bianco by caroline berg eriksen aw’16: reflection

Bianco0647_re

I dag har jeg gleden av å presentere resten av kolleksjonen min med Bianco for dere og jeg håper virkelig dere elsker hver eneste style like mye som det jeg gjør! Reflection er i mine øyne den perfekte skogarderoben for høsten som snart kommer, og består av 6 forskjellige styles hvor 2 av dem kommer i to farger. Det ene paret er i speilfløyel og er bare så utrolig sexy, perfekt for partysesongen vi går inn i. Paret under, som er det laveste paret i kolleksjonen med sine 3 centimeter, kan beskrives som en type dressko. De har fått en blank finish og er helt klart blant mine favoritter om jeg må velge – så androgyne, men likevel feminine. Disse er på føttene mine under pressefrokosten i dag! Jeg har tatt mine egne bilder av kolleksjonen og har også lyst til å presentere alle i en video for dere som jeg gjorde forrige gang, men jeg venter fortsatt på en sko som ikke har kommet frem til meg ennå – denne ser dere derfor ikke på mine egne bilder heller. Håper den kommer før fødsel, så snurrer vi film 😉 Viser dere kampanjebildene under og sper på med mine egne også – håper dere liker! 

Bianco0300_reBianco0401_reBianco0505_reBianco0041_katalogBianco0363_re

hello bianco by CBE vol. 2 

IMG_5631_8587

pure recess / polished noir 

IMG_5643_8601

bianco_1

illusional shade 

bianco_2

IMG_5665_8622

IMG_5653_8610

IMG_5663_8620

illusional shade / intense eclipse 

bianco_3

bianco

Denne gangen har vi også inkludert et deilig ullskjerf samt et par skinnhansker i to farger til kolleksjonen – så ble det hele enda mer komplett for høst og vinter. Hanskene har fått et så kult snitt og er enda finere i virkeligheten.  

Kolleksjonen er også denne gangen ren og klassisk, men jeg synes likevel den har noen styles som skiller seg ut og som gjør den veldig nå. Det høyeste paret er 10 centimeter som i i min forrige kolleksjon, ellers har bootsene fått en hælhøyde på 4.5 og 5 centimeter, mens knestøvlettene er 8 centimeter. Kolleksjonen strekker seg fra strl. 35-41 🙂 Skoene er i butikk fra 1. september, men du kan sette deg på venteliste i butikkene allerede i dag! 


Håper dere liker dem! 

130 kommentarer

 1. Så mye lekkert. Tror nok det blir ett par eller 2.

  1. Caroline

   Tusen takk, Katrin 🙂

 2. Her var det mye fint Caroline. Får jeg være ærlig? : Liker godt alle ankelstøvlettene. Ikke så klar for skoene, virker litt for åpne på sidene for meg. Og, som jeg sa en gang tidligere, de høye støvlettene kunne vært fine, men med den flippen foran, er det som amerikanske politistøvletter, et definitivt IKKE fra meg der. Men, jeg tror jeg skal ta en titt på ankelstøvlettene altså! 🙂

  1. Caroline

   Du får absolutt være ærlig, det må du jo være 🙂 Tusen takk for tilbakemelding 🙂

 3. Alexandra

  Gratulerer! Imponerende alt hva du får til!
  Nå må du huske å slappe av disse siste ukene. Lykke til med fødsel og tiden du / dere har i vente. Ønsker dere en fin høst!

  1. Caroline

   Tusen takk, Alexandra 😀 Nå skal jeg være i Oslo frem til i kveld, så bærer det hjem og da er det slutt på reising etter det 😉

   Klemmer 🙂

 4. Lisbeth

  De på det nederste bildet var veldig fine! 🙂 Men kanskje ikke helt min stil de andre parene :/ Men det er jo opp til hver enkelt hvilken stil man har.

 5. Hva ligger prisen på? 🙂

  1. Caroline

   Prisene er fra 799,- . 1899,- 🙂 Skjerfet + hanskene er 599,- 🙂

 6. Hva kan man bruke de lilla til? Hvilken årstid og evnt når? <3 Så fin kolleksjon 🙂

  1. Caroline

   Tenker du på de burgunderfargede? De er perfekte til sort, gull, sølv eller grått for eks. 🙂

   1. Ja, det var de jeg tenkte på 🙂 Takk for svar!

 7. Nelia Charlotte

  Hvor mye er det for støvlettene? De var utrolig lekkere, så de må jeg gå til innkjøp på bursdagen min som er 1.september! 😀

  1. Caroline

   Å, så gøy! De koster 1899,- 🙂

   Klem 🙂

 8. Jeg var ikke fan numero uno av første kolleksjonen din, men her treffer du midt i blinken for meg hvertfall. Jeg vil helst ha alle, men skal hvertfall skaffe meg de knehøye støvlettene samt ankelstøvlettene fra det nederste bildet. Gleder meg til høst og til å kunne bruke disse i hverdagen.

  1. Caroline

   Så gøy 😀 Tusen takk, Elise! 🙂

 9. Lene Espenæs

  Her kommer jeg definitivt til å gå på en sko/støvel smell De burgunder røde lekre og de høye ankel støvlettene og ikke minst de knehøye. Lekkert, lekkert riktig så flink har du vært. Klem fra også en utflyttet Sarping

 10. WOW!!! Alt var bare lekkert!! Lykke til i Oslo 🙂

 11. Kristine

  Å søren! Jeg satt klar for å dra på Bianko etter sko nå i dag, så jeg kunne bruke dem på Findings Festival i helga 😀 hi hi
  #venterpåseptember

 12. Dress skoene er som tatt ut av en drøm Så utrolig fine! Håper jeg får tak i et par, før hyllene tømmes

 13. Kristine

  Så flink du er!!! Gleder meg til å se de i butikk. Her er det fler par jeg må se nøyere på

 14. Kristine

  Hadde vært spennende å få høre mer om designprosessen! Hvordan første tankene, endringer i forhold til sluttproduktene 🙂

 15. Så utrolig flott du er, og alt hva du får til:) Jeg leser bloggen din hver dag, men jeg kunne nok vært flinkere til og legge igjen en kommentar:) Jeg må si jeg beundrer roen din i kommentarfeltet… Jeg hadde ikke egnet meg som blogger 🙂 Ha ha ha 🙂 Nå nærmer fødselen seg, og jeg vil bare ønske dere alle 3 lykke til og gleder meg til og se bittelille <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Hege <3

 16. whether they are already sold out…https://tagsecond.com/tag/dahliavibrant 🙂

  1. Caroline

   They are in stores and will be back online very soon 🙂

 17. For en kolleksjon!! Utrolig imponert, og gleder meg allerede til å sikkre meg ett par eller to. De som er sist avbildet er en sikker favoritt – men fra denne kolleksjonen kunne jeg så absoludt hatt alt!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 18. Du har virkelig gjort det igjen altså, Caroline <3 Nå kan høsten bare komme, fra første september skal jeg i hvert fall ha skogarderoben klar!

  Stor klem <3

  1. Caroline

   Å, så gøy 😀 HURRA! Håper jeg ser deg spradende rundt i dem :p

   Stor klem tilbake!

 19. Å så flott kolleksjon du har laget! Du imponerer stadig Caroline 🙂 Noe for enhver smak og anledning, akkurat det liker jeg veldig godt. Også at skoene har varierende høyde på hælene er bra, for det er ikke alle som er så glad i, eller kan gå i høye hæler – meg inkludert, så et par av ankelstøvlettene falt virkelig i smak!

  Gleder meg til å se det siste paret også.

  1. Caroline

   Blir så glad for å høre dette, Trine! Tusen takk 🙂

 20. Henriette

  Kan disse bestilles på nettet fra 1. Sept? 🙂 veldig fine sko!!

  1. Caroline

   Ja, absolutt 🙂

 21. Elisabeth L

  Åhh! Du imponerer stadig, gratulerer så mye! Falt pladask for flere av de, men bildet nr.3 tror jeg kan være det perfekte paret til høst/vinter. Har tidligere kjøpt noe lignende fra Bianco før, og de har holdt seg i over 2 år med flittig bruk 🙂 vet du hva det paret vil koste og om alle Bianco butikker får de inn? 🙂

  1. Caroline

   Så gøy å høre, tusen takk 😀 De koster 1399,- og skal finnes i alle Biancobutikker 🙂

 22. Skikkelig mye lekkert, blir nok 2 par på meg:-)
  Kan du linke klærne, spesielt blusen på bilde nr 1 og kjolen. hadde blitt superglad.
  Du inspirerer og gleder hver dag med dine flotte blogg bilder og innlegg.

  1. Caroline har blitt stylet av noen stylister, tror jeg. Så det er ikke hennes klær 🙂 Men det er på de «brunlige» bildene da 😉

  2. Caroline

   Tusen takk, Unni! Bianco brukte stylister under fotoshooten, så hvor klærne er fra vet jeg dessverre ikke :/

   Klem 🙂

 23. Lekre bilder! 🙂 Delikat makeup, og for å være helt ærlig, så synes jeg du er mye finere med håret slett sånn som her enn kunstige krøller.

 24. Hva vil skaft-omkretsen være på det videste på de høye støvlettene? Er de stretchy?
  De var flotte, men sliter med å finne vide nok i skaftet til leggene mine…

 25. Hvotfor skriver du ikke priser når du vet at flere vil spørre om det?
  Hva koster de sorte blanke med glidelås på siden?

  1. Caroline

   Jeg tenkte rett og slett at man heller kan spørre og få svar 🙂 Synes det ble rotete med så mange tegn under hver sko og hvert bilde 🙂 Så det er bare å spørre, så svarer jeg! De koster 1299,- 🙂

 26. Gratulerer med din andre sko kolleksjon, jeg likte veldig godt de sorte ankel bootsene, sorte hanskene og skjerfene 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! Det er så gøy 🙂

   Klemmer 🙂

 27. Ingrid Grace

  Nydelig kolleksjon, veldig masse flott. Skal kikke litt nærmere på støvlettene, jeg har vært ute etter slike en god stund. Håper du får en fin dag videre, og så håper jeg du hviler deg (på din måte) og går mer og mer inn i ny baby modus, nå er det ikke lenge igjen! Jeg er imponert over hvordan du står på tidlig og sent, du er tross alt fødeklar når som helst! Håper du/dere får en fin og roligere periode til veslemor kommer når hun kommer.

  Mange klemmer. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingrid Grace 😀 Jeg er i storform, men kjenner i dag at jeg er ganske sliten og må ta dagen i mitt eget tempo. Ta litt fri, rett og slett 🙂

 28. Nikoline

  De i burgunder er bare helt nydelig. Hvordan er de i størrelsen? Har en litt bredere fot og lurer derfor på om man bør gå opp en størrelse?

  1. Caroline

   Nei, det tror jeg ikke at du trenger 🙂 Det kommer jo helt an på hvordan foten din er ellers, men de skal passe godt til en fot som er litt bred. Ville uansett prøvd dem på, noen må gjerne gå opp i sko som er litt spisse uansett 🙂

 29. Charlotte Solheim

  Hvor er den blusen på det første bile fra? den var super fin.. og hvor er den kjolen på bilde nr. 4 i fra? likte veldig godt de lilla røde skoene.

 30. Gratulere med ny fin kolleksjonJeg likte godt de skoene du har på deg på første bilde. Kommer de i andre farger, og hva koster de?

  1. Caroline

   Nei, de kommer bare i sort. Polished Noir heter de 🙂

  1. Caroline

   Thank you so much 🙂

 31. Ranveig

  Likte veldig godt alle skoene, men de laveste er nok mest meg. De ser litt stive ut, er de det? Er den innvendige sålen myk og god, slik som espadrillosene dine fra i våres? dem elsker jeg 🙂 Klem til deg! 🙂

  1. Caroline

   De er veldig gode på foten, men ikke like myke som espadrillosene :/ Materialet utenpå skoen er jo ikke sammenlignbart heller, pga. lakken så er det selvsagt ganske stive, men ikke slik at du merker det når du har dem på 🙂

 32. Tips til innlegg:
  «5 forskjellige måter å style skoene mine på! »

  Tenker på at du viser hvordan de kan fungere like godt til hverdag som til fest, med ulike antrekk o.l. 🙂

  1. Caroline

   Takk for innspill, det skal jeg gjøre 😀

 33. Hei! Hvor er den fine blusen på det første bilde fra?:)

  1. Caroline

   Jeg vet ikke dessverre :/

 34. ragnhild

  Veldig fine bilder av deg!! Annerledes look men du kledde det veldig!!

 35. Så utrolig fine sko! Tror jeg må gå til innkjøp av et par eller to, når de kommer i butikk! 😀

 36. Så mye fint! Tusen takk for at dere har inkludert oss med små føtter – gleder meg til å se fresh ut i høst! 🙂 //Siri

 37. Hvilke av skone kommer i str 35? 🙂

  1. Caroline

   Alle kommer i 35 🙂

 38. De hanskene skal ihvertfall jeg ha! SÅ feminine og fine 🙂 kan du ha med how to walk in heels-tutorial i videoen? :p

 39. Har du samarbeidet med Chanel også?
  Fine farger og stilige sko! 🙂

 40. Marthe Gunnerød

  Du er flink!! 🙂 Lykke til med den forestående fødselen og den fine tiden dere har i vente. Lillebror ble født for snart 3 mnd siden, og det er bare helt fantastisk med to små <3

 41. Lekker kolleksjon, selvom noe nok er for høyt for meg. Dessverre, jeg elsker hæler,mmen har et ødelagt kne så jeg kan ikke gå med sånn lenger. Men nydelig altså. Gratulerer!

  Men jeg harvet spørsmål – hva mener du egentlig med styles? Stiler? hvorfor skriver du ikke det i så fall? Jeg synes det ser så rart ut med engelske ord i en norsk tekst der vi har ord som betyr akkurat det samme. Gratulerer igjen med ny kolleksjon, gøy å se st du har utviklet en litt annen stil enn det hi har vært vant til å se deg i, de herreklærne er jo lekre og veldig overraskende fra deg. Kudos!

  1. Burde lese korrektur, ja. Jeg mente de herreinspirerte skoene, ikke klærne. Sorry! Fnis.

 42. Syntes alle var kjempefine, jeg! Blir nok å fly litt penger så fremst de passer godt på foten også:) Bra jobba, Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 43. Christina

  Så utrolig mange fine par du har designet Caroline! 🙂 Hva er prisen på den nederste bootsene? Må ha de!

  1. Caroline

   1499,- er det for dem 🙂 Tusen takk, Christina <3

 44. Så mange fine! Gratulerer så mye, flinkeste Caroline 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, fine du <3

 45. Jeg var vel av de som ikke kunne få fullrost den første kolleksjonen din. Hva kan man si nå? Denne kolleksjonen er i en helt egen klasse. Så flotte farger og utseende. Helt perfekte. Aldeles lekre de burgunderrøde og de lave som er blanke i finishen. Så gjennomført og lekkert med hansker og skjerf. 1. september er jeg på plass hos Bianco!
  Du er så gjennomført i alt du foretar deg – klasse og stil som står til terningkast 6.
  På disse bildene er du vakrere og flottere enn du noen gang har vært, du stråler!
  Ønsker deg lykke til med fødselen – hvil deg litt nå – det er fortjent!

 46. Det er ikke ofte jeg kommenterer noe som helst, hverken på blogger eller andre steder, men nå fikk jeg altså lyst☺️ For for noen SUPERFINE sko!!! Fikk lyst på alle sammen!

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig, Marit! Tusen takk 😀

 47. O la la! Så fine! Pumpsene og bootsene med stiletthæler er til å dø for altså! Dette var flotte ting altså Hmmm og hvordan kan msn smugle 3 par nye sko inn i huset usett, tro?

  1. Caroline

   I treningsbagen! Haha :p

 48. Tror Lars Kristian hadde tatt bedre reklamebilder.. For et horribelt lys det er på bildene, ser ikke noe bra ut! Skoene var superfine 🙂

 49. Dette kan du virkelig Caroline! Nydelige sko, fikk lyst på alle par utenom de med skikkelig høye hæler (går som ei kråke med høye sko, hehe). Her er det mye fint til høsten 🙂

  1. Caroline

   Haha, så ille :p Men så glad for at du liker kolleksjonen, LH 🙂 <3

 50. Kjempe fine sko Caroline, meeeen jeg må si meg litt skuffet over bildene! Din forrige sko lansering var så proff, bilder og photoshoot var utrolig lekkert! De bildene her virker som det er en amatør som har tatt de, akkurat som om fotografen prøvde på noe kul og fikk det ikke helt til! Ser utrolig billig ut, og litt sånn halvveis gjort! Skuffet! Både du og LK er flinkere med bilder PG gjennomføring enn det som ble tatt her:( men koleksjon var fin den:)

  1. Caroline

   Så synd at du ikke liker dem! Vi ville gå for noe helt annet enn forrige gang, mer chic og tilfeldig, som polaroidbilder jeg kunne tatt selv i farten. Så det er jo poenget egentlig, den følelsen du får når du ser på dem – selv om det selvfølgelig ikke skal se billig ut.

   Veldig glad for at du liker skoene da 😀

   1. Du kan ikke tilfredsstille alle:( men 2-3 par blir plukket på vei hjem når september er her!

    Masse lykke til med fødselen og tiden fremover 🙂

 51. Ina Solheim

  Kan du ta et nærbilde av lysslyngen i vuggen til bitte lille? 🙂 Er det hjerter, rundinger, stjerner, skyer…? Litt vanskelig å se det når det henger bak det hvite 😉

 52. Annette

  Flotte!! Har 42 i sko….

 53. Solfrid

  De burgunderfargede har jeg allerede ønsket meg fra samboeren i bursdagsgave den 9. september 😉 Hvor mye koster de? 🙂

  1. Caroline

   799,- er det for dem 🙂

 54. Når kommer de inn i butikkene egentlig? Nå har jeg allerede julegaveønsket klart! :p Det burgunderfargede ullskjerfet og skoene på det nederste bildet 😉 Og selvfølgelig de matchende skinnhanskene <3 Har allerede funnet meg favoritt kolleksjonen min :O

  1. Caroline

   Kolleksjonen vil være tilgjengelig fra 1. september, online og i alle butikker 🙂

 55. Gratulerer enda en gang. Du har vært råflink ! kjempefine alle sammen. Nydelig burgunder farge. Gleder meg til de kommer i butikken.

  1. Caroline

   Tusen takk, Lill! Det er så gøy å høre 🙂

 56. Hva koster de skoene som er på det nederste bildet? 🙂 Håper du har hatt en fin og AVSLAPPENDE uke nå rett før fødsel 🙂

 57. Gleder meg til den lille gutten deres kommer! 🙂

  1. Det er en jente lol. du har ikke fulgt med

   1. Vet jo det, men tenkte på en annen i familien min som skal få en liten gutt i september. Så jeg tenkte feil, OK???! Skjønner ikke hva det er å si LOL for? Selvfølgelig har jeg fulgt med!!!!!!!!!!!!!!!!

 58. Camilla

  Hvordan er støvlettene i skaftet? Jeg har nemlig brede ridelegger som ikke får plass i eks HM sine, er det stretch i disse? 🙂

  1. Caroline

   Ja, det er tøyelige, men selvfølgelig til en viss grad. Om de ikke skulle passe kan også bianco blokkere de ut for deg i butikk 🙂

 59. Katrine

  hvor mye koster lakkskoene ? de var råååååfine 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 De koster 1299,- 🙂

 60. Hei du!

  Det var så kult det svarte skjørtet du har på deg på det øverste bildet! 🙂 Hvor har du kjøpt det?

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke, dessverre :/ Men enig i at det var kult 😉

 61. Elisabeth

  Så utrolig flotte sko og støvletter 🙂
  Jeg forelsket meg helt i de støvlettene med høy hel og de med høyt skaft, så de blir mine i løpet av høsten 🙂

  Lykke til med fødselen og nytt familiemedlem, gleder meg til å se bilder <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Elisabeth 🙂

 62. Jeg er enig i at Lars-Kristian kunne tatt bedre bilder.. Og at du hadde stylet det bedre. Men.. Skoene var NYDELIGE! Du er så flink!
  Jeg vil ha alle sammen.. Selv de høye jeg ikke kan gå på.. 😉

  Gratulerer!! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Tina 😀 Øvelse gjør mester ang. hæler – haha :p

 63. Mye fint – likte særlig godt ankelstøvlettene 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Gudrun 🙂

 64. Har både sandalene og skolettene fra den forrige kolleksjonen din, å jeg elsker begge parene 😀 <3 Det er så lekkert med den beltespennen som du også har på disse skolettene 🙂 Syns derimot at penskoene blir litt for høye..

  Masse lykke til med fødselen 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 😀 Så hyggelig! Synd at du synes de er for høye, jeg tenkte at 10 cm. var helt innafor, satset på det i forrige kolleksjon også, men jeg forstår selvsagt at også det kan bli for høyt for noen.

 65. Jabbadabbaduu

  Gratulerer med kolleksjonen! Den ser ganske så fin ut. Synes det er flott at du tør satse på noen par sko/støvler som er litt annerledes i designet, ikke bare de trygge typene.

  Men fy søren for noen dårlige bilder de har tatt! Du er fin på bildene, men lyset og vinklene er jo helt bak mål. De har nok prøvd på en eller annen kunstnerisk «back to basics» look, men det ser ikke bra ut. Dessverre.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Selv elsker jeg stilen på bildene og stylingen, synes det er veldig down to earth, men likevel fashion – og det var akkurat noe slikt vi ville gå for. Type polaroidbilder tatt hjemme 😉

   1. Ikke mye fashion over det der..

 66. Fantastisk kolleksjon!! <3 Du ER så flink! Jeg v-i-l ha alle parene faktisk!

  1. Caroline

   Tusen takk, Trine! Så utrolig hyggelig 🙂

 67. Mye koster de skoletene ? 🙂

  1. Caroline

   De koster 1299,- om du tenker på polished noir? 🙂

 68. Elsker bildene! Fine sko også 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 69. Kine Pors

  Hvor mye koster Pure Recess? De alle var virkelig kjempefine – du har gjort en super jobb 🙂

 70. Utifra bildene virker det som du har inngått et samarbeid med Chanel. Litt rart at deres navn er SÅ tydelig hvis de ikke har noe med dette å gjøre.

 71. Ragnhild

  Flotte sko! Du er så flink! Fine bilder var det også 🙂

 72. Anniken

  Skoene var drit kul og bildene også! Dette må du fortsette med;) Hvor finner mann oversikt over hva de forskjellige skoene koster?:)

 73. Jeg likte bildene veldig godt. Kule og edgy. Men det øverste bildet skjønner jeg ikke helt hvorfor de har tatt med da Caroline har det ene øyet nesten lukket igjen. Men fortsatt; elsk på bildene. 🙂

 74. Likte såååå godt til burgunder skoene <3 Og ankel støvlettene 😀 er det bare å gå innom butikken å sette seg på liste? Lykke til med fødselen til dere begge to Klem

 75. Åh, så fine sko! Hva koster de som går opp til kneet?
  Har sett etter slike lenge 🙂

 76. Mariann

  DIGGER at kolleksjonen din er fra str 35!! Det er LYKKE for meg med små føtter der 36 er for stort:-) vanskelig å finne » damete» sko i den størrelsen….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *