bianco by caroline berg eriksen aw’16: reflection

Bianco0647_re

I dag har jeg gleden av å presentere resten av kolleksjonen min med Bianco for dere og jeg håper virkelig dere elsker hver eneste style like mye som det jeg gjør! Reflection er i mine øyne den perfekte skogarderoben for høsten som snart kommer, og består av 6 forskjellige styles hvor 2 av dem kommer i to farger. Det ene paret er i speilfløyel og er bare så utrolig sexy, perfekt for partysesongen vi går inn i. Paret under, som er det laveste paret i kolleksjonen med sine 3 centimeter, kan beskrives som en type dressko. De har fått en blank finish og er helt klart blant mine favoritter om jeg må velge – så androgyne, men likevel feminine. Disse er på føttene mine under pressefrokosten i dag! Jeg har tatt mine egne bilder av kolleksjonen og har også lyst til å presentere alle i en video for dere som jeg gjorde forrige gang, men jeg venter fortsatt på en sko som ikke har kommet frem til meg ennå – denne ser dere derfor ikke på mine egne bilder heller. Håper den kommer før fødsel, så snurrer vi film 😉 Viser dere kampanjebildene under og sper på med mine egne også – håper dere liker! 

Bianco0300_reBianco0401_reBianco0505_reBianco0041_katalogBianco0363_re

hello bianco by CBE vol. 2 

IMG_5631_8587

pure recess / polished noir 

IMG_5643_8601

bianco_1

illusional shade 

bianco_2

IMG_5665_8622

IMG_5653_8610

IMG_5663_8620

illusional shade / intense eclipse 

bianco_3

bianco

Denne gangen har vi også inkludert et deilig ullskjerf samt et par skinnhansker i to farger til kolleksjonen – så ble det hele enda mer komplett for høst og vinter. Hanskene har fått et så kult snitt og er enda finere i virkeligheten.  

Kolleksjonen er også denne gangen ren og klassisk, men jeg synes likevel den har noen styles som skiller seg ut og som gjør den veldig nå. Det høyeste paret er 10 centimeter som i i min forrige kolleksjon, ellers har bootsene fått en hælhøyde på 4.5 og 5 centimeter, mens knestøvlettene er 8 centimeter. Kolleksjonen strekker seg fra strl. 35-41 🙂 Skoene er i butikk fra 1. september, men du kan sette deg på venteliste i butikkene allerede i dag! 


Håper dere liker dem! 

130 kommentarer

 1. Kjempe fine sko Caroline, meeeen jeg må si meg litt skuffet over bildene! Din forrige sko lansering var så proff, bilder og photoshoot var utrolig lekkert! De bildene her virker som det er en amatør som har tatt de, akkurat som om fotografen prøvde på noe kul og fikk det ikke helt til! Ser utrolig billig ut, og litt sånn halvveis gjort! Skuffet! Både du og LK er flinkere med bilder PG gjennomføring enn det som ble tatt her:( men koleksjon var fin den:)

  1. Caroline

   Så synd at du ikke liker dem! Vi ville gå for noe helt annet enn forrige gang, mer chic og tilfeldig, som polaroidbilder jeg kunne tatt selv i farten. Så det er jo poenget egentlig, den følelsen du får når du ser på dem – selv om det selvfølgelig ikke skal se billig ut.

   Veldig glad for at du liker skoene da 😀

   1. Du kan ikke tilfredsstille alle:( men 2-3 par blir plukket på vei hjem når september er her!

    Masse lykke til med fødselen og tiden fremover 🙂

 2. Ina Solheim

  Kan du ta et nærbilde av lysslyngen i vuggen til bitte lille? 🙂 Er det hjerter, rundinger, stjerner, skyer…? Litt vanskelig å se det når det henger bak det hvite 😉

 3. Annette

  Flotte!! Har 42 i sko….

 4. Solfrid

  De burgunderfargede har jeg allerede ønsket meg fra samboeren i bursdagsgave den 9. september 😉 Hvor mye koster de? 🙂

  1. Caroline

   799,- er det for dem 🙂

 5. Når kommer de inn i butikkene egentlig? Nå har jeg allerede julegaveønsket klart! :p Det burgunderfargede ullskjerfet og skoene på det nederste bildet 😉 Og selvfølgelig de matchende skinnhanskene <3 Har allerede funnet meg favoritt kolleksjonen min :O

  1. Caroline

   Kolleksjonen vil være tilgjengelig fra 1. september, online og i alle butikker 🙂

 6. Gratulerer enda en gang. Du har vært råflink ! kjempefine alle sammen. Nydelig burgunder farge. Gleder meg til de kommer i butikken.

  1. Caroline

   Tusen takk, Lill! Det er så gøy å høre 🙂

 7. Hva koster de skoene som er på det nederste bildet? 🙂 Håper du har hatt en fin og AVSLAPPENDE uke nå rett før fødsel 🙂

 8. Gleder meg til den lille gutten deres kommer! 🙂

  1. Det er en jente lol. du har ikke fulgt med

   1. Vet jo det, men tenkte på en annen i familien min som skal få en liten gutt i september. Så jeg tenkte feil, OK???! Skjønner ikke hva det er å si LOL for? Selvfølgelig har jeg fulgt med!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Camilla

  Hvordan er støvlettene i skaftet? Jeg har nemlig brede ridelegger som ikke får plass i eks HM sine, er det stretch i disse? 🙂

  1. Caroline

   Ja, det er tøyelige, men selvfølgelig til en viss grad. Om de ikke skulle passe kan også bianco blokkere de ut for deg i butikk 🙂

 10. Katrine

  hvor mye koster lakkskoene ? de var råååååfine 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 De koster 1299,- 🙂

 11. Hei du!

  Det var så kult det svarte skjørtet du har på deg på det øverste bildet! 🙂 Hvor har du kjøpt det?

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke, dessverre :/ Men enig i at det var kult 😉

 12. Elisabeth

  Så utrolig flotte sko og støvletter 🙂
  Jeg forelsket meg helt i de støvlettene med høy hel og de med høyt skaft, så de blir mine i løpet av høsten 🙂

  Lykke til med fødselen og nytt familiemedlem, gleder meg til å se bilder <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Elisabeth 🙂

 13. Jeg er enig i at Lars-Kristian kunne tatt bedre bilder.. Og at du hadde stylet det bedre. Men.. Skoene var NYDELIGE! Du er så flink!
  Jeg vil ha alle sammen.. Selv de høye jeg ikke kan gå på.. 😉

  Gratulerer!! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Tina 😀 Øvelse gjør mester ang. hæler – haha :p

 14. Mye fint – likte særlig godt ankelstøvlettene 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Gudrun 🙂

 15. Har både sandalene og skolettene fra den forrige kolleksjonen din, å jeg elsker begge parene 😀 <3 Det er så lekkert med den beltespennen som du også har på disse skolettene 🙂 Syns derimot at penskoene blir litt for høye..

  Masse lykke til med fødselen 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 😀 Så hyggelig! Synd at du synes de er for høye, jeg tenkte at 10 cm. var helt innafor, satset på det i forrige kolleksjon også, men jeg forstår selvsagt at også det kan bli for høyt for noen.

 16. Jabbadabbaduu

  Gratulerer med kolleksjonen! Den ser ganske så fin ut. Synes det er flott at du tør satse på noen par sko/støvler som er litt annerledes i designet, ikke bare de trygge typene.

  Men fy søren for noen dårlige bilder de har tatt! Du er fin på bildene, men lyset og vinklene er jo helt bak mål. De har nok prøvd på en eller annen kunstnerisk «back to basics» look, men det ser ikke bra ut. Dessverre.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Selv elsker jeg stilen på bildene og stylingen, synes det er veldig down to earth, men likevel fashion – og det var akkurat noe slikt vi ville gå for. Type polaroidbilder tatt hjemme 😉

   1. Ikke mye fashion over det der..

 17. Fantastisk kolleksjon!! <3 Du ER så flink! Jeg v-i-l ha alle parene faktisk!

  1. Caroline

   Tusen takk, Trine! Så utrolig hyggelig 🙂

 18. Mye koster de skoletene ? 🙂

  1. Caroline

   De koster 1299,- om du tenker på polished noir? 🙂

 19. Elsker bildene! Fine sko også 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 20. Kine Pors

  Hvor mye koster Pure Recess? De alle var virkelig kjempefine – du har gjort en super jobb 🙂

 21. Utifra bildene virker det som du har inngått et samarbeid med Chanel. Litt rart at deres navn er SÅ tydelig hvis de ikke har noe med dette å gjøre.

 22. Ragnhild

  Flotte sko! Du er så flink! Fine bilder var det også 🙂

 23. Anniken

  Skoene var drit kul og bildene også! Dette må du fortsette med;) Hvor finner mann oversikt over hva de forskjellige skoene koster?:)

 24. Jeg likte bildene veldig godt. Kule og edgy. Men det øverste bildet skjønner jeg ikke helt hvorfor de har tatt med da Caroline har det ene øyet nesten lukket igjen. Men fortsatt; elsk på bildene. 🙂

 25. Likte såååå godt til burgunder skoene <3 Og ankel støvlettene 😀 er det bare å gå innom butikken å sette seg på liste? Lykke til med fødselen til dere begge to Klem

 26. Åh, så fine sko! Hva koster de som går opp til kneet?
  Har sett etter slike lenge 🙂

 27. Mariann

  DIGGER at kolleksjonen din er fra str 35!! Det er LYKKE for meg med små føtter der 36 er for stort:-) vanskelig å finne » damete» sko i den størrelsen….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *