sisters to be

little_big_sister

Hvor helt fantastiske er ikke disse t-skjortene jeg bestilte via etsy for bare noen uker siden? Jeg hentet dem på postkontoret om lørdagen og klarte ikke å vente med å vise dere dem! 

little_big_sister_1little_big_sister_5little_big_sister_3

Disse skal på når vi skal ha nyfødtfotografering, jeg gleder meg så til det! Nelia skal selvfølgelig være en stor del av det hele og da er det klart de må ha matchende plagg! Du finner dem via DENNE selgeren. 

little_big_sister_4little_big_sister_2


Jeg blir så emosjonell når jeg tenker på hva som er i ferd med å skje. At 3 skal bli 4. Det er fortsatt så uvirkelig. Noen dager klarer jeg ikke å se for meg den nye hverdagen i det hele tatt, mens jeg neste dag kan se alt klart og tydelig. Det er nok fordi jeg på mange måter ikke aner hva som venter oss, eller at jeg ikke husker hvordan det var. Det er ganske rart at man glemmer spedbarnsperioden så fort. Hvordan det er å trøste, bysse, klemme på og se inn i øynene til den nye ukjente jenta som ligger der. Men den betingelsesløse kjærligheten du føler med en gang du hører de første skrikene og får babyen din opp på brystet, den følelsen glemmer jeg aldri – og jeg kan nesten ikke vente med å føle det på denne måten en gang til, og i tillegg ha en liten en fra før av å dele det med ♥ 

44 kommentarer

 1. Ingvild

  Så skjønne 😀 Herlighet, synes dette svangerskapet ditt har gått så fort (lett å si for en leser av bloggen). Vips, så er ventetiden over!

 2. Linn Kristin

  Hvor er de nydelige rosa skjørtene fra? <3

 3. Martine

  Hvor er den «lenken» som henger på veggen som står NELIA på fra? 😀

  1. Caroline

   Det er en vimpelrekke fra etsy 🙂

 4. Er det du som har laget den kronen til N ? Eller er det barnehagen? SÅ nydelig!! Gleder meg til lille jenta di kommer! :O Fin uke 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Etsy 🙂 Ha en fin uke du også, Silje 🙂

 5. Super søte t skjorter 🙂 Så herlig med matchene! Men hadde håpet på en gravid oppdatering innlegg 🙂 Kommer det snart?

  1. Caroline

   Kommer etterpå 😀 Jobber med det nå faktisk 😀

 6. Gunn Berit

  Så fine 🙂 Jeg har også tenkt å bestille tyllskjørt til nyfødtfotografering (er i uke 28 nå), og storesøster skal selvfølgelig være med. Så da passer jo disse så fint til. Hvordan er de i størrelsen?

  1. Caroline

   Synes det var ganske stort, men bare skjørtene. Men det funker jo alltid på et eller annet vis 🙂

 7. Kristin

  Den umiddelbare og betingelsesløse kjærligheten jeg trodde jeg skulle få med min datter, den uteble. Skuffelsen ble enorm og barseltiden ble ikke som jeg hadde forestilt meg.
  Keep in mind, ting blir ikke alltid som man tror.
  Det gikk seg selvfølgelig til, men barseltiden får man aldri tilbake.

  1. Caroline

   Så leit å høre, kristin! Jeg har lest om flere som har det sånn, så du var ikke alene om disse følelsene. Håper likevel at jeg ikke føler det på samme måte – ikke misforstå meg! Men man kan jo aldri vite. Glad det gikk seg til, det gjør jo selvfølgelig det <3

 8. Så fine sett! Og så fint å lese tankene dine <3 Gled deg, det ER så fint å se søsken møte hverandre for første gang! Får vi se gravidbildene du tok snart?

  1. Caroline

   Jeg skal dit på torsdag for en gjennomgang av de som ble tatt, så må de sikkert etterarbeide dem etter dette, men SÅ skal jeg dele noen 🙂

 9. Min lille frøken på 2.5 ble plutselig veldig stor da hun ble storesøster. Hun sluttet med bleier og smokk uken etter at lillesøster kom hjem, for hun var for stor for det . Fikk vi beskjed om;) De er så søte og den tiden du nå går inn i vil bli hektisk og full av utfordringer, men også koselig, la Nelia ta en stor del i stell og kos. Storesøster forsto ofte raskere enn oss voksne hva det var lillesøster ønsket når hun var urolig og skrekk. Men ha også alene tid med Nelia. Hvor du og Nelia finner på noe moro uten bittelille. Kos dere med tiden som kommer. Gleder meg til å følge dere i tiden som kommer.

  1. Caroline

   Hun steller med og leker allerede at babyborn-dukken er lillesøster og er så utrolig skjønn og snill med henne, sier at hun skal hjelpe meg å trille og skifte bleie, så jeg håper det blir like fint når lillesøster faktisk kommer 🙂 Ja, fortsatt alenetid med Nelia er viktig <3 Det er en spennende tid 🙂

   Stor klem!

 10. Heldige Nelia som skal bli storesøster snart og heldige lillesøster som har en storesøster som passer på henne <3

  1. Caroline

   <3

 11. Elisabeth

  Så søtt! Masse lykke til fremover, du er heldig som er i så fin form. Jeg har termin dagen før deg, så morsomt å lese om graviditeten din. Venter Nr 3, like spennende denne gangen også. 🙂

  1. Caroline

   Masse lykke til, Elisabeth <3

 12. Husker jeg ble veldig overrasket da nr 2 kom og jeg følte at alle de gode «babyfølelsene» jeg hadde for nr 1 ble overflyttet til nr 2, og det ble nr 1 jeg måtte «lage» nye følelser. Høres veldig rart ut og jeg var selv absolutt ikke forberedt på dette. Hadde så dårlig samvittighet overfor eldstemann. Husker jeg satt utslitt i sofaen sent på kvelden, ammet og gråt for den plutselig så store gutten som lå i senga og sov. Mannen min trøsta så godt han kunne og lovte meg at dette skulle gå over, og det gjorde det jo selvfølgelig også! Alle disse hormonene etter fødsel får en til å føle mye rart. Nå har vi tre gode hjerter og med sistemann var ikke dette et problem i det hele tatt! <3<3<3 Ok, dette ble jo en hel avhandling, ikke helt meningen det altså 😉 Ville bare ønske deg masse lykke til med fødsel og alt som kommer tiden etter, Caroline! Klem fra meg <3

  1. Caroline

   Det forstår jeg godt, Jenny! Jeg har hatt dårlig samvittighet allerede, over at jeg i det hele tatt var gravid «så fort» igjen og må dele Nelia med flere. Men jeg har bearbeidet disse følelsene nå og håper at de ikke kommer tilbake.

   Tusen takk for så fine ord, det blir en spennende tid <3 Stor klem til deg!

 13. Hei Caroline! Så utrolig søte disse var da 🙂 Men bilde ovenfor fikk meg til å tenke på en liten ting. Er det kanskje et symbol på at dere kommer til å kalle den nye lille jenta noe på A? 😉 I såfall blir det sikkert et vakkert navn. Kult om dette var en måte å hinte på! 😀

  1. Caroline

   Haha! Nei, faktisk ikke :p

 14. Åååå, hvor nydelige var ikke disse da <3 Og du? Du stråler som gravid – du ser ut som en million!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Milla! Du er god <3

 15. Charlotte

  Alt ser så bra ut <3 Planlagt ned til minste detalj. Meeeeeeeeeeeeeen, tenk hvis det blir en lillebror? ;D

  1. Caroline

   Da blir det lillebror 🙂

 16. Har dere funnet navn til lillesøster? 🙂

  1. Caroline

   Ja, det har vi 😀 Lillebror også, om det skulle vise seg 😉

   1. Caroline

    Har du noen gang skrevet om hvordan dere kom fram til Nelia sitt navn på bloggen? Det er et veldig fint navn, akkurat som ditt hehe 😉

 17. Så nydeligeGled dere! Masse fint i vente nå. Men det er en overgang. NYT tiden som tre nå, til lillesøster kommer. Tiden som dere tre er snart forbi. Og det er litt i ordtaket, en er som ingen og to er som ti;)

  1. Caroline

   Tusen takk, Siri 🙂 Og det er jeg / vi forberedt på 🙂 Kanskje vi heller blir positivt overrasket, det er noen vennepar av oss som har sagt at det ikke stemmer, så vi får vel gjøre vår egen vurdering når tiden er moden :p

 18. Det heter vel «hentet på lørdag» – ikke «hentet om lørdagen» :p

  1. Caroline

   Det er mye mulig, men jeg synes setningen ble mye bedre når jeg skrev det som jeg gjorde. Hvis ikke ville det ha blitt så mye gjentakelse «jeg hentet dem på postkontoret på lørdag» kontra «jeg hentet dem på postkontoret om lørdagen» Synes bare det ble bedre når jeg ikke hadde på på etter hverandre, men hvordan regelen for dette er vet jeg ikke :p

 19. Dåååån! Noe så nusselig, eeeelsker alt sånt <3 gull og glitter og tyll og hjerter og alt søtt <3 nettshopper meg ihjæl til datteren min :-p *ape med hendene foran øynene emoji* Det et så herlig å lese om livet med nelia og forberedelsene og ventetiden til lillesøster kommer. Gleder meg til den dagen min bittelille skal bli storesøster!! (hun er 10 mnd i dag, hurra!) <3 kos deg, caroline 🙂

 20. Husk at det er stor forskjell på å leke med dukkene sine, kontra det når babyen faktisk er der! her var også storesøster opptatt av baby i magen, men når lillebror kom så var det noe helt annet…det var stor overgang for henne å måtte dele mamma og pappa, besteforeldre osv med lillebror, spesielt meg ,hun var faktisk skikkelig sur på meg:) hun var også første barnebarn på begge sider, og fått så mye oppmerksomhet.hun har heldigvis alltid vært flink til å leke selv, noe som er veldig deilig…:) det er ikke alltid lett med en nyfødt hvis storesøster/bror er vant til å måtte leke med mamma/pappa. jeg personlig synes det var stor overgang fra en til to, spesielt de første ukene, før vi kom inn i en viss rytme. men uansett så er det fantastisk å bli mamma og pappa, enten det er 1,2,3 eller 4 gang,som hos oss::))

  1. Caroline

   Ja, det er klart at det er! Men det er uansett fint å se at hun har en så levende interesse for det 🙂

 21. Jeg fikk lillebror i vår, har ei jente som bare er et par mnd gamlere enn Nelia. Det er fantastisk hvor store de plutselig blir når man får nr 2 <3 du har mye bra å se frem til!!! 🙂 men det er noe riktig i det at 1 er som ingen og 2 er som 10, mye mer travelt enn hva jeg kunne forestilt meg! :p spesielt når nr 2 er mer krevende som baby enn hva nr 1 var! Bare forvent å ha hendene fulle så går nok alt så bra, for min del innså jeg plutselig at jeg måtte legge fra meg forventningene om å rekke så alt for mye annet! Lykke til med fødsel og barseltid, det blir nok helt vidunderlig! 😀 (om enn noe hektisk!)

  1. Caroline

   Det kan jeg se for meg! Både at de plutselig blir veldig store og at det er en smuuule mer å henge fingrene i 😉 Det er jeg veldig forberedt på :p Nelia har forresten blitt SÅ stor bare ila. sommeren, å starte på stor avdeling i barnehagen var en selvfølge da vi var i juni følte jeg, mens i mai klarte jeg nesten ikke å se det for meg. De vokser fort! <3

   Tusen takk, Stine <3 Klemmer 🙂

   1. Én er som en og to er som to 😉
    Herreguuud så lei jeg ble av alle som sa «åå baaare vent,to er som ti…»
    Det handler så mye mer om hvordan man legger til rette for at barna skal fungere sammen,hvor forberedt man er på de situasjonene man kan forberede på,og hvor stresset man lar seg bli av ting som skjer rundt. Selvfølgelig kan det i mange tilfeller være at to er som ti,men da tror jeg i de fleste tilfeller at nr. 1 allerede er litt som 4-5? ;p Storesøster her er rolig og snill (med innslag av treårstrass) og lillebror er strålende fornøyd med tilværelsen. Det beste tipset jeg kan gi er å la storesøster «utforske» dette nye medlemmet uten å bli rettet på/overvåket til enhver tid + pick your battles! Også vil jeg anbefale til alle som kommer på besøk å ta med en liten gave til storesøster i tillegg til/istedenfor til bittelille<3 her var det rene julaften for storesøster i mange dager (til hennes store begeistring:D)
    MASSE lykke til med innspurten <3 takk for at du deler!
    xXx

 22. Bare å glede seg til de to søstrene skal møtes for første gang. Har aldri sett mannen med tårer i øynene før, men når storesøstra møtte lillebror så gråt han. Sterkt øyeblikk.

  1. Caroline

   Å <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *