on my instagram

melkeveien

Jeg har liksom ikke helt klart å slenge meg på denne instagramstorygreia, jeg liker å dele tilfeldige og ujålete ting på snap chat og heller fine og delikate litt drømme seg bort-bilder på instagram. Er det ikke greit å skille mellom de to plattformene da? Jeg synes i hvert fall det, så jeg tror at jeg kommer til å la instagram være instagram, så kan heller hverdagsvideosnutter være forbeholdt snap chat. Uansett! Det er AGES siden forrige gang jeg delte mine siste fotominner fra carolinebergeriksenno, så jeg hadde litt lyst til å samle dem i et innlegg her i kveld. Jeg legger jo ofte ut bilder rett fra bloggen, men også bilder som aldri har vært på bloggen finner veien til instagram, så følg meg mer enn gjerne der om du vil det – carolinebergeriksenno is the name 🙂 Og hvor nydelig er ikke det øverste bildet? Lars-Kristian er mer bitt av fotobasillen enn noensinne, og da han kom hjem i natt snudde han nesten i døren etter å ha hentet kamera og stativ, og forvsant nedover gata for å jakte på melkeveien 😉 


@carolinebergeriksenno 

instagram carolinebergeriksenno


Ellers går ting virkelig i slow motion her i dag, jeg er så trøtt! Men det hjalp å få banket inn en treningsøkt tidligere, så jeg svever nok litt på den ennå. Hadde en skikkelig bomtur til byen også, alt var klart for bilder og litt jobbing der, men så åpnet himmelen seg og det ville ingen ende ta. Så da var det bare å kjøre hjem igjen da, uten noe resultat i det hele tatt. Utrolig surt å ha kastet bort tiden på den måten, men sånn er det bare 🙂 Bedre lykke i morgen, eller hva? Jeg skal snart finne sengen, trenger virkelig litt søvn kjenner jeg. Prøver å overtale Lars-Kristian til å være med på neste videblogg, forresten! Hadde ikke det vært gøy? Har sett at The Boyfriend Tag florerer her og der på youtube, så noe lignende hadde vært supert! Eller kanskje dere har andre forslag til hva dere vil se av oss to sammen? 

Håper dere har hatt en fin dag! 

35 kommentarer

 1. For et fantastisk nydelig bilde, slående vakkert! 🙂

 2. Benedicte

  Hei! Jeg er ny med lavkarbo, og fronost/lundj har jeg funnet mange retter, yougurt med diverse i, omelett, lavkarbo knekkebrød, beukt og spekeskinke osv, men middag er litt vanskeligere, går som regel bare i kjøtt og salat.. Kunne du skrevet et innlegg med middagstips på lavkarbo? 🙂 har lest igjennom de innleggene som allerede er skrevet, pg funnet mye! Men kanskje du har noen nye oppskrifter?

  1. Caroline

   Jeg deler så å si alle oppskriftene mine her inne og legger ut nye retter hver onsdag 🙂 Oppskrift-onsdag kaller jeg det! Har du sett i denne kategorien?

   https://www.carolinebergeriksen.no/?s=oppskrift-onsdag

   Der er det MYE å bla seg gjennom, tror jeg nærmer meg 200-300 oppskrifter :p

 3. Åååh! Har du sett den my boyfriend does my make up? Eller hva det nå heter… Syyyykt morsomt uansett! Det hadde vært noe!

  1. Caroline

   Hahahaha 😀

 4. Noen filmer av hva som kunne vært gøy å se fra deg/dere;
  – Lars Kristian gjøre sminken din
  – Deg gjøre en review av forskjellig sminke, f.eks. ulike foundation, øyenskygger. Kylie Jenner slipper jo en del sminke som er ekstremt populær for tiden, blant annet lipkits og øyenskygger. Hadde vært kult med en norsk blogger som ga en anmeldelse av hennes produkter. Men også andre produkter selvsagt 🙂
  – Three minute make up-challenge
  – Hvordan gå med høye hæler. Hehe, jeg tør ikke å bruke det fordi jeg går så klumsete. Kunne dog ønske jeg klarte det siden det tar seg godt ut ved finere anledninger.
  – Månedlige videoer av favorittprodukter. Type Juni/juli-beauty-favoritter.
  – Din kveldsrutine for huden.
  Det var i hvert fall noen videoer jeg kom på i farten!

  1. Caroline

   Takk for tips, Anne 😀

 5. Camilla

  Fantastisk bilde! 🙂

 6. Fantastisk bilde med alle stjernene

 7. Utrolig fine bilder! Dere kunne jo hatt sånn «Hvem vet mest om hverandre» konkuranse 🙂 Det er alltid festlig når den ene kommer dårligere ut enn først antatt 😀 Hehe.

 8. Buksen du la ut på snap i dag var bar helt sinnsykt kul!! hvor er den fra?

  1. Caroline

   I knoooow 😀 Fra Mango, gleder meg til den passer 😀

   1. Hva heter du på snap? 🙂

   2. Caroline

    carobergeriksen 🙂

 9. susanne

  Det er ikke ofte du klager, så når du gjör det tror jeg virkelig du trenger å hvile <3 Klem

  1. Caroline

   <3

 10. Du tar alldeles fantastiska bilder! Vilken kamera använder du? 🙂
  Hoppas du får en fin onsdag!
  Kram <3

  1. Caroline

   Bruker for det meste Canon EOS 6D 🙂 Tusen takk! 🙂

   Klem 🙂

 11. Boyfriend does my makeup hadde vært sykt morsomt! 😀 nydelig bilde lars kristian tok!

 12. Irmelin

  Hei! Jeg bare lurte på hvorfor dere ikke kan få til antrekksbilder når det regner? Jeg tror egentlig det kunne blitt veldig stilig? Bilder blir jo gjerne mye tøffere når det er litt vær?

  Også har jeg noen forslag til videoblogger:
  -presentere dine favorittbøker/filmer
  -snakke om dine guilty pleasures
  -snakke om hvordan man best kan pleie vennskap etter man blir voksen og travel

  God dag videre

 13. Wow, det bildet til Lars Kristian er virkelig helt fantastisk!! Gøy å se hvor flink han har blitt 🙂

 14. Nydelig(e) bilder, amazing det øverste 🙂

 15. Hei 🙂

  Hvilket objektiv er benyttet på stjernebildet? Det var fantastisk fint 🙂

  Ønsker deg en fin dag!

 16. Mia culjak

  Hei Caroline 🙂
  Det er en fryd å følge deg. Du stråler virkelig og det er så koselig å se.

  Datteren min på 1 år og 7 mnd begynner i bhg neste uke. Har du noen tips til utstyr som er viktig å ha (klær, sko etc). Hadde vært kjekt å høre din erfaring med dette.
  Klemmer fra Sarpsborg

  1. Caroline

   Så spennende med barnehagestart 🙂 Jeg skrev et innlegg om akkurat dette på søndag faktisk! Spør gjerne om det er noe mer du lurer på 🙂

   https://www.carolinebergeriksen.no/2016/08/07/5-must-haves-til-barnehagestart/

   Klem til barndomsbyen!

 17. Hadde vært gøy om Lars-Kristian gjorde sminken din 😀 Også kunne du også sminket han, det er jo også morsomt, siden du faktisk «kan det» 😀 Supergøy med videoer innimellom Caroline!

  1. Caroline

   Haha, det lurer jeg på om vi må gjøre altså :p

 18. Kan Lars-Kristian skrive et innlegg om hvordan han tok bildet over? :))

 19. Lytt tilstoppet din nå kjære Caroline 🙂 mer enn noen gang er det viktig både for deg og bittelille. Etter en natt med lite søvn, trenger du en «slakk» dag nå.
  Lykke til – dette er spennende også for oss som følger deg og dine fra sidelinjen.

  1. Caroline

   Tusen takk, Gudrun <3

 20. Skulle selvsagt stå lytt til kroppen din

 21. wow, virkelig nydelig bilde av stjernene! Hvor er dette bildet tatt? Og med hva slags objektiv til kameraet?

 22. Kristine

  Ja, stemmer for video av LK sminker deg. Det MÅ jo bare bli hysterisk morsomt! Og som nevnt over: «hvordan gå med høye hæler» Jeg får så smerter i føttene etter bare noen minutter. Må man bare venne seg til det? Blir bare til at jeg bruker høye hæler når jeg vet jeg skal sitte mye. Ellers blir det mye grimaser og stive bein

 23. Kari-Anne

  Så fint bilde. Som det litt inn å da virka det litt levende. Akurat som stjernene skylte over han.
  Du er så flott om dage du stråler.

  Ønsker deg og dine en fortsatt fin kveld.

  Klem

 24. Stjernebildet er fantastisk! Hvordan innstillinger er brukt?
  Jeg er helt enig i Instagram / Snapchat greia! Instagram er for fine, ordentlige bilder å Snap for random oppdateringer å fjas!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *