37+1: kaster ikke inn håndkleet

trening_1

I mitt forrige svangerskap kastet jeg inn løpehåndkleet da jeg var 37 uker og 1 dag på vei, men det gjør jeg ikke denne gangen! Jeg holder fortsatt koken, og føler virkelig ikke at jeg kommer til å måtte stoppe joggingen med det første. Til tross for at jeg la løpingen på hylla i uke 38 forrige gang, fortsatte jo med trening som styrke og ellipse, og jeg hadde min siste treningsøkt bare noen timer før fødselen satte i gang. Jeg var bare så glad for at jeg ikke hadde noen bekkenplager eller noe annet som satte en stopper for at jeg kunne bevege meg, og akkurat slik føler jeg det denne gangen også. Forrige gang var det kynnere som gjorde at jeg måtte gi meg, men de kommer faktisk ikke så hyppig når jeg løper nå for tiden, da hadde jeg ikke orket. I løpet av dagen er de så absolutt der (oh my) men ikke akkurat når jeg trener, og det er jo en veldig positiv ting. Jeg jogger rolig og legger inn noen intervaller her og der, og det kjennes egentlig bare utrolig bra.

trening_2

Jeg som sitter så mye i ro og glaner inn i dataen store deler av dagen, trenger å bevege meg. Kan ikke akkurat si at jeg har en aktiv jobb, med unntak av når jeg er ute i byen og flyr rundt for å ta antrekksbilder, skifter og så videre 😉 Så jeg er evig takknemlig for all aktivitet jeg får til for tiden og det blir som regel 3-4 ganger i uken. Når bitte lille melder sin ankomst så blir sikkert treningspausen ganske lang uansett, så jeg nyter disse timene for meg selv så godt jeg kan for tiden. Trening gir meg så mye, men det vet dere jo 🙂 

trening


Nå er besøket vårt rett rundt hjørnet, så jeg skal hive på meg en joggedress og tenne noen lys. Det er så kjedelig vær ute – nesten så jeg kan kjenne på meg at høsten virkelig er her allerede – så da er det innekos som gjelder! Håper værmelderne har rett i sin teori om at sommeren vender tilbake til uka 😉 Ha en deilig start på helgen, dere! 

27 kommentarer

 1. Håper jeg er like aktiv som nå og klarer å holde ut like lenge som deg om 32 uker! du er ett råskinn!!

  1. Caroline

   Gratulerer 😀

 2. Herremin så flink du er <3 for ein inspirasjon 🙂
  Så bra at du fortsatt kan kose deg med treninga! Sprek mama!
  Klem 🙂

  1. Caroline

   Ja, det er utrolig deilig 🙂

   Klem <3

 3. Jeanette

  Du stråler!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 4. Fin mage du har Er den større en sist svangerskap?
  Hvordan har det gått etter Nelia begynte i barnehagen, har hun hatt perioder hvor hun har vært lei seg og grått når dere har levert?

 5. Så utrolig finkdu er!

 6. Kos deg med trening og nyt det skal jeg når treningsrommet vårt er ferdig

 7. Hei! Jeg lurer på om jeg skal prøve å bli gravid snart (sammen m gubben!), men elsker å trene innmari hardt, først og fremst løping! Har du peiling på om man kan fortsette like hardt selvom man er gravid? Sånn på grensen til blodsmak i munnen-hardt liksom! Jeg kan egentlig ingenting om dette!

  1. Caroline

   Det er bare å rådføre seg med lege/jordmor 🙂 Lytt til kroppen er mitt råd, jeg roer ned når jeg kjenner noe 🙂

 8. Hei, bare lurte på hva skoene du har på deg her heter. Ser det er asics, men hvilken type og farge? Takk
  Lykke til videre. Spennende tid framover nå. Jeg har selv 2 jenter og storkoser meg.

  1. Caroline

   Det er Asics Gel Noosa 🙂

   Tusen takk 🙂

 9. He-he! Ser ut som du har en rosa pokemon på gulvet! (Har blitt heftig introdusert for disse små figurene i heimen for å si det sånn!) God helg! 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Clefairy sier Lars-Kristian (nerd) 😀

 10. Du ser så godt ut Caroline! Er helt utrolig. 😀 Nyt de siste ukene nå de går så fort. Før du vet ordet av det så er lille prinsessa her. 🙂
  Og så deilig å få litt orden i klærne. Misunnelig til tusen. Her har minstemann fylt fire måneder og endelig skal jeg få klærne ut av bæreposer på soverommet og inn i klesskapet hans. Halleluja. Hehe 😛
  Håper du får ei fantastisk helg, så krysser vi fingrene for bedre vær til uken. 😀
  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Kariann 🙂

   Så deilig! Godt å få ting på plass 🙂 Ha en fin helg <3

 11. Susanne

  Du er heldig:)
  Jeg er 25+2 og lenket til sofaen pga bekkenløsning på begge sider :/
  Blir noen laaange uker frem til fødsel!:p

  1. Caroline

   Uff, det er ikke noe hyggelig 🙁 Krysser fingrene for at du får det så godt som mulig frem til fødsel <3

 12. Hei!
  Takk for at du deler så mye av hverdagen din med oss! 🙂
  Jeg er selv gravid, og husker fra ditt forrige svangerskap at du kjøpte noen fine amme-bher fra glammom.no. Husker du om det kommer moms/toll i tillegg når vi handler der? Ønsker selv å kjøpe noen, men greit å være klar over slike ting før en trykker hjem…
  Lykke til med siste innspurt!

 13. Synes du er et supert forbilde for oss alle! Er selv gravid i uke 29 og har stort sett trent gjennom hele svangerskapet 🙂 Har bekkenplager, men også vi bør trene – riktignok etter konsultasjon med lege og fysioterapaut 🙂 Jeg har blitt mye bedre etter at jeg fikk tilrettelagt gode styrkeøvelser. Spennende å følge deg framover nå, plutselig er hun her! Veldig spent på hva hun skal hete også 🙂

 14. Such a strong woman.
  Please check us out at http://www.premierevague.com for designer clothing. -Annalyn

 15. Hei! Hvilken løpesko bruker du? Og må bare få sagt det, DU ER RÅÅ!!

 16. Karoline

  Kan du linke trenings tightsen og toppen? 🙂 Eller si hvor det er kjøpt?

 17. Linn Tara Lenby

  Fikk bare lyst til å legge inn en kommentar om det å trene helt frem til fødselen: Jeg også «trente» helt frem til fødselen, med alle mine fire unger som jeg har båret frem. Mens jeg hadde veer med 5 min mellomrom sto jeg med hodet i vaskemaskinen og vasket, sorterte og brettet tøy. Før det hadde jeg støvsugd, vasket over vinduer, gulv og vegger. Litt før det igjen hadde jeg bakt brød for hele uken, kokt og lagt ned mat i fryseren (sånn at man bare trengte å ta frem og tine når en skulle varme middag), for etter sykehuset og med en nyfødt hjemme så vil en helst ha litt tid for seg selv og den nye lille. Jeg hadde derimot ikke anledning å ikle meg trendy treningslatex og trene med søte rosa treningsmanualer på et enda mer trendy treningssenter. Men jeg vil absolutt anbefale min form for trening: man får god samvittighet, man trener hele kroppen og man slipper å måtte sminke seg og pynte seg så en ser anstendig pen ut på et dritdyrt treningssenter. Helt gratis er det nemlig! Hilsen en veltrent firebarnsmor med et gullende rent hjem.

  1. Caroline

   Derfor er jeg så glad for å kunne trene hjemme og ikke på treningssenter 🙂 Den form for trening som du beskriver er du nok heller ikke alene om å bedrive når du er mor, det er ganske vanlig å vaske hjem, bake brød eller knekkebrød, sette på vaskemaskiner, støvsuge og holde hjemmet pent 🙂 All form for bevegelse er jo helt topp, så lenge en ikke sitter helt i ro 🙂

  2. Wow, så flink du er som gjør nøyaktig det samme som de fleste voksne i Norge…
   Jeg har ikke et plettfritt hjem hver dag, istedet trener jeg 4-5 dager per uke. Det handler som alltid om prioriteringer.
   Kanskje du skulle ordnet deg vaskehjelp (eller bedt mannen om å hjelpe til hvis du har en) slik at du også får tid til treninga du virker å være så misunnelig på?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *