chocolate smoothie bowl on a tired tuesday

smoothie_2

Lars-Kristian kom hjem klokken ett i natt og jeg får jo ikke sovet når jeg ligger og venter på ham, så klokken ble vel to før vi trakk dyna over hodet. Da Nelia plutselig kom løpende inn på soverommet vårt og ville at jeg skulle være med å kjøre tog på rommet hennes, var jeg sikker på at det fortsatt var natta, men hun var VELDIG våken kunne hun fortelle, så da måtte jeg ta en kikk på klokken og ble helt satt ut da den var blitt syv allerede. Jeg sovnet jo nettopp?! Så i kveld blir det tidlig i seng, det er det ingen tvil om! 

smoothie_3

Det er ikke ofte, men enkelte dager er det lite eller ingenting som frister til frokost og da synes jeg det hjelper å lagenoe som er litt søtt. Bananer har jeg alltid vært glad i og de gjør seg også alltid i en smoothie. Dersom du i tillegg blander inn litt yoghurt og litt sjokoladepulver, er hele søtbehovet dekket og den metter rimelig bra i i tillegg. Vinn – vinn! Lyst på oppskriften? Den er supergod! 

smoothie_4

du trenger 

♥ 1 banan ♥ noen isbiter ♥ 200 gram gresk yoghurt ♥ 2 dl. soyamelk, mandelmelk, helmelk eller annen melk ♥ 1 ts. kakaopulver – økologisk mørk cocoa eller freia sin sukkerfrie variant ♥ banan pluss litt annen snask å ha på toppen ♥ 1 ts. fibersirup eller honning ♥ 1 ts. peanøttsmør 

smoothie

slik gjør du 

Hiv alt i en blender og kjør til massen har blitt en glatt smoothie. Hell over i et glass, eller i en bolle dersom du vil lage smoothie bowl, og topp med det du vil. Jeg brukte litt tørket kokos, en halv banan og litt granola. Så godt og så enkelt! 

smoothie_1

– mmmm – 

smoothie_5

24 kommentarer

 1. Kristine

  Hvor har du kjøpt gullbestikket ditt, Caroline? 🙂
  Takknemlig for svar

  1. Caroline

   Det er fra House Doctor 🙂

  2. Den er good jeg har prøvd å lage og den var perfekt alle i familien min spiser det tusen takk for tips

 2. Hvor er bestikket fra?

  1. Caroline

   House Doctor 🙂

 3. Så nydelige ting til lille jenta i de forrige innleggene dine 🙂 Er du bekymret for å bli syk og innlagt på sykehus etter denne fødselen også, eller er det ikke noe du tenker over? Sitter vel godt i minnet tenker jeg, ikke noe godt å være syk nybakt mamma.

  1. Caroline

   Det var virkelig helt forferdelig! Og da jeg endelig var på bedringens vei, men fikk skyhøy feber igjen og det var snakk om blodforgiftning var jeg livredd. Det er klart jeg tenker på det, jeg har vært bekymret for at det kunne ha en sammenheng med fødselen, men fikk ikke inntrykk av det. Nyrebekkenbetennelse er ingen spøk :/

 4. Den så knallgod ut, og skal testes. Bladde litt i oppskriftene dine for middagsinspirasjon i dag. Endte opp med pulled pork salad til middag, og den slo virkelig an! Så tusen takk for alle de deilige oppskriftene du deler:-)

  1. Caroline

   Å, så utrolig hyggelig å høre Evina 😀 Den er kjempegod om jeg får si det selv 😉

 5. Kristin

  Mmm digg! Jeg lurte på hvor du har kjøpt alle de fine metalliske koppene dine? Jeg leter og leter, men finner ingen som er av samme kaliber her til lands… Nordstrom.com har sykt mange fine (verdt å sjekke ut!!) men som koster litt, og det blir jo toll i tillegg. Ellers elsker jeg babysnakket, jeg blir jo helt fullstendig verpesjuk selv! Kanskje du også kunne laget en vlog/innlegg om dine tanker rundt graviditet og når dere følte det var riktig? Jeg og typen min er 24/25 år, og vært sammen lenge. Men vi har ikke hatt muligheten til å være «ordentlige» kjærester pga dårlig økonomi og jobber på ulike tider av døgnet, så vi føler det er viktig å ha gjort det før vi tar neste steg. Hva gjorde at dere bestemte at dere var klare for å bli foreldre liksom? 🙂

  Klem <3

 6. Kommer det snart en ny gravid ukes oppdatering? 🙂 Og forresten pulled pork salaten var knallgod! Falt veldig i smak også hos samboer, som mener salat ikke er middag 😉 Hehe

  1. Caroline

   Ja, det skal jeg få til ila. denne uken 😀 SÅ bra den falt i smak! 🙂

 7. Jeg tror du glemte å tørke av bordet for du tok bilde. Eller gikk det litt raskt når du skulle spise? ;p Hehe, måtte bare kommentere det. Håper du ser humoren i det 🙂

  1. Caroline

   Hehe :p

 8. Jeg har så dilla på kakao bowl eller hva jeg skal kalle det! 😀 Men jeg har myyye mer kakao.. 😉 Sikkert 2-3 ss på samme mengde. Jeg blander med kesam, naturellyoghurt eller naturell biolayoghurt. God müsli på toppen og jordbær, banan eller blåbær og litt tørket tranebær for sødme. Mums! 😀
  Og av og til slenger jeg på litt peanøttsmør 😉

 9. Ranveig

  Denne så god ut, skal prøves ut 🙂 Bestikket ditt er kjempefint, kunne tenke meg makent. Vasket du det i oppvaskmaskin? Har sett på flere gullbestikk som ikke kan vaskes i maskin, og derfor har jeg ikke kjøpt noe enda.

  1. Caroline

   Ja, jeg kjører på i maskinen – har ikke TID til å vaske for hånd. Det har klart seg helt fint 🙂 Vet faktisk ikke om det ikke skal i maskinen :p

 10. Hei! Mulig du har skrevet om det tidligere, men lurer på om du kunne lage en post ( type inspiasjon kanskje) med basic «must have» matvarer du har i hus til enhver tid? Da spesielt med tanke på å kunne slenge sammen smoothies som denne, sunnere pannekaker eller annen lettvint lignende mat:-)

 11. Christine

  Hvor er marmor fjølen fra? Sååå fin!!!

  1. Caroline

   Den er fra h&m home 🙂

 12. Karoline

  Har du denne skålen? 😀 https://www.hm.com/no/product/85158?article=85158-G#article=85158-G
  Så forresten kjempegodt ut 😉

 13. Ser deilig ut! 😀 Kan jeg spørre hvor skålen er fra?

  1. Caroline

   Den er fra Miss Etoile 🙂

 14. Hvilken kakaotype har du på bilde ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *