en ekstra helgedag og ny farge i veskesamlingen

Adax_burgunder_1

I dag har vi forlenget helgen med rester av salatmat fra i går, kanelboller, oreokake og tegnefilm med Nelia i sofaen oppe! Det har vært så elendig vær, så da jeg klappet igjen macen for å gå i dusjen klokken fire, bestemte vi oss for å skippe hele den planlagte turen til byen og heller bare bli hjemme for å kose oss. Og nettopp det er ofte det aller beste, spør du meg 😉 Nå er jeg klar for å starte en ny uke i morgen, prøve meg på ukens første joggetur og krysse av på to do-listen min. Den er litt forkortet nå sammenlignet med hvordan den pleier å være, men det er kanskje ikke så rart. Jeg har overraskende mye energi om dagen og vil så gjerne gjøre noe nyttig, så jeg sitter ikke så mye i ro når jeg ikke jobber på dataen. Likevel er jeg ganske flink til å tvinge meg selv til å roe ned fordi jeg vet at jeg må samle krefter til fødselen, det er jo så nærme at det like gjerne kan skje i natt eller før. En utrolig fascinerende og litt skremmende tanke. Er jeg klar? Jeg håper det. Det er mye nedpress og plutselige stikkende strålinger om dagen, så jeg føler i det minste at det nærmer seg. Tusen takk for alle lykkeønskinger om dagen, det varmer virkelig! 

Adax_burgunder

Adax_burgunder_2

Jeg fikk tilsendt kolleksjonen min med Adax i helt ny farge for noen dager siden og har gledet meg så veldig til å vise dere den! Er de ikke HELT fantastiske? Denne dype fargen skriker høst og er så utrolig flott. Sissel-clutchen har også fått en ny finesse, nemlig en skulderrem som du kan ta av. Denne utgaven heter Elisabeth, som er mellomnavnet til mamma. Synes det var veldig passende 🙂 

Adax_burgunder_3

Ellers finner du både Caroline, Nelia, Guri, Berit og Hugo i denne fargen som heter burnt red ravelli. 

Adax_burgunder_4


Lars-Kristian er avgårde for kamp i dag igjen, så jeg skal sette meg ned på det nye jenterommet for å gå gjennom esker med gamle klær etter Nelia, tenkte jeg. Så rekker alt å vaskes innen terminen er her – 13 dager to go! Nå har vi endelig funnet frem absolutt alle eskene, så det skal bli veldig spennende 🙂 Husker jo ikke halvparten av det hun brukte, men vet det er mye nydelig som garantert bringer frem mange fine minner ♥ 

69 kommentarer

 1. Ragnhild

  Så nydelig farge! Gratulerer! Hvor er de å få kjøpt?
  Lykke til med det nært forestående!
  Klem R

 2. Åh<3 Jeg ble så full av følelser da jeg satt høygravid å gikk imellom babytøyet til storebror, så mange fine minner<3 Kos deg med det:)

 3. Så utrolig flott farge, perfekt nå mot høsten. Må ha….:)

 4. Woow så fin!

  Jeg vil takke deg for du er et fantastisk forbilde. Jeg har lest bloggen din i flere år og synes du er så inspirerende. Jeg har aldrig vært så glad i og trene men har fått mange gode tips fra deg igjenem bloggen, som gjorde at jeg fullførte mitt første Marathon for et par mnd siden, noe jeg aldri hadde trodd jeg ville klare, så tusen takk for all din inspiration.
  Stor klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Renate! Så utrolig hyggelige ord! Og gratulerer med gjennomført, virkelig 🙂

   Stor klem tilbake <3

 5. Karoline

  For en nydelig farge på de fine veskene dine 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Karoline 🙂

 6. Nydelig farge! 🙂 du er så flink 🙂
  Masse lykke til videre med graviditet og fødsel, det går nok på skinner! 🙂

 7. Synes ærlig talt at disse kjærring-navnene er lite fint til disse veskene. Forstår tanken din bak det, men en veske med slike kjipe navn blir litt lite tiltalende…

  1. Elena. Så koselig og fin kommentar:( Hva får deg til å si sånt om andres navn ? Hva med Anette og Nelia ? Kjerring navn ? ikke akkurat. har du ikke noe fint å si så dropp det, lite tiltalende å slenge ut slikt.

   1. Caroline

    Jeg føler uansett det er litt rart å kanskje unngå å kjøpe noe pga. produktnavnet :p Det er ikke det jeg henger meg opp i i hvert fall 😉 Uansett synes jeg alle navnene er kjempefine og de betyr tross alt mye for meg <3

 8. Marthe I.S

  Kjære Caroline 🙂

  Tusen takk for at du inspirerer meg. Takk for at du deler livet ditt. Takk for all motivasjonen du gir meg. Takk for alt. Du er en unik og en god hjertet person. Jeg har vært en fast leser siden begynnelsen. Jeg har vært med på din reise med denne bloggen, både på godt og vondt. Takk for at du deler. Deler det meste.

  Hver gang jeg besøker bloggen din, så blir jeg like forelsket. Både bloggen din, tekstene og bildene oser av topp kvalitet. Takk til deg, og ikke minst takk til Lars-Kristian. Tenk å ha en mann som er så engasjert. Du er virkelig heldig Caroline. Og Lars-Kristian er òg heldig da 🙂 hihihi

  Tenk at om noen dager, så er du mamma til to. To små prinsesser. Både Nelia og bitte lille er virkelig heldige som får være barna dine. Du er en super mamma. Ønsker deg masse lykke til med fødselen og livet videre.

  Takk for at du er den du er. Takk for at du deler. Takk for at vi får være en liten del av livet til familien din. Etter å ha lest bloggen din i så mange år, så er du ikke lengre hverken fotballfrue eller blogg Caroline. For meg er du bare Caroline. Caroline Berg Eriksen.

  1. Caroline

   Kjære deg, Marthe! Denne kommentaren gjorde virkelig dagen min, det skal du vite! Tusen takk for at du følger med og for at du leser! Jeg er veldig heldig som har Lars-Kristian som er så engasjert (blir bare mer og mer engasjert for hver dag også, og det er så gøy), men jeg er også veldig heldig som har lesere som deg 🙂 Tusen takk 🙂 Håper du vil følge med lenge til og at jeg kan fortsette å glede deg med biter av dagen min 🙂

   Stor klem!

 9. Utrolig fin farge <3 Når lanseres veskene? 🙂

  1. Caroline

   De skal ha kommet i de fleste butikker som fører dem 🙂

 10. Hei! Gratulerer med flott kolleksjon. Må bare spørre deg, bildene dine ser så mye mer burgunder ut enn på adax sine sider hvor de er veldig brune ( F.eks Nelia vesken). Syns vesken var veldig flott, men ble litt tvil om hvordan fargen er 🙂 Nydelige er de uansett!

  1. Caroline

   De er dyp burgunder i mine øyne i hvert fall 🙂 Men det beste kan jo uansett være i se dem i virkeligheten 🙂

 11. Hvilken farge har disse «egentlig»? Som bildene dine? For når jeg søker adax og burnt red ravelli får jeg opp en helt annen farge. 🙂

  1. Caroline

   Så merkelig, burnt ravelli er samme farge som du får opp når du søker – dyp burgunder 🙂 Men så er det også avhengig av lyssettingen, selvsagt 🙂

 12. Hei 😉

  Hvor får man kjøpt disse veskene ??
  De er jo så fine men finner de ingen steder

  1. Caroline

   SÅ synd! Noen DNA-butikker har dem, samt bagorama, citybag og enkelte morrisbutikker. Mange butikker velger selv hva de tar inn, så det er jo variabelt hvilke som har hva. Du finner en forhandlerliste her https://adax.dk/forhandlere/?country=Norway

   Ellers er det mange nettbutikker som har dem, det er bare å google 🙂 Adax.dk selger dem også 🙂

 13. Kan jeg spørre hvor mye clutchen koster? 🙂 Og er det du som bestemmer prisen på alt i kolleksjonen din? 🙂

  1. Caroline

   Clutchen med rem koster 1599,- 🙂

   1. Kan du svare på det siste jeg spurte deg om?

   2. Caroline

    Jeg har svart deg på begge spørsmålene dine 🙂

   3. Da må noe ha forsvunnet etter publisering…jeg ser bare svaret på prisen :/

   4. Monica

    Du har jo ikke det…

   5. Du har jo ikke det? 🙂 Du svarte bare på hva den kosta

   6. Caroline

    Dersom dere tenker på prisen på selve sluttproduktet, så er ikke dette noe jeg er med på å bestemme. Det er Bianco som setter prisene, men når vi diskuterer materiale / valg av lester etc. så har vi vært inne på løsninger som er rimelige vs. de som er dyrere.

 14. Cathrine

  For en HELT nydelig farge! :O Du er SÅ flink Caroline! <3 Masse lykke til med fødsel, og håper du sparer litt energi til fødselen plutselig er her en dag/natt 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Cathrine 🙂

 15. Fr du med den «dusken» som du viser på det nederste bildet? 🙂

  1. Caroline

   Den kan kjøpes separat 🙂

 16. Hvor mye koster den mellomstore vesken og den store? <3

 17. Vil du si at Adax er et type «snobbe-merke»?

 18. Hvorfor heter to av veskene Guri og Berit? <3

  1. Caroline

   Guri er svigermoren min og Berit er farmoren min 🙂

 19. Cecilie

  Praktisk med den clutchen du kan ta over skulderen!! 🙂

 20. Cecilie

  Er de grønne bladene i en sirkel i vinduet falske?

 21. Hvorfor skal du vaske de gamle klærne etter Nelia? 🙂

  1. Caroline

   Fordi den nye jenta vår skal få bruke noe av det 🙂

   1. Ja men du trenger jo ikke å vaske det? Det er jo bare din lille datter :/

   2. Caroline

    Når det har ligget i en eske i tre år, så har det behov for en vask uavhengig av hvem som har brukt det før, synes vi 🙂

   3. Himmel, så mange rare spørsmål du får! Det er da normalt å vaske klær som har ligget oppbevart i flere år. Og som attpåtil skal brukes til en nyfødt. Jesus!
    Kudos til deg, Caroline, som klarer å svare så saklig:)

 22. NÆH, så moro da! Jeg heter også Elisabeth, men har blitt kalt Lisen i alle år 😀
  Fargen er jo bare helt fantastisk, og som du sier – OSER høst. Kjempefin var den!
  Jeg er jo nesten forpliktet til å like den også jeg nå . . . hehe

  Fortsatt fin uke!

  1. Caroline

   Tusen takk, Lisen / Elisabeth 😉 Håper du har en fin uke 🙂

 23. Nydelig farge! Jeg skal ut å reise, hvilken veske passer best til håndbagasje tenker du? Caroline vesken eller Anette? Lykke til med den forestående fødselen ❤️

  1. Caroline

   Det kommer litt an på hvor mye du skal ha med deg, jeg viser jo fram Caroline i en videoblogg her: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/08/04/video-hva-har-jeg-stellevesken/

   Anette-vesken er mer enn weekendbag og kan kanskje bli litt stor på flyet? Selv om strl. er innafor 😉

   1. Marie Kristine

    Synes Caroline-veska er PERFEKT som håndbagasje <3

 24. Nydelig farge på flotte vesker ha en fin dag

  1. Caroline

   Tusen takk, Bente 🙂

 25. hehe, jeg klarer ikke helt å henge med lengre. I det ene øyeblikket så trener du med en gang du har det første øyeblikket ledig og i det neste så er du så utslitt at du ikke klarer å holde øynene åpen. Så plutselig har du så mye energi at du vet ikke hva du skal få gjort, og hvor fort det skal gjøres 😛 tror du må finne en indre ro, som ikke sliter deg ut. Omgi deg med mennesker som ikke har så høye krav til deg, og tillat deg selv å ikke være helt perfekt – alltid. Stress ned, samle energi og bruk den på familien din. Ikke på møllen når du egentlig ikke har den 😉

  1. Caroline

   Det som er skjer er vel at jeg kjenner meg full av energi og bruker den derfor opp når jeg kan, noe som faktisk gjør at jeg får tilbakeslag og blir sliten. Det er vel ikke verre enn det, så trikset er å finne en balanse hvor treningen gir meg energi og jeg bruker energien til å gjøre det mest nødvendige, men ikke for mye 🙂 Men det kan være ganske vanskelig når kroppen og hodet ikke er som før i det hele tatt, det er mye du ikke bestemmer over når du er gravid og det er ikke uvanlig å bli uventet sliten og oppleve en slags berg- og dalbane ift. både humør og energi 🙂

   Ingen rundt meg har høye krav til meg, det sørger jeg nok fint for selv 😉

   1. Ja, der sa du det. Kunsten er nok å posjonere det rett 🙂 Jeg kjenner meg bare nok veldig igjen, og kjenner stresset helt ut til skjermen her.. Jeg tror bare det blir vondt verre å stresse bare med tanken på å få alt gjort.. helst i går..

    Lykke til fine Caroline! Jeg ønsker dere alt godt <3

   2. Caroline

    Ja, det gjør nok ikke saken noe bedre, men så er det gjerne sånn det føles likevel :O

    Tusen takk, fine deg <3

   3. …utenom noen av leserne dine som forteller deg hvordan du skal gjøre ting. 😉 Du vet best hva du orker og ikke orker, og hva som gir deg energi. Jeg klarer ikke å slappe av om det er kaos rundt meg, da slapper jeg mye bedre av ved å få orden i ting. Jeg blir bare stresset av å sitte stille når ting skulle vært gjort.

    Masse lykke til i tiden fremover, Caroline! Jeg tenker masse på deg og gleder meg på deres vegne!

   4. Caroline

    Tusen takk, Sara <3 Det betyr mye for meg! Og jeg vet så godt hva du mener mtp. å slappe av når det er orden i ting, jeg er jo helt lik :p

 26. Hanne Swatland

  Herreminhatt – det er helt sykt at det er så nært forestående!!
  Ønsker dere alle sammen masse lykke til og gode klemmer. Eier ikke tvil om at det kommer til å gå helt fantastisk. Og vi lesere – vi følger deg og heier på deg!
  Klem fra sør 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne! 🙂 Vi gleder oss <3

 27. Hei. Adax Sissel i den dype røde fargen er perfekt. Spesielt med den nye detaljen – skulderrem. Hvor kan jeg kjøpe kjøpe denne?? Skulle jo selvfølgelig ha hatt den igår. .
  Lykke til med den forestående fødselen forresten.
  Ha en fin dag

  1. Caroline

   De fleste butikker som har hatt kolleksjonen hele veien skal ha den nye fargen inne 🙂 Ta gjerne en titt på forhandlerlisten her:

   https://adax.dk/forhandlere/?country=Norway

   Ellers er det onlinebutikker som blush.no, adax.dk, hgvesker.no etc. 🙂

   Klem 🙂

 28. Gunn Hege

  Foor en fantastisk herlig farge!! Godt jobba!;)

  1. Caroline

   Så koselig å høre! Tusen takk 😀

 29. Nydelig farge på veskene. Falt pladask. Ha en flott dag og lykke til med fødsel som nærmer seg

  1. Caroline

   Tusen takk, Bente 🙂

 30. Heter den store vesken Anette? 🙂

  1. Caroline

   Ja, det stemmer 🙂

 31. Å for noen flotte vesker. Elsker fargen og tror jeg må ta meg en tur og kjøpe et par stykker. Sier hver gang at «dette blir siste vesken jeg kjøper», men klarer ikke å holde ord..

 32. Utrolig nydelig farge på disse veskene 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *