almost there

uke37_4

95 prosent føder mellom uke 37 og 42. Nå kan det virkelig skje når som helst. Faktisk er over 90 prosent av svangerskapet overstått og jeg klarer ikke helt å forstå det. I denne vuggen skal det snart ligge en helt ny verdensborger. Vår lille jente. Vår nummer to. Jeg kan ikke skjønne annet enn at følelsene mine kommer til å ta helt overhånd i tiden etter fødsel, det gjorde de for så vidt med Nelia også. Jeg kunne ikke henge kulene på juletreet engang, før jeg begynte å gråte. Nelia lå i vuggen sin rett ved siden av og det ble bare for mye. Jeg gråt fordi jeg var så lykkelig og fordi jeg følte meg som verdens heldigste som fikk lov til å oppleve alt dette, og ofte sies det jo at lykken blir doblet når du får to. Det er en så deilig, men likevel skummel tanke. 

uke37uke37_2uke37_3

I går før jeg la meg ryddet jeg i Nelias gamle stellebord som står på badet oppe. Så vasket jeg alle de nye klærne til bitte lille, og snart skal jeg gå gjennom eskene med klær etter Nelia så de får seg en vask de også. Før jeg henter i barnehagen i dag skal jeg handle inn siste rest til sykehusbagen og vaske litt pysjamaser og joggedresser som skal med i den, for den må faktisk pakkes snart.  Nå venter vi bare på vognen og ellers er faktisk alt klart! Vi skal så smått begynne å styre med rommet hennes også tror jeg, vi har funnet ut at det vil være en bra ting uavhengig av flytting eller ikke. 

uke37_1


Ellers: det er mandag og snart skal jeg frese i gang ukens første treningsøkt. Jeg kunne jogge frem til uke 37+1 i forrige svangerskap, så det lover godt for resten av ukene dette altså 🙂 Hvis ikke så kommer jeg uansett til å la gåturer eller sykling overta og fortsette med lett styrke, jeg er bare glad for at jeg fortsatt føler meg så sprek og i god form – det er utrolig deilig 🙂 Håper solen skinner hos deg! Den kom seg nettopp gjennom skylaget her ♥ 

82 kommentarer

 1. Du har så utrolig fine bilder. Masse lykke til med tiden fremover 🙂 skulle så gjerne ha pratet med deg, men det er ikke lett og få kontakt med deg virker det som! ^^

  1. Caroline

   Tusen takk, Mariell! Så hyggelig at du synes det 🙂 Ang. kontakt, så kommer det helt an på hva det gjelder, men er det privat kan du for eks. prøve instagram 🙂 Hvis ikke kan du sjekke under «kontakt meg» 🙂

   Klem!

 2. Går dere med flyttetanker? 🙂 Mtp kommentaren din om å ordne babyrom.

  1. Caroline

   Det kommer helt an på situasjonen med ODD og Lars-Kristian 🙂 Kontrakten hans går ut etter denne sesongen 🙂

 3. Siv Torill Hauge

  Så Koslig å bruke siste tiden av svangerskapet på forberedelser, og ikke minst finne frem klær og utstyr som ble brukt til Nelia, og som nå kan brukes igjen ❤️
  Ser du nevner flytting, skal dere selge det flotte huset? ❤️

  1. Caroline

   Det er mulig det blir flytting på oss ila. året, men det vet vi ikke helt sikkert ennå 🙂

 4. Å så spennende! Tenk at det er så kort tid igjen 🙂 Det er så koselig med babyforberedelser. Husker selv for litt over tre år siden da vi styrte med å bli klare til lillegutten vår skulle komme. 🙂
  Lykke til med innspurten 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 🙂 <3

 5. Ny vogn? Har ikke dere… 3 vogner til nelia? Alså… Greit om du vil ha en til… Men hva skal man med 4 vogner?

  1. Caroline

   Vi kommer til å få god bruk for den vi har bestemt oss for, det vet jeg 🙂 Det er ikke verre enn å selge de vi har fra før av, men joggevogn og reisevogn trenger vi uansett 🙂 Emmaljungavognen står i barnehagen og kan i sin tid brukes til samme formål når det er på tide med barnehage for nummer 2 🙂

 6. Skal dere ikke bruke Emaljunga-vognen dere hadde til Nelia? Den er jo SÅÅ fin! <3

 7. Jane fra Danmark

  Hej Caroline,

  Sikke fine billeder du har på din blog – jeg synes at du er utrolig smuk gravid.
  Hvis jeg ikke vidste at du snart skal føde, så ville jeg tro, at du kun var 4 – maximum 5 måneder gravid.
  Jeg vil ønske dig held og lykke med fødslen, alt godt og lykke til, at I blive en familie på 4 (og 2 med fire ben)

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du! Det er alltid hyggelig å høre at man er fin som gravid <3

 8. Therese

  Hei Caroline! Håper du rekker å lage et innlegg med hva du pakker i fødebagen også denne gangen? Det hadde vært supert å høre hvilke erfaringer du gjorde deg fra forrige gang kontra nå. Masse lykke til med innspurten! Du stråler og ser så utrolig godt ut om dagen!

  1. Caroline

   Ja, det håper jeg virkelig at jeg rekker 😀 Jeg venter bare på ammebhene mine, så skal den pakkes 😀 Da blir det innlegg også!

   Klemmer! 🙂

 9. Michelle

  Hvor er den hvite «kappen» fra? 🙂

  1. Caroline

   Det er en kimono fra Kappahl 🙂

 10. Caroline,du ser fantastisk ut og beundrer deg for at du holder deg så sunn og sprek mens du er gravid <3 Jeg er også såå spent og gleder meg skikkelig til å høre mer om bittelille som er på vei <3 Ha en fin dag og nyt den med den søte familien din <3
  Klem fra meg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Linn 😀 <3

 11. Åh, jeg blir så misunnelig på dere 🙂 Ser ut til at dere har alt så fint på stell til den lille jenta som kommer. Jeg er også gravid, men det ser ut til at det ikke blir noe av den lille etterlengtede spiren. Det manglet et bankende hjerte på ultralyden :'( Nyt tiden litt ekstra for meg også, Caroline!! 🙂

  1. Caroline

   Kjære deg, dette var utrolig leit å lese! Det blir deres tur også <3 Ønsker deg / dere masse lykke til i tiden fremover <3 Stor klem <3

   1. Takk for det! Hvert trøstende ord varmer!

   2. Caroline

    <3

   3. Kristine

    Lykke til i tiden fremover :'( Klart det blir deres tur også 😉 Klem til deg/dere <3

 12. Rebekka

  Nyt resten av svangerskapet, og nyt tiden etter!

  Må være litt slitsomt å ikke vite ift. fotballen? Kan det hende at han plutselig står uten ny kontrakt? Jeg har virkelig ikke peiling på hvordan det fungerer, så må bare spørre 🙂

  1. Caroline

   Ja, det er alltid sånn ved slutten av en kontrakt, men nå har vi jo vært her i 5 år, så det har vært veldig trygt og godt 🙂 Han var jo først i Lyn før det ble kontrakt med LSK, da slapp vi å flytte 🙂 Men så ble det ODD og da flyttet vi jo hit vinteren 2011 🙂 Nå utgår kontrakten etter sesongen, så enn så lenge får vi se hva som skjer videre, om det blir mer ODD eller en annen klubb et helt annet sted 🙂 Jeg skal innrømme at jeg ikke liker å ikke vite noe, det har aldri gjort meg veldig mye før, men nå som vi har barn og enda et på vei, er det godt å ha en plan. Men sånn er det med fotballen – plutselig skjer det endringer 🙂

   Klem 🙂

 13. Birgitte

  Så spennende å følge deg nå, er selv gravid (uke 34) 😉 Kan jeg spørre hvilke type ammeinnlegg du tenker å bruke i tillegg til hvilke bleier dere har gått for innkjøp?
  Syns det er så utrolig mye å velge mellom, i tillegg ernjeg opptatt av at det ikke skal være noe parfyme å slikt 🙂
  (venter det første barn 😉 )
  Takk for svar!

  1. Caroline

   Vi brukte Libero til Nelia og har vært superfornøyd med dem, så vi fortsetter nok med det 🙂 Vet at andre tyr til andre bleier, tror det er veldig spredt erfaring rundt dette med bleier, så det beste er å prøve seg fram :p Ang. ammeinnlegg så brukte jeg innlegg fra glammom med Nelia (supermyke i 100 prosent økologisk bomull) pluss innlegg fra lilleba i ull 😀 Jeg fikk jo 25. november, så trengte noe ekstra varmt 🙂

   Masse lykke til, Birgitte <3

 14. Har dere bestemt dere for hvilken vogn?

  1. Caroline

   Ja 😀

   1. Melinda

    Stokke? 😀

 15. Gleder meg på deres vegne 🙂
  Lurte på hvordan dere kom frem til navnet på den lille? Var det et navn dere vurderte til N også, eller fant dere det i en bok, en kjent person ? 🙂

  1. Caroline

   Nei, dette navnet hadde ingen av oss hørt før Nelia kom til verden 🙂

 16. Åhh! Du er så vakker, og du stråler skikkelig 😀 Ingen tvil om at du er verdens beste mor til Nelia, og at neste bittelillejenta er veldig heldig som ligger i nettopp din flotte, sterke og sunne mage 😀

  Jeg ser så opp til deg, jeg blir stadig forbauset over alt du får til! Har fulgt deg siden start og kommer aldri til å slutte så lenge du vil dele med oss <3

  Ha en fin uke 😀

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord, Annie <3 Håper du får en fin uke også 🙂

 17. Så fine bilder.
  Er du egentlig brunette?
  Ha en fin dag

  1. Caroline

   Jeg er mørk blond til ganske mørk, om det går an å si? 🙂 Hadde helt lik hårfarge som Nelia da jeg var yngre, ble lys om sommeren og etter hvert som jeg ble eldre, ble jeg mørkere og mørkere 🙂

 18. Blir en spennende tid fremover 😀 Masse lykke til! Gleder meg veldig til å følge deg de kommende ukene 🙂 Og veldig spent på navn! Regner med det ikke blir røpet for fødsel sånn som sist? 😀

  1. Caroline

   Vi holder det for oss selv til vi har sett jenta vår <3 Tusen takk, Ingrid 🙂

 19. Masse lykke til med siste «innspurt» før fødselen (hvis man kan kalle det det?)! Du stråler! 🙂 Har bare et bittelite ønske til deg og Lars-Kristian: Kan dere vær så snill å ikke redigere bildene fullt så lyse? Får vodt i øynene av å se på det øverste bildet når jeg har full lysstyrke på macen. Og den uroen (?) har jo en helt annen, mer rosa/beige-aktig farge på bilde nr. 3? Er den hvit eller er den som på bilde nr. 3? Veldig flotte møbler og dekor, for all del, men blir bare litt vanskelig og vondt å se på når bilden er så lyse. Vet flere har kommet med liknende kommentarer den siste tiden, så håper ikke du tar det som kritikk. Ellers tar dere som dere vet kjempeflotte bilder, så ikke slutt med de fine bildene, bare ton ned hvitbalansen et par hakk! 🙂

 20. Kristin

  Du er fin!!

 21. Så fine bilder, så stråler jo som gravid 🙂 kanskje du kan lage en hva er i min sykehusbag video ?

 22. Christiane

  Du ser helt fantastisk ut:)

  Hvilken vogn har dere valgt? 🙂

  1. Catrine

   De har valgt Stokke.

 23. Har dere noe som ikke er sponset? Neida, tuller, men er litt lei. Og vi som fikk barn for noen år siden bør kanskje ta oss en bolle (som noen sier) og en pause hvis det blir mest baby-ting fremover? Lykke til! Du er flott som gravid da!

  1. Caroline

   Ja, det er klart vi har. Dette er ikke et reklameinnlegg, men jeg har skrevet om den før og tenkte det var tryggest å merke innlegget likevel. Kan forsikre deg om at det naturlig nok blir en del babyting fremover, det nærmer seg jo med stormskritt og jeg er i full redebyggingsmodus 🙂 Jeg klarer ikke å finne noe annet å skrive om når jeg faktisk ikke har lyst, men blogger heller om det som opptar meg akkurat nå. Dersom været blir bedre fremover blir det en del antrekk igjen også da (har vært umulig de siste dagene / ukene pga. alt regnet), men gravidmagen vil jo være der 😉 Og matoppskrifter kommer 🙂 Håper du følger med, men du har all rett til å ta deg en pause 😉

   Klem!

   1. Antrekk og mat er superbra! Gravidemagen gjør ikke noe, den er bare søt, bare litt mye baby-preik på bloggen hvis du skjønner, men jeg digger jo stort sett måten du styler tøy på, så ser frem til det! Klem

   2. Caroline

    Jeg forstår så godt at det kan bli for mye eller for kjedelig for de som ikke er interessert eller bare ikke er «der», men jeg kan forsikre deg om at boblen vil sprekke etter hvert 😉 Når baby er på plass og ukene går, så er det jo på tide å finne seg selv oppi alt sammen igjen, så da vil jo bloggen utvikle seg med meg 🙂 Tusen takk for tilbakemelding likevel 🙂

    Klem!

   3. Jane fra Danmark

    Jeg synes ikke at det kan blive for meget at læse og se fine billeder af andre gravide. Mine børn er 26 år og snart 24 år og jeg synes stadigvæk at alle babyer er et mirakel og elsker at læse om det – så måske om nogle år jeg kan blive bedstemor 🙂
    Utrolig flotte billeder du deler Caroline – sikke et flot værelse baby får, og hun får jo god hjælp af Nelia til at vise sig hvordan man bruge legetøjet. Jeg følger spændt din blog, glæder mig så meget til at se de første billeder af den lille prinsesse.
    Hav en fin dag – klem fra DK

 24. Koppen fra?

 25. Kommer du til å klippe deg like kort som du var forrige gang du klippet deg? <3 Eller?

  1. Caroline

   I januar / februar tenker du på? Da jeg hadde til ørene? For det tror jeg ikke 😉 Det var i korteste laget for meg 😉

 26. Synes svangerskapet ditt har gått så utrolig fort, og du ser fortsatt like sprek og fin ut. Blir spennende å høre mer om den lille, ganske snart. Lykke til med siste innspurt!

 27. Hva er det hvite helt nederst i hjørne på det siste bildet for noe? Ligner på en «sky» hehe <3 Veldig fin gullkopp 😉 Hvor er den fra? Når kjøpte du den? 🙂 Må bare få si hvor vakker Nelia er :O Like nydelig og vakker som sin mor 😉 Tenk at bitte lille snart er kommet til verden 😀 Vet du forresten om de har kimonoen på kappahl enda? 😀

  1. Caroline

   Kimonoen er noen år gammel, så det tror jeg dessverre ikke :/ Koppen var en gave fra en venninne 🙂

   Tusen takk, Stine <3

 28. Du har bare en så utrolig profesjonell og voksen og helt unik måte å svare på når det gjelder enkelte kommentarer. Beundringsverdig. Noen år siden jeg og fødte men jeg gleder meg akkurat like mye til å lese hvert innlegg for det finnes ingenting mer interessant i verden ( i mine øyne)

  1. Caroline

   Tusen takk, Linn! Så fint å lese at du synes det 🙂 <3

 29. Nydelig tekst og nydelige bilder! Men bildene dine er sååå lyse – ser nesten ingenting enn bare hvitt :/ Sitter på mac, har det noe å bety for bildene?

  1. Caroline

   Så synd altså :/ De skal ikke være for lyse mtp. redigeringen er jo nettopp dette noe vi jobber med. Skjermen kan ha noe å si samt lysinnstillingene, men jeg vet ikke :/

 30. Kathrine

  Du stråler sånn som gravid! En fin gravidemage har du og:-)

  Du er så flink å inspirere og motivere.
  Tror du kansje du vil lage et innlegg med styrketrening for «mammakroppen»? Etter fødsel altså Hadde vært greit med et innlegg som viste enkle øvelser for hjemmetrening for oss som gjerne ikke har så mye tid til å trene på senter og med travle dager med barn og jobb.

  Masse lykke til med fødsel og tiden etterpå. Du har en fantastisk tid i vente

  1. Caroline

   Tusen takk, Kathrine! 🙂 Jeg skal absolutt notere meg det 🙂

   Klem!

 31. Elisabeth L

  Du er så nydelig som gravid! Syns det bare er koselig å lese disse innleggene jeg, for fikk tanken på at det er jo ikke lenge til den lille jenta deres kommer og da blir det jo ikke så mange fler av disse innleggene heller, tror jeg kommer til å savne det, hihi 🙂 Så ikke ikea videoen deres før nå, men må si det var så underholdende! krysser fingrene på fler 😀

  1. Caroline

   Det er helt sant, Elisabeth! Det er litt mye nå fordi det nærmer seg så fælt 😉 Det vil jo automatisk roe seg. Jeg koser meg veldig om dagen og elsker å dele alt som har med dette å gjøre, så jeg er glad for at du liker! 🙂

   Klem 🙂

 32. Du er bare helt nydelig!! Syns det er så rart hvor fort tiden går. Jeg føler jo at ett svangerskap er lenge, men det går jo så fort!

  1. Caroline

   Tusen takk, Siri! <3

 33. Du er jo bare helt nydelig. Blir så inspirert til å trene, fikse til barna og ta vare på nuet. Jeg synes det er en kjempefin ide og fikse barnerom uansett flytt eller ei. Skal jommen ta tak i barnerom til minstemann jeg og Takk for at du deler

  1. Caroline

   Tusen takk! Det er så utrolig hyggelig å høre 🙂 Vi tenker at det er mer attraktivt med 3 soverom oppe i stedet for 2 soverom og et klesskap ved eventuelt salg uansett, så jeg tror det blir bra 🙂 Så får vi se om vi flytter walk in-skapet ned eller venter med det 🙂

   1. Anonym

    Ja vi har tre soverom i samme etasje. Føles trygt og fint at alle er på et plan. Tror det lønner seg for salg ja. Også har jeg ei venninne som har walk in i en annen etasje enn soverommet og det funker veldig bra det også. Lykke til videre

 34. Anniken

  Hei

  Så spennende det blir med en baby til i huset. Jeg fikk selv barn i mars og håper jeg får mulighet til å gå gravid igjen. Det er virkelig en opplevelse, på godt og vondt.

  Jeg har et spørsmål til deg. Hvilke kremer bruker du mot pigmentflekker i ansiktet? Det kan godt hende du har skrevet et innlegg om det før, men jeg fant ingenting

  Lykke til i tiden som kommer ❤️

  1. Caroline

   Limer inn svaret jeg har gitt før:

   Jeg anbefaler deg å ta kontakt med Cocoon Skin i Oslo (om du er fra området) og få satt opp et hudpleieprogram 🙂 Disse kremene som jeg brukte før fungerte virkelig for meg og er noe av det beste jeg har brukt noen gang, men det er ikke dermed sagt at det som funker for meg, funker for andre. Det kan jo være du får et annet program enn hva jeg hadde.

   Ang. kremene jeg brukt:

   Jeg brukte tretinoin 0.05 prosent (denne fåes kun på resept, så det er viktig at du kontakter en autorisert hudpleier evnt. en hudlege). Tretinoin blandet jeg med noe som heter melamix, som er en krem fra zo medical skin care.

   Ellers brukte jeg produkter fra zo medical skin care bla. melamin og melamix (blandet som sagt melamix og tretinoin) Dette er FANTASTISKE produkter som jeg virkelig anbefaler, jeg ble kvitt problemet ila. 1 måned og fikk fantastisk fin glød i tillegg 🙂 Jeg vet ikke hvor lenge jeg skulle ha fortsatt med disse produktene for å holde det i sjakk, men jeg brukte dem i ca. 3 mnd. før jeg måtte kutte dem ut pga. graviditeten.

   Brukte / bruker også rens, pads, dagkrem, nattkrem og skrubb. Nå bruker jeg produkter fra samme serie, men altså ikke akkurat disse da de ikke skal brukes under svangerskap pga. innholdet.

   Nå i svangerskapet bruker jeg c bright 10 prosent vitamin c serum etter rens, samt en krem som heter brightalive (UTEN retinol) over denne. Det er også en skin brightener, men denne jobber mye saktere og er altså trygg i svangerskap. Over denne bruker jeg enten nattkrem (på kvelden) og daily power defense på dagen 🙂 Bruker spf 50 over c bright akkurat nå i ferien på dagtid 🙂

   Klem 🙂

   1. Anniken

    Tusen takk for svar. Skal til konsultasjon hos hudlege i morgen, så får jeg se hva han har å si

   2. Caroline

    Lykke til, Anniken 🙂

 35. Linda anderberg

  Hej Caoline
  så smuk du er
  må man spørger hvor mange måltider du spiser om dagen når du ikke er gravid
  Held og lykke med graviditeten

  Kh Linda

 36. Hei, hvorfor vil du ikke føde hjemme?

  1. Caroline

   Fordi det er tryggere å føde på et sykehus 🙂

 37. Til deg som nå snart har to spreke graviditeter bak deg, hva er viktige muskler/ferdigheter å trene for å forberede seg til fødsel? Jeg har panikk for fødsel og vil gjerne gjøre det jeg kan for å være best mulig fysisk forberedt!

  1. Caroline

   Jeg tror ikke at man egentlig kan være forberedt, det er så mye som kan skje underveis og en fødsel er jo ikke forutsigbar. Men når det er sagt, så er det jo et stort pluss å ha kondisjonen på plass, det kan virkelig være slitsomt å føde og jeg vet at mange holder på i timesvis og blir fullstendig utslitt. Det kan du selvsagt bli av å være i god form også, men det er jo helt klart et pluss å kunne hole ut under en stor påkjenning 🙂

   1. Viktoria

    Så godt svar, Caroline!
    Fikk bare lyst til å kommentere litt: Jeg var veldig godt trent, og syklet flere mil hver dag og hadde en kondisjon som var litt over gjennomsnittet. Fødselen min varte i over 20 timer med intense rier og bare sekunder i mellom så og si hele tiden. Helt vanvittig. Smertene var ikke uoverkommelige i disse 20 timene, men man blir ufattelig sliiiiten og det krever virkelig pust og kondisjon bare å stå i dette i så mange timer. Jeg mistet nesten helt kreftene til slutt, og da var det tid for å presse (som jeg synes var det vondeste og kanskje mest «krevende»under hele fødselsen). Jeg tror faktisk ikke jeg hadde klart å presse ut barnet mitt den timen det holdt på om jeg ikke var så godt trent! litt kul og ekkel følselse på samme tid… 😮 Tror det er viktig å ta vare på både den psykiske og den fysiske helsen gjennom svangerskapet! 🙂

 38. Siden du får så mange kommentarer im at » du motiverer» «du er så vakker»,
  Hva er meningen med å stille opp halvnaken siden av vuggen? Hva skal det motivere til?
  Jeg bare spør for å gjøre deg litt bevist på hvor mange slike bilder du egentlig legger ut..

  1. Caroline

   Jeg synes graviditet er vakkert og vil gjerne dokumentere det gjennom bilder 🙂 I forrige svangerskap delte jeg ikke så mye av magen, men i dette svangerskapet har jeg hele veien hatt et ønske om å dokumentere det bedre. Ser ikke noe negativt ved det, et svangerskap er jo tross alt livets mirakel 🙂

 39. Hva er det hvite i venstre hjørne på det nederste bilde? :O

  1. Caroline

   Det er roser som står i forgrunnen av bildet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *