykehuset:D lykke til fremover 🙂

  1. Caroline

   Å, tusen takk Hanne <3 Er så spent hver dag selv 🙂

   Klem!

 26. Å starte dagen på en sky er jo ikke så værst 🙂 Inni en sky hadde nok også vært koselig. Eller hoppende fra sky til sky oppe i… eh, skyene 😀

  1. Caroline

   Haha, enig :p

 27. Du er helt herlig, og for et forbilde du har vært for meg de siste årene! Jeg håper jeg klarer å være sprek som deg i mitt svangerskap 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Helene! Tusen takk 🙂

 28. Hei Caroline:-)

  Jeg lurer på, har du høyere hvilepuls nå når du er gravid, og bruker du lengre tid på å komme ned på hvilepuls etter trening/anstrengelser?

 29. Cloud carpets / snubletepper for småtasser? Men søte er de

  1. Caroline

   Hmm. Nei, Nelia har ikke hatt noe problem med å gå på dem? 🙂

 30. Kristin

  Hvor har du kjøpt veggpynt skyene hen? De var så skjønne 🙂

  1. Caroline

   Den er så fin! De har den bla. hos babyshop, men ser ut til at den er utsolgt :/ minikids.no kan du prøve 🙂

 31. Kristin

  Takk 🙂

 32. Hvor har du gjort av liftgardinen? :/

 33. https://nordiskehjem.no/shop/nyheter/spisebrikke-cloud-grey/

  Spisebrikke formet som en sky til søte små:)

 34. Hei! Første gang jeg legger igjen en hilsen her (eller noen blogg for den gangs skyld!). Men jeg ville bare si at jeg synes du gjør en utrolig god jobb! Jeg bor store deler av året på Cuba hvor jeg driver et guesthouse, og naturlig nok har jeg en svært forskjellig livsstil fra deg. Mye av det du fronter er jeg svært uenig i, men at du er skammelig god til å lage blogg er helt sikkert! Desidert den beste i Norge. Jeg skriver selv en blogg med hverdagshistorier fra Cuba og jeg blir veldig inspirert av din blogg. Varierende temaer, flotte bilder men først og fremst synes jeg du skriver veldig godt. Keep up the good work!

 35. hvor er den pene toppen fra? 😀

 36. Du har virkelig fått en ny glød nå som du har fått litt mer bollekinn og armer. Det er bare pent og virkelig sunnere. Flott å se deg sånn Caro=)

  1. Caroline

   Takk for det, selv om jeg gleder meg til å bli meg selv igjen 🙂

 37. Hei; Lurer på disse teppene. Hvor tykke er de? Dvs hvor lang er «flossen» hvis du skjønner? Eller er de sånn helt tynne dørmatter ala IKEA ?
  Er på jakt etter gode myke tepper til babyrommet selv.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *