saturday family lunch

lunsj_4

Hei lørdag og øs pøs regn! Vi som hadde bestilt fint vær i dag så vi kunne dra til Porsgrunn for elvefesten – krysser fingrene for at det glir over snart 🙂 Vi har i hvert fall utnyttet regnet med å bare ta ting med knusende ro: selv om vi stod opp tidlig serverte vi nettopp dagens første måltid som ble lunsj med masse godt. Jeg blir så fort stappa for tiden at det faktisk er frustrerende. Et glass vann er liksom nok til å fylle den lille plassen jeg har igjen i magesekken. Bah. 

lunsj

lunsj_2

Gleder meg til det blir litt mer plass igjen 😉 Husker så godt at jeg våknet midt på natta de første dagene etter fødselen, med en sultfølelse så sterkt at jeg kunne raidet hele kjøleskapet. Så Lars-Kristian var min private kokk og løp opp og ned trappen for å smøre brødskiver med alt som var godt på til meg hver natt i et par uker, tror jeg. Nå klarer jeg ikke engang å forestille meg at det noensinne vil skje igjen, men vi kommer dit! 

lunsj_5

lunsj_3


Håper dere har en fin lørdag! Vi skal bare fortsette i regnmodus vi, nyte besøket vårt fra Ålesund og ta en tur ut etter hvert når himmelen slutter å renne. Nelia har fått sin første sykkel med støttehjul av samo og faffa, så det er stor stas å være henne akkurat nå 🙂 

41 kommentarer

 1. Cathrine

  Hvor er den deilige, myke kosegenseren din fra? 🙂
  Og det er så fint det beige bestikket med hvite prikker 😀 Hvor er det fra? Er det fra kremmerhuset kanskje? <3

 2. Kristine

  åååå, elsker de krøllene i håret ditt!!! Har krøllet håret mitt med krøllstav, men blir ikke fornøyd med de.
  Det blir mer en korketrekker enn en bølge.

  Kan du legge til en link hvordan du lager dine, eller har du et tips??? Har ca samme lengde som deg.

  Ha en nydelig lørdag 😀

  Klem fra Stavanger

  1. Her er en video om hvordan hun lager krøllene/bølgene 🙂 https://www.carolinebergeriksen.no/category/sminke/ Så er det den første videoen som heter How to curl short hair 😉 Lykke til <3

 3. Christine

  Hei:) Jeg er litt nysjerrig på hvilke aktiviteter dere gjør med hundene:) Går dere ‘kun’ turer med de eller trener dere noe søksøvelser eller lydighet?:) Eller aktivisere dere de ilag med andre hunder i hundegårder? Hvor lenge kan de være alene hjemme? Jeg er bare nysjerrig siden jeg er hundeeier selv:)

 4. Åh, på tal om norsk frukost så är brunost favoriten på köksbordet här hemma! Fick veta att den existerade när jag umgicks med en tjej i gymnasiet vars mormor var norska 🙂 Urgullig kvinna!
  Ha en fin helg.
  Kram <3

 5. Lange måltider rundt bordet sammen med familien med god tid og god mat… noe av det beste jeg vet! 🙂 Kos dere!
  Det pøser ned hos oss også, så vi har hatt innedag med baking, filmer og kos med barna. Godt med sånne dager innimellom, selv om jeg foretrekker at sola skinner 😉 Riktig god helg 🙂

 6. Har du tenkt noe på når du skal røpe navnet på bittelille? 😀
  God Lørdag <3

 7. Karoline

  Hvor kjøpte du honningen? 🙂

 8. Karianne

  Hvilken leppestift har du på deg på det øverste bildet? 🙂

 9. Hvor er stolene og bordet fra? TM design?

 10. Så flink du er til å dekke på og å gjøre det så koselig <3 Jeg beundrer deg så innmari 😉 Kan jeg spørre hvor brødfjølen er fra? Lykke til videre i svangerskapet! (som snart nærmer seg slutten) Herlighet!! 🙂 Goood helg <3

 11. Martine

  Hvordan krøller du håret ditt? 🙂

 12. Nyyyt siste innspurt! <3 Er selv kommet meg inn i uke 33+1 🙂 Og venter en liten jente om litt! <3

 13. Hva synes du om denne jakken? 🙂 https://www.jazz-jazz.no/om-oss/ (Den mørkeblå) 😉

 14. Koselig med besøk for små og store 🙂 Men du… jeg liker ikke at du skriver, tilsynelatende som at det er normalt, å stå opp tidlig, men ikke spise før 14.30. Du er så slank, og mange er SÅ misunnelige på deg og vil suge til seg alt som kan for å «bli som deg». Mange sliter med feil holdninger mtp kropp og mat, og jeg skulle ønske du ikke skrev sånt som dette på bloggen din…

  1. Elisabeth

   Selv om bildene er postet 14.30, er de selvfølgelig ikke nødvendigvis tatt 14.30. Det tar lang tid å ta,redigere,sette sammen bilder,samt skrive innlegget og så poste de. Så jeg tenker du kan ta det helt med ro, de har nok spist lunsj til vanlig tid.

   1. Bare at hun skriver at lunsjen akkurat er servert, og da er det det signalet som sendes ut. Jeg personlig er sikker på at både Caroline og resten av familien får i seg mat når de er sultne, men mange yngre kan koble det som står opp mot klokkeslettet og tenke at caroline spiser sjelden..

  2. Enig med Irene, jeg og reagerte på det.

 15. Theresa

  Hihi, jeg hadde mariekjeks på nattbordet en ukes tid etter jeg kom hjem fra føden 😉

  God lørdagskveld! 🙂

 16. Hvor er genseren din fra ?

 17. Cecilie

  Hvor er de søte, små rosa skålene fra? <3

  1. Caroline

   De er fra Geen Gate 🙂

 18. Dere så oss i byen i sta, to kule unge menn, digger dere! Lykke til med enda en liten en

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 19. Kristin

  Bare ELSKER den yoghurten i det «malingspannet» de selger i butikken, hahah 😉 Hvor er gendered din fra forresten? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Ganni 🙂

 20. Kristin

  Genseren 😉

 21. Hvilket brød bruker du? 😀

 22. Martine

  Heei!! Så på Snapchat i dag at dere har fått ny stol i stua?? Eller type sjeselong?? Stemmer det? Utrolig fin ihvertfall fall 🙂 og en annen ting, hvorfor har du et malingsspann på bordet?! Hahah 😉 Lykke til med siste innspurt!

 23. Trener du noe på treningsstudio i tillegg til hjemme?:) Og bruker du mye egen kroppsvekt når du trener eller bruker du vekter?:) du ser nydelig ut som alltid

  1. Caroline

   Nei, jeg trener kun hjemme akkurat nå. Jeg bruker mye egenvekt, enkle ting som strikk, ball og kettlebells 🙂

   Tusen takk, fine!

 24. Så koselig 🙂 Regner med dere har planene klare i forhold til barnevakt for Nelia når dere må avgårde på fødestuen? 🙂

  1. Caroline

   Alt er planlagt, så får vi se om det faktisk går etter planen også :p

 25. Du er virkelig utrulig vakker med det korte håret!:) Eg hadde hår til litt under puppane og klipte meg SJØLV igår opp til skuldrane! Så skummelt, men sååå deilig med kort hår!:D Legg gjerne ut tips til fletter med den lengden vi har 🙂 ha ein fin dag 🙂

  1. Caroline

   Klippet du deg selv? :O Du er gal! Men så bra du ble fornøyd 🙂 Skal se hva jeg får til ift. fletter, er ikke den flinkeste til å flette selv, det skal jeg innrømme :p

   Håper du har en fin dag 🙂

   Klem 🙂

 26. Kristine

  Takk Silje :)) fant en video selv, I dag ble krøllene bra ;D

 27. Hei Caroline, genseren din fra Ganni.. Kan du legge ut link? Den var så utrolig fin! 🙂

  1. Caroline

   Den er gammel, dessverre :/

 28. Hei 🙂 Lykketil Caroline du ser flott ut.
  Kan jeg få lov til å spørre deg hvor du har kjøpt spisebordet ditt ?

  Takker for svar 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Trine 🙂 Det er fra TM Design 🙂

   Klem til deg!

 29. Gunn_venke Indresand

  Hei Caroline Kan du hjelpe meg å fortelle litt om hairexstation? Hva burde jeg velge og hvor lenge burde man ha det i av gangen. Er det noen plass som er flink til å gjøre det? Jeg bor i Nord-Norge . Jeg følger med på bloggen din hver dag På forhånd takk for hjelpen . Mvh Venke

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *