the sky is the limit

krybbe

Endelig, endelig, endelig! Nå er Leandervuggen på plass i stuen igjen og her henger den så utrolig fint! Tenk at bitte lille skal ligge oppi her om ikke lenge. Det er så rart å tenke på. Så er det ekstra fint å tenke på at Nelia har ligget oppi her også, og hun elsket virkelig denne vuggen, vi brukte den masse! 

krybbe_2

Nå må bare møblene jeg har bestilt til kroken vår komme snart, så skal jeg vise dere alt i sin helhet, det blir så fint! Jeg elsket virkelig daybeden vår og den har vi brukt masse, men den spiste opp altfor mye av stuen med tanke på at vi trenger mer boltreplass nå som vi blir flere. Blant annet til babygymmen og en lekematte, og babygymmen kom i dag! Er du overrasket over at den rett og slett.. er en sky?!? Haha, jeg falt helt for den! Så utrolig fin! Jeg kjøpte den via etsy.com – HER

krybbe_4

Ved nærmeste ledige time skal jeg også få på plass lekene, så kan dere få se hvordan den blir. Vi snakker gira og redebyggende status her hjemme nå altså, det er så deilig å få ting i orden og kjenne at ting faller på plass. Hun kan jo faktisk komme veldig snart, på fredag går jeg inn i uke 37 – helt sprøtt! 

krybbe_3


Vi har fått storfint besøk fra Oslo i dag, tante Vivi er i hus og det er så hyggelig 🙂 Så nå går det i ro rødvinsglass og et mozellglass rundt bordet her 😉 Snart skal jeg bruke kvelden på å lage videoblogg, men håper jeg er ferdig i tide til å kanskje se en film – hvis ikke får det bli i morgen! Håper kvelden deres er fin ♥

46 kommentarer

 1. Hvor er kjolen din fra?

  1. Caroline

   Den er fra Ganni 🙂

 2. Så koselig å få den opp igjen! Du var veldig fin i den kjolen forresten 🙂 Gleder meg til å se hvordan det blir hos dere.

  1. Caroline

   Tusen takk, Christina! 🙂

 3. Jeg prøver virkelig alle mulige innstillinger på skjermen min, men her ser alt bare hvitt ut.. Ser nesten ikke hva noe er 🙁 Har ikke det problemet med andre bloggeres bilder, er det noe dere gjør med kamerainnstillingene?

  1. Caroline

   Så veldig rart. Ser du meg da? Hva ser du? Vuggen er helt klar og tydelig her :/

   1. Jeg ser deg, og bildene på veggen og planten i vinduet. Men det er jo ikke det som er det viktige i dette innlegget, vel? :p Etter mye om og men kan jeg såvidt se at det er en uro med skyer i vuggen. Hvitt på hvitt kan være veldig lekkert i virkeligheten, men kanskje det bare er sånn det blir på bilder?

  2. Carina Marie

   Til tider er jeg litt enig i dette. Noen bilder er så lyse/hvite at det er vanskelig å se hva som er på bildet. I dette innlegget syns jeg det er vanskelig å se vuggen ordentlig. Spesielt i det siste bildet, hadde jeg ikke visst at det hang en vugge der så er jeg ikke sikker på om jeg hadde klart å se hva det er.

   Er selvfølgelig bare litt pirk, da bloggen utover dette er utrolig godt gjennomført 🙂

 4. Den er lekker, men på bildene her så synes den ikke, da det er altfor lyst.

 5. Camilla

  Caroline, du ser absolut A.M.A.Z.I.N.G ud! Wow!

  1. Caroline

   Tusen takk :O <3

 6. Den var skikkelig fin den babygymmen Hvordan ble det med toll og slikt på den? Kjenner et virkelig behov for å få den i hus

  1. Caroline

   Har ikke fått noe toll etc. på den ennå, men det kommer nok :p

 7. Vuggen er såå fin <3 Har den selv, men dessverre har ikke gutten min likt den. Han sov i den de to første ukene(han er 3 mnd nå), så ville han ikke mer :-/ Den henger oppe fortsatt da! Vil ikke ta den ned, den er så fin der den henger! Men må vel snart :-/

  1. Caroline

   Så synd! Men den kan jo få henge litt til 😉

 8. hva gjorde dere med daybedden?

  1. Caroline

   Den har vi solgt 🙂

 9. Henriette

  Hei Caroline!
  Jeg har sendt deg en pakke for litt siden… Har du fått den? Mvh Henriette B

  1. Caroline

   Det er jeg usikker på :/ Det kommer litt an på hva det var? 🙂

  2. Henriette

   Et babynest?:)

 10. Marianne

  Hva heter fargen på babygymmen? Kjempesøt:)

  1. Caroline

   Jeg har bare valgt helt hvit 🙂

 11. Så koselig, og så deilig å få ting litt på plass. og for en søt baby gym! Frister så å bestille slik til lille gutt, men nå blir han fire måneder om et par dager så føler det nesten er litt for sent. Haha. Kanskje til tredje mann. Hehe.
  Nei men så fint, gleder meg til å se kroken i sin helhet! <3
  Har Leander vuggen selv og bare elsker den. Storesøster trivdes ikke så i den, eller hun lekte mye i den, men ville ikke sove i den. Mens lillebror han kan fortsatt ta en time out i den på dagen. Er så fantastisk!! Kan anbefale den til alle. 😉
  Klem

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det, tusen takk 🙂

   Anbefaler den til alle jeg også, virkelig! Den er helt super 🙂

   Klem til deg!

 12. Nydelig! men mest for de voksne. Hvite skyer er totalt uinteressant for en liten baby. De liker å se på kontraster.. Helst streke farger, ikke hvitt eller duse søte farger som vi voksne liker så godt ☺️

  1. Caroline

   Jeg laget en babygym til Nelia som hun brukte i starten også, og den var veldig populær 🙂

   1. Ingen tvil om populæriteten men barn reagerer best på farger når de er små. Jo mer knæsj jo bedre. Sant som hun sier over. De fargetonene osv er nok mest for oss voksne.

   2. Caroline

    Ja, akkurat disse skyene er kanskje mest for oss voksne 🙂 Jeg trodde først du siktet til babygymmen, men den er jo ikke ferdig 🙂 Nelia hadde stor glede av sin og der var det jo flere farger på lekene, som vi også kommer til å ha til til den andre jenta vår 🙂 Kommer til å bruke mange av de samme lekene å henge der 🙂

 13. Tenk at tiden har gått så fort! Jeg fødte sønnen vår i uke 37, han ble riktig nok satt igang, men jenta deres kan jo komme når som helst nå:D <3 Så spennende altså! Det er så mange jenter rundt om som kommer til å sitte babywatch etterhvert her nå tenker jeg, nå som det nærmer seg! Hehe.

  Lykke, lykke til når tiden kommer<3 Jeg elsket å lese om fødselen til Nelia, og håper at du vil dele litt denne gangen også.<3 Også er det så koselig å se litt av det dere har ordnet til minsteskatten deres<3

  Stor kos fra Rygge<3

  1. Caroline

   Tenk på det! Ja, det kan hun virkelig <3 Tusen takk, skjønne du! Jeg vil gjerne dele 🙂

   Klemmer!

 14. Benedicte

  Den babygymen har jeg også sett på 🙂 Blir samme tema her hehe… Nå var veggene blitt blå også =D

  1. Caroline

   Så koselig 🙂

 15. Violetta

  Hei ♡
  Jeg elsker din blogg .Ønsker deg alt godt og lykke til med fødsel selv har en jente 5 år og det et beste gaven fra livet
  Hvordan du har så mye energii hehe jeg er 39 og føler meg så gammelt hehe har du noe tips til meg få mer energii
  Ha en fin dag

 16. Fin vugge og kjole 🙂 Gleder meg til å se videoen.

  Skal forresten teste ut Bounty-oppskriften din ganske snart! Håper det blir vellykket 😀

 17. Hvor kjøpte dere daybeden? Likte så godt fargen dere hadde på den.

 18. Jeg så babygymmen kostet 782-, Det er veldig mye for en babygym som bare blir brukt innimellom!! Hvordan har du råd til så dyre ting til den lille? 🙂 Dette er ikke hat! Elsker bloggen din og du stråler 🙂

 19. Karoline

  Hvilken farge har du i håret? 🙂

  1. Caroline

   Jeg er litt usikker på hva du mener, men jeg striper det hos frisøren 🙂

   1. Karoline

    Ok, jeg lurer på hvilken farge de bruker når de striper det? 🙂

 20. Har merket at noen ganger når jeg skriver en kommentar så blir den bare borte?! :/ Er det du som fjerner de? Vil gjøre oppmerksom på at det er fine kommentarer og ikke dumme :/

 21. Hvor ofte striper du håret ditt? 🙂 Og jeg har veldig lyst på en spørsmålsrunde så snart du får tid og bitte lille er kommet til verden 🙂 Lykke til 😉

 22. Kristin

  Hvor kjøpte du vuggen din og vet du om de evt. har den ennå? :-))

 23. Kan ikke se skyen eller vuggen som jeg tror er på noen av bildene, hvorfor må bildene være så ekstremt lyse?:)

 24. Du er så vakker og det blir så fint!! Er bare i uke 11 selv, men bestilte jammen en lik skysak 😉 ELSKER å lese om alt med graviditet og baby jeg, kanskje først og fremst fordi DU skinner sånn igjennom. Takk for at du er du 😉

 25. Hei Caroline:)
  1. Hvorfor skriver du bare hvor klærne er fra når du tjener penger på de? Flere som har spurt om det. Det er bare å skrive hvor kjolen er fra under bildet.

  2. Flere her som prøver å si fra om at bildene er utydelige. Hvorfor må du gå i forsvar?
  Er det ikke rart at vi er flere som opplever det bare på din blogg? Jeg ser heller ikke vuggen. Er det ikke grunn til å tro at feilen ligger hos deg?

  Syntes det er synd at vi må bli oppgitt når vi gir deg tilbakemelding . Takler du det ikke så skal jeg ikke gjøre det. Just let me know:)

  1. Caroline

   Hei Siri!

   Jeg skriver hvor klærne er fra både når jeg får betalt og når jeg ikke får betalt. Jeg skriver sjeldent hvor klærne mine er fra med mindre det er rene antrekksposter 🙂 Når det gjelder bildene i dette innlegget, så har vi sjekket det på alle våre enheter (2 bærbare Mac, 1 stasjonær Mac, 2 iPad og 2 iPhone). I tillegg har vi bedt om tilbakemelding fra de som jobber på IT om de opplever bildene som for lyse, noe de ikke gjorde. Vi har også sjekket metadataen fra bildefilen og det er ingen utbrente områder på bildet, noe som indikerer at bildet er riktig eksponert i forhold til lyset. Vuggen er hvit, og veggen bak er svært lys, noe som kan gjøre det vanskelig å få frem kontraster mellom de to, og kanskje vil derfor noen oppleve vuggen som vanskelig å se. Dette kan også ha noe med farger etc. på dataskjermen å gjøre, og det er det dessverre vanskelig for oss å kontrollere :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *