prosjekt barnerom ferdig

barnerom_lor3

Dette er jo typisk, men akkurat da jeg hadde tatt bilder av det nye barnerommet som jeg tenkte å vise dere i morgen, så kommer selvfølgelig Lars-Kristian hjem med en haug av pakker fra posten og DER ligger gulvteppet jeg har ventet på! Men da får jeg bare vise dere det en annen gang 😉 Jeg sitter i hvert fall midt på gulvet inne på eks-walk in skapet vårt og bare nyter. Vi rakk å bli ferdig! Ikke at det hadde spilt en rolle, men jeg har virkelig kost meg i prosessen og det er liksom litt av dette med å bygge rede også – at man kan pusle med slike ting før det nye familiemedlemmet kommer. Nelia synes det er enda morsommere enn oss og har lekt her inne i hele dag, til tross for at hennes rom er stappet med leker og dette er relativt tomt. Men det er vel gjerne sånn det er – helt nye ting er mye mer spennende 😉 

barnerom_lor2

Jeg blir sponset med vognposer fra Risa Rosa denne gangen også (de ER så vakre) og de kom inn døren sammen med haugen av pakker nesten nettopp. Oppi pakken lå en utrolig skjønn gave til den kommende storesøsteren i huset og jeg ble så nysgjerrig at jeg måtte åpne. Se den nydelig vognposen til dukken! Hun kommer til å bli så glad! Nelia altså 😉 Så jeg får pakke den inn igjen og gi den til henne i morgen tidlig. 

barnerom_lor


Vi har nettopp delt en pose smågodt, for jeg fikk sånn AKUTT lyst på lakris, men etter å ha spist min dose og enda mer, har jeg bare endt opp med å bli ekstrem kvalm. Bah. Klarer ikke å stoppe når jeg først setter i gang, si 😉 Nå ska vi snurre film og så er det kvelden. Håper dere har en fin lørdag ♥ 

44 kommentarer

 1. Haha, hender seg jeg spiser så mye sjokolade at jeg blir kvalm selv! Kos dere masse med film 😀 Her ser vi Orange Is the New Black 🙂

 2. Slik var jenta mi og. Hun var fult klar over st det var lillebror rom. Men det var (og fortsatt er) så gøy å leke der inne. Hun bar inn på bord og stoler og lekemat og var fast bestemt på å ha kafé der inne. 😛 Hehe.
  Var noen fine bilder, gleder meg til å få se rommet i sin helhet. 🙂
  God helg. 🙂
  Klem

 3. Hvor er kosebuksen fra? Kan du linke den? <3

 4. Er ikke det et veldig stort barnerom til en liten baby? 🙂

  1. Du syns kanskje de skulle kjøpt et nytt hus med mindre rom i stedet?

   1. Heheh, alt folk legger seg oppi

   2. Nei, men hun kunne jo fått Nelia sitt barnerom. De trenger jonikke å kjøpe nytt hus, det var jo ikke det jeg mente!

   3. Jo ikke skulle det stå*

 5. Var det ikke Nelia som skulle få Walk-in closet som rom siden det var større? Og kan du vise bilder av den nye skapløsningen? Veldig spent på hva du gjorde med alle skoene dine!

 6. Martine

  Hvor er genseren fra? Link? 🙂 Så fint barnerom! <33

 7. Du er så fin, Caroline! Lykke lykke til med fødsel og alt som kommer

 8. cecilie

  God kveld! Må bare spør hvor genseren er kjøpt? Kjempe fin!

 9. Gjennomført og fint barnerom i kjent Caroline stil, knall fint som alltid 🙂 Så søtt med de rosa skyene på hvit vegg, du er så flink på «små» detaljer som gjør seg så veldig:-) Så fint bilde av deg, helt utrolig å se så flott ut uka før termin!! Du er helt rå 🙂 Helt nydelig dukke pose Nelia får i morgen, da får jo hun litt å styre på med i morgen hehe søte lille Nelia som straks blir storesøster:-)

 10. har vennene dine laget babyhower?

 11. Nydelig rom ser det ut til.

  Hvordan forhåndsbestiller man skoene fra Bianco? Finner ikke skoene på nettsiden dems

 12. Rommet ble som forventet feminint og fint.
  Nå håper jeg du snart bruker endel tid på å slappe av også – du ser sliten ut og det er jo ikke merkelig med ditt tempo nå som høygravid.

  1. Caroline

   Tusen takk, Gudrun! Det skal jeg 🙂

 13. Jeg har dessverre spist nesten en kartong med karameller som mannen har kjøpt på taxfree. Jeg er sånn at jeg ikke kan ha bare en i munnen, men jeg stapper inn. Til slutt var alle tennene innklint i karameller. Nå angrer jeg på hele karamellfesten. Jeg er blitt saltsyk, men vi har heldigvis ikke potetgull i huset.

  1. Caroline

   Haha, uff! Ser det for meg :p

 14. Hei 🙂

  Spurte under et tidligere innlegg (hvor jeg så du hadde svart ei at leppestiften din var fra L’Oréal) om du har gått bort i fra å bare bruke produkter som ikke er testet på dyr?

  Det er klart helt opp til deg og ikke kritisk ment herfra altså, mere om jeg evt må sjekke det opp selv hvis jeg tenker å kjøpe noe du anbefaler:)

  OG: lekkert rom!!

  1. Caroline

   De har gått ut med en uttalelse hvor de sier at produktene deres ikke lenger tester på dyr https://www.loreal.com/sustainability/l'or%C3%A9al-answers/the-question-of-animal-testing 🙂

   1. Hannah

    Håper du legger merke til «An exception could be made if regulatory authorities required it for safety or regulatory purposes.»
    Det vil si at firmaet støtter testing av dyr. Et annet vanlig utsagn er «exception could be made if required by law».

    Selger ‘over counter’ L’Oréal i Kina? Etter hva jeg kan finne ut gjør de det, ergo, L’Oréal tester på dyr.

 15. Hehe, skjønte ikke med en gang at risa rosa posen var til dukken til Nelia 😀 Trodde først det var vognpose til bitte lille, så trodde jeg det var en ny vognpose til Nelia. Hahah

 16. Du er så flink, også så utrolig fint det ser ut 🙂

 17. Martine

  Kan du linke vognposen? <3 Eller si hvor den er kjøpt? 🙂

   1. Martine

    Ok, men kan du linke sånn at man kommer inn på akkurat den vognposen? 🙂

 18. Finnes den samme vognposen i akkurat de fargene på denne til babyer? 🙂

  1. Caroline

   Ja, det vil jeg tro 🙂

 19. Hvor mye kostet risa rosa posen? <3

  1. Caroline

   Dette var som sagt en gave til Nelia, så om de selger denne og hva den evnt. koster, vet jeg ikke :/

   1. Så det var ikke du som bestilte den? :/ Var det noen av leserne som sendte N en gave? 🙂

   2. Hun har jo blitt sponset. Det står i innlegget.

   3. Caroline

    Jeg blir sponset med Risa Rosa-vognposer og denne lille sendte de med som en gave til Nelia. Det er ikke noe jeg har bestilt selv, men det kan godt være at den kan bestilles på forespørsel 🙂

 20. Hei, kom over denne annonsen på finn nettop og ville bare vise den med tanke på at dette er jo dine bilder av stuen din.
  Vet ikke om vedkommende har spurt om lov til og bruke bildene dine eller ikke, men da vet du det hvis ikke det er avtalt 🙂
  https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=80819499

 21. Bare lurer altså, men hva skjedde med at nelia skulle få dette rommet siden det er størst?:)

  1. Caroline

   Det blir for mye styr med tanke på å flytte hyller, wall stickers etc. Dersom vi blir boende her så bytter vi om, men dersom vi flytter i desember / januar, så er det ikke noe poeng å styre så mye mer enn nødvendig synes vi. Hun kommer jo uansett til å bruke begge rommene nå 😉

 22. Masse lykke til, Caroline! Det nye barnet er utrolig heldig som får et så omtenksomt og snillt menneske, som du er, i livet sitt 🙂

 23. jannicke

  Aldri sett noen så fin som deg gravid. Wow. Hvilken vogn har dere kjøpt? Den vesken du har hengende på yoyo vognen din? Hvilken størrelse er den?

 24. Så fint rom! Her ligger det kjærlighet veggene!
  Mitt heteste foreldretips er en nattpose med dun som kommer i sommer- og helårsvariant. Begge mine små har elsket å sove i dem, og vi har vært trygge på at ingen dyner sklir av eller havner over ansiktet. Temperaturreguleringen til posene er veldig bra, og jeg elsket at jeg kunne nattamme barna i dyna. Sovnet kjapt igjen etter mat når dyna og varmen forble konstant. De koster litt, men er vel verdt å sjekke ut. Like fine og fluffy etter ørti runder i vaskemaskin. Du finner dem på dungo.no. Lykke til med to!

 25. Marianne Johansen

  Hei Caroline.Vil bare si at du er en fantastisk rollemodell.Lykke til med neste i familien.

  Hilsen Marianne fra Nannestad.

 26. Benedicte

  Så fint det ble! <3

 27. Hva har skjedd på armen din? Du har et skrap :/

  1. Caroline

   Det er bare Nelia som har tegnet på meg med tusj :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *