polished noir

oslo_s_1oslo_s_6

Disse skoene! Jeg gleder meg virkelig til de kommer i butikk den 1. september, de har en stor plass i garderoben min allerede og jeg håper at flere kjenner at de også trenger disse skoene i livet sitt – det hadde gjort meg innmari stolt i hvert fall 😉 Disse bildene tok vi i Oslo tidligere denne uken, kjolen er så fin over magen, men blir faktisk veldig fin når hun i magen har kommet ut til oss også. Ser også for meg sorte, tynne strømper under denne og på den måten kan den funke i lang tid fremover. 

oslo_s_7oslo_s_3oslo_s_2oslo_s_5oslo_soslo_s_4

sko 1. september hos Bianco / veske mulberry / klokke daniel wellington / (annonselink) kjole HER 


VET DERE HVA?!? I dag ble jeg overrasket med babyshower! Jeg trodde ikke de hadde rukket det eller klart å finne tid til det denne gangen, så jeg har egentlig ikke vært forventningsfull i det hele tatt og så bare BAM! Så var de her! Gleder meg til å dele mer med dere i morgen, men akkurat nå skal jeg rydde bort ballonger og gaver, fordøye inntrykk og bare være glad resten av kvelden. Rett og slett! Jeg har så fine venninner og er så takknemlig for dem alle sammen. Håper dere har hatt en fin søndag også, min uke kunne ikke endt på en bedre måte ♥ 

37 kommentarer

 1. Kristine L

  Kjempefine! Vurderer å kjøpe meg disse 🙂 Hva blir prisen?

  1. Caroline

   1299,- er det for disse 🙂

 2. Du er virkelig en vakker kvinne! Skoene så kule ut, ser for meg mange antrekk der disse skoene passer knallbra.
  Og for noen snille venninner du har 🙂

  1. Caroline

   Du er vel snill, Anne! Tusen takk <3 Ja, det har jeg virkelig! De beste!

 3. hvor er det dere har klesskapet deres nå?

  1. Caroline

   På soverommet 🙂 Kan vise i et innlegg når alt er på plass 🙂

 4. Lekre sko, får bare litt vondt av deg når jeg ser du har fått gnagsår på det første nærbildet. Er de laget av lær sånn at de tilpasser seg foten etterhvert? Kanskje strømper i skoene hjelper?

  Ønsker deg masse lykke til med den spennende tiden du har i vente 🙂 Du imponerer med å klare og ha så mange baller i luften.

  1. Caroline

   Gnagsåret er fra noen joggesko, men jeg skal innrømme at det er fort gjort å få i disse skoene også. De er ganske stive i materialet, så jeg vil anbefale en tynn sokk oppi for å unngå det, spesielt når det er varmt i været og føttene blir klamme 🙂

   Tusen takk for det, Sigrid 🙂

 5. Stilig antrekk. Veldig fin kjole, og den passet ypperlig som gravid kjole. Berre lekker!. Og skoene er også veldig fine!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Torill 🙂

 6. kristine

  Så utrolig fine sko! Har alltid ønsket meg et slikt par, men det er vanskelig å oppdrive i min str. Vet du om skokolleksjonen din kommer i str 35? Har aldri hatt muligheten til å kjøpe fra de tidligere samarbeids-kolleksjonene til bianco da de alltid starter fra 36 dessverre 🙁

  1. Caroline

   Ja, de kommer i strl. 35 🙂 De gjorde det forrige gang også! De skal finnes i butikk, så om de ikke er der, så kan du eventuelt høre med de som jobber der om de kan bestilles 🙂

 7. Katrine

  Så koselig med babyshower!

  Hvordan har dere tatt disse bildene her og hvordan har dere etterbehandlet dem? Hva er «dratt opp» (f.eks saturation) og hva er redusert? Hadde vært veldig gøy om dere kunne vise før og etter-bilder av behandlingen i lightroom! 🙂

 8. Så gøy og koselig at venninnene dine ordnet i stand babyshower til deg, det fortjente du synes jeg 🙂 Gleder meg til å se de sorte ankel bootsene dine jeg! Ønsker deg en fin mandag 🙂

  1. Caroline

   Ja, det var stor stas 😀 Håper mandagen din blir fin , Anita 🙂

 9. amazing pictures ! i love your shoes!!

  https://www.carolinapinglo.com/

  1. Caroline

   Thank you so much, Carolina 🙂

 10. Asså, jeg blir bare mer og mer imponert over bildene dere tar. Herlighet for noen stilige bilder i dette innlegget. Ikke så vanskelig med en så vakker modell tenker jeg, men bakgrunnen, lysene og stemningen i bildene er rett og slett nydelig. Jeg synes du/dere er blitt utrolig flink til å skape god kvalitet på innleggene 🙂 Og angående de skoene dine, de blir nok en del av min sko kolleksjon. Jeg har noen lignende fra Bianco som jeg har gått hull i sålen på, og disse er nærmest opp mot de mtp fasong og modell, så jeg gleeder meg til å få disse på føttene 🙂 Ha en strålende fin mandag! God klem!

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å høre, Ina! Både ang. bildene og skoene, tusen takk 🙂 Håper du får en god uke <3

   Klemmer!

 11. margrethe

  Elsker skoene! De skal absolutt kjøpes! Lurer forresten på hvor fornøyd er du egentlig med Mulberry’n? Du har jo hatt din en stund:-), er den like pen i skinnet osv? Har selv den mellomste men ønsker meg den største også :-).

  Mvh Margrethe

  1. Caroline

   Jeg er veldig glad i begge Mulberryveskene mine, spesielt Alexa-vesken blir bare finere og finere i skinnet, synes jeg 🙂 Akkurat denne blir litt fort flekkete og må tørkes av ganske ofte, men absolutt fine vesker i super kvalitet 🙂 Ønsker meg egentlig en liten lily i off white 🙂

 12. Elisabeth L

  For noen nydelige bilder! Antrekket er så komplett 🙂 gleder meg virkelig til 1.september, for jeg har satt meg opp på venteliste av de bootsa du ikke hadde fått tilsendt hjem forrige gang du viste frem skoene! Blir så deilig med nye sko til høst/vinter <3

  1. Caroline

   Så gøy å lese, Elisabeth! Tusen takk 🙂

 13. Så morsomt, jeg tenkte på det etter forrige innlegg faktisk! «Nå er det to uker til termin, det er søndag.. Fin dag for babyshower.. Kan tenke meg hun blir overrasket i dag!»
  Og det ble du jammen! Det fortjente du<3

  1. Caroline

   Haha, så gøy 😀 Tusen takk, Ingrid 🙂 Hadde en så fin dag <3

 14. Uææææ, for noen gnagesårsko! AU. Men utrolig lekre, så hva gjør man ikke for skjønnheten:-p
  Fantastisk fin kolleksjon du har laget. Liker spesielt godt støvlettene.
  Klem til deg

 15. jannicke

  Du er så fin Caroline. Eg ser sånn opp til deg eg alt du får til. Og har aldri sett noen så fin gravid som deg. Du gløder.Den vesken din kan du legge ut hvilken Modell den er? Og på den kolleksjonen din i adax,blir glad for link til den du bruker mest der. Må virkelig invistere meg en sånn. Stor klem fra en trofast følger. Og de oppskriftene du legger ut er så gode vettu. Blr gla av hele deg.

  1. Caroline

   Gode deg! Så utrolig hyggelig med en slik kommentar, tusen takk <3 Jeg blir jammen glad av deg også 🙂

   Klemmer 🙂

 16. De var superlekre! Føler det må handles litt fra den nye kolleksjonen din gitt… 🙂 Jeg som alltid sier til meg selv at NÅ skal jeg bli flinkere og spare 😛 Haha

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 😀

 17. er skoene veldig vonde på? du har så lidende uttrykk i fjeset at jeg tenker skoene klemmer. Det gjør ihvertfall mine biancosko.

  1. Caroline

   Lidende uttrykk? Det er nok bare fordi jeg poserer :p Det er i hvert fall ikke meningen at jeg skal se lidende ut 🙂

   1. du ser ganske lidende ut når du vrenger overleppa slik som du gjør på bilde 2 og 3. Du gjør det ganske ofte, så jeg tipper du er litt blind for det kanskje?, men jeg synes det ser ut som du lider, eller flekker tenner. Et smil hadde vært mer sjarmerende

   2. Caroline

    Beklager altså, Hege. Men det er vel bare sånn jeg ser ut 🙂

 18. Ok, dette måtte jeg bare kommentere på: Lars Kristian, for noen bilder!! Dette var fantastisk stilig! Ikke det at jeg ikke liker den skriftlige delen av innleggene dine, Caroline, men virkelig – bildene har jo blitt en like stor grunn til å kikke innom her. Bildene er virkelig en stor del av grunnen til at bloggen har den standingen den har, det oser kvalitet og kreativitet, og jeg elsker de gangene dere bruker litt uvante lokasjoner – som akkurat her og den gangen dere var i en undergang i Skien (?). Fortsett sånn, dette er bare så inspirerende å se på! Lars Kristian må jo bare bli fotograf på heltid når fotballkarrieren en dag er over!

  1. Caroline

   Dette er så utrolig gøy å lese! Tusen, tusen takk 😀 Fra Lars-Kristian også, selvfølgelig 🙂

 19. This pictures are gorgeous. Can you tell us a secret of how you took it? I would love to be able to take similar ones.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *