elvefest

elvefest_2

Hei søndag! Det ble plutselig bare med den ene turen innom bloggen i går, tiden gikk så fort og vi hadde det så fint 🙂 Sola kom jo plutselig fram, så da bestemte vi oss for å ta turen til Porsgrunn for å sjekke om det var noe liv der og det var SÅ mye folk! Elvefest ble arrangert, så det var musikk, heliumballonger, hoppeslott og andre aktiviteter for barn – mest stas av alt var kanskje Eliasbåten 😉 

elvefest

elvefest_4

elvefest_13

elvefest_12

elvefest_5

elvefest_1

elvefest_3

Vi avsluttet med å spise middag på Strøm Mat & Bar i Skien, nammis som alltid! 

elvefest_7

elvefest_14

elvefest_8

elvefest_9

elvefest_10

elvefest_11


Denne søndagen skal jeg bruke på å lade opp til det som blir en hektisk uke: det er lansering for resten av skoene mine med Bianco som kickes i gang med en pressefrokost på torsdag, men før det skal jeg også inn til hovedstaden for noen møter på tirsdag og torsdag kveld har jeg en avtale med fotografene som gjorde gravidshooten med meg. Puh! Mandag og onsdag må jeg forsøke å få laget nok materiale til bloggen slik at den oppdaterers selv om jeg er på farten, så her må det bankes inn mye søvn vet jeg. Og nøye planlegging for å rekke over alt. Det er litt rart å tenke på at jeg kunne hatt min siste arbeidsdag på fredagen som var, dersom jeg hadde vært i «normal» jobb. Men jeg skal jobbe hundre prosent fram til fødsel. Egentlig kunne jeg aldri tenke meg noe annet, men enkelte dager kjenner jeg likevel at det hadde vært befriende med et litt roligere tempo og litt mindre tanker i hodet. Etter uken som kommer får jeg bare være flink til å roe litt mer ned, tenk at det bare er 3 uker til termindato i dag! Jeg fikk Nelia 1 uke før tiden, så dersom jeg er optimistisk snakker vi bare om 2 uker! Å, jeg gleder meg SÅ til å møte henne! Lille venn i verden ♥ 

Håper helgen deres har vært og er bra ♥ 

32 kommentarer

 1. Hvordan regner du arbeidsdagen din? Du sier du skal jobbe 100% resten av graviditeten.. Når flesteparten av oss er på jobb trener du ofte – ser du på treningen som en del av jobben, siden du håper på å inspirere andre til å trene mer?

  Jeg mener ikke å vere krass eller kritisk her, jeg er oppriktig interessert i hva du tenker er jobb og ikke.

  1. Caroline

   Jeg har ingen faste arbeidstider, kan starte dagen klokken 7 eller 10 og avslutte den klokken 22 eller 23, alt avhengig av hvordan jeg legger den opp. Når jeg trener er ikke dette en del av arbeidsdagen, men heller 1-2 timer som jeg da må ta igjen senere på dagen. Det er ofte jeg blogger etter 22 for eksempel, og da jobber jeg jo også så lenge. Ofte jobber jeg ingenting fra 17-19 ettersom Nelia er hjemme fra barnehagen i dette tidsrommet, men så tar jeg igjen noen timer når hun har lagt seg, så dagene blir ofte lange og sene. Så kan jeg ha pauser og jobbe akkurat når jeg vil gjennom dagen 🙂

  2. Bra spørsmål Katti. Undret selv over uttalelsen.

   1. Caroline

    Men nå har dere jo fått svar 🙂

   2. Caroline jobber hver helg. En norsk arbeidsuke er 37,5 timer. Deler vi de timene på 7 dager i stedet for 5, blir det 5,5 time hver dag. Det burde dere ta med i vurderingen rundt arbeidsmengden hennes Uten at jeg vet, tipper jeg at hun i snitt ligger over dette per dag!

   3. Caroline

    Jeg arbeider nok totalt sett langt mer enn 37,5 timer per uke :O

 2. Hei vakre deg! Det blir så spennende når babyen kommer. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt toppen og jakken din? Kjempefine

  1. Caroline

   Vi gleder oss <3 Skjorten er fra Zara og vesten fra mbym 🙂

   Klem!

 3. Karoline Eriksen

  Du ser så gravid ut for tiden, og det er så fint! Det gløder gravid av ansiktet ditt Lykke til med fødsel, håper det blir en fin opplevelse denne gangen også!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 4. Hvor er solbrillene fra/ modell?

  1. Caroline

   Disse er fra Lindex 🙂 Kjøpte dem i fjor tror jeg, om det ikke var tidligere i år 🙂

 5. Jeg bare lurer på hvordan det er å være ute blant folk i så store mengder? 🙂 Er det noen som vil ta bilder med deg/dere, eller at dere får oppmerksomhet til tider? 🙂 Du ser så flott ut for tiden! Ikke at du ikke gjør det til vanlig altså 😉 Du stråler 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Linn! Det hender at lesere vil ta bilder med meg eller oss, og det er bare hyggelig 🙂

 6. Marte L

  Er det foreldrene til LK som var med dere? <3

  1. Caroline

   Ja, det stemmer 🙂

 7. Kristine

  Hvor mange DW klokker har du egentlig? 🙂 Ser så koselig ut på bildene der dere var! Har aldri vært på Elvefest selv, men bor i Porsgrunn da, hehe 😉 Men har liksom aldri visst helt hva det var for noe? 🙂 Men det ser jo gøy ut for både store og små <3 Tenk at det mest sannsynlig bare er 2-3 uker igjen til ventetiden er omme :O

 8. Du er så flink og står på, skikkelig inspirerende!
  Jeg tenkte forresten på deg da jeg så dette spiseunderlaget formet som en sky, kanskje det kunne være noe til bittelille?
  AliExpress er som Ebay, men de har ofte en del ting som jeg aldri finner på Ebay. Verdt å sjekke ut ^^

  https://www.aliexpress.com/item/Kuke-1PC-Silicone-Cloud-Shaped-Heat-Resistant-Washable-Table-mat-Kids-Placemat/32641315423.html?spm=2114.01010108.3.48.DUtPep&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_3_10057_10056_10055_10037_10049_10059_10032_10058_10017_10060_10061_10062_10064,searchweb201603_1&btsid=4fbc8af2-879c-4b8a-8c6c-b841ec68ff6e

 9. Wow!! :O Du ser jo bare helt smashing ut for tiden Caroline! 🙂 Om litt så er hun her. Gleder meg sikkert like mye som det dere gjør nå! Hvor er buksen din fra? Er den gammel? 🙂

  1. Caroline

   Det er en mammabukse fra asos sin maternity-avdeling 😉 Tusen takk, Marie 🙂 <3

 10. Elisabeth

  Er det noen som vet hvordan de lager sånn hjerte på toppen av espressoen?

 11. For noen fine bilder! Elsket virkelig håret ditt her. Kjempe fine bølger.

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne 😀 Håper du har hatt en fin helg 🙂

 12. Så fine dere er! 🙂 bare lurte, har LK tatt botox i pannen?

 13. Men du, vi forstår alle hvis du velger å roe ned litt på slutten nå, altså! Hvis du ikke vil være helt borte kan du trygt nøye deg med ett innlegg om dagen, eller kanskje annen hver dag? Det er en kjempejobb å gå gravid, men det er også en kjempejobb å være nybakt tobarnsmamma. Den jobben må du være uthvilt og klar til!!

  Lykke til med innspurten!

 14. Så fine bilder! 🙂 Har du link til den buksa? Er de normale i størrelsen? Takk for svar 🙂

 15. Min baby kom 37+2 så kommer til å følge spent med her 😀 Masse lykke til! Klem

 16. Hei! Du ser flott ut som alltid! 😉
  Jeg bare lurte på om dere har bestemt dere for å bli i Siljan siden dere nå innreder barnerom?

 17. Benedicte

  Håper du klarer å gi deg selv litt mammapermisjon! Det både trenger og fortjener du. Husker jeg ikke feil så gikk du på en smell sist du kjørte deg hardt, og nå har du snart to små jenter som trenger deg.
  Dine trofaste lesere venter og forstår.
  Masse lykke til i siste innspurt! Gleder meg til å se den lille 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Benedicte 🙂 Ja, forrige gang ble det altfor mye. Har ingen planer om å ta på meg like mange prosjekter denne gangen, skal heller være flink til å nyte mye mer <3 Klemmer 🙂

 18. susanne

  Huff, nå fikk jeg litt vondt av deg! Tenkte litt sånn at er det ingen som kan hjelpe deg med jobben. Men det er det jo ikke! Ingen er uerstattelig heter det, men akkurat med den jobben du har så er du nesten det <3
  Håper inderlig du klarer å roe bittelitt ned med bloggingen, uten å kjenne press eller dårlig samvittighet, ja bare noen dager -för – under og etter födsel! Tror absolutt alle har forståelse for det!
  Masse lykke til med siste innspurt! Nå er vi alle så spente på bittelilleongen <3

 19. Så hyggelig å se at minsten koste seg om bord i Eliasbåten 😉
  Takk for at du er med på å sette fokus på sjøvett mot de minste, det er viktig!

  Som medlem av Eliasklubben støtter du Redningsselskapets forebyggende arbeid mot de vi er aller mest glad i.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *