utstyrsguide del III: babygym vol. II

babygym7

Mens vi venter på de to stolene som skal stå her, har kroken blitt forvandlet til en liten lekeplass. Nelia storkoser seg med endringene og har, siden vi to gjorde ferdig babygymmen i går, demonstrert for både meg, Lars-Kristian, hundene og lekene sine hvordan den skal brukes når lillesøster kommer 😉 

babygym_3babygym_6

Jeg fant noen lysslynger på Mester Grønn her om dagen, som er helt perfekte til å bruke på vuggen: bitte, bitte små lyspærer på ståltråd som jeg har surret rundt det kraftige båndet som vuggen henger i. Når det er helt mørkt i stuen er det helt nydelig lys fra den! 

babygym

Og som dere ser er babygymmen ferdig nå, så jeg tenkte egentlig at jeg ville vise dere hvordan den ble tilslutt 🙂 Denne gangen har jeg lagt en myk aktivitetsmatte under, og denne fra Sebra måtte jeg bare ha. Jeg elsker fargespillet! Nelia ble jo så glad i sin matte i samme materiale, men den har vært på hytta i noen år nå og når den har blitt liggende på boden har musene virkelig kost seg med den, så da ble det denne på jente nummer 2 i stedet. I starten plasserte jeg jo bare babynestet under og det funket som bare det, så det blir sikkert noen av de samme løsningene denne gangen tenker jeg 😉 

babygym_1babygym_2

Vi boret noen flere hull i skyen, synes 3 leker var litt for lite, så jeg gikk for fire ekstra hull. Nå henger det litt nytt her i tillegg til 3 av lekene som Nelia hadde i sin babygym da hun var liten. Det er veldig koselig og Nelia vet SÅ godt at det har vært hennes 😉 

babygym_5

where to get this 

♥ babygym finner du HER ♥ dyr i filt finner du HER ♥ uroen er fra Needle&I ♥ vuggen er en leandervugge 

babygym_4

Lars-Kristian har reist avgårde til Halden i dag for å spille kamp og i går var han i Kristiansand for kamp der. Er ikke fan av disse dagene når det blir så mye reising og lite tid til både det ene og det andre. Nelia savner pappan sin ekstra mye når han må reise med en gang han har sagt god morgen også, men sånn er det bare med jobben hans akkurat nå. Vi koser oss fælt med å gjøre jenteting også vi, altså 😉 I går stekte vi vafler og laget ferdig babygymmen og i dag har vi vært på kjøpesenteret etter barnehagen for å kjøpe smekker til lillesøster. Slik ting vil pappa helst slippe å være med på uansett 😉 

Nå skal jeg sitte og jobbe litt med ting som må unna før Biancoeventet i neste uke MED lyset i vuggen på. Så fint! Håper deres kveld er bra ♥ Og ja, det blir nok litt babyblogging i tiden fremover, jeg bygger jo rede for harde livet her! Dere som har vært gravide selv vet hva jeg snakker om 😉 Men jeg håper også på bedre vær fremover, så jeg får tatt med meg den nye sykkelen min ut på tur og vist dere litt antrekksbilder også. Og mat blir det selvsagt. Og interiør, dersom de stolene som jeg venter på VÆR SÅ SNILL kan komme snart! Så jeg lover litt mer variasjon altså, men jeg kan ikke legge bort babybobla helt heller. Det vet jeg bare ♥ 

46 kommentarer

 1. Eg er 21 uker på veg nå, og sliter skikkelig med å ikkje begynne alt nå holder meg til å handle litt små plagg nå og da, men er vanskelig. Er jo så kjekt og det er så søtt!

  1. Caroline

   Masse lykke til med hele svangerskapet, Nina <3

 2. Hei Caroline! Blir bare mer og mer glad i å følge deg! Virker som om du er på et godt sted i livet!

  Kunne du skrevet litt om hvordan du går frem for å finne rett navn til babyen? Og Nelia, hvordan kom dere frem til det? Navn er det aller vanskeligste med hele baby-pakka syntes jeg!

  1. Caroline

   SÅ utrolig hyggelig å lese, Tonje! Jeg er virkelig på et godt sted i livet nå, jeg er glad du legger merke til det <3

   Å, dette med navn er ikke enkelt, det er jeg helt enig i. Ang. navnet Nelia, så fant vi faktisk det da vi var på visning i huset hvor vi bor nå 🙂 Jeg oppdaget det på døren inn til det ene rommet og forelsket meg HELT i det. Hadde aldri hørt det før og synes det var helt nydelig. Den gangen var vi ikke inne på barnetanker i det hele tatt, men jeg delte det med Lars-Kristian og han var enig med en gang, så da jeg ble gravid og vi visste det ble en jente, hadde vi allerede navnet klart 🙂 Først husket jeg det som Nalia, men da vi så Nelia i en navnebok, likte vi det bedre. Så viste det seg at det var Nelia den lille jenta som bodde her hadde som navn også, så jeg hadde husket litt feil 🙂

   1. Å så koselig historie! Når skal du fortelle navnet på den nye lille? Vet du navnet? 😀 jeg gjetter Celine! Gratulerer og kos deg videre!

   2. Karoline

    Jeg gjetter Nalia 😀

 3. Elisabeth

  Helledussen, någe så søtt <3 Blir heilt babysjuge av å lesa bloggen din om dagen :p
  Tusen takk for at eg får glede, motivasjon og inspirasjon av å lesa bloggen din!

  1. Caroline

   Haha, så hyggelig 😀 Takk for at du følger, Elisabeth <3

 4. Anniken

  Så fin den ble! Har tenkt på lik babygym selv, men klarer ikke å bestemme meg 😉 lekematten står iallefall klar!

 5. Benedicte

  Jeg kommer til å bli mobbet for å ha stjelt stilen din. Jeg vil jo ha akkurat det samme hehehe… Du er så kreativ 🙂 Heldige lillesøster!

  1. Caroline

   Haha, det må være lov :p Håper hun liker det like godt som deg 😉

 6. Ååå, så fint det blir! Også så herlig at Nelia er så engasjert og får lov til å ta ordentlig del i alle de små tingene også<3 Jeg husker godt den dagen jeg fikk lillesøster, og jeg var ikke av de ungene som ble sjalu. Mest sannsynlig fordi at jeg også fikk være med på slike ting. Jeg husker faktisk at jeg satt med stetoskop(?) og lyttet på magen til mamma for å prøve å høre lillesøster inni magehuset<3

  Nyt forberedelsene med Nelia, og jeg er hundre prosent sikker på at hun kommer til å være stolt som en hane den dagen lillesøster er med hjem fra sykehuset<3

  Stor kos fra Rygge<3

  1. Caroline

   Å, så fine minner å ha 🙂 Det blir veldig spennende å se reaksjonen hennes, vi gleder oss masse!

   Klem 🙂

 7. Annette

  Du er så veldig kreativ og flink!

  Nelia og bittelille er heldige som har en så god mor.
  Jeg gleder meg veldig til mye baby fremover. Har selv en liten jente på 9 mnd.

  Ha en fin kveld

  1. Caroline

   De blir så fort store! Tusen takk for så fine ord, Annette 🙂

 8. Kari-Anne

  Hei kvelden

  Synes det er så korselig å følge deg I innspurten. Du er så flik og kreativ:)
  Nydelig ting du viser frem. Jeg blir jo helt baby syk ……Men noe flere barn er jeg for gamle nå jeg nå. Så jeg får vente til jeg blir bestemor men håper sønnen min venter noen år da han er 21 år. Så håper han venter noen år til
  Men jeg må virkelig si du er så flink og kreativitet. Å det har kommet en del ting som ikke var på markedet når jeg gikk gravid. Men det var en fin ting å bygge rede:)

  Så må jeg si at jeg beundrer deg så I alt du får til.
  Å du er Såååå fin som gravid du stråler på er så herlig måte.

  Gleder meg til å følge deg videre å ikke slutt å sarte om baby og redebygging det er såååå kos å lese om. Gleder meg hver dag til å sette meg ned å lese bloggen om morgningen .
  Elsker det bare.

  Ønsker deg en fin kvel skjønne deg Klem

 9. Elisabeth L

  Får ikke sagt nok hvor koselig jeg synes disse innleggene er, kommer til å savne det når babyen er i hus <3 og nydelig babygym forresten!

  1. Caroline

   Så utrolig fint å høre, Elisabeth! Tusen takk 🙂

 10. Else-Marie

  Du er så flink og Nelia er jo bare så skjønn! Måtte se snapstoryen din om og om igjen for hun er jo så herlig og søt! Dåååner..
  Stor klem og lykke til med siste innspurt i svangerskapet<3

  1. Caroline

   Hun der altså <3 Fineste jenta jeg vet om! Tusen takk, Else-Marie 🙂 Klem til deg!

 11. Så koselig det ble 🙂
  Hadde dere ikke en daybed der baby gymen stå? Har dere flyttet den?
  Lykke til med siste del av svangerskapet 🙂

  1. Caroline

   Ja, jeg blogget om det i forrige uke 🙂 Vi har solgt den 🙂

 12. Nesten så jeg fikk lyst på en siste! Så herlig 🙂

  1. Caroline

   Det forstår jeg godt 😉

 13. Så utrolig fint det ble, elsker fargene! Kan slett ikke vente til den lille kommer, blir så moro å følge med! 😉

 14. har du tenkt på at babyers syn er ganske dårlig de første månedene – det er derfor babyleker ofte er fargerike. Så blasse leker som dette vil være vanskelig for babyen å se. Også stusser jeg over at de er nesten like i størrelse og form. Ikke særlig spennende for baby. Kjempelekker babygym, men mer for mamma enn baby tenker jeg når jeg ser den….

  1. Kristin

   Stakkars baby…

   1. Sandra

    Har en liten en på snart 5 mnd og satt med akkurat samme tanken! Kjempefin, men lite fargerik og «interessant» for de små.

 15. Cathrine

  Så mye nydelig til lillesøster 🙂 Håper Lars Kristian hadde en fin dag her i Halden – selvom været ikke viste seg fra sin beste side.
  Kjempekoselig å følge deg – liker de fine og positive innleggene du legger ut.
  Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Cathrine! Tusen takk for følget 🙂 Håper dagen din blir fin 🙂

 16. Montessoridama

  1 leke holder i massevis i begynnelsen. Og gjerne kontraster som sort/hvitt og rødt. Sjekk «montessori infant » på pinterst og Google. Om å følge barnets naturlige utvikling Bare tips!

 17. LIllesøster er gravid med sin første nå, hun er bare 12-13 uker på vei, og har allerede vært og henta vogna etter lillegutten vår som hun er i gang med å stelle i stand, og har superlyst å hente både bilsete og sprinkelsenga hun skal få av oss. Hihi. Mamma strikker allerede for harde livet til lille – så det er mye babyting som foregår i familien her også… Og vi har enda 6 mnd igjen av det 😛 Men jeg synes det er kjempekoselig. Har lyst å kjøpe alt du viser og gi til henne i mangel på baby selv. Haha 🙂

  1. Caroline

   Haha :p Så spennende! Masse lykke til til henne 🙂

 18. Hei! Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg så du fikk spørsmål om hva det første du tenkte da du fikk vite kjønnet på babyen var. Det kunne du ikke svare på den gang, siden da ville du avslørt kjønnet for oss 🙂 Sååå hva var det du tenkte da du fikk vite at det ble en jente til?
  Fin babygym, denne gangen også 🙂 Klem

  1. Caroline

   Jeg klarte bare å se for meg min egen søster og meg, og hvor fint vi alltid har hatt det og har det 🙂 Så jeg ble veldig glad, men det hadde jeg blitt uansett 🙂 Kjønnet spiller jo ingen rolle, så lenge babyen er frisk og velskapt 🙂

 19. Så fin den er! Du er så kreativ 🙂

  Det hadde vært helt fantastisk hvis du har en god vegansk oppskrift du vil dele? Er veldig glad i middagsrettene dine, og nå forsøker jeg å legge om til vegansk, så en vegansk oppskrift fra deg hadde vært midt i blinken 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg har allerede delt noen veganske, har du kikket på dem? 🙂 http://www.carolinebergeriksen.no/?s=vegansk – der er i hvert fall noen av dem 🙂

 20. Veldig forståelig at du er inne i en baby boble, og SÅ fint det blir 🙂 Du er så flink til å inkludere Nelia på forberedelsene og hun virkelig storkoser seg med å få være med 🙂 Så utrolig flink og herlig jente hun er 🙂 Masse lykke til med siste innspurt av svangerskapet din spreking, og seff når fødselen setter i gang 🙂 Likte så godt det du skrev om å visualisere en fødsel. Ha en kjempe fin tirsdag fine du 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord, Anita <3 Og takk for lykkeønskningene! De kommer godt med 😉

   Stor klem din vei 🙂

 21. Hvor kjøpte du lekematten? <3 Og pleddet i leandervuggen? 🙂 Sååå fint!! 🙂

 22. Kjempefin babygym, men veldig blasse farger…Vanskelig for en liten å se de første mnd, da synet ikke er ferdig utviklet..Derfor de fleste babyleker har sterke farger.

 23. Henriette

  Hvordan vogn går dere for denne gangen? Og blir den ny eller er det Nelia sin? Elsker bloggen din, du gir meg motivasjon til å trene!!

 24. Venter også fortsatt i spenning på bilder av uteplassen i sin helhet etter at den ble ferdig, med det gartneren gjorde også! I tilfelle du skulle ha glemt det 🙂

 25. Variasjon er artig, og det er du i stor grad flink til – derfor er det virkelig forståelig at det blir litt ekstra baby-snakk nå! Selv er jeg 22 og har ingen planer om barn i nærmeste framtid, men jeg syns allikevel det er herlig å høre om forberedelser knyttet til det nye familiemedlemmet. Jeg så til og med gjennom hele stelleveske-videoen. Stå på videre, vakre skapning og lykke til med alt som skal skje!

 26. Karoline

  Hvor kjøpte du leandervugga? 🙂

 27. Caroline

  Hvilke av de «lekene» på babygymmen har vært Nelia sine? <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *