comfy dress for that baby bump

Outfit__ibsen_3

Hei tirsdag! Vi er i skrivende stund på vei inn til Oslo, både Lars-Kristian og jeg 🙂 Er så glad han kunne være med meg, det er ikke akkurat ofte. Jeg har en avtale som innebærer litt pleasure først og så blir det business etterpå. I morgen er det samme regla, men jeg liker at jeg kan kombinere litt, selv om det innebærer litt senere kvelder på meg for å komme a jour når jeg kommer hjem. Timer som går med her må jeg ta igjen i kveld, men dette blir siste gangen før fødselen at jeg rekker å freshe meg opp nå, så da grep jeg sjansen når det ble en ledig time 😉 

Outfit__ibsen_1Outfit_ibsen_8173

Starter dagen med å vise dere nettopp dagens antrekk, knipset noen bilder av det i går så jeg hadde materiale til i dag, og jeg må bare si at denne kjolen virkelig er helt fantastisk! Perfekt enten du er gravid eller ei 😉 

Outfit__ibsen_6Outfit__ibsen_4Outfit__ibsen_7Outfit__ibsen_2Outfit__ibsen_5Outfit__ibsen

jakke ganni / solbriller zara / (annonselenker) kjole HER / veske HER / boots bianco by caroline berg eriksen – kommer snart online igjen 


Ellers: jeg elsker at sola er tilbake på himmelen, måtte den skinne i hele september – i hvert fall til et godt stykke etter termin 🙂 

37 kommentarer

 1. Søteste deg 🙂
  Ha ein fine dag med mannen

 2. Ingvild

  Jeg er bare nødt til å skryte litt av deg. Eller, i alle fall gi deg tilbakemelding på noe du har gjort for meg.
  Å se hvor smashing du ser ut, rett før termin med 2. barnet i magen, gir meg skikkelig pågangsmot til å ta grep i eget liv.
  Målet er ikke å se ut som deg, selvsagt 😉 men å ta i et tak slik at jeg og kan være selvsikker og føle meg fin neste svangerskap. Dette ble litt mushy, ser jeg. Men synes du må vite at alle bildene du legger ut og alt du skriver motiverer meg (og sikkert flere med meg), til å ville yte litt ekstra 😀

 3. Du stråler sånn om dagen, virkelig nydelig <3 Kos deg i Oslo, og masse lykke til i den spennende tiden fremover 🙂
  Ha en fin dag 🙂

 4. Du er fantastisk vakker!! Du stråler virkelig med den fine magen 🙂

 5. Hvilke størrelse har du i kjolen? 🙂

 6. Du er så vakker! Jeg elsker den grønne skinnjakken. Står høyt på ønskelisten min. Hvilken str har du?

 7. I love how you dress up.
  Check us at http://www.premierevague.com for fashionable designer clothing. 🙂

 8. Kathrin

  Når får vi se barnerommet til bitte lille? <3 Gleder meg SÅÅ mye 😉 Du stråler om dagen 🙂 Tenk om bare 19 dager, så er hun her kanskje allerede <3 Nesten ikke til å tro :O

  1. Caroline

   Forhåpentligvis rekker jeg å bli ferdig med det denne uken 🙂 Tusen takk, Kathrin 🙂

 9. Elisabeth L

  Syns du har sett skikkelig fresh og helt nydelig ut i det siste, til tross for at du skriver om at du er mye trøtt pga svangerskapet! det må jo være en fine gløden alle snakker om 🙂 jeg har fått litt pigmentflekker i ansiktet etter ferien pga solen 🙁 husker du skrev at du dekket det over med foundation, så lurer på om du kunne hvilken du bruker? Og farge nr. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Elisabeth 🙂 Ang. fargenr. så er jo dette veldig individuelt, men jeg bruker JT sin nr. 15 fra Vita sammen med en concealer fra BareMinerals – correcting concealer) Men nå har jeg nettopp bestilt hjem en ny foundation som skal dekke enda bedre slik at jeg ikke trenger concealer i tillegg, så den gleder jeg meg til å teste 😀

 10. Silje Olaussen

  Du er bare helt nydelig Caroline! Ha en superfin dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Silje <3 Håper du hadde en fin dag i går og at dagen i dag blir like bra! 🙂

 11. Nydelig jakke, nydelig kjole – men jeg synes faktisk at den er for kort.

 12. Du stråler! <3

  Jeg lurer på om du har oversikt over hvor man får kjøpt Adax-veskene dine? Har googlet rundt i en halvtime, men er fortsatt på villspor. Ser at du har linket til Berit i stone, men skulle gjerne hatt Caroline i den fargen 🙂

  1. Caroline

   Caroline i den fargen er dessverre utsolgt :/ Det begynner å bli rimelig utplukket dessverre, men de kommer på ny i en helt nydelig burgunderfarge https://adax.dk/story/caroline-berg-eriksen/ 🙂

   1. Katrin

    Uff dader kommer jeg til å bare måtte ha en veske til i samlingen min. Kan aldri få nok vesker og den burgunderfargen er bare nydelig

 13. Du er så flott!!

  Jeg har fått med meg at du har kjøpt domene på one.com, men hva slags bloggoperatør bruker du? Er det wordpress? Og koster det eventuelt noe ekstra?

  1. Caroline

   Jeg bruker wordpress 🙂

 14. Hva slags undertøy har du under en sånn kort kjole som er så vid? Jeg føler de blåser opp for ingenting.. Så jeg ender somregel opp med å ha tights under, men det blir jo ikke like fint! Tips??

  1. Caroline

   Jeg hadde en bokser på disse bildene, eller så velger jeg en helt vanlig truse / hipster 🙂

 15. Kan jeg spørre hvilken leppestift du bruker her? <3

  1. Caroline

   Det er en fra Jan Thomas, paris chic tror jeg den heter 🙂

 16. Får du rabatt på det du kjøper til deg selv i kolleksjnen din? 🙂

  1. Caroline

   Alt fra min egen kolleksjon får jeg selvfølgelig, jeg må ikke betale for det 🙂 Bortsett fra isen min :p

 17. Hei!
  Det var virkelig en flott kombinasjon. Jeg synes ikke at jakken, skoene og vesken nødvendigvis passer sammen. Men kjolen gjør det hele til en perfekt helhet. Nydelig 🙂 Håper dagene i Oslo blir vellykket. Selv hadde jeg en liten hjemmespa dag med ordning av bein; shaving og pedikyr. Jeg føler meg skikkelig fornøyd med det, 32uker på vei og jeg rekker fortsatt ned til tærne.
  Ha en fin kveld

  1. Caroline

   Tusen takk, Silje! Det ble en hektisk dag i går og altfor mye å gjøre da vi kom hjem igjen, men nå er jeg tilbake 🙂 Det er deilig å kunne gjøre slike ting selv, er glad for at jeg kan det også :p

   Klem 🙂

 18. Takk for gaven, nå er det ny topp på vei fra get inspired:)

  1. Caroline

   🙂

 19. Julie Storlien

  Hei Caroline!

  Jeg vurderer å kjøpe meg vesken Nelia i «stone», da jeg har den i svart fra før av og er SÅ fornøyd, men kan ikke finne den noen steder. Vet du hvor jeg kan få tak i den? Jeg har sett at den har kommet i en fin høstfarge også, har du vist den på bloggen? For jeg lurer på hvordan fargen er i virkeligheten 🙂

  Klem i fleng

  1. Caroline

   Bilder av den kommer på bloggen, den er så utrolig lekker! Jeg venter på dem i posten selv 🙂 Stonefargen er kjempefin, jeg tror dessverre den er utsolgt veldig mange steder :/ Men det ser ut til at de har Berit i stone hos bla Blush https://www.blush.no/product/857622/accessories/vesker/veske/adax-by-caroline-berit-veske (mellomstrl. mellom Caroline & Nelia, den samme som jeg har på disse bildene)

   Kan være de har den i en håndfast butikk også, for eks. Citybag, DNA eller noen andre 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Julie Storlien

    Tusen takk for svar 🙂 Kanskje jeg kjøper meg Berit istedenfor. Gleder meg til å se de andre veskene!!

    Klem

 20. Er oppussing av neglene å regne som buisness eller pleasure?:-) Siden Eger skin clinic sponset neglebehandlingen, skjønte ikke hva som var hva av buisness og pleasure.

  1. Caroline

   Det var selvsagt pleasure, selv om jeg får det sponset og det på den måten har med bloggen å gjøre, så ser jeg ikke akkurat på det å gå dit som jobb 😉

 21. Jeg ser du har et smykke med amuletter med initialer på. Har så lyst på sånn selv men jeg syns alle jeg finner har så store amuletter. Dine var så passe, kan jeg spørre hvor det er kjøpt?

 22. Hei Caroline hadde vært artig å sett bilde av magen når du gikk me nelia og nå side som siden

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *