utstyrsguide del II: hva har jeg i stellevesken?

stelleveske_14

Lurer du på hvilken stelleveske jeg har gått for denne gangen og hva jeg har oppi den? Kanskje har jeg gjort meg noen erfaringer fra den første babytiden som jeg tar med meg videre nå som jeg skal bli 2-barnsmor? Hvis du lurer, så må du sjekke ut denne videoen 🙂 Her går jeg gjennom alt jeg mener er nødvendig å ha i en stelleveske og hvorfor! Håper du liker den ♥ 

stelleveske_15

stelleveske_16


137 kommentarer

 1. Da mine barn var små så hadde jeg alltid med skifteklær, en liten termos med varmt og plass til babymat/grøtt når dem ble litt større. Er det plass til dette i vesken også.

  1. Caroline

   Har du sett på videoen? For jeg snakker om nettopp dette med skift, grøt og varmt vann 🙂 Det er det plass til.

 2. Roligt inlägg 🙂 Älskar att lyssna på din norska – tror du jag blev glad när vi träffade norrmän under vår semester att umgås med? Underbara ni!
  Kram <3

 3. hei 🙂 kjempe fin video 🙂 fikk noen gode tips. hva heter de posene du kjøpte fra ebay? lurer også på hvor du har kjøpt den varmeholderen til flasken?
  på forhånd takk 🙂

  1. Caroline

   Så gøy at du fikk det 🙂 Du finner også posene her: https://chauettehome.com/products/sugarbooger-s-diaper-bag-organizer-pouches

   Fant dem ikke på ebay nå :/

 4. Hvordan får du med deg potetmel på en ok måte i stelleveska? Har droppet å ha det med siden jeg så framfor meg tidens gris oppi veska ! Forøvrig veldig fin video

  1. Kristin

   Jeg brukte en liten salt/pepperbøsse fra IKEA med lokk på. Enkelt å strø på og ikke noe gris i baggen 😉

  2. Caroline

   Vi hadde det i en liten boks, men pepperbøsse som foreslått under her var jo supersmart! 🙂

 5. Hei Caroline.
  Så fin video! Du ser såå godt ut!
  Veldig lurt med «clean/dirty»-mappene, det skal jeg ta med meg!
  En ting jeg har i min veske, som du ikke nevnte – men kanskje har bruk for du å – er ammeinnlegg? Jeg har også med meg hårstrikk (blir jo så varm og svett av å amme!).
  Lykke til med siste innspurt av graviditeten – og fødselen såklart. Det kommer til å gå så bra!!
  Klem fra Merete

 6. Julie :-)

  Hei!
  Jeg lurer veldig på hvor du har kjøpt de skymappene og de mappene for ren og skittent klær? De virket så reale! Alltid lagt klærne i bleieposene når de har vært skittent men har syntes at de har vært så fæle! Så disse klærmappene var virkelig noe for meg tror jeg 😀

  1. Caroline

   De clean / dirty finner du her https://chauettehome.com/products/sugarbooger-s-diaper-bag-organizer-pouches 🙂

   Skymappene her: https://thismodernlife.co.uk/

   Stor klem 🙂

 7. Hei!
  Tusen takk for mange gode tips 🙂
  Hvor har du kjøpt bleiemappen?
  Ha en fin kveld videre <3

 8. Veronica

  Såå mye fint 🙂 hvor er le diaper bagen fra? Og de to med skyer? ☺️ Såå kjekt å følge deg og babypratingen 🙂 har termin om 5 og en halv uke Tiden går virkelig altfor fort andre gang ja:-)

  1. Det lurer jeg også på! 🙂 Begynner å tenke litt på å få nummer to snart, og ble helt forelsket i både le diaper bagen og stellematta med skyer 🙂

   1. Fikk opp at veska ikke var på lager for øyeblikket. Du har ikke tilfeldigvis andre linker til veska?

 9. which brings a beautiful outfit? 🙂 And the key chain? 🙂

 10. Karoline

  SÅ nydelig topp du hadde på deg!! Hvor er den fra? Linke? 🙂 Fin video forresten 😉

  1. Caroline

   Den er fra h&m 😀 Tusen takk, Karoline!

 11. Så fin video 🙂 Hvor er den fine buksen fra? 🙂

 12. Kjempe fin video snutt med gode tips 🙂 Den veska di er sååå fin, så kjekt at du kommer til å bruke den som stelleveske når lille kommer 🙂

 13. Heisann! Flott video! Hvor mye koster denne vesken?

  1. Caroline

   Den koster 2999,- 🙂

 14. Cathrine

  Hei Caroline! <3 Jeg prøvde å finne Adax vesken men jeg finner den ikke :/ Kan du linke den er du snill? 😉

 15. Hver sin smak altså. Vesken din er kjempefin, ikke noe med det, men synes dette virker tungvint. Med en ordinær stelleveske er det enklere synes jeg, med ferdig inndelte rom. Som f.eks eget rom til bleier, et til smokker, et til flaske (som holder på varme/ kulde) osv… Men man finner jo sin egen greie Et tips; bleieposer fra apoteket. Like som de lilla, men med «en greie» som forhindrer lukt. Grønne på fargen og finnes på Apotek1. Engangskluter er kjempekjekt, de fantes jo for over 3 år siden på dagligvarebutikker også. Men nå er det ofte tilbud på dem i babyhylla på apoteket. Ikke under navnet «mesoft» da 😉 Lykke til med innspurten!

  1. Caroline

   Jeg har kikket på de ordinære også, og hadde akkurat samme system om jeg hadde valgt en slik 🙂 Det er jo tre rom i denne vesken som jeg har valgt, i tillegg til siderom både utenpå og oppi, så jeg synes denne er helt genial 🙂 Men ja, det er helt klart hver sin smak 🙂 Og tusen takk for tipset, Trine 🙂

 16. Sunniva

  Så lurt med flere mapper oppi stellevesken, det skal jeg prøve neste gang. Du er så flott, kjekt med film 🙂 Lykke til med det som kommer.

  1. Caroline

   Tusen takk, Sunniva 🙂

 17. Hei Caroline. Liker videoene din godt, man får på et litt bedre innblikk i hvordan du er som person. Og den personen er jo så fin 🙂 En ting du må prøve å fikse, er å gjøre noe med lyden, veldig dårlig kvalitet i forhold til andre sine vlogs. Det høres ut som ekko og er litt slitsomt å høre på. Når kvaliteten på bildet er så bra, mangler det bare god lyd. Veldig sjeldent jeg kommenterer, så må bare si at Nelia er så vakker og søt. Elsker når du filmer ho snakke på snap 🙂 Så nydelig!

  1. Caroline

   Tusen takk, Lise! 🙂 Og tusen takk for tips, neste innkjøp er en mikrofon til video-opptak 🙂

   Stor klem!

 18. Veldig koselig video:) Det eneste jeg «ikke liker», er at det er umulig å finne Carolinevesken i sort noe sted :'(
  Jeg hadde en liten mappe med litt greier til meg i stellevesken også, husker jeg, men ellers stort sett det samme som du viste her:)

 19. Susanne

  Har du vurdert å bruke tøybleier?

  1. Caroline

   Ja, det har vært oppe til vurdering – i hvert fall med Nelia. Men så ble det ikke til det.

   1. Ingebjørg

    Vil anbefale å teste tøybleier! Det er så utrolig gøy, og så finnes det fantastisk mange fine mønstre! Det er mye lettere enn man skulle tro.

 20. Så fint med video! 😀
  Kan du linke til de clean/dirty mappene fra ebay? Og hvor er le diaper mappen fra? 🙂

 21. Så mye fint du hadde i stellevesken! Kjekt med en veske man kan bruke også etter babytiden er over, for den går jo så fort!
  Jeg har selv plukket med meg noen erfaringer fra hva jeg vil beholde av babyprodukter også etter at baby og bleiebarnperioden er over. Jeg går ikke hjemmefra uten våtservietter (liten pakke, ikke disse typiske til bleiebarn). Helt genialt når du er på tur og ikke alltid har en vask tilgjengelig, alltid med på tur selv om uten barn! Antibakterielle servietter er også greit å ha når man skal spise eller har tatt på typiske bakteriebomber (eller skal styre på med babyen). Ikke hysterisk når det kommer til bakterier, men til noen ting er antibakterielle ting greit å ha!

  Ellers er disse bleieposene helt genial å putte i små bosspann på badet! Har selv alltid slitt med hvilke poser jeg skulle bruke til det, og disse passer perfekt! Pluss de er ikke gjennomsiktig, noe jeg synes er litt kjekt til den type boss 😉 så ble sååååå glad da jeg oppdaget disse lilla, hehe :p

  Lykke til med siste innspurten! 🙂

 22. Jeg er fint ferdig med stellevesker og småttiser, men er veldig interessert i prisen på stelleveska.

   1. lurven

    ok, kostet ikke den forrige 10 000? Eller husker jeg feil? Anyway, 2999 er sykt mye for en veske i min verden.. Jeg brukte aldri stelleveske jeg.. klarte meg fint likevel 😉

   2. Caroline

    Klart man kan klare seg fint uten også 🙂 Det handler vel om å finne egne løsninger 🙂

 23. Så koselig video:)
  Har du en link til de «dirty» «clean» mappene? Geniale!

  Er så spent på hvilken vogn du har valgt. Når røper du?;)
  Vi har Bugaboo buffalo, superfornøyd med den.

  1. Caroline

   Ååå, jeg elsker vognen vi har landet på og blir bare mer og mer sikker på at det var et helt riktig valg for oss. En annen vogn enn jeg hadde sett for meg, men så skal man være fornuftig og tenke på alt pluss det praktiske også 😉 Det er ventetid på vognen, men så snart den er i hus, så skal jeg fortelle 😀

   De mappene finner du her: https://chauettehome.com/products/sugarbooger-s-diaper-bag-organizer-pouches 🙂

 24. Katrine

  Så stilig, og artig at du bruker veska så mye selv! 🙂 Denne vogna, Emmaljunga Mondial De Luxe i fargekombinasjonen «London» synes jeg er rålekker! Hadde passet godt sammen med Adax-veska også 😉 https://www.emmaljunga.no/barnevogn/mondial-de-luxe/

  Lykke til med innspurten! Dere har en spennende tid i møte 🙂

  1. Caroline

   Nydelig vogn! Vi hadde jo mondial duo til Nelia, vanilla leatherette 😀

 25. Cecilie

  Bruker du briller eller linser? Husker bare i et innlegg for en tid tilbake at du hadde på deg briller?❤️

  1. Man kan vel bruke begge deler?

   1. Cecilie

    Det var ikke det jeg mente!?
    Jeg mente om du brukte briller/linser? Ikke hva du foretrekker 😉 Bare lurte. Andre trenger ikke å blande seg inn i et spørsmål som er bare til Caroline!?

   2. Cecilie

    Visste ikke om du hadde dårlig syn liksom? Hvis du skjønner?

  2. Caroline

   Jeg har begge deler, men foretrekker linser til daglig bruk 🙂

 26. Åhh for en flott video. Du stråler virkelig,er så kjekt å se. Jeg har den største vesken i kolleksjonen din med på tur til Danmark, den har vært med oss på båten,på stranden og Legoland. Den er helt genial når man har to små som man må pakke til på tur takk for en fin blogg,er veldig kjekt å følge deg. Lykke til videre i svangerskapet

  1. Caroline

   Tusen takk, skjønne deg! Så utrolig hyggelig å høre 😀

   Stor klem!

 27. Ida Helene

  Hmmmm…. Fuktige våtservietter, rumpesalve, ammeinnlegg…. Mye som trengs

  1. Caroline

   Vi synes det er like greit å bruke mesoft med vann på, i tilfelle så ny hud skulle reagere på våtservietter. Men etter hvert er det kjekt med våtservietter, selvsagt 🙂 Ammeinnlegg er jo ikke til babyen, så det var ikke noe jeg følte var nødvendig å ha med i videoen. Ang. rumpesalve så er vi ikke tilhengere av det, men holder heller stumpen så tørr som mulig ved hjelp av blåsing og for eks. potetmel som jeg nevner.

   Klart en gjør seg forskjellige erfaringer om hva som trengs i en stelleveske, men alt i denne videoen er rett og slett det vi trenger til vår baby 🙂

   1. Ikke tilhengere av rumpesalve? tror du at du er den eneste i verden som holder stumpen til barnet ditt tørt og at alle andre barn som får rød stump har foreldre som ikke passer på det? Det virker som du tror dere er så vanvittig perfekte, hva med å være litt ydmyk? Det har seg sånn at barn kan reagere på det ene og det andre, da kan de få veldig rød stump, noen ganger så må man da ty til salve. Finnes mange bedre salver enn sink.

   2. Caroline

    Jeg mente bare at vi ikke har brukt rumpesalve noe særlig, da vi prøvde det, så ble ting verre. Derfor har vi gjort oss den erfaringen at vi ikke trenger det i stellevesken denne gangen heller 🙂 Beklager om jeg ordla meg feil.

   3. Hvordan i alle dager tolker du det Caroline skrev dithen? Hun skriver at de personlig ikke er tilhengere av rumpesalve, men rakker ikke ned på de som bruker det.

   4. Kristin

    Omg, seriøst?

   5. Jeg sier bare OMG!!!

   6. Lisbeth

    Samme erfaring som Caroline. Salve ble kjøpt, men kun forsøkt en gang. Elsket tørre engangsservietter vi også. Faktisk knapt brukt våtservietter på vår som nå er over to år. Perfekt av den grunn? Nei:)

   7. Martine Akselsen

    Herrefred for en stygg kommentar..

 28. Du er så SØt Hvor er disse tingene kjøpt ? Som flaskeholder,smokkholder,bleiematta Osv ?:)

 29. Ingrid Grace

  Så flott video du/dere har laget. Igjen! Det er kjempekoselig å se på videoer dere lager. Det er moro å se hvordan du organiserer i vesker, så om jeg ikke skal ha eller bruke en stelleveske med det første, så var det likevel hyggelig å se hvordan du tenker omkring veskeinnholdet. Der tar jeg med meg noen tips. Uansett er veskene dine veldig fine, du kunne ikke hatt noen finere stelleveske denne gangen. Den sorte vesken er jo så lekker og rød inni også, skikkelig luksusfølelse. LV veskene er jo flotte de, men faktisk synes jeg at akkurat her og nå så var den fra din kolleksjon penest.

  Jeg liker å pynte både meg selv men også i hus og hjem, og det er kjempespennende å finne tips i bloggen din. Det har aldri vært planlagt, ting skjedde før jeg oppdaget bloggen din, men det viser seg at både møbler og kopper som dere har, ja vi har akkurat likedan! Det synes jeg er moro, for jeg ser ikke meg selv som flink med stil og eleganse, men du derimot er veldig flink med det. Så at du tidligere har valgt ut de Liatorp møblene og det Wedgewood Sterling serviset, ja det var moro å oppdage! For vi har også det i vårt hjem, plukket ut helt selv begge deler, og oppdager da etterpå i bloggen her at dere har det samme. Jeg fikk litt selvtillit der altså, ha ha! Jeg klarte noe som Caroline har gjort, liksom, og det helt alene uten å herme! Nå ser jeg jo at dere endrer i stuen av og til, det har forsåvidt vi også gjort siden, men det var litt moro. Men det er ikke rart jeg liker det aller aller meste du plukker ut uansett hva det er, for min smak er også klassisk, om jeg skal kalle det for det, så derfor liker jeg det meste av det du legger ut på bloggen. Jeg liker orden og tellekanter og liker å vite hvor jeg har hva hen, og synes det er fint å oppdage andre som også verdsetter akkurat det der.

  Håper du får landet mer i ukene som kommer og kommer på plass til veslejenta melder sin ankomst. Det er mye som skal på plass av forberedelser, men ikke minst på det tankemessige planet. Håper du får være i super form i innspurtsetappen, og at det blir en fin fødselsopplevelse også denne gangen.

  Ha en fin kveld og etter hvert også helg.

  Klem Ingrid Grace

  1. Caroline

   Så hyggelig med en så lang kommentar, tusen takk! Takk for alle lykkeønskninger, jeg har vært hos jordmor i dag og alt er veldig bra 🙂 Hadde en laaang samtale rundt fødsel og forventninger, så jeg føler meg faktisk hakket mer klar nå 😀

   Stor klem og snart god helg <3

 30. Hei 🙂
  Så fin veske/stelleveske!

  Jeg lurte på hvor de mappene som står dirty og clean på, hvor man får kjøpt dem? Venter en liten jente i begynnelsen av september, så hadde vært supert og hatt sånne mapper for og holde orden i stellevesken 🙂

  1. Caroline

   De bestilte jeg på ebay 🙂 Men de finnes andre steder også, bla her https://chauettehome.com/products/sugarbooger-s-diaper-bag-organizer-pouches 🙂

 31. Camilla

  Hvor får man kjøpt denne stellevesken nå? Har så lyst på den

 32. Kjempefin video og supert system med alle mapper og poser 🙂
  Inotyol-salve er forresten et supert tips til såre rumper og utslett 🙂
  har du linker til hvor alle tingene er kjøpt?

 33. Elsker det! SÅ LURT! Lurer egentlig på hvor alt er fra? 😀 Har gutt på 6 månder nå, å jeg er sååå lei av å bruke lang tid på å finne det jeg trenger 🙁 spessielt mannen.. han blir nesten sint hvis jeg spør om han kan finne en sutt 😉 hehe null system- bare rot! Spessielt etter baby er levert til besteforeldre å da kommer hjem igjenn. Alle lager bare rot i mitt flotte system. hehe 😀

  1. Caroline

   Det forstår jeg godt! Flaskeholderen og smokkeholderen er fra pasito / childrensalon, den ene toalettmappen + stelleunderlaget er fra https://thismodernlife.co.uk/ mens le diaper-mappen er fra https://www.miteracollection.com/products/le-diaper-bag-organizer-clutch 🙂

   1. Helene

    Tusentakk søte du! God helg til dere <3

 34. Jeg tittet nedover bloggen din, og du tar så utrolig vakre bilder! Hvilket kamera og objektiv bruker du? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Emma! Vi bruker canon eos 6D for det meste 🙂 Objektivene bytter vi på, har 4 forskjellige 🙂

 35. De tørre engangsserviettene er helt geniale! 🙂 men de fantes i dagligvareforretninger også når Nelia var liten. Mini er født 3 mnd før Nelia og de kjøpte vi på Kiwi. Ikke at det er så viktig egentlig, men 😛

  Lykke til med innspurten 🙂 spent på hva lille skal hete. Og mens jeg har deg her – god helg!

  1. Caroline

   Så rart, de var ikke her i hvert fall :p Jeg følte meg så dum da vi måtte «kjøpe de over disk» på apoteket :p Haha! Godt de finnes i dagligvare nå uansett 🙂 Tusen takk, Carina!

   1. Ingunn

    Kjøp Dermica Baby sine på Apotek1.
    6 pakker for 100 kr hvis man er medlem av kundeklubben. 🙂

 36. Hvor gar du kjøot smokkeholderen og flaskevarmeren?
  Og jeg så du hadde svart at kjolen for noen innlegg siden var fra Ganni. Er den kjøpt nylig? På nett?

  1. Caroline

   Kjolen fra Ganni er ikke ny, så det er mye mulig den ikke finnes lenger :/ Men smokkeholderen er hrerfra https://www.childrensalon.com/pasito-a-pasito-ivory-elodie-dummy-bag-14cm-124405.html og her finner du flaskevarmeren https://www.childrensalon.com/pasito-a-pasito-ivory-elodie-bottle-bag-22cm-124404.html 🙂

 37. Så spennende at det nærmer seg sånn – du har masse å glede deg til! Mine to eldste var ganske tette i alder (under 2 år) og det var intenst, men veldig givende, spesielt når de ble så store at de kunne leke med hverandre.

  Vesken er fin, men er det ikke upraktisk med det røde stoffet på innsiden når den brukes som stelleveske? Med tanke på rengjøring osv. Det kan jo bli litt søl når man drar rundt med små barn. Jeg ville nok ha valgt en veske med lett vaskbart for. Sikkert greit å ha alt i poser og sånt, men jeg forestiller meg at det blir mye unødig oppakking, glidelåser og sånt når man står der med en baby med bæsj opp til håret (for det skjer!) og må ha en hånd på barnet oppå stellebordet.

  Tips til stelleveske utover det du nevner: Antibac, Inotyolsalve til såre stumper (den beste salven, etter min erfaring), flanellsunderlag til å ha over stelleunderlaget (kan vaskes, og forurenser ikke slik engangsunderlag gjør), og store tørrkluter fra Libero til å ha under bleieområdet når du skifter på babyen.

  Lykke til med fødselen og barseltiden!

 38. Henriette

  Nydelig veske! Hvor er den lille hvite til å ha smokker i, fra?

  1. Caroline

   Den er fra pasito 🙂 Kjøpte den via childrensalon https://www.childrensalon.com/pasito-a-pasito-ivory-elodie-dummy-bag-14cm-124405.html 🙂

 39. keyring brand? 🙂

  1. Caroline

   This one is from Gina Tricot 🙂 Or do you mean the one that belongs to the dummies?

 40. Så deilig med en godt organisert stelleveske! Jeg ble alltid så stressa om systemet ikke ble fulgt, er liksom nok å tenke på, så deilig når man slipper å lete etter ting:)
  Sønnen vår var også litt liten, han veide 2210 gram, så vi måtte også brette de minste. Men etter å ha vært innom nyfødtintensiven så fant vi ut at det finnes et hakk mindre bleier også. Får de på apoteket, de er fra Libero og er laget for prematur fra 2kg! Superkjekt om dere skulle få en liten til som trenger bretting på bleiene sine:) Mindre lekkasje og! Hehe!

  Nyt siste tiden! Så moro å se deg på video:)<3

  Stor kos fra Rygge<3

  1. Caroline

   Bitte lille <3 De er så skjøre når de blir født! Tusen takk, Sarah! Det skal jeg / vi 🙂

   God helg! Stor klem 🙂

 41. do you have a link to pants? 🙂

  1. Caroline

   They are from Asos’s maternity department 😉

 42. rebekka

  Hei . Kass modell er denne vesken din? Og størrelse… og et spørs? Hvilken vogn liker u best til nelia,plassmessig og kjøring. Vurdere bob til min gutt på snart to år

  1. Caroline

   Bob er fantatsisk! Mest fordi jeg kan jogge med den 🙂 Utenom joggebruk, så bruker vi mest reisevognen faktisk, så praktisk på turer etc. 🙂

  2. Caroline

   Modellen er forresten Caroline fra Adax by Caroline Berg Eriksen 🙂

 43. For en flott video! Sitter her med min sovende 6 mnd baby på fanget, og føler meg så heldig som er mor til et så flott vesen. Det er så koselig med barn <3 Det er veldig spennende å følge med på svangerskapet ditt. Lykke til fremover, fine deg. Ønsker deg en god helg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, alltid snille du! Håper dere får en deilig helg <3 Barn er små mirakler <3

 44. Er også fan av å ha ulike mapper i en vanlig veske fremfor vanlig stelleveske, den ble fort byttet ut med min vanlige veske forrige gang og kommer også til å bruke det nå denne gangen. Smokkholder fra Pasito a Pasito er allerede bestillt:) de ulike tingene du har kjøpt var veldig fine så håper du vil fortelle hvor alt er ifra:)

 45. Elsket videoen! Håper på mange flere framover 🙂 Hvor er stellematten med skyene på fra?

 46. white keyring?:=)

 47. Siv Torill Hauge

  Kjempefin veske Anbefaler deg å ha med ammeinnlegg også, og et lite klesbytte til deg selv om du skulle ende opp med gulp over hele deg En enkel t-skjorte eller noe

 48. leggins? pants? 🙂 Too many choices: D

 49. Kjempefin video, og fiin veske! Jeg har 3 barn og er ferdig, men får nesten lyst på en til bare for å ha en sånn lekker stelleveske , haha ;p. Uansett, mitt tips til deg som for meg er utrolig viktig (ja, jeg er sykepleier ;)), er en liten flaske med antibac. Plutselig må du skifte på en liten baby, eller du skal amme eller «styre» med baby der det ikke er tilgang til såpe og vann – da er en liten flaske med antibac (eller antibac servietter) gull verdt – slik at hverken vi eller baby blir syke 🙂

  1. Caroline

   JA! Det har jeg helt glemt! Det er sant, det må vi ha 🙂 Takk for påminnelsen 🙂

   Klem 🙂

 50. Thank you 🙂

 51. Takk for nyttig video! 🙂 Kaste du bleiene i de posene hjemme også? Jeg har ikke kjøpt bleiebøtte, fordi mange mener de er I nødvendig. Så jeg har igrunn tenkt å bruke en vanlig søppelbøtte og «hundeposer»

 52. Fant ikke toppen på h&m :/ Er den gammel?

 53. Hvor er sofaen fra? Hadde vært fint om du linket den? (Er ikke så glad i å lete) 😉
  Fiiin video!! Du ser jo SÅ mye yngre ut enn du er :O Kompliment altså 😉
  Goood helg 🙂

 54. Jeg har i det siste fått et inntrykk på at du prøver å gjøre leserne dine sjalu? :/ At du liksom er så perfekt og skryter over terrassen deres, huset og det utendørs boblebadet osv. Og at dere har hatt tesla og nå har dere både en ford kuga og en splitter ny volvo xc90.? Jeg har hvertfall fått et inntrykk av at du prøver å vise deg litt fram? Kjære Caroline, dette er overhodet ikke hat! 🙂 Og jeg håper du forstår litt hva jeg mener 🙂 Dere er en SÅ flott familie! Og for en fantastisk flott video! Ønsker deg lykke til og en g riktig god HELG 😉

  1. Til Silje (5 August 3:01) : Jeg skjønner hva du mener, men tror du misforstår. Caroline har aldri gitt utrykk for at hun vil gjøre leserne sjalu selv om hun viser fram den fasaden hun gjør. Istedenfor å fokusere på det negative og motgang velger hun heller å poste glansdager og lage en blogg der folk kan finne glede og inspirasjon. Jeg ser at det har vært litt mye skryt på kort tid, men tror ikke det er bevisst fra hennes side. Det er trolig bare mye som skjer i livet med familieforøkelsen og det hele, og da må alt være på plass. Jeg er glad vi har slike blogger som Caroline sin. Det er godt å søke trøst når man selv føler seg litt nede… Ikke noe hat til deg selvfølgelig – bare en mulig forklaring. God sommer!

   Og til deg Caroline; nok en flott video. Du stråler som gravid, og jeg ønsker dere alt det beste i tiden fremover! <3

 55. Charlotte

  Bleieposene passer også utmerket til brukte intimprodukter

  1. benedikte

   hvor får en kjøpt de posene og hvordan ser de ut?

 56. Martine

  Denne barnevognen fra stokke er SÅ utolig fin https://www.stokke.com/NOR/no-no/barnevogner/stokke-crusi/2910.html 😉

 57. Elisabeth

  Nydelig video, du er så søt og sjarmerende i ‘real life’, eller så real life som en vlog blir kontra stillbilder,da. Jeg er forlengst ferdig med stellevesker osv,men har faktisk samme dille med små mapper i vanlige vesker,slik at jeg lett kan bytte veskeinnhold over i annen veske i farta. En liten til lipgloss,mini neglfil og lite speil, en til reisekort,penger,bankkort, og en til alt annet nødvendig . Supersmart!

 58. Victoria

  Hei Caroline! Veldig fint innlegg! Likte videoen din veldig godt! Jeg lurte på hvilket redigeringsprogram du/dere bruker til og og redigere bildene deres?

 59. Hei Caroline!
  Kjempefin video angående stelleveska 😀 Ville bare gi deg et lite tips. Dersom du er på tur og ikke har vann tilgjengelig kan det være lurt å ha babyolje sammen med mesoft for å vaske babyen. I tillegg er oljen snill mot ømfintlig babyhud, så mine små har aldri vært sår i baken etter jeg begynte med det!

 60. Kanalen FEM sender snart en serie fra fødeavdelingen på Ahus. Den må du få med deg☺

 61. Du er SÅ skjønn, Caroline! God helg <3

 62. Jeg har den vesken din fra før og er forsåvidt fornøyd. Men de sidelommene er ikke lette å bruke kår glidelåsen er igjen:/ den er altfor stiv så jeg må åpne vesken for å komme ned i lommene. Nå har jeg hatt vesken siden den kom men det har ikke blitt noe bedre. Er det et lurt triks jeg ikke har fått med meg eller noe den må settes inn med som gjør at den mykes litt opp?
  Håper det for da hadde den vært super å bruke:)

 63. Nå er min veske også rydda etter en sommer med leiting hele tida Fin video! Et tips er å ha ei tegneblokk og fargestifter til storesøster. Da blir det litt hennes veske å❤️

 64. Elsker denne veska Caroline:-) Husker jeg spurte deg i fjor om den passa som stelleveske 😀

  Angående såre stumper, så har jeg heller aldri brukt typiske «rumpesalver». Har ikke hatt mye såre rumper heller, mem når det først har skjedd så bruker jeg bare Propolis fra Forever Living. Jeg vil ikke smøre inn ungene mine med skumle og lumske stoffer.

  Klem til deg, og masse lykke til<3

 65. Theresa

  Bare et lite tips ang. våtservietter;
  Vi bruker tørre stellekluter med vann hjemme men våtservietter ute. Lille har reagert på bla.a Libero sine, mens de til Rema 1000 er veldig gode! Har hørt mange andre med samme erfaring. De finnes også i mindre pakker, geniale i stelleveska når de ikke tar så stor plass 🙂 Kjekt med våtservietter når man må skifte på rare steder 😉 Hehe

  Ellers ønsker jeg deg lykke til i innspurten og en fortsatt god helg 🙂

 66. Barnehagelæreren

  Hyggelig video , med mange fine tips til kommende mødre. Du ser hel strålende ut. Virker som det er god plass i vesken, i jobben min trenger jeg en «Marry Poppins» bag som har plass til alt. Så nå er veske bestilt, gledre meg til den kommer.

 67. Aleksandra

  Hvor er toppen du har på deg i videoen fra?:-)

 68. Takk for gode råd!:) Det kommer alltid godt med når man skal få baby for første gang og hvertfall når man er den første i vennegjengen. Gleder meg til å følge med videre:)

 69. Hei 🙂 kan du lage innlegg om hva klær barn absolutt trenger etter din mening da til de forskjellige årstidene?

  Digger veske kolleksjonen din å gleder meg til den nye sko kolleksjonen din 🙂

  Ha en flott dag klem 🙂

 70. Ble så inspirert av videoen din, så nå har jeg bestilt «poser» til rene/skitne klær 🙂
  Et lite tips når det gjelder de tørre engangsserviettene: ta vann på dem og legg dem inni en liten pose (brødpose)før dere drar ut på tur. Da blir de som våtservietter 🙂
  Vi har gjort dette både når vi har vært på tur og her hjemme ettersom vi må ha stellebordet på soverommet til babyen og ikke lett tilgang på vann.
  Masse lykke til i innspurten 🙂

  1. Caroline

   Ja, tusen takk for tips 😀 Det var lurt!

   Klem 🙂

 71. Hei!
  Jeg har hørt at det røde stoffet inni veskene smitter over. Er det derfor du har så mange poser og mapper? Er det mulig å bruke vesken uten å pakke inn alt?

  1. Caroline

   Ja, dessverre har dette hendt i noen tilfeller :/ I så fall vil det jo smitte på mappene oppi også, så det har ingenting med det å gjøre 🙂

 72. fin video! hvor har du kjøpt den stellematten? 🙂 virka så praktisk 🙂

 73. Finner ikke de mappene med clean/dirty tekst på den linken du la ut, vet du om det er noen andre plasser man kan få tak i disse? 🙂

  1. Kristine

   Tror ikke de selges på ebay lenger, men de finnes på amazon og andre steder. De heter Sugarbooger Diaper Bag Organizer. 🙂
   https://www.amazon.com/Sugarbooger-Diaper-Bag-Organizer-Pouches/dp/B000HCMUJU

 74. Marte N

  Hvor har det blitt av videoen? Jeg finner den ikke :/

  1. Caroline

   Da skal den være tilbake 🙂

 75. Isabell

  Hei Caroline! Er ikke sikkert du kommer til å se dette siden det er en stund siden du laget innlegget, men jeg prøver! Har vært på jakt etter vesken din «Caroline» så lenge nå, og tenkte jeg skulle prøve på igjen med letingen nå når jeg vurderer å bruke den som stelleveske selv! MEN problemet er da at den modellen du viser så flott frem er utgått, og jeg må ærlig si at modellen den har blitt erstattet med slettes ikke ser like flott ut på bildene som den forrige modellen, men kanskje bildene bare fremstiller den litt dårligere? Men kanskje du har erfaringer med den nye modellen? Er den like romslig, ser også den mangler lommene på utsiden som jeg selv er stor tilhenger av fra tidligere erfaring!

  Men må si at jeg elsker å sitte å lese gjennom både nye og gamle tips du har lagt ut om barn å baby her inne på bloggen, så gøy å se hvilke erfaringer dere har gjort dere 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *