all black

100816_6276

Her om dagen spradet jeg rundt i et ekstremt behagelig plagg, nemlig denne jumspuiten fra Envie de Fraise and I love it! Et mer behagelig plagg skal du, som gravid, lete lenge etter og jeg elsker at den har lommer, er så deilig i stoffet og samtidig ser så bra ut! Lars-Kristian og jeg planlegger en siste date sammen før bitte lille kommer i løpet av den kommende uken og da er i hvert fall denne et alternativ til det o store spørsmålet: what to wear? 

100816_6299100816_6319100816_6362BW100816_6210100816_6336100816_6297

clutch by malene birger / faux fur-hale gina tricot / solbriller ray-ban / sandaler bianco by caroline berg eriksen / (sponset) jumpsuit envie de fraise 


Så lurer du kanskje på hvilket lag jeg heier på i dag? ODD møter jo Sarpsborg 08 as we speak og jeg skal innrømme at jeg faktisk heier litt på begge deler – så blir alle happy 😉 Etter kampen i kveld blir det pizzamat med svigers og så skal jeg prøve å rydde plass til alle skoene mine et eller annet sted i huset. But where?!? Det finnes jo ikke plass! De er det eneste som gjenstår før rommet som skal bli barnerom er tømt, og jeg liker ikke at ting står og hviler på meg, så jeg håper en løsning dukker opp veldig snart. Er et under at vi har fått på plass alt annet spør du meg, men det har vi altså klart 🙂 

Håper søndagen deres er fin! 

58 kommentarer

 1. Hei! Skoene du har på forrige innlegg, type boots som er åpne /delvis lukket. Jeg ser du bruker de uten sokker, men hvordan er de å gå uten noe? Som sandaler? Eller bruker du tynn sokk? Veldig fine sko!! Lykke til med innspurt!

  1. Caroline

   Jeg bruker ingenting i dem, har alltid brukt dem sånn og det går helt fint 🙂 Tusen takk 😀 Er veldig glad i dem selv 😉

 2. Kan du skrive et nytt innlegg om hvordan du vil pakke sykehusbaggen denne gangen? 🙂

  1. Caroline

   Ja, det kommer 🙂

 3. Så utrolig fin jumpsuit! Den så jo veldig behagelig ut også, og det er jo første bud for mammaklær 😉

  1. Caroline

   Så absolutt 😉

 4. Hei!

  Er jumpsuiten et gravidplagg? Har du ev en link på den?

  🙂

 5. Catrine

  Magen din kom enda mer fram i den jumpsuiten synes jeg 😀 Du der bare HELT fantastisk ut Caroline <3 Håper helgen din har vært fin! 🙂 Kan du linke jumpsuiten er du snill? Er ikke så god til å lete 😉

 6. Er det lenge siden du kjøpte den sorte «dusken» som henger på clutchen din? 🙂 Så fin du er! Og hvor er DW klokken din kjøpt? 🙂

 7. Kristin

  Har magen din synket? Utrolig fin mage du har

 8. Hvilken farge har du på neglelakken på tærne? Så utrolig fin farge!!

 9. Hvordan er det å gå med så høye hæler sånn i hverdagen og litt rundt omkring som gravid? :/ Får du ikke vondt i ryggen eller føttene? 🙂 Har helt lik jumpsuit som deg! Og den er bare SÅ behagelig <3 LOVE IT!

 10. Hvordan er sandalene å gå med?

 11. Forresten, hvilken leppestift bruker du her? <3 SÅ FIN!

 12. Elsker jumpsuiten og tilbehøret til!! <3

 13. Christine

  Jeg kjøpte meg min første jumsuit i juni,da vi var på ferie i Spania. Den er jo for sommeren,men guriland å deilig den er å ha på seg.

 14. YAAAASSS!! All black everyday <3 Elsker den sofistikerte og stilrene looken man får når man kjører helsvart. Har sverget til det i fler år nå og elsker det!

  Håper du har en super søndagskveld, skjønne deg!

  Stor klem fra meg <3

 15. Camille

  Hehe, eneste dumme med jumpsuit er når man skal tisse =p

 16. Jeanette

  så fin mage du har 😀

 17. S.Helene

  Så utrolig fin du er Caroline, fra topp til tå! <3 Er så mye inspo på bloggen din, særlig Siden jeg også er gravid 😉 Passer perfekt for meg med nesting og babyprat! Kommer det flere gravidoppdateringer ? Og masse lykke til med fødsel og barsel. Klem fra meg 🙂

 18. Kjempefin buksedress.

 19. Du ser så bra ut Caroline!! 🙂

 20. Er kanskje ikke så rart du var den første jeg tenkte på når jeg hørte ODD og Sarpsborg sku spille mot hverandre 😉 Og, du så forresten nydelig ut i den jumpsuiten <3

  1. Caroline

   Haha, nei :p Tusen takk, Emilie <3

 21. Flottaste babymagen <3 Du er så nydelig Caroline, og du kler graviditeten så godt!!! Gooood søndag til deg og dine! 🙂

  Klem!

  1. Caroline

   Du er så god! Tusen takk, I.C! Håper du får en deilig uke 🙂

   Klemmer 🙂

 22. Wow! 🙂

 23. Har du planlagt keisersnitt siden du skrev at bitte lille kommer iløpet av den kommende uken? Da må du ha masse lykke til isåfall <3

  1. Caroline

   Hvor har jeg skrevet det? Jeg skal i hvert fall ikke ha planlagt keisersnitt, jeg ønsker å føde naturlig som forrige gang.

  2. Therese

   Hun mente at daten skal være i løpet av den kommende uken. <3

   1. Takk for at du skjønte og for svar Therese :-* og lykke til med fødselen Caroline! Jeg fødte på Kalnes for 5 måneder siden, og jeg husker alt som om det var istad… ikke stress som meg med å komme tilbake til hverdagen. Jeg angrer så bittert på at jeg ikke bare nøt tiden med lille hjemme de første 6 ukene, istedetfor skulle jeg ut og vise henne fram og «stresset» med at det skjedde noe sosialt hele tiden. Jeg var jo så fornøyd med at jeg og lille var så god form! Men nå krabber hun snart og jeg skjønner ikke hvor månedene blei av… og føler at jeg ikke har fått med meg så mye som jeg skulle ønsket heller… for å summere: håper du tar det rolig med lille og nyter hvert lille blunk med henne <3

 24. Herlighet så flott du er!
  Nydelig antrekk som viser fram den flotte babymagen.

  1. Caroline

   Tusen takk, Sandra <3

 25. Så fint antrekk! Likte spesielt godt at den var formfitting, så du får vist fram den fine magen. Nesten så jeg føler man kan se hvor kroppsdelene på lille ligger på det øverste bildet, enten ligger hun skjevt, eller så er det bildevinkelen som lurer meg til å tro at man kan se det 😉 Lykke til med innspurten! Husk å ta det med ro, og få overskudd til dere blir fire! 😀

  1. Caroline

   Hun ligger skjevt! Med hode ned og beina til høyre. Har ligget sånn siden tidlig i juni, så magen har vært skjev store deler av svangerskapet :p

   Stor klem 🙂

 26. earings brand?:)

  1. Caroline

   They are from Hasla 🙂

 27. Du er så flink til å kle deg som gravid. Jeg husker jeg ble helt gal av mammaklær fra h&m, da det var stort sett det jeg brukte, foruten noen kjoler og topper som passet langt ut i svangerskapet. Følte meg så lite fin til tider. Dersom jeg blir gravid igjen skal jeg unne meg litt finere mammaklær 😉 i går ble jeg inspirert til pilates på matten til mini på stuegulvet, mens han lekte ved siden. Jeg løftet han også litt opp, der det passet med øvelsene. Takk for at du uke etter uke, år etter år, gir så mye inspirasjon og positiv energi via bloggen. Håper du får en fin start på uken, fine deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne 🙂 Det synes jeg absolutt du skal gjøre, det er jo så viktig å føle seg vel!

   Så utrolig flink du er, det er helt topp å inkludere baby i treningen 🙂

   Stor klem! Håper dere får en fin uke 🙂

 28. Hvor kjøper du envie de fraise?:) finnes det en norsk nettbutikk som fører det?

  1. Caroline

   Det er en nettbutikk 🙂 Det vet jeg dessverre ikke :/

 29. Kan du linke sandalene? 🙂

 30. Kristin

  Så utrolig flott du er Caroline! <3 Jeg bare lurer på om du har en link til jumpsuiten? 🙂 Eller husker du hva den kostet? 😀

 31. Du er bare smashing!!! Lykke så mye til fremover, gleder meg til å følge deg videre:-)) Klem,

  1. Caroline

   Tusen takk, Linda <3

 32. Hei! 🙂 Jeg bare lurte på om du har sko i størrelse 34 i kolleksjonen din?

  1. Caroline

   Nei, dessverre :/ 35 er det minste.

 33. Caroline

  Nydelig jumpsuit! Hvordan er den i størrelsen? Ser det er britisk strørrelse på den. Jeg bruker 36 i euorpeisk. Bør jeg da ha 6/8 eller 8/10 tror du?

  1. Caroline

   Den er «normal» i strl. om jeg kan si det. Jeg bruker min normale størrelse i hvert fall, den jeg ville brukt om jeg ikke var gravid. Den er elastisk og utrolig deilig i stoffet, men ettersom de starter på 6/8 så hadde jeg kanskje valgt 8/10 om du bruker 36?

   Klem 🙂

 34. Altså!! Du ser helt råflott ut! Har virkelig ikke ord for hvor bra du ser ut som gravid Caroline ☺️ Nyt den siste tiden som gravid og lykketil med fødsel ☺️

  1. Caroline

   Tusen takk, Janicke <3

 35. Dette er noe av det stiligste jeg har sett du har gått med noen gang. Kjempelekkert! Så gjennomført fra topp til tå. Elsket absolutt alt her -Klær, sko, veske, solbriller, sveisen – og den skjønne magen din da❤ Du bare stråååler om dagen, Caroline.
  Masse lykke til med fødsel og tiden fremover. Kos dere masse❤

  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Tone :O Så utrolig fine ord 😀 <3 Stor klem!

 36. Du ser fantastisk ut for tiden, Caroline! 🙂 Du stråler av energi og glød (til tross for mangel på søvn, som jeg ser du skriver 😉 ). Vi er i uke 32+1 og formen er kjempebra her også. Eneste å sette fingeren på er halsbrann, men har ellers vært veldig heldig og jeg kan vel si jeg elsker å gå gravid 🙂

  Jeg synes det er veldig bra at du fremhever så mye positivt ved å gå gravid. Ofte hører og leser man mest om alle disse plagene som bekkenløsning, energitap, vondter, strekkmerker og kvalme.. Alle vet at å gå gravid ikke nødvendigvis er en dans på roser, men det hjelper faktisk ikke å klage og fokusere kun på det. En jordmorbekjent som spurte hvordan svangerskapet mitt hadde vært sa at det var kjempebra at jeg opplevde det slik jeg gjør, og at jeg måtte bare fortelle det til venner og bekjente, spesielt de uten barn, for ofte hørte man bare om de negative sidene ved å gå gravid. Så det akter jeg å gjøre 🙂 Refererer også her til skremselspropagandaen til Anna R. hvor man «ikke skal gå ut offentlig og fortelle at det å gå gravid er fantastisk» for der er jeg faktisk uenig. Hvorfor få folk til å kvi seg til noe som faktisk kan være fantastisk? Det er det samme som å gå ut og si at f.eks. en fødsel ER grusom, så alle må kvi seg til det. ALT er individuelt, det trenger ikke oppleves negativt av alle 😉 Her tenker jeg det også handler en del om innstilling, livssituasjon og hva man velger å gjøre ut av svangerskapet selv 🙂

  Så takk for at du inspirerer og deler. Håper flere gravide leser bloggen din og blir like inspirert som meg 🙂

  Klem fra meg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *