flowers in my bicycle

100816_6410

Endelig fikk jeg luftet den nye bysykkelen min, er den ikke vakker? Jeg fikk en epost fra Crazy Horse tidligere i sommer hvor de lurte på om jeg kunne tenke meg en slik og jeg måtte takke ja med en gang, selv om vi ikke bor i byen akkurat nå. Vet jo aldri hva fremtiden bringer 😉 Den er i hvert fall akkurat slik jeg har ønsket meg lenge, perfekt nostalgisk i den fineste kremfargen med den skjønneste kurven. Sykkelbutikken ligger faktisk i Sarpsborg også, så jeg fikk hentet den en dag jeg var hjemme for ikke lenge siden. Nå håper jeg på mye bra vær fremover, helst før bitte lille kommer, så jeg kan få brukt den litt til før sommeren er over. 

100816_6434

100816_6429

100816_6435

100816_6420

100816_6514

100816_6467

100816_6555

100816_6490

kåpe zara / solbriller zara / (sponset) sykkel crazy horse / kjole envie de fraice / (eget design) sandaler bianco by caroline berg eriksen / veske adax by caroline berg eriksen 


Lars-Kristian og jeg hadde en froyo-date tidligere i dag mens vi gjorde ærend og fikk unna litt jobb. Altså! Hva er det å IKKE elske med froyo? Det er jo så fantastisk digg og kan lett bli en av mine avhengigheter. Kanskje greit vi bor på landet likevel 😉 Nå har vi tidenes ryddeprosjekt foran oss, så om bare få minutter skal ermene brettes opp og klær sorteres! Walk-in skapet skal tømmes, en æra er over! Neeiidaa. Så ille er det ikke. Skal nok klare oss uten i noen måneder til vi finner ut av om vi skal bygge et i underetasjen eller ikke. I morgen kommer flatpakkehjelpen for å skru og skru og skru på både IKEA-skap og barnemøbler og nå KRIBLER det i fingrene mine! Kan nesten ikke vente med å gjøre klart rommet hennes og til å vise dere hvordan det blir 🙂 Noen har etterlyst bilder av terrassen også, og det kommer! Vi skal snart få malt gelenderet der ute og så må vi bare vente på sola 😉 

Håper dere har en fin onsdag! 

56 kommentarer

 1. Herrlighet du ser så fantastisk flott ut!!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Hilde <3

 2. Hvor er leppestiften fra? Veldig fin farge!

  1. Caroline

   Tusen takk, den er fra L’oreal 🙂

   1. Bare et lite spørsmål utifra svaret ditt her: har du gått bort i fra å bruke produkter som ikke er testet på dyr. Har automatisk tenkt at det du anbefaler ikke er det, men bare lurer nå med tanke på hvor leppestiften din er fra

 3. Åh, elsker stilen på både deg og sykkelen! Du kler virkelig det meste, Caroline! Men man kan kanskje kle det meste når man har det fint med seg selv og livet man lever? :)<3 Tror jeg i alle fall<3 Fin er du.

  Jeg gleder meg til å se rommet til den lille og hva dere fikser istand der. Her skal rommet til vår lille straks gjøres om fra pitteliten gutt, til barnehagegutt! Stor stas for ho mor, så får vi håpe lille blir like fornøyd med endringene:D

  Stor kos fra Rygge<3

  1. Caroline

   Tusen takk, Sarah 😀 Ja, det er stas for begge to tenker jeg 😉 Lykke til med endringene og kos deg med dem <3

   Stor klem!

 4. Fantastisk sykkel 😀 Hvor er det dere bor Egentlig? 🙂

  1. Caroline

   Vi bor i Siljan, 15 km. fra Skien 🙂

 5. Herlighet, så fine bilder av deg! Du er sååå vakker! 🙂 Og sykkelen er jo bare en drøm<3

  1. Caroline

   Tusen takk, Thea 😀

 6. Hvorfor haster det så veldig når lille skal ha sin seng inne hos dere samtidig som dere «ikke vet om dere blir boende» ? Dere får da sikkert tid til å utføre forandring etter at dere vet mere men før babyen har behov for eget rom.

  1. Caroline

   Vi tenker at ved et eventuelt salg, ved visning og på prospekt, er det kjekt med 3 soverom oppe fremfor 2 soverom og 1 garderobe, da dette huset og beliggenheten er utrolig flott for familier med barn 🙂 Nelia flyttet vel på eget rom da hun var rundt 4-5 mnd. gammel om jeg ikke husker feil, så i tilfelle flytting bor vi jo ikke her da, men vi gjør det altså for andre grunner. Møblene kan vi også bare ta med oss, og det kan jo være at vi blir her 🙂

 7. Hei!
  Jeg lurer på hva du synes om den nye Sunn Fornuft-plaketen for bloggere? Stiller du deg bak den?
  Ønsker deg forøvrig masse lykke til med fødsel og tiden fremover! Nydelig blogging om dagen!

  1. Caroline

   Hei!

   Dette har jeg svart ang. denne plakaten tidligere:

   Jeg synes dette er fornuftige retningslinjer, og de fleste punktene i denne plakaten kan jeg fint stå inne for og har også gjort det i lang tid 🙂 Noen av punktene synes jeg derimot kan være litt vanskelig å etterfølge helt hundre prosent.

   – Blant annet kommer jeg fortsatt til å svare på spørsmål fra lesere som lurer på hvilken størrelse jeg bruker i et plagg, da jeg selv synes dette er et fint hjelpemiddel når jeg selv skal finne ut hvilken størrelse jeg trenger.

   – Fokuset mitt ligger definitivt på treningsglede og alt det positive trening medfører, men noen ganger er det relevant og dele repetisjoner, resultater og mål. Dette er ting jeg selv blir motivert av, og vet at det er flere med meg.

   Med unntak av disse to punktene så er dette retningslinjer jeg finner helt naturlig å etterstrebe å følge, og føler også at det er noe jeg har gjort over svært lang tid 🙂

 8. Kjære Caroline! For nåken nydelige bilder av deg (som alltid) 🙂 Rart å tenke på at pittelille snart kjem til verden! Heldige jenta <3 Gleder meg veldig på dine/dåkas vegne, og det blir spennande å følge med videre. Og du stråler sånn som gravid! Vakker tvers igjennom er du 🙂
  Følger bloggen din kvar dag, eg husker til og med då du startet, og det er så kult å sjå kor langt du har komt siden dess! 😀 sjølv om bloggen var bra då, òg! Men nå er du absolutt blogger nr. 1! Vel fortjent med ein så gjennomført og fin blogg.
  Håper du og dine har ein nydelig lillelørdagskveld 🙂

  God klem sendes din veg! <3

  1. Caroline

   Ja, det er veldig rart. Tiden går så fort, i fjor på denne tiden kunne jeg ikke forestille meg at vi om 1 år skulle bli 4 🙂 Tusen takk for så fine ord, du er alltid så god <3 Det setter jeg pris på! Håper du har en fin uke og at du snart er klar for helg 🙂

   Klemmer 🙂

 9. Pretty, nice dress!
  Please check us out at https://premierevague.com

 10. you look stunning !! i love this

  https://www.carolinapinglo.com/

 11. Dere tar så kule bilder! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Emma 🙂

 12. Ragnhild

  Så heldig du er som får gratis sykkel, nydelig er den.
  Min er ikke helt trygg lenger, svikt i bremsene. 😉
  Kos deg med sykkel og nytt rom til jenta din.
  🙂

 13. Det er så herlig å sykle! 🙂 Kjære deg, du må fylle mer luft i dekkene hvis du har planer om å faktisk sykle på den 🙂

 14. Hei!
  Så flott du ser ut!
  Jeg følger deg på snapchat og så du la ut en blå bukse som du gledet deg til å bruke etter fødselen, hvor er den fra? Den var kjempe fin! 🙂

  1. Caroline

   Den ER så fin! Fra Mango 🙂

 15. Såå fine og romantiske bilder 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 16. Martine

  Hei! Jeg vil bare si hvor utrolig inspirerende jeg synes du er! Synes du har så gode verdier, og er flink til å sette pris på de små tingene i hverdagen, som trening, kaffekopp om morningen, eller fuglekvitter fra skogen (snapstory:-)) og mye mer. Dette er ting de aller fleste også kan glede seg over, uansett livssituasjon. Alle kan bli flinkere til å sette pris på slike hverdagslige ting, og du minner meg stadig på det. Er så herlig å lese og se 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig fint å høre, Martine! Tusen takk <3 Veldig glad for at jeg kan bidra til litt ekstra til å sette pris på hverdagsglede 🙂

 17. Jennifer

  What gorgeous pics. The first one is just stunning.

  1. Caroline

   Thank you, Jennifer 🙂

 18. delightfully beautiful gull nautical dress 🙂 can not produce to keep even though it is pregnant or is it just a maternity dress? 🙂

  1. Caroline

   Thank you so much 🙂 It’s a maternity dress 😉

 19. Hei:) nå vet ikke jeg hvor lenge denne fotballkarrieren til LK kommer til å vare, men si at den varer i 10 år til og han må bytte klubb opptil flere ganger. Er du villig til å flytte på barna så ofte? Nye skoler/venner og forholde seg til.. Jeg har byttet Bhg en gang på min sønn og det var hjerteskjærende og skille han fra vennene han hadde i den forrige barnehagen:-O bare undrer på hvordan dere løser dette i fremtiden? Eller on barna bare er nødt til å følge fotballkarrieren..

 20. Superfin sykkel og fine bilder av deg! Men synes det er veldig synd at du ikke har hjelm. Jeg synes det sender det ut uheldige signaler at det ikke er ett eneste bilde med en hjelm på . Samme om man har bysykkel eller terreng, hjelm er superviktig!
  Lurer også på hvordan den er å sykle på? Suser den av gårde sånn som man ser for seg eller er den tung å trå, og veier den mye? 🙂 Har veldig lyst på en slik selv men jeg har noen bratte bakker fra sentrum og hjem :p

 21. Irmelin

  Veldig fin sykkel Husk å ikke vær for kul for hjelm, den redder mange liv!

 22. Hei. For en flott sykkel og du ser strålende ut. Lykke til med fødsel Elsker bloggen din.

 23. Det er for lite luft i dekkene 😉

 24. Hadde sett til finere ut med luft i dekkene :p

 25. Kjørte dere med sykkelen på bilen bare for å ta bilder? Du kan jo ikke ha sykla en meter på den med så lite luft som det er i dekka når du sitter på den.

 26. Sykkelhjelm???

 27. Herlig med sykkel! 🙂 Er det ikke litt lite luft i dekkene? 🙂

 28. too bad that produce coats are not quite normal for us not pregnant because the design would be just my mind … 🙂

 29. Hvordan ser sykkelhjelmen ut som passer til en så staselig bysykkel? For jeg regner med at den fulgte med.

 30. Ingvild

  Den kjolen var SÅ søt! Og sykkelen var råkul! Har ikke fått brukt min sykkel mer enn to ganger i år, og det var til/fra jobb 😛
  Ha en fin torsdag 🙂

 31. Ps kanskje litt luft i bakhjulet ville gjort seg?

 32. Marlene

  For noen nydelige bilder! Skikkelig fransk chick. Elsker spesielt fargekombinasjonen.

 33. Her blir passet godt på, hjelm og luft i bakhjulet blir nevnt. Skulle nesten tro de snakket til et barn. Nydelige bilder og flott sykkel:)

 34. Så fin du er! 🙂

 35. Hvor er hjelmen? Og hvordan klarer du å sykle når du er høygravid? Nydelig kjole 🙂

  1. Caroline

   Jeg løper jo fortsatt, så sykling er ikke noe problem 🙂

   1. Monica

    Løping forstår jeg ikke er noe problem 🙂 tenkte mer på at å sitte forovebøyd på sykkel med stor mage som presser på lunger og alt er ganske ubehagelig. Sykler vanligvis veldig mye, men måtte parkere den med en gang babymagen ble for stor 🙂

 36. Mangler litt luft i dekkene kanskje…?
  Var vel heller penga som frista fremfor sykkelgleden?

  1. Caroline

   Har ikke fått penger for å skrive om denne sykkelen, jeg har fått sykkelen derav «sponset» 🙂

 37. Du skriver at du endelig fikk tid til å lufte sykkelen din, men det er så vidt luft i dekkene. Jeg fatter ikke at du orker å bli tvunget til å være så uærlig, bare for en sykkel. Får du aldri dårlig samvittighet, eller en dårlig følelse av å levere sånt til dine lesere? Jeg bare lurer. Bildene er jo nydelige…

  1. Caroline

   Så synd at du bare konkluderer på den måten uten å en gang spørre om det du tror faktisk er tilfellet :/ Dette var første gang vi brukte sykkelen, og ja, vi hadde glemt å ta mer luft i dekket. Heldigvis så har Lars-Kristian alltid med seg sykkelpumpe på sin sykkel, så da var det bare å fylle luft i dekket da vi oppdaget det. Om du ser etter på bildet så ser du også at den fremre gaffelen er gal vei, så i tillegg til luften i dekket måtte vi også snu den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *