konkurranse: premie til alle som deltar

getinspired

Nå er sommeren på hell og for mange er det kanskje på tide med litt rutiner igjen, både når det gjelder hverdagen generelt, men kanskje også når det gjelder treningen og rutiner rundt den? Dersom du føler at du mangler motivasjon, er det lite som hjelper på mer enn freshe treningsklær og akkurat DER kan jeg hjelpe deg! Get Inspired har nettopp fylt opp lageret med ekstremt mye fresht til alle spreke jenter der ute og jeg har fått lov til å holde en konkurranse for dere: vinneren stikker av med treningsklær- og sko til en verdi av 10.000 kroner! 

Goodiebag_GetInspired_august

Get_Inspired_7987

Alt du trenger å gjøre er å taste inn epostadressen din i feltet under og deretter klikke på «meld meg på»  En vinner blir kåret den 28. august, men alle som deltar vil få en premie tilsendt på epost. Alle som deltar vil også motta nyhetsbrev fra Get Inspired i fremtiden, men dette kan du melde deg av når som helst – så her har du jo ingenting å tape! Meld deg på og tvitvi! 

34 kommentarer

 1. For en herlig konkurranse! Ingentng er mer inspirerende enn freshe treningsklær.Og det å kunne variere «looken» fra gang til gang 🙂 Blir ikke så lei av å se meg selv på treninga da :)))
  Jeg har handlet hos Get Inspired flere ganger fordi de har et bredt utvalg og er alltid et skritt foran på trendene 😉

 2. Holy moly! 😀 Så gøy!! Etter lite treningsmotivasjon grunnet sykdom over en lengre periode så hadde dette vore ein skikkelig boost! Kan endelig trene igjen, og suger til meg alt som finnes av motovasjon 🙂 krysser fingrene!

  1. Caroline

   Ja, det forstår jeg! Masse lykke til 🙂

 3. Hvis ikke det setter i gang motivasjonen så vet ikke jeg! Min motivasjon har vært god i hele sommer, men ferien med slappe dager ved bassenget og en god bok er enda ikke unnagjort. Er spent på hva som skjer når jeg kommer hjem! :p

 4. OMG!! Fy søren, den jenta som vinner hovedpremien er maks heldig da!
  Håper selvsagt at jeg vinner, men den som vinner er heldig uansett hvem det er!

 5. do you have a link to sports vests and caps? 🙂

 6. Får bare opp at e-mail adressen er invalid….noe den ikke er?

 7. Thea Marie Løvlien Nygård

  Har forsøkt med 2 ulike mail nå, men verken den ene eller andre blir godkjent 🙁 Kryssa alt jeg hadde for å vinne hovedpremien, men får ikke engang meldt meg på.

 8. Hei! Fikk ikke til å melde meg på konkurransen på mobilen, men funket på pcen.

 9. Elisabeth

  For en fantastisk konkurranse!!! Det er alltid moro med nytt fresht treningstøy !

 10. cap name? 🙂

 11. Cathrine

  Så herlig konkurranse! Hjelper virkelig på motivasjonen med nye og freshe treningsklær:) og get_inspired har jo så mye fint!! Håper jeg blir den heldige vinner:D

 12. Får ikke deltatt. Får bare opp feilmelding om ikke valid epost..men har dobbeltsjekket, og jeg skriver den rett 🙁

  Ha en fin dag!

 13. Christine K

  Herlighet, for en fantastisk konkurranse! 🙂 Det må være så kjekt å få dele ut slike flotte premier!
  Nå krysser jeg fingrene! Om ikke dette er motivasjon, så vet ikke jeg, wohoooo! 🙂

  Jeg sa akkurat til mannen min igår at jeg tror jeg trenger noen nye treningsklær, det hjelper sånn på motivasjonen med litt farger og skikkelig utstyr, hihi.

  Lykke til alle sammen! 🙂

 14. Therese

  Hei 🙂 for en super konkurranse! Men eg får ikkje til å melde meg på ,kommer bere opp invalid e.mail adresse ?

 15. Karoline

  Hvor er nike skoene dine kjøpt? 🙂 Er det lenge siden? <3

 16. For en super konkurranse! 😀 helt rått å kunne vinne 10.000 kr å handle for! hadde vært en super bursdagsgave for meg som fyller år trekningsdagen! ønsker alle lykke til, og håper alle får trent nå når høsten kommer! 😀

  Klem

 17. Christina

  Det hadde vært så supert å vinne ny treningsgarderobe Jeg er også gravid med termin 09.09 så skal bli så godt å få begynne å trene skikkelig igjen utover høsten. Kroppen har ikke vært like snill med meg dette svangerskapet som de to første så gleder meg til å få tilbake kroppen min igjen!

 18. Hei. Det hadde vært noe, da hadde nok motivasjonen kommet:):)lykketil til deg med alt som kommer:)
  Kan du svare meg på hvilken genser( merke) du har på deg her? En sånn må jeg ønske meg.
  Hilsen Hege

 19. Hei.
  For kun opp feil melding. Prøvd 2 forskjellige e-poster også. Mvh Inger

  1. Caroline

   Det er viktig at det ikke er noen mellomrom før du taster inn epostadressen, kanskje du var nær space før du skrev? Det skal fungere 🙂

 20. Får opp invalid email adress 🙁 bruker Gmail, kan det ha noe med det å gjøre?

  1. Caroline

   Det er viktig at det ikke er noen mellomrom før du taster inn epostadressen, kanskje du var nær space før du skrev? Det skal fungere 🙂

 21. Elisabeth

  Får ikke registrert emailen .

  1. Caroline

   Gikk det tilslutt? Det skal ikke være noen problemer 🙂

 22. susanne

  Åå jeg vil väre med! Men..jeg bor i Sverige. Skaper det problemer hvis jeg skulle väre den heldige vinner 🙂

 23. Need.It.Much:D

 24. hvordan tredemølle har du? og er du fornøyd med den?

  1. Caroline

   Superfornøyd 😀 Jeg har en fra sportsmaster – https://www.sportsmaster.no/kondisjon/tredemolle/T70 🙂

 25. Er det sånn at man kan velge selv hva man vil kjøpe for de 10 000,- ? 🙂 Eller får man utvalgte produkter?

 26. Hva er premien som alle skal få?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *