ville gjerne valgt en annen dag

IKEA_6

Å, hjelp! Det ble en lørdag på IKEA i dag!! Selv om ingen hadde særlig lyst, bortsett fra Nelia som synes det var en HELT FANTASTISK IDÈ – hun ELSKER å være med i absolutt alle butikker fra mat til interiør – så var det faktisk kun i dag vi hadde mulighet før fødselen plutselig banker på døren og det nye familiemedlemmet vårt har kommet Så da ble det sånn, da! Vi hev oss rundt etter at vi hadde fått i oss frokost og følte oss rustet nok til å reise innover på en LØRDAG og så gikk det som det gikk 😉 Vi slang oss like gjerne med på en utfordring også, laget av ingen andre enn oss selv – og den gikk ut på at vi skulle klare det hele på 1 klokketime. Haha! Dream big, sier jeg bare! Jeg kunne jo plukket med meg hele butikken 😀 Hva vi skulle ha og hvordan det gikk kan du se i morgen! Vi tok nemlig med oss videokameraet og dokumenterte en god del av besøket 😉 Nesten så jeg gruer meg til å se gjennom filmen selv.. 

IKEA_2

IKEA_3

IKEA_9

IKEA_4

IKEA_7

IKEA_1


Vel. Nå er det beina høyt og snart sengen neste, får jo kynnere bare noen nevner IKEA og lørdag i samme setning, så det skal bli godt å legge seg ned litt snart 😉 Håper deres lørdag har vært fin! 

46 kommentarer

 1. Haha, skjønner at dere helst ville gjøre noe annet. Morsomt at Nelia elsker butikker, er vel ikke alle barn på hennes alder som gjør det. Mamma fortalte meg en historie fra da jeg var liten. Jeg fant på så mye lur «faenskap» i butikker, og en gang tømte jeg en hel boks med masse nåler som en butikkansatt drev med i forbindelse med utstillingen i vinduet, før jeg gikk inn i utstillingsvinduet og hadde det gøy med at mamma ikke fikk tak i meg der inne. Kan se det for meg, haha 🙂

  1. Caroline

   Hahaha, ler meg i stykker av kommentaren din :p Så ille! Barn finner ofte glede i det voksne ikke alltid synes er like gøy 😉

 2. Cecilie

  Oj, gikk det bra å kjøre i ekstremværet?

  1. Caroline

   Ja, det merket vi ingenting til faktisk 🙂 Heldigvis!

 3. Ikea er et mareritt, og du er så fin:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Guri 😀 <3

 4. Hvor er hatten fra?

  1. Caroline

   Den er fra h&m, ganske gammel :/ Tror jeg kjøpte den i 2013. Men jeg har en lignende i marineblå fra Lindex, den er fra i år 🙂

 5. hat brand? 🙂

  1. Caroline

   It is from h&m, but it is 3 years old :O

 6. I have to admit I’ve never been to IKEA, but always wanted to go there. I must check it out soon.
  Lovely outfit. I especially love your boots.

  By the way, that pregnancy glow suits you very well.

  1. Caroline

   It is TOO MUCH TO SEE :O And too many people. But it can be a really nice place for inspiration 🙂 And you always feel like you have to buy like everything you see :p

   Thank you so much, Patri!

 7. Flyttet nettopp fra Kristiansand til Oslo, og fikk sjokk første gang jeg var på Ikea Furuset lørdag kveld kl 21. Maretitt altså.. Ser ikke varene, bare en haug av mennesker. Og man kommer seg nesten ikke frem og forbi. Sørlandets Ikea er en drøm i forhold :p

  1. Caroline

   Å, det tror jeg på :p Oslo er alltid folksomt – uansett tid på døgnet 😉

   Klem 🙂

 8. Jeg hater IKEA . De har mye fint, og handler der selv. Bare klarer ikke så mye folk og kø. Og så må du kjøre til et annet sted i Oslo etterpå, for å hente møbler. Nei, heretter blir det bare netthandling fra IKEA . Kjørt hjem. Faktisk verdt å betale den frakta!

 9. Betyr alle disse innkjøpene dere nå gjør at dere blir boende i Siljan? Håper for din/deres skyld at dette nå er avklart – når fødsel nærmer seg, kommer man i «hekkemodus» og vil gjerne «redebygge». Ikke godt da ikke å vite hvor man skal bo nærmeste fremtid. Lykke til med innspurten og fødsel når den kommer.

  1. Caroline

   Tusen takk, Gudrun 🙂 Vi vet ingenting mer nå enn tidligere, får bare vente og se hva som skjer fremover 🙂 Dette som vi kjøpte i går er ting vi kan ta med eller la stå her om vi flytter, så vi ser på det som en investering uansett 🙂

 10. Jeanette

  er glad IKEA har nettbutikk 😛 skulle bare ha en ting der,og jeg orket virkelig ikke dra ut der bare på grunn av en ting. så da ble det nettbutikken.

 11. Ikke ikke LK dratt alene da? Han er da ikke så håpløs at han ikke kunne utført oppdraget uten deg?

  1. Caroline

   Må jo bli med som moralsk støtte 😉 Synes det er hyggelig å gjøre ting sammen som en familie, Nelia elsker å være med hun også 🙂 Så spiste vi middag der og hele pakka 😉 En fin lørdag, IKEA til tross 🙂

 12. Heia

  Skal si du er i storform så mye du får trent 😉

  Ikke rart du er sprek etter fødselen da, må jo være konge deilig å være sånn i god form.

  Opplever du aldri kynnere når du løper i sånn vanvittig hastighet på tredemølla di og hvor mange timer tre er du i uka,

  Jeg får ikke løpt noen ting fordi jeg får kynnere med engang jeg starter å løpe og så må jeg på do hele tiden, er i uke 22.

  Hadde blitt veldig glad om du kunne ha svart på disse spørsmålene.

  Ha en fin dag.

  Klem fra Linn

  1. Caroline

   Er så å si i mitt livs form! Kan ikke klage på noe som helst 🙂 Føler meg veldig heldig og vet at jeg er det. Opplever kynnere innimellom, men de var verre før enn nå 🙂 Om jeg får kynnere, så roer jeg ned og tar det roligere. Lytter til kroppen 🙂 Det skal jo ikke være ubehagelig. Da jeg var i uke 22 var det vel ca. som hos deg, jeg har jo mølle her hjemme og heldigvis toalettet i nærheten 😉 Anbefaler deg å gjøre for eks. styrkeøvelser og rask gange eller sykling / annen kondisjonstrening om du får sterke kynnere.

   Klem og lykke til 🙂

 13. Karolina

  Hei 🙂 Tenk at du snart får barn nummer to! Hva hadde du sagt hvis det plutselig var en gutt i stedet for en jente? Man kan jo se feil på ultralyd!! Det skjedde med en jeg kjenner – og hun fikk sjokk, haha! Hun hadde heldigvis kjøpt inn tøy og utstyr i nøytrale farger da, så det var ikke noe problem sånn 😉 Du ser smashing ut som alltid <3

  1. Caroline

   Ja, det kan faktisk skje! En eks-kollega av Lars-Kristian opplevde at legen varierte 3 ganger før han kom til en konklusjon helt på slutten, men det viste seg å være feil det også! Haha :p Det er klart det hadde vært veldig overraskende på mange måter og jeg har jo lest om de det har hendt med som faktisk har fått problemer med å knytte seg til barnet med en gang pga. dette og forventningene til at det skulle være et bestemt kjønn. Men jeg tror nok det hadde gått veldig fint for vår del, selv om vi hadde blitt veldig overrasket 🙂 Jeg har jo vært på noen ultralyder denne gangen, så vi er rimelig sikre – men igjen – alt kan skje 🙂

 14. Benedicte

  Eg har klart å gå inn på IKEA og kjøpa akkurat dei to tinga eg skulle ha på 20 minutt. Men då er det jo viktig å

  a) ta turen heilt åleina
  b) vera svært målbevisst
  c) har du ei tante t.d. som venter på deg i ein bil utanfor, så kan det gje deg ekstra drivkraft til å bli ferdig fort inne
  d) ikkje ta turen på ein laurdag OG
  e) ha sjekka før du går inn at akkurat den butikken har akkurat det du vil ha inne, at du veit kva farge du vil ha på det, og at du veit ca. kva avdeling det står i. 🙂

 15. Så fin du er! Og haha, jeg elsker IKEA, men på en lørdag kan jeg se for meg at var et rent mareritt 😉

 16. IKEA er bedre enn det var, men IKEA på lørdag er nesten å sammenligne med å hoppe på ski i Holmenkollen… IKEA Rudshøgda er ikke så ille som på Furuset, tror jeg – og kyllingsalaten der er både billig og god

 17. Samboeren min sier at han får halsbrann av IKEA Så for hans del (for han må være med å bære, jeg orker ikke alt selv) har vi begynt å gå på IKEA hjemmeside og skrive ned hvor vi finner alt, hyllenummer osv, og bare gå rett til selvplukk. Men man må jo gjennom markedshallen for å komme til selvplukk… Farlig, farlig. Jeg har alltid syrenøytraliserende i veska i tilfelle han får anfall #alltidberedt

  1. Caroline

   Å, fytti! Halsbrann unner jeg ingen :p Men ja, det er veldig fint at de har startet med nettbutikk! Så lenge man vet hva man skal ha 😉

 18. Kristin

  For en morsom video 😀 Liker at du legger ut videoer for tiden!

  Til noe annet. Jeg tenkte å kjøpe Lemon peel fra Ole Henriksen, men er veldig redd for å prøve det. Ser at du tidligere har skrevet om 3-trinns-kittet fra O.H. og lurer på hvilke erfaringer du har med syrebaserte ansiktsprodukter? Blir man rød og sår i fjeset, eller? Blir veldig glad for din tilbakemelding, og hvilke andre erfaringer du har med Ole Henriksens produkter 🙂

  1. Caroline

   Ooo, den husker jeg at jeg brukte! Elsket den 🙂 Jeg ble ganske rød, men ikke veldig. Det kommer nok an på hva slags hudtype du har. Jeg ble aldri sår, men kunne være rød et par timer 🙂
   Håper du finner ut av det 🙂

   Klem!

 19. Imponerede! Spesielt med tanke på filming og bilder i tillegg til handelen. OG med et ivrig barn på toppen av alt!
  Flytter for å studere til uka, så det blir nok en tur til IKEA på oss også. Heldigvis bare for småting og nips, men skitt, vedder på at vi bruker over en time, og det uten å gjøre noe ekstra enn bare å finne hva jeg skal ha ups O:-)

 20. Hei. Lurer på hvor vesken på IKEA-tur bildet ditt er fra. Likte den veldig godt. Fint hvis du har prisen på den og

  1. Caroline

   Den er fra min egen kolleksjon med Adax 🙂 Nelia heter den 😀

 21. Hvorfor er IKEA så jævlig som alle skriver her? Synes det er ålreit å ta en tur dit en gang i blandt. Man kan jo og velge andre kjeder:)

  1. Caroline

   Haha, sikkert bare fordi det ALLTID er noe som frister som gjør at man bruker hundre år i stedet for 5 😉 Men det er jo egentlig positivt, betyr jo bare at det er en bra butikk :p

 22. Ikea kan fort bli litt for folksomt. Er kjekkere å gå der i en uke dag 🙂
  Må bare få si at du ser helt fantastisk ut 🙂

 23. Haha, morsomt å se kommentarene ovenfor her! Jeg elsker IKEA, og har siden april jobbet der som ekstrahjelp som kjøkkenselger! Skjønner at det kan være litt stress da 😉

 24. Camilla Elise Andresen

  Så fin magen din er Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 <3

 25. Christine

  Caroline:Du har så lekkert!! stylet hår,passer perfekt til den lengden!!Jeg er desperat etter å vite hvordan du gjør det,har presis samme lenge,men til og med ikke frisøren min klarte å få det helt slikPlease,om du har skrevet om det før eller noe,vil du kanskje linke til innlegget her??TUUUSEN takk

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂 Jeg har laget en video på hvordan jeg krøller det: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/07/03/curl-short-hair/

   Klem 🙂

 26. Hei Caroline, jakken din er helt fantastisk! Hvor er den fra?

 27. Jf. min forrige kommentar: Nå ser jeg jo at du har nevnt jakken i et tidligere innlegg, med link til salgssted og gode greier: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/04/20/de-fineste-varjakkene/ Dessverre er jakken utsolgt fra Boozt, vet du hvilket merke det er og kanskje også hva modellen heter? Så kan jeg google og se om jeg finner den andre steder?

  1. Caroline

   Ganni Passion heter jakken om du vil søke 🙂 Kjøpte den selv i mars, så er redd den vil være vanskelig å få tak i nå :/

   Klem 🙂

   1. Tusen takk for svar, Caroline, det setter jeg veldig stor pris på! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *