family night with taco and a movie

taco_2

God kveld og hei fredag! Denne dagen kom så fort og forsvant nesten enda fortere – jeg rakk nesten ikke å våkne før jeg innså at jeg skulle til jordmor i dag. Fort gjort å glemme 😉 Men hei, jeg kom faktisk on time og hadde i tillegg med meg urinprøven som jeg stadig glemmer – vi snakker forbedringer! Alt er i god stand med både meg og bitte lille i magen og tenk at hodet er festet allerede! Det betyr at hun er klar for å møte verden snart, så om 4 uker tenker jeg vi har henne her. Jeg håper i hvert fall det  Vi snakket mye om fødsel i dag, tror det gikk med en hel klokketime kun til det, og faktisk synes jeg det hjalp veldig. Jeg følte meg nesten mer klar enn på lenge etter at jeg gikk derfra, så nå er tankene rundt fødsel ganske på plass og det kjennes så utrolig godt! Endelig. Ettersom vi har en halvtimes reisevei til sykehuset anbefalte hun meg å sette en stor strek over planen mine om å vente lenger med å reise avgårde denne gangen, siden en fødsel gjerne går fortere når du har vært gjennom det en gang før. Jeg tør liksom ikke helt å tro på det… Men så skal jeg jo være optimistisk også, så om fødsel nummer 1 tok 6-7 timer, så tar kanskje fødsel nummer 2 rundt 4 timer? Det hadde vært deilig. Tror jeg. Ikke at noe ved en fødsel er særlig deilig, men en sinnssyk opplevelse – det er det! Beklager altså, jeg skal ikke snakke mer om dette nå, jeg har bare hodet fullt av dette temaet etter dagens jordmortime. Kan si det begynner å ta litt overhånd 😉

taco_1

050816_Taco_5650

050816_Taco_5632

Uansett, jeg klarte likevel å koble av med tacokveld da kvelden kom! Lars-Kristian og Nelia stod for kokkeleringen og så fikk hun velge film, så da ble det Zootropolis. Den var jo bare så skjønn! 

tacotaco_3

taco_4

taco_5


Nå sover lille prinsessa og for oss er det voksentid. Tror vi bare skal ta på oss lykkehatten og nyte at det faktisk er OPPHOLD akkurat nå. Slenge oss ut på terrassen 🙂 Håper deres fredag er fin ♥ 

75 kommentarer

  1. Where is the tray from, the one with the seven compartments?

    1. Caroline

      From a store called Living 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *