changes in our living room

ellos

God morgen! Det ble så mye å ta igjen da vi omsider kom hjem i går at jeg ikke rakk sengen før midnatt, men nå har jeg kommet a jour med det meste og er klar for å reise inn til hovedstaden igjen om bare noen timer. Denne gangen er kofferten pakket for jeg blir borte i et par netter, og jeg håper virkelig ikke at det skjer noe mens jeg er der alene. Kanskje jeg skal slenge fødebagen bak i bilen også, sånn i tilfelle? 

ellos_4

ellos_11

(annonselenker) stoler HER / bord HER 

ellos_12

ellos_5

I går kom omsider disse stolene som jeg har ventet litt for lenge på. Endelig! De er så lave og fine og tar ikke opp plassen her, så jeg synes de passer helt perfekt inn. Alt virker mye større! På stuegulvet er det endelig masse boltreplass for de små og ting fra lekekassen kan blir strødd utover hele, så det blir bra 😉 I tillegg er dette de perfekt ammestolene: de er enkle å bare slenge seg ned i og har armlene i akkurat passe høyde. Planen var å ha to stykk borti kroken her, men det ble litt trangt. Nå mangler jeg bare litt endringer på veggen bak, men det er ikke første prioritet akkurat nå. En annen ting som kom i går var barnemøblene til rommet! Så etter disse dagene med reising og farting, håper jeg å få startet på det – lørdag skal ermene brettes opp og skrujernet svinges! Gleder meg! 

ellos_2

ellos_6


Hvor fine ble ikke neglene mine etter en oppussing? Jeg gikk for gele denne gangen og ballerinaform med en helt nydelig rødfarge. De ble så fine! Tusen takk til Maria og Eger Skin Clinic som sponset meg med dem! 

ellos_8

Jeg brukte blant annet kvelden i går på å gjøre fødebagen klar, så jeg tenkte å dele et innlegg om det senere 🙂 Gjorde meg jo noen erfaringer ved forrige fødsel og skrev faktisk et innlegg om det i ettertid. Det er ikke mange endringer som er pakket i den 😉 Håper dagen dere blir fin! 

29 kommentarer

 1. Men liksom, er det plass til alle i stuen nå da? 🙂 Eller sitter dere kanskje mest oppe?

  1. Caroline

   Det er to stoler pluss en sofa med plass til tre, spisestuen er rett ved siden av og kontorstolen min, så det er mer enn nok plass 🙂 Har sofa på kjøkkenet også 🙂

 2. ÅHHHHHH så nydelige stoler Caroliner! Dette ble kjempefint 😉
  Spennende å få inn en mørk farge blandt det lyse. Skikkelig «hårete» ble det!
  Dere er flinke til å få det til. Kreative mennesker er SUPERT 😉

  1. Caroline

   Tuusen takk, så innmari koselig å høre 😀 Egentlig skulle vi ha den ene «love seat»-stolen her som vi hadde da vi først flyttet inn, men jeg synes rett og slett at den ble for tung. Med litt nettere møbler ble det så luftig og deilig 🙂

 3. Hvor gjorde du av den andre sofaen?
  Har du solgt den eller har du den på lager til senere?

  1. Caroline

   Har tatt vare på den 🙂

 4. Hei! Hvor er det rådyrhodet i sølv fra? Jeg har sett etter noe lignende lenge!! Dødsfint!

 5. Veronica

  Så fint å se at du tar inn litt mørke og romantiske møbler også:D Har alltid syntes dere bare har lyse møbler og mangler da kontraster i huset, noe som har gjort det litt blast og kjedelig. Vi alle har jo forskjellig smak! Fine var de:-)

 6. Synes det var mye finere med begge sofaene på stua, men ditt valg såklart :p synes det ble litt kjedelig nå, kanskje dere burde få dere en stuematte å ha under bordet og sofaen? Hadde sett mye mer hjemmekoselig ut. 🙂

 7. Hvor er den andre sofaen?

 8. Jeanette

  Så utrolig fint dere har det !

 9. Hvorfor går du til Eger Skin Clinic? Er du ikke fornøyd med dine vanlige negler? 🙂 SÅ nydelige stoler og bord! 🙂 Herlighet :O Nå vet jeg hva som står øverst på ønskelisten min! 😉

 10. Dere har et riktig fint og elegant hjem som på samme tid virker varmt og hjemmekoselig. Det er det ikke alltid enkelt å finne en bra balanse på, men her syns jeg dere har lykkes bra! 🙂

 11. Christin

  Jeg har alltid lurt på hvordan du får til å linke med å skrive (HER)? Hvis du skjønner? 🙂 Og ikke får hele den laaange linken 🙂 Bare digget stolene!! Superfine <3 Allerede bestilt en faktisk 😉 Håper du har en fortsatt fin uke! Klem 🙂

 12. Hvor er den store klokken fra?:)

 13. Hei Caroline! Jeg bare lurer på om dere har kamera i stuen? 🙂 La merke til det på det øverste bildet 😉 God uke!

 14. Kathrine

  hvor er det elge-hodet på veggen ifra?

 15. GRETHE FREDLUND

  Hei!

  Kan jeg spørre hvor de lekre putene/trekkene er fra?

  Mvh
  Grethe

 16. Heisann!
  Så flotte stoler!
  Er de fra tm design?
  Masse lykke til med kommende fødsel☺
  Må innom blogger din hver dag!
  Den er så gjennomført ☺
  Ha en strålende dag.

  1. Det står link under bildet 🙂

 17. Åh, så utrolig heldig! De stolene var bare så fine, men dessverre kan jeg bare drømme om de :p Dyyrt.

 18. Hvor er speilet fra ? 🙂

 19. Benedicte

  Det ble utrolig lekkert med noe mørkt inni mellom 😀

 20. doktormacmuffins

  Det var fint, men veggene er alt for lyse. Gardinene passer ikke inn med resten. Putene blir for harry og det blir det med stuebordet også. Det er min mening. Jeg ville hatt en sand farget farge på veggene. Velourgardiner eller ordentlig fine lin gardiner i grått. Blandet » glam» stilen din med rustikk! Det bordet du har oppe f.eks.. det blir for stramt og bildene passer ikke inn i det hele tatt.

 21. Hei! Så utrolig fint det ble hos dere nå:) Du er super flink! Gleder meg til å se hvordan barnerommet blir! Men så på Snapchat at dere satt inn en gigantisk og vanvittig fin beige stol?! Hvor ble det av den?

 22. Ble kjempefint 🙂 håper på å se uteplassen snart også 🙂

 23. Kjære Caroline! Er ikke så flink til å kommentere, men er en av dine faste lesere siden du startet 🙂 Gratulerer så mye med sko-kolleksjonen, utrolig spennende! Skolettene med skinn og semsket skinn var rett og slett amazing! Jeg lurte på en ting som ikke har noe med hverken innlegget eller kolleksjonen å gjøre; hvor har du kjøpt gardinene deres i stua? Jeg har endevendt både nettbutikker og en del vanlige butikker uten å klare å finne et par gardiner som passer hos oss, men disse (som jeg faktisk ikke har lagt merke til hos dere før) hadde kanskje vært noe! Veldig fine i hvert fall. Setter stor pris på svar 🙂 Fortsatt god torsdag! Klem Linn

 24. Hvorfor har dere kamera i stua? 🙂 Og en annen ting, hvor kjøpte du spisestua? <3 Elsker det nydelige huset deres både innvendig og utvendig!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *