24 timer i hovedstaden

bianco_dagen_16

Å, dette har vært en kjempefin dag! Skal ærlig innrømme at jeg ikke sov en eneste time sammenhengende i natt – både fordi jeg var stresset for at det skulle skje noe i forbindelse med fødsel, men kanskje mest fordi nervene mine har vært i helspenn! Det å forberede seg til en pressefrokost er nesten umulig, i hvert fall har jeg det alltid sånn. Jeg vet liksom ikke hvor trygg jeg føler meg den aktuelle dagen før jeg har stått opp. Men det gikk så fint og det kom så mange hyggelig og flinke folk, og jeg følte meg både opplagt OG snakkesalig, så vinn – vinn! Jeg har fått så mange gode ord for denne kolleksjonen allerede, både fra dere og fra andre, så jeg er så utrolig glad! Tusen takk til alle som kom! 

bianco_dagen_14

bianco_dagen_12

bianco_dagen_11

bianco_dagen_20

Camilla debuterer i Skal Vi Danse neste neste lørdag! Heiaheia! 

bianco_dagen_13bianco_dagen_19

Fineste Tine tok også turen! 


Tusen takk til This Is PR som laget i stand en SÅ fin pressefrokost! Virkelig! De hadde også med en egen fotograf – Estera Kluczenko – så her kommer noen bilder fra henne. 

untitled (1 of 4)untitled (20 of 54)untitled (19 of 54)untitled (44 of 54)untitled (2 of 4)untitled (24 of 54)

Nå sitter jeg i Gamlebyen og spiser middag hos storesøster. Jeg reiste fra Oslo til en fotovisning for å plukke ut bilder fra gravid-shooten og da måtte jeg jo hit en tur for å hilse på samtidig! Så får jeg også jobbet litt og i tillegg spist middag før den lange veien hjem 😉 


I går var jeg en tur hos Nikola på Gevir, det er faktisk 8 uker siden forrige gang, så det var vel på høy tid. Ble litt kortere og freshet opp fargen. Så nå er jeg klar for fødsel – haha 😉 

bianco_dagen

bianco_dagen_18

bianco_dagen_4

bianco_dagen_1

bianco_dagen_3

Pressefrokosten i dag ble holdt på Revir ved Folketeateret, så jeg var så glad da det var ledig rom på hotellet rett over. Har ikke bodd der før så vidt jeg husker, men det var helt topp! Supert treningsrom – jeg som egentlig skulle legge meg tidlig endte opp med å ta en kjapp en treningsøkt i stedet 😉 Og så var det kveldsmat inkludert i prisen, derfor slo jeg til og satt meg ved et bord helt alene. Var egentlig veldig koselig 🙂 

bianco_dagen_5

bianco_dagen_7

bianco_dagen_9

bianco_dagen_10


Nå savner jeg jenta mi så masse og gleder meg til å komme hjem, slenge beina på bordet og bare vente på bitte lille. Jeg har ikke store planer om å reise noe mer inn til Oslo før fødselen nå, men jeg må kanskje en tur inn i neste uke for et møte også. Det skjer spennende ting fremover selv om vi blir flere i familien Berg Eriksen, men jeg skal roe ned i barseltiden likevel og forsøke å balansere ting på en litt annen måte enn forrige gang. Da ble det rett og slett for mye for meg, og jeg vil ikke gå på den samme smellen igjen. Men så er det noe med det å få lov til å gjøre så mye gøy! Klarer liksom ikke å si nei. Denne gangen har jeg likevel bestemt meg for å være mer klar på hva jeg vil og ikke 😉 Ja, uansett. Dette ble rotete. Jeg ville egentlig bare si tusen takk for at dere er så positive! Det betyr veldig mye for meg! Håper dere har en fin torsdag ♥ 

82 kommentarer

 1. Du er et arbeidsjern, det kan ingen ta fra deg 😉 Jeg håper du slapper godt av den siste tiden før den nye verdensborgeren kommer, så om du må si nei, håper jeg ikke du sitter igjen med dårlig samvittighet, for det skal du absolutt ikke ha. Her er ukens 4 treningsøkt nettopp fullført, alt annet av eventuell trening utover i uken, blir bare en bonus. Jeg har to arbeidsdager igjen, så skal jeg ha 10 deilige feriedager 😀

  1. Caroline

   Jeg blir jo så fort rastløs og liker å ha noe å gjøre, at noe skjer 🙂 Så jeg er veldig takknemlig for at formen tillater det tempoet jeg ønsker 🙂

   Så deilig med ferie, det må til det også 🙂 Nyt de 10 dagene! Går altfor fort! Stor klem 🙂

 2. Kjersti

  Heii,
  Har du farget håret gjennom hele svangerskapet? Jeg ble nylig gravid og min frisør ønsket ikke å bleke håret mitt på grunn av så sterke stoffer. Hun mente likevel det var ok når man er over 4 mnd på vei. Hva er dine tanker om dette?

  1. Caroline

   Ja, jeg har gått til frisøren ca. hver 7 uke i svangerskapet. Det skal være helt ok å farge håret når du er gravid 🙂

  2. Det finnes noen frisørsalonger som benytter organisk bleking. Uten kjemikalier og ammoniakk. Benytter meg alltid av det. Resultatet blir veldig fint synes jeg. 😀

 3. Gratulerer fine og flinke Caroline! Imponert over alt du får til. Ta vare på deg selv etter fødselen <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne! Det skal jeg <3

 4. Catrine

  Hvilken rouge bruker du, og hvilken leppestift har du på deg her? <3 SÅ utrolig flink du er med sko! :O Virkelig et stort forbilde for meg! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Catrine! Jeg har en leppestift fra Jan Thomas om jeg ikke husker helt feil, samt rouge fra Nars – orgasm heter den 🙂

   1. Catrine

    Tusen takk for svar! <3 Kan du linke den? 🙂

 5. Kathinka

  Hvorfor hadde du med deg pc’en til frisøren egentlig? 🙂 Og når kommer den nye kolleksjonen din i butikken? og hvor? 🙂

  1. Caroline

   Jeg satt og jobbet der, bla. med eposter og innlegget om fødebagen 🙂 Kjekt å multitaske så jeg ikke går glipp av arbeidstid 🙂

   1. Kathinka

    Kan du svare på det andre jeg spurte deg om? 🙂

 6. Kan jeg spørre hvorfor du klippet deg? 🙂 Du var jo så fin før med det litt halvlange. Men du var jo veldig fin nå også da 😉 Alltid like vakker uansett frisyre du <3

  1. Caroline

   Tusen takk! Det er jo bare snakk om 2-3 cm. så stor forskjell er det jo ikke 🙂

   Klem 🙂

 7. Kommer du alltid til å beholde den blonde fargen i håret ditt?:)

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke, ble jo blond igjen for 1 år siden og trives godt med det 🙂

 8. Var det du som hadde med deg de glassene? Du har jo akkurat de samme. 😉

  1. Caroline

   Nei, jeg hadde ikke med meg noe 😉

 9. Er det sånn at du MÅ få absolutt ALT du designer i kolleksjonen din? 🙂 Eller velger du selv hva du vil ha og ikke? 🙂 Har ikke du veldig mange par med sko? Hvordan får du bruk for alle parene? :/ Lykke til med fødselen <3

 10. Hei 🙂 Skal ikke den første kolleksjonen din selges mere i butikk? Har så lyst på de skoene du har på deg på bilde med den røde kjolen 🙂
  Men har vært utsolgt i min str lenge

  1. Caroline

   Jo, det skal den 😀 Det skal være litt igjen fortsatt og de vil snart komme online igjen 🙂

 11. Martine

  Hva bruker du på øyenbrynene dine? SÅÅ fint :O

  1. Caroline

   Hovedsakelig brynpenn fra bdb samt pudder fra glo – link til video her: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/03/27/hvordan-jeg-paforer-losvipper-og-sminker-bryn/

   Klem 🙂

 12. Elisabeth

  Har ikke du blitt litt VEL slank i det siste? :/ Kanskje du ikke burde trene så mye som du gjør? Er ikke så lekkert å se ut som en nål til slutt.

  1. Caroline

   Haha, jeg regner med at dette er ironi ettersom jeg har gått opp 10-11 kilo de siste 9 månedene og er gravid 😉

   1. Elisabeth

    Haha, hvorfor forsvant smilefjesene? Jaja, det var i hvert fall ment som en god kommentar <3 😉

   2. Elisabeth h

    Er det mulig at folk kommer med sånne kommentarer, og særlig nå?

   3. Caroline

    Skulle ikke tro det var mulig nei, men det er vel for å være ekkel, regner jeg med :/

   4. Hun skrev jo at det var ment som en god kommentar 🙁 Og at smilefjesene forsvant! Så hun gjorde det jo ikke for å være ekkel :/ Her er det rett og slett litt misforståelser.

   5. Katrine

    Hun mente det som en god kommentar! Elisabeth h og Caroline!

   6. S.Helene

    Jeg klarer ikke se på noen måte at dette kan tolkes som en god kommentar, smilefjes eller ei. Det er en merkelig måte å gi en god kommentar på i så fall.

  2. Benedicte

   Ærlig talt Elisabeth. Den kommentaren kunne du vel virkelig spart deg for? Håper du ikke er like ekkel mot folk face to face? Nelia og lille i magen er utrolig heldige som har en så sprek mor og Caroline ser fantastisk ut! Både med og uten baby i magen 🙂

 13. Du er så søøt! Du snakker akkurat som Linni Maister på snapchat.. såå lys stemme

  1. Caroline

   Jeg har jo ikke lys stemme i det hele tatt :p Ikke at det er noe galt med lys stemme, men da jeg var liten hadde jeg knute på stemmebåndet og whiskeystemme, så lys har den vel aldri vært :p

   1. Du har relativt lys stemme ja. Den er veldig lys, men ikke så lys som Linni.

   2. Caroline

    Da er vi i så fall veldig uenige 🙂

 14. Ina Solheim

  Hva koster disse? Og vet du hvor de har de? 🙂 https://www.cathinthecity.com/perfect-imperfection/ (De sorte bootsene) 🙂

  1. Caroline

   De koster 1399,- og skal være i butikk fortsatt, er snart tilbake online også 🙂

 15. Så fine bilder! Ser ut som en knall dag! 😀 Pressefrokost er vel piece of cake for deg da ;-D

  1. Caroline

   Det gikk veldig fint 😀 Men det er noe med å presentere noe du har jobbet med så lenge for så mange :p Blir så mye følelser og spesielt nå! Haha 🙂

 16. Så fin med nytt hår! Spesielt fin på det øverste bildet med rød kjole 🙂 Du kler den lengden og å ha det helt rett 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Thea 🙂

 17. Kos deg med siste innspurt av svangerskapet og prøv å finne roen og balansen. Så på snap’ene i dag, og du så sliten ut. Ikke det minste merkelig tatt tempo og aktivitet i betraktning, men nå anbefaler jeg ruging og oppladning på høyt plan.

 18. Du er så utrolig flott, Caroline!

 19. Du er bare SÅ utrolig flott med kort hår!

  1. Caroline

   Tusen takk, Sandra 😀

 20. Tenkte bare si at antall fødsler stiger kraftig rundt fullmåne…..

  1. Caroline

   Du, det tenkte jeg på i går kveld / i natt! Men så skjedde det ingenting :p

   1. Gudrun

    Er vel greitt om fødselen drøyer litt til…..
    Lykke til når det skjer!!!!

   2. Det er nok bare en myte, google it 🙂

    https://www.mammanett.no/fodsel/fullmane

 21. Den svarte kjolen du har på deg er bare fantastisk fin! Hvor kan man få tak i den??

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Den er fra Ganni 🙂

 22. Utrolig fine! 🙂 de lakkskoene må jeg bare ha!

 23. Åh, jeg må bare si at jeg virkelig elsker å følge deg på snapchat!! Du er så morsom og søt, og jeg digger at vi får se en mindre seriøs side av deg der:D gleder meg til å følge deg videre, blir spennende tider fremover 🙂 masse lykke til med fødselen når den starter! Håper du får en fin helg, klem <3

  1. Caroline

   Så utrolig koselig å høre, Elise 🙂 Tusen takk! Stor klem og snart god helg 🙂

 24. De dresskoene må jeg bare ha!! Perfekte jobbsko nå mot høsten. Har gått mye med heler på jobb, og det har egentlig funket fint for meg så lenge lesten er god. Men til høsten vet jeg det blir mye møter utenbys, og dermed flyreiser. Jeg hater å småløpe til gaten på Gardermoen på høye heler. Det må det bli slutt på, haha… Likte også skolettene veldig godt, kjenner jeg kunne trengt et par brune:-). Superfin kolleksjon fra en smashing dame – gravid eller ei! Lykke til, og nyt en velfortjent barseltid – når den tid kommer! Også er jeg veldig spent på navnet. Jeg synes Evina ville passe så fint sammen med Nelia, og den gangen du fortalte at du likte norrøne navn, ble jeg liksom helt sikkert på at det måtte bli en Evina – som mitt mellomnavn:-))

 25. Gleder meg til september nå! Jeg har vært på utkikk etter sko ala de lave lenge nå, og disse var jo perfekte nå utover høsten. Gratulerer med ny kolleksjon

 26. Så fresh og fin! Nydelig glød du har, og den lengden på håret kler deg SÅ utrolig bra 🙂

 27. Hva mener du med at det ble for mye forrige gang? At du ble syk? Lurer også på om det er noe du angrer veldig på eller om du ikke tenker så mye over det? 🙂

 28. Hei!
  Lenge siden jeg har kommentert 😉 Jeg er så imponert over treningsinnsatsen din. Det krever ganske god disiplin og gjennomføre slike økter på egenhånd. Tar av meg hatten 😉
  Ønsker deg lykketil med resten av svangerskapet!
  Koser meg med å følge deg på snap 😉

  God helg til deg og dine 😉

 29. Hei,
  dette kan du sikkert ikke svare på, men du vet sikkert hvem jeg kan kontakte da jeg lurer på hvor den glass dispenseren på bildet er fra? 🙂
  På forhånd takk 🙂

 30. Hvor mye koster lakkskoene ?

 31. Ikke rotete, men langt og innholdsrikt innlegg 😉 er virkelig en lekker og sofistikert kolleksjon du har laget, de burgunderrøde fløyelsespumpsene er fantastiske 🙂 grattis! 🙂

 32. For ein gå-på-styrke du har 🙂 Til og med som høygravid :O det er virkelig fascinerande å sjå ka du får til 😀 skoene dine ser forresten nydelig ut! Når eg såg bilde etter bilde blei eg meir og meir bekymra for ka lommeboko må gjennomgå! Haha 🙂 må. ha. helst. alle…

  Du er forresten nydelig på håret!! 😀
  God klem til deg, og ønske om ei nydelig helg <3

 33. Hege Iren

  Gratulerer så mye med ny kolleksjon. Gleder meg til å se kolleksjonen din når den kommer i butikk. Riktig god helg til deg og hele familien din <3

 34. Hanna Helle

  Så fine! 🙂

 35. Du er så nydelig når du SMILER! 😀 Mer smilebilder ønskes!

 36. Fine sko. Likte det meste, men ikke støvlettene pga den flippen foran. Får litt Pretty Woman- følelse av dem.

 37. Linn Kristin

  Var det denne tightsen fra Kappahl du la ut på Instagram? <3 https://www.kappahl.com/nn-NO/kappahl/woman/alla-damplagg/196139/ God helg 🙂

 38. Hei. Vet du hvor de hvite bordene fra presentasjonen av skoene er fra?

 39. S.Helene

  Knallfine sko, tenker det blir et par ankelstøvletter på meg i høst 🙂 Gratulerer med ny kolleksjon! Lurte på hvilket hotell dette er? Så ut som en veldig bra treningssal, er selv opptatt av slikt på reise 😉 Du har et nydelig hvitt smil foresten! Har du tips til hvordan man får så hvite tenner? Mener å huske at du brukte smilelab eller du bare velsignet fra naturen? 😀 Ha en herlig lørdag <3

 40. Hei 🙂 Jeg meldte meg på konkurransen du hadde for Get Inspirer (håååper jeg vinner!) men nå kom jeg på hvorfor jeg tidligere har meldt meg av nyhetsbrevene deres. De spammer så sinnsykt! Jeg digger Get Inspirer, har handlet der flere ganger, men det er så utrolig irriterende med mail hver dag, og flere ganger om dagen 🙁 Der virker som du samarbeider ganske tett med dem, så kanskje du kan tipse dem om dette? Sjeldnere mail vil føre til at flere ønsker denne, og faktisk gidder å lese og bli fristet av tilbudene. Slik det er nå går de rett i trash.. Og det er det vel ingen som ønsker? 🙂

 41. Kanskje hun ikke la ut noen innlegg i går fordi fødselen er i gang? <3

  1. Caroline

   Dersom du følger meg på andre plattformen, så oppdaterte jeg der 🙂 Ingen fødsel med andre ord 🙂

   1. Ok ;D Må innrømme at jeg var en del bekymret for deg i går 😉 Men du må jo ærlig talt få ta deg en dag fri fra bloggen! <3333

 42. Hei Du har ikke vurdert å starte egen nettbutikk for å selge det du designer?

 43. Hvor er den røde kjolen fra? 🙂 Linke den?

 44. Hei!
  Hvor er skinnjakken fra? den var veldig fin 😀

 45. Line Jensen

  Så lekker skinnjakke Kan jeg spørre hvor den er fra? Masse lykke til i innsurten av svangerskapet!

 46. Kristina

  I love your collection so much! It’s truly amazing.
  I really wish I could buy the boots and pumps online.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *