nesting

110816_6643 copy

Jeg er i nesting mood om dagen så det holder, og har mest lyst til å bare styre med ting ting som handler om baby: klær, rom, dekor, planlegging – alt! Men det er jo sånn ventetiden er og i dag er det bare 24 dager til termin, så det er kanskje ikke så rart at dette er det som dominerer hodet mitt. I løpet av dagen har vi fått opp nye garderobeskap på soverommet og holder på å tømme walk in-garderoben for siste rest nå. Jeg synes jo det er litt vemodig, men det er jo mye morsommere å lage barnerom! Skapet hennes har også kommet opp, det var blant innkjøpene på IKEA forrige lørdag og det har fått verdens skjønneste innhold!

baby_rom_5baby_rom_1baby_rom_2

Alle klærne er nyvasket og brettet, så nå er vel det meste 80 prosent på stell her tenker jeg. Gleder meg til å vise dere rommet i sin helhet når vi en gang kommer dit! Det burde ikke ta mange dagene, maks en uke! Vi venter på noen møbler som skal fylle den tomme plassen som vi er i ferd med å få her inne 🙂 Det vi har bestemt oss for denne gangen er så utrolig fint, selv om jeg fortsatt synes Oliver Furniture- og Stokke-utvalget som vi har inne hos Nelia er like fint. 

baby_rom_4

Lars-Kristian fikk EN oppgave i kveld og det var å henge opp denne lampen. Hvor mange sunnmøringer trengs det egentlig for å få en sånn en på plass?! Vel, tydeligvis bare én, men i tillegg et hav av tid 😉 Det var visst ikke helt enkelt, men den kom seg opp i taket tilslutt. Den er så… fluffy! I love it! 

baby_rom110816_6739 copy

Jeg elsker å se at rommet tar form, da blir alt litt mer virkelig med en gang. Så nå skal jeg egentlig bare holde på her til jeg MÅ kvelde og så teller jeg faktisk timene til helgen er her: det har meldt bra vær og svigerforeldrene mine kommer på besøk. Vi har ikke sett hverandre siden mai, så vi gleder oss veldig og spesielt Nelia. Sov godt, dere ♥ 

61 kommentarer

 1. Dere lager det så fint til! Alt er så gjennomført Jeg må bare si en ting jeg tenkte på for lenge siden. Jeg så den videoen du la ut(mener det var del 2 av spørsmålsrunden) og når jeg så den tenkte jeg at det var noe spesielt med gløden din på den filmen, tanken slo meg at du var gravid også tenkte jeg neida det er hun ikke Så noen uler senere delte dere nyheten! Poenget er at du stråler og det kler deg å være gravid! Lykke til med innspurten

  1. Caroline

   Å, så god du er Stine! Tusen takk 🙂

 2. Annette

  Ser ut som det blir kjempe fint. Gleder meg til å se resultatet.
  Her skal vi snart starte med vesla sitt rom også.
  Det er så koselig!

  Annette

  1. Caroline

   Veldig koselig, gjør ventetiden enda finere 🙂

 3. Artig lampe, men gir den nok lys, da? (eller er den mest til pent?) 😀

  1. Caroline

   Ja, det synes jeg 🙂 Det blir vel mest leketid her på dagtid når hun blir gammel nok til det, og det er godt lys fra vinduet også 🙂

 4. Hei!
  Det er så hyggelig å følge med på bloggen din om dagen. Du ser strålende ut! Men jeg savner gravidoppdatering. De har vært så koselige å lese. Supert om du kan komme med en snart! 🙂

 5. Herlighet, jeg kjenner meg så godt igjen i alt du skriver. Og vet du, du er en sånn nydelig gravid. Kos deg med det!

  1. Caroline

   Tusen takk, Emma <3

 6. Julie Nilsen

  Rommet ser ut til å bli kjempefint! Du er så flink og det er veldig artig å lese om alt med graviditeten/babyen.

  Jeg bare lurte på en ting. Hvorfor har dere kjøpt (eller kanskje fått sponset) ny barnevogn? Kan dere ikke bruke samme barnevogn som dere hadde til Nelia? Jeg tenker bare med tanke på klima. Det er super viktig med gjenbruk og særlig du som er et forbilde for mange burde kanskje tenke mer over det?

  Hilsen Julie

  1. Caroline

   Tusen takk for det, Julie! 🙂

   Ang. barnevogn, så har vi hele veien tenkt at vi skal bruke den samme som vi brukte den siste tiden med Nelia (stokke xplory) men etter å ha gjort en god del vurderinger i løpet av sommeren og den siste tiden generelt, så har vi innsett at vi trenger en annen vogn. Nelia har blitt veldig glad i å sitte i vognen igjen, eller så vil hun bli bært på når vi er ute på handletur for eks. eller som i Dyreparken i sommer. Dersom jeg er alene med dem begge to (som jeg kommer til å være en del på nyåret når det er oppkjøring til sesongen og treningsleir etc.) så kommer jeg ikke til å ha nok hender til dem begge. I tillegg kan hun fint sitte i vogn i et par år til, så da har valget falt på en søskenvogn i stedet. Det tror jeg ikke vi kommer til å angre på. Stokkevognen kommer vi derfor til å selge eller så har vi den for eksempel i Ålesund, så vi slipper å ta med oss så mye de gangene vi reiser dit. Da tar vi i så fall med oss en reisevogn (til lillesøster) og så kan Nelia ha Stokkevognen der. Men det vet vi ikke ennå 🙂

   1. Julie Nilsen

    Takk for utfyllende svar! Da skjønner jeg veldig godt at dere kjøper en ny vogn 😀

   2. Tror du ikke nelia kommer til å vokse veldig på det å bli storesøster? Jeg synes en søskenvogn høres tyngvint ut når hun snart er 3 år. Da går de da selv, eller så må de bare lære seg til å gå mer.
    Men dere har sikkert tenkt på dette og synes vognen passer deres behov.

   3. Caroline

    Det aner jeg ikke. Hun går og løper selv så å si hele tiden, men når det kanskje er snakk om etter lange dager i barnehagen hvor vi kanskje skal på butikken alle 3 og hun er sliten i beina, samt i for eks. Dyreparken eller andre steder som krever mye gåing og lange dager, så tror jeg behovet for en søskenvogn er tilstede. Vi har snakket med vennepar som har vært SÅ glade for at de har gått for denne løsningen, til tross for at deres barn gjerne er 1 år eldre enn Nelia også. Jeg synes hun skal få sitte i vogn selv om hun er blitt storesøster, hun skal i hvert fall ikke føle at hun ikke kan gjøre det lenger bare fordi hun er eldst. Da tror jeg heller hun ville blitt veldig lei seg. Nelia har aldri vært veldig glad i vognen etter at hun lærte å gå, men dersom behovet skulle melde seg synes vi det er fint å ha denne muligheten. Samtidig er det fint å ikke dra med to vogner på tur for eks. Jeg vet at jeg selv brukte vogn da jeg var rundt 4 år og vi var på ferie. Hun er jo ikke 3 år engang 🙂

   4. Ingvild

    Hvis det er Bugaboo Donkey dere har gått for, er det bare å glede seg. Funker strålende som både singel- og søskenvogn, og det er SÅ kjekt med den kurven i singelmodus! Og så får man rååsa kalesjer 😉

   5. Helene

    Det er 2,5 år mellom mine jenter, vi fikk god bruk for søskenvogn! Skjønner godt valget deres:-)

   6. Caroline

    Det er godt å høre! Jeg tror ikke vi kommer til å angre på det 🙂 Tenker oss et søskenbrett også, så kan hun velge 😉

   7. Tror det er veldig smart med en søskenvogn. Det er som du sier ikke alltid lett å være 3 år og skulle være stor hele tiden og orke å gå. Fint å ha når man skal gå litt lenger turer, er på dagsturer og hun rett og slett trenger å slappe av litt i vogna osv.

 7. Fantastisk fin lampe. Gleder meg til å se hvordan barnerommet blir seende ut. Drømmer selv om å innrede barnerom, og håper på å være så heldig snart <3 Ha en fin helg sammen med svigers, nyt det (forhåpentligvis) fine været.

  1. Caroline

   Krysser fingrene for dere <3 Stor klem!

 8. Catrine

  Hvor er de fine kurvene fra? Har akkurat samme skapet til mi lille 🙂

  1. Caroline

   De er fra Kremmerhuset 🙂

 9. Camilla

  Så fint det blir! Her hjemme venter vi en liten gutt i november, så rommet består mye av blått Hvor har du kjøpt kurvene som står inni skapet?

  1. Caroline

   Å, så hyggelig! Masse lykke til i tiden fremover 🙂 Kurvene er fra Kremmerhuset, vi har akkurat samme i Nelia sitt skap og det er så kjekt! Truser og sokker i en, luer i en anne, smekker etc. 🙂 Oversiktlig og greit 🙂

 10. Hei! kan ikke du legge ut bilder av deg i det forrige svangerskape, litt arti å sammenligne størrelse på magen nå og da!!

  1. Caroline

   Jeg ser ikke helt poenget med å sammenligne, hver graviditet er unik – selv om disse har vært så å si helt like for meg 🙂 Men det er jo bare å bla seg tilbake til starten av november 2013, så kan du se selv 🙂 Det er ikke veldig mange bilder av magen fra siden, men noen er det 🙂

   1. Tror du er litt for flink til å tenke at det folk ønsker er negativt ment, det er jo akkurat derfor jeg tenker at det hadde vært moro å sammenlignet.. Hver graviditet er forskjellige 🙂

 11. Love the shirt 🙂

 12. Hei!
  Så koslig det blir!
  Jeg synes det virker som (på snapchat haha) at du og Nelia ler veldig mye sammen! Synes det er så fantastisk å høre! Tenker at det er så viktig for barn å le masse og spesielt sammen med foreldre og liksom oppleve den latterstunden sammen. Det er jo mye å le av når man har små barn (de sier jo mye rart 😀 ) men ville bare si at det er så herlig å se de videoene!
  Ha en super dag! ❤

  1. Caroline

   Hahaha, det har du helt rett i 🙂 Det kommer SÅ mange gullkorn om dagen at jeg ikke vet hvordan jeg skal skrive ned alt :p Hun er bare herlig! Alle barn er jo det 🙂 Latter er viktig og det er vi veldig kjent med her i huset 🙂

   Stor klem til deg, Ida 🙂

 13. Elsker bloggen din og spesielt alt som har med barn og baby å gjøre:))
  Hvor er lampen fra?:))

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Anna! Den er fra Skeidar 🙂

 14. Elsker all babypraten om dagen! Selv planlegger vi en eventuell graviditet om et års tid, etter bryllup og flytting. Gleder meg enormt og klarer nesten ikke vente, så håper det går bra 🙂 Er jo litt hemmelig enda, så du får la være i sladre 😉 Lykke til med siste innspurt 🙂

  1. Caroline

   Min munn er lukket :p Så mye spennende dere har foran dere, både bryllup, flytting og etter hvert barn. Store steg i livet <3 Masse lykke til, Ingrid! 🙂 <3

 15. Hvor er den søta rosa stjernen fra?

  1. Caroline

   minikids.no 🙂

 16. Blir kjempe fint 🙂 Så søte rosa blomste håndtak og lampa, så søt! Ønsker dere en nydelig helg med besøket deres, kos dere masse 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita <3 Håper helgen din blir fin 🙂

 17. Så fint! Vi väntar en liten baby i december och den söta lamm/björn-dräkten ser så koselig ut! 🙂 Var är den från?

  1. Caroline

   Den er fra h&m 🙂

 18. Marianne

  Så fint det blir og du stråler Caroline:)
  Lykke til med innspurten. Så dere på TV2 for en stund siden og Nelia sjarmerte meg fullstendig i senk.

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Og så hyggelig! Hun synes det var SÅ stas å være på TV selv om hun var en smuuule overtrøtt 😉

 19. Jane fra Danmark

  Hej Caroline

  Wauw – rummet bliver super fint !!!!!!!!
  Jeres lille nye prinsesse kommer da i sandhed til at bo som en prinsesse 🙂 Glæder mig til at se rummet færdigt, du arrangere alle ting så fint, også i jeres andre rum og terrassen. Elsker de fotos der er på din blog. Har du taget kurser som har lært dig at tage så fine billeder?
  Hav en fin dag. Hvordan er vejret i Norge?
  Her i DK lover de at vi skal få sommeren tilbage i næste uge.

 20. Kathrine

  Er det denne ? 🙂 https://www.skeidar.no/produkter/boa-taklampe eller den til 699,-

 21. Må bare få si hvor morsom Nelia var på snapchat i går, når hun skulle si det med babyen i magen og at hun også ville ha is 😀 Haha

  1. Caroline

   Hhahah :p

 22. Hei!
  Hvorfor godtar du ikke spørsmålet mitt om Sunn Fornuft-plakaten? Du skriver mye om mat, kosthold og trening, men på en reflektert og først og fremst inspirerende måte. Derfor er jo denne høyaktuell for deg, og burde da ikke være noen trussel for deg å snakke om. Synd hvis du som en av «de største» ikke vil stille deg bak denne plakaten, og dens forsøk på å legge til rette for å kunne blogge om disse temaene på en ansvarlig måte. Veldig viktig i tiden vi lever i nå, synes ihvertfall jeg.
  Jeg er fortsatt interessert i ditt syn på den, da du er en av de den er rettet mot.
  Anne

  1. Caroline

   Jeg har godkjent og besvart 🙂 Noen ganger henger jeg litt etter på kommentarfronten, så det er stort sett derfor.

   1. Ilaria ~

    Jeg spurte om noe lignende igår, for andre gang. Har ikke fått svar noen av gangene..

    Hvor er svaret til Anne sin kommentar? (Så kan jeg lese det hvis du ikke vil svare på mine)

    Mvh

   2. Caroline

    Hei Ilaria!

    Jeg besvarte kommentaren din for 20 minutter siden 🙂

   3. Ilaria ~

    Takk for det, har lest nå. Det var i grunnen et veldig greit svar.
    God helg!

 23. Hei!
  Eg har også ein sunnmøring som slit med å få opp den lampen. Haha. Kva var problemet til Lars-Kristian?

  Så superfint rom!!

  1. Caroline

   Hahaha :p Herlig :p

 24. Caroline

  Jeg har tatt restylane i leppene, men det var før jeg ble gravid 🙂

 25. Begge dine graviditeter har kommet 2 mnd etter mine to! Jeg har også fått jente begge gangene 🙂 Vil ikke si at to er som ti, som mange sier. Det var mye mer omveltning å få nr 1. Nå er vi inne i rutinene 🙂 Og hun på snart 3 er endel mer krevende en baby, foreløpig 😉 Lykke til! Har god tro på at du også for en fin erfaring. Størstejenta hadde så godt av og bli storesøster og ingen sjalusi så langt 😀

 26. Kjempekoselig å se på forberedelsene til lille babyen – heldige jenta.

  Jeg må le litt, for jeg så en sånn lampe i en møbelbutikk forleden dag, og jeg tenkte; grøss, hvem liker noe sånt. Og så var det du, Caroline. :)))))

 27. Skriver kommentaren til det forrige innlegget her, siden jeg tenker at folk ikke leser helt bak i alle kommentarene på forrige innlegg… hehe.

  Iallefall, jeg ble så oppgitt over alle de som kritiserte at du lagde innlegg om graviditetsklær! Kan du noe for at du har den størrelsen på magen du har? Nei! Kunne du laget et innlegg om hvordan du styler en større mage enn det du har selv? Nei! Er det dumt at du lager et innlegg om tips til hvordan du styler gravidmagen basert på dine egne erfaringer og slik du har gjort det? Tydeligvis, i følge alle de som kommenterte.

  Unnskyld meg, jeg blir faktisk skikkelig skuffa på alle de folka sine vegne… Du skal ikke behøve å lese alle de kommentarene, hvis ikke de synes din styling passa gjennomsnittsmagen, endrer det noe til det bedre å legge igjen en kommentar om at det ikke passer? Igjen, NEI! Jeg gjetter at det kun begrunner i dems egen usikkerhet og kanskje en smule misunnelse…?

  Det kan fakrisk være sårt for noen å lese det de har skrevet, og det er meg en stor gåte hvorfor så mange trenger å påpeke at de kun kunne gått med de klærne halve svangerskapet (eller hva det var). Det er sånn… okei? Hva skal Caroline gjøre med det?

  Så alle som driver å sprer slik oppgulp, og tror det er konstruktivt og at de liksom bidrar med noe… Voks opp.

 28. Så godt du ser ut! Levende bevis på at man med god innstilling, og sunt utgangspunkt kan få til mye under svangerskapet:-) lykke til med innspurten!

 29. Hvor har du klærne dine nå, nå som rommet har blitt barnerom?

 30. Hei! Rommet ser så nydelig! Får masse inspirasjon! Tusen takk 🙂 Lurte bare litt på hvor genseren du har på deg her er fra? Hilsen meg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *