my best friends wedding

elsie_1

Hei lørdag! Jeg ble bare nødt til å ta meg en dag fullstendig av i går, etterdønningene fra pressedagen i Oslo, altfor sene kvelder og søvnløse netter på grunn av forventninger har satt sine spor og jeg var så sliten da jeg våknet, men om mulig er jeg enda mer sliten i dag, for vi holdt på med barnerommet i absolutt hele går for å bli ferdig og nå er det klart! Det blir så fint! Selvsagt er det fortsatt små detaljer som mangler og som jeg fortsatt venter på leveringen av, blant annet gulvteppe og noen smålamper, men de største møblene og viktigste tingene er på plass. Gleder meg til å vise dere! 

elsie_2

Denne planleggingsboken dumpet ned i postkassen min i går, jeg bestilte den for et par uker siden da jeg fikk vite at min beste venninne skal gifte seg! Tenk på det! Jeg fikk en telefon da jeg satt i bilen og måtte bare stoppe inntil siden av veien fordi jeg begynte å gråte så fælt. Graviditetshormoner og så fantastiske nyheter er ikke en god match. Jeg er så glad på hennes vegne og tenk at jeg har fått æren av å være forlover! Beste Elise Den oppgaven må jeg ta på alvor, så alt skal skrives ned i denne fine boken! 

elsie_3

Egentlig skal det stå «maid of honor» og ikke «my wedding» på forsiden, men det ble vel noen misforståelser i bestillingen. Sånt skjer og den kan jo brukes uansett. 

elsie


Lars-Kristian er avgårde og trener, så Nelia og jeg er alene og leker rundt i huset. Det er ikke rart dette svangerskapet har sust avgårde, aktivitetsnivået til en på over 2 år som snart blir 3 er SÅ høyt, så det er bare å henge i stroppen 😉 Nå skal vi ansiktsmale! Håper dere har en fin lørdag  Vi sees litt senere! 

51 kommentarer

 1. Benedikte

  Heldiggris! Var nettopp forlover i et bryllup i Italia, og det var så gøy!! Selv om det er litt jobb, må du huske å nyte det. Klem <3

  1. Caroline

   Å, så herlig 😀 Det er en stor oppgave, men jeg gleder meg virkelig! Hun er den beste venninnen min og jeg unner henne alt i verden, bryllup er et stort steg <3

 2. Ønsker dere en strålende fin lørdag 🙂

  1. Caroline

   Det må du også ha, Anita 🙂

 3. Catrine

  Det går ikke an å se det øverste bildet? Det er ikke noe bilde der? :/ Men jeg ser jo at det skulle vært et der, men det er liksom borte?!

  1. Catrine

   Nå kom det 🙂

 4. Martine

  Hvor er boken fra? 🙂

  1. Caroline

   Bestilte den på etsy 🙂

 5. SÅ fin kopp! <3 Hvor kjøpte du den? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra miss etoile 🙂

 6. Hvor er Eiffeltårnet i sølv fra forresten? 🙂 Er det lenge siden du kjøpte det? <3

  1. Caroline

   Ja, det er en stund siden. Jeg bestilte det på nett, men husker ikke hvor dessverre :/

  2. Flora Joelle

   Bestilte nettopp et fra Ebay! 🙂 Der finner du i både gull og sølv.

 7. Kan du lage en spørsmålsrunde (på video) en dag? 🙂 Du har jo laget del 1 og del 2. Kan du lage en del 3 ?<3

 8. Er det duftlys du har på bordet? 🙂 Den hvite og den i sølv som er pved siden av Eiffeltårnet 😉

  1. Caroline

   Ja, det stemmer 🙂

 9. Godt å høre fra deg, begynte å bli litt bekymret der en stund. Du må naturligvis ta fri fra bloggen når du vil, men i disse dager blir det fort til at vi tror noe har skjedd og terminen er ikke såå nær. Jeg tenkte det har blitt litt mye stress i det siste så nå håper jeg du tar det rolig framover og ikke skremmer leserne dine unødig 😉 Ha ei fin og stressfri helg!

  1. Caroline

   Tusen takk, Guri 😀 Jeg oppdaterte på både snapchat og instagram, så jeg tenkte at de som følger meg der visste at det ikke var noe å bekymre seg for 🙂 Jeg måtte bare ta en fridag, var så sliten i hodet :O Stor klem 🙂

   1. Hanne Lisa

    Hva heter du på Snapchat?

 10. Karianne

  Hvor kjøpte du den fine boken? :-))

 11. Kan du linke hvor du kjøpte boken? 🙂

 12. Hvorfor er det utfordrende å svare på hvor mye skoene med glidelås på siden koster ?

  1. Caroline

   Dette har jeg svart på flere ganger i kommentarfeltet :/ Dersom jeg ikke har svart på akkurat din, så er det fordi jeg allerede har svart på et spørsmål som var helt likt. Dersom du mener de skoene jeg har på meg på pressefrokosten, de som heter polished noir og er 3 cm. høye, så koster de 1299,- 🙂 Kan forhåndsbestilles i alle Biancobutikker nå og kolleksjonen slippes 1. september 🙂

 13. Hvor kjøpte du duftlysene? Stemmer det at det er kremmerhuset? <3

 14. Henriette

  Så koselig! Gratulerer til både brud og forlover! Håper boken bli brukt flittig og at du etterhvert kan lage noen innlegg hvor du deler tips, triks og diverse tilknyttet forlover-rollen. Fortsatt god helg 🙂

 15. Jeanette

  jeg trodde det var fødsel på gang siden det ble så stille! Gøy å være forlover da 😉

 16. Hei Caroline

  Jeg må bare si at jeg synes det var utrolig flott at du tok deg en velfortjent fridag!! Det skulle jo bare mangle for som du sier nå så hadde de fleste vært i permisjon allerede når man har kommet så langt ut i graviditeten som du har.

  Du står på og er et arbeidsjern uten like, ikke rart at alt du rører blir til gull!!

  Jeg stikker bare innom bloggen din for å si at jeg synes du er kjempe flink og at jeg er så utrolig stolt av deg og alt du får til. Du gir meg inspirasjon, guts og motivasjon til å se positivt på livet selv i de tider jeg føler det kan være litt av en utfordring, så tusen tusen takk for det.

  Da jeg vant dine orange pensko fra Bianco kolleksjonen på sko eventet ditt i oslo i mars ble jeg så glad at jeg måtte ringe å fortelle alle mine venner og kjære om det. Det å vinne sko i seg selv er ekstra stort, men veldig spesielt akkurat denne tiden i og med at jeg i februar som du vet mistet min kjære søster. Så igjen takk for penskoene, du gav meg en oppmerksomhet jeg så sårt trengte da som jeg fortsatt i dag setter stor pris på!! Nydelig er du vennen.

  Jaja dette ble litt personlig, men jeg håper det er greit.

  Ha en fin dag så lenge og ta vare på deg selv og dine

  Stor klem fra Linn

 17. Camilla

  Håper du deler litt bryllupsinspirasjon fremover! Det var så koselig da du gjorde det!

 18. Haha, at det står «My wedding» istedenfor «Maid of honor» på forsiden høres ut som begynnelsen på en romantisk komedie. Ser for meg at (den ugifte) forloveren etter hvert blir anklaget for å ville stjele både brudgommen og bryllupet, og forviklingene baller på seg:D

 19. Bryllup er så gøy!
  Så utrolig fin kopp du hadde, hvor er den kjøpt☺?

 20. Et spm som har lite med innlegge å gjøre,men hvilke sko anbefaler du til høsten til barn på alder med Nelia?

 21. Du trenger ikke å unnskylde deg for å ta litt fri davel 🙂 Du trenger heller ikke forklare hva du gjorde. Hvis du ikke ville da:)

 22. Det passer ikke til temaet, men hvor har du kjøpt det beige bestikket med hvite «prikker»? 😀 Har spurt om det før, men har ikke fått noe svar :/

 23. Nå ble jeg glad! Har selv akkurat fått vite at min beste venninne skal gifte seg, og har fått det ærefulle oppdraget som forlover. Aldri vært det før, så kanskje jeg kan plukke opp noen tips fra deg på veien 🙂 Strigråt sånn av den telefonen om forlovelse jeg også, og er ikke engang gravid! Haha 🙂 Takk for all inspirasjon du gir!

 24. Ina Solheim

  Kan jeg spørre hvor den rosa vasen på bordet er fra? 🙂 Du kommer til å bli en god mor til bitte lille. Du har jo allerede bevist hvor omsorgsfull og snill du er med Nelia <3 Gleder meg SÅÅ mye til hun kommer! 😀 Klarer nesten ikke vente <3 Lykke til videre i svangerskapet som virkelig nærmer seg SLUTTEN! 🙂 Og navnet….. Hva blir det mon tro? 😉 Håper lørdagen din er fin!

  1. Kristin

   Hvor kjøpte du CHANEL boken? 🙂

 25. Kristin

  Godt å lese at du tar deg fri når du trenger det! Vel fortjent kjære gode du 🙂

 26. Edit: «friend’s» 🙂

 27. Hvor er den sorte og den rosa vasen fra? 🙂 SÅ fine begge 2!

 28. Kan jeg spørre hva det er du skal planlegge? <3

  1. Forlover greier vel, utdrikningslag, andre happenings osv…

   1. Spurte jeg deg? Det er ikke alt som har med forlovelsesgreier en 12 åring skjønner!

 29. Ååå så fin den er den store lampen på bordet! 😀 Hvor er den fra og når kjøpte du den? 🙂 Klem!

 30. Guttemamma

  Er det en falsk plante du har i den rosa vasen?

 31. Guttemamma

  Hvor kjøpte du den rosa vasen forresten? 🙂

 32. Hei! Jeg ser du skriver at du og Nelia skal ansiktsmale 🙂 Men på Snapchat filmer du henne når hun bare maler helt vanlig på et ark? Kanskje dere gjorde begge deler 😉 Ønsker dere alle 3 en god lørdag 🙂

  1. Kristin

   Tenke seg til… Her trengs det virkelig en forklaring altså…

 33. Suzanne

  Apropos ‘maid of honour’ siden du har nevnt det i innlegget ditt: når man er forlover og selv er gift så heter det visstnok ‘matron of honour’. 😀 Jeg var ikke klar over det før jeg leste at Kate Middleton skulle være matron of honour for søsteren Pippa når hun skal gifte seg, men når man tenker over hva som ligger i ordene maid og matron så gir det jo i grunnen mening. (Maid of honour høres finere ut da…) Uansett, lykke til med oppgaven! <3

  1. Caroline

   Hah, det visste jeg ikke 🙂 Takk for info 🙂

 34. Er det ikke «My wedding planner»? Bare at det er oppdelt? 🙂

  1. Caroline

   Det er det det står nå ja 🙂 Men det skulle stå maid of honor planner ::)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *