club sandwich summer style

oppskrift_3

I helgen laget jeg en litt annerledes club sandwich til gjestene våre på hytta, og den ble SÅ godt mottatt at jeg er nødt til å dele den videre 🙂 Jeg hadde så lyst til å lage noe som minnet mer om sommer enn den klassiske varianten, så løsningen ble et litt friskere utvalg av råvarer og kombinasjonen ble helt amazing! Denne går egentlig ganske kjapt å lage og det er ikke et must at den serveres varm, og det er så fint, for det tar litt tid å gjøre seg flid med hver enkelt sandwich. Jeg laget dette på nytt i går, til Lars-Kristians store glede, så denne oppskriften er beregnet på 2 personer. 

oppskrift_6


summer club til 2 

♥ 6 grove skiver brød ♥ 2 kyllingfileter ♥ 1 avocado ♥ 2 ss. majones ♥ salt + pepper ♥ 1 kurv jordbær ♥ 1 pakke bacon ♥ tilbehør som for eks. chips, løkringer eller begge deler ♥ bladspinat ♥ saften av 1/2 sitron 

oppskrift


slik gjør du

Start med å lage dressingen. Del avocadoen i to og ha innmaten i en bolle sammen med majones, sitronsaft, litt salt og pepper. Bruk en stavmikser til å mose alt og blande det godt sammen. 

oppskrift_1

Stek kyllingfilet og bacon på pannen eller i ovnen. Del opp jordbærene, og når kyllingfileten er ferdig kan du dele 1 filet i to og deretter på tvers, slik at du har 4 biter fra en filet. Fjern skorpen på alle seks skivene og start deretter å legge på pålegget. 

oppskrift_8

Jeg smører et godt lag med dressing på den første skiven og topper det med bladspinat, to biter kyllingfilet, så mye bacon jeg får plass til og noen jordbær. Deretter legger jeg en skive over som også er smurt med dressing og dekket med bladspinat i siden som vender ned – og så gjentar jeg del hele en gang til. Det kan være en utfordring å dele opp sandwichene når det er så mye pålegg på dem, men det går fint med litt tålmodighet og en skarp kniv. Bruk gjerne en sandwich- eller grillspydpinne når du omsider har fått delt dem, så alt innholdet holder seg på plass når du skal ta dem bort fra fjølen. 

oppskrift_5

Plasser sandwichene på en tallerken og strø masse jordbær rundt dem. Topp gjerne med et jordbær på hver pinne også, da blir det ekstra fint før servering 😉 

oppskrift_4

I helgen serverte vi både løkringer og chips til, men i går hadde vi bare chips. Anbefaler egentlig en kombinasjon av begge deler – du får kjøpt raske løsninger i frysedisken 😉 

oppskrift_7

– håper det smaker – 

45 kommentarer

  1. Ikke så mye lavkarbo lenger ?

    1. Caroline

      Akkurat denne er ikke lavkarbo, men jeg følte ikke det var noe behov for å påpeke det 🙂 Jeg spiser fortsatt moderat lavkarbo, men som jeg har sagt mange ganger før, så er det alltid rom for å skeie ut. Jeg er overhodet ikke streng i matveien 🙂

  2. Kristina

    Ser fantastisk godt ut! Du er så flink 🙂
    Forresten så har du skrevet bringebær under ingredienser og jordbær senere i teksten. Sikkert godt med bringebær også, men jordbær hørtest bedre ut etter min smak:-)

    1. Caroline

      Det stemmer at det er jordbær 🙂 Gikk litt fort med ingrediensene :p

  3. Hei!
    Ikke for å være pirkete altså, men i oppskriften står det en kurv med bringebær – men det skal kanskje være en kurv med jordbær? 🙂
    Dette så kjempegodt ut, så dette må prøves!
    Ha en fortsatt fin sommer!

    1. Caroline

      Haha, sant :p Det skal være jordbær 😉 Ha en fortsatt fin sommer du også 🙂

  4. Mmmm dette skal jeg lage!!!

  5. Åå,tusen takk for at du delte denne oppskriften,den skal så absolutt testes ut <3 Elsker å lese bloggen din! 😀
    Stor klem 🙂

  6. njam. do you have a link to the dress…:)

  7. Ser super godt ut, takk for oppskrift! 🙂

  8. Åh, så himmelsk dette så ut! Inspirasjon til slike lunsjer trengs alltid, så denne lagres, hihi 🙂 Takk for tips!

  9. Hei! 🙂 De ER så fine de glassene og bestikket :-O Kan jeg spørre hvor det er fra? (Selv om det sikkert er lenge siden du kjøpte det) 😉

    1. Caroline

      Bestikket er fra house doctor og glassene fra åhlens 🙂

  10. Hei! 🙂 De ER så fine de glassene og bestikket :-O Kan jeg spørre hvor det er fra? 🙂

  11. Obs… Dobbel kommentar, hihi 😉

  12. Hello,

    Is it possible to get this in English?

  13. Oh nevermind I just fixed it hahaha thank you can’t wait to try.

    1. Caroline

      Haha, perfect 🙂

  14. Solveig

    Det så veldig godt ut, så dette må prøves ut:)
    Alltid like gøy å klikke innom for å se fine bilder og god oppskrifter! Virkelig en inspirasjon i hverdagen!
    Lurer litt på hvilke objektiver dere bruker, for bildene blir alltid så fine og skarpe! Har du skrevet et innlegg om dette tidligere? Eller kan du dele noen fototips?

    1. Caroline

      Tusen takk, Solveig! Her har jeg brukt både 50 mm. , 35 mm. og 105 😉 Så det ble litt forskjellig alt ettersom 🙂

  15. Det så knallgodt ut!!! Går det fint an å bare bruke skinke og kylling og pommes frites? 🙂 Du er så flink til å lage mat :O Du skulle jaggu meg blitt kokk du 😉 For en delikatesse 🙂

    1. Caroline

      Tusen takk 😀 Jeg synes kanskje skinke blir litt kjedelig, men du kan selvfølgelig bruke det om du vil 🙂

  16. Karoline

    Hvor er de fine fatene fra? 🙂 Og de er SÅ fine de «trefatene»? (Som står friste,dele,smake osv. på) Som er under fatet 🙂 Hvor er de kjøpt?

    1. Karoline

      og hva kan man evt. bruke de til? 🙂

    2. Caroline

      De er gamle, fra Kremmerhuset for et par år siden 🙂 Eller om det var i fjor :p

      1. Karoline

        Hva pleier du å bruke de til? 🙂

  17. Madeleine

    Tips! De har nå søtpotet chips i frysedisken!!! Det er digg!

    1. Caroline

      Å, det er så godt!

      1. Madeleine

        Jeg pleier å spise søtpotetchips med grønnkål salat og dippe chipsen i jalapeno osten man får kjøpt på tube. Skviser litt limejuice over salaten og litt havsalt over chipsen! Jummy!!

      2. Caroline

        Oh my :O Hørtes ikke vondt ut 🙂

  18. Det så veeeldig godt ut! 😀

  19. Nam nam! Sikkert deilig å sprøsteke skivene i pannen også

  20. Pomfrittes fra frysedisken? Hæ?:p Så vanvittig godt ut da! Mmm.

    1. Caroline

      Hahaha, når man ikke gidder noe annet 😉

  21. Nam nam! Dette så kjempegodt ut 🙂 Må prøves! Og matbildene dine er så delikate. Som tatt ut av et gourmet-matblad!

    Jeg er forresten passert 12 uker nå, og er snart inni mitt andre trimester! Jippi 🙂

    Har et lite spørsmål til deg. Vet ikke om du vet noe om dette, men vi tenkte å dra på The Well i morgen, og jeg er så usikker på om det er noe jeg bør være forsiktig med nå som jeg er gravid? Kan jeg sitte i boblebad og badstuer? Du lagde jo en reportasje fra stedet. Ga de ansatte deg noen retningslinjer siden du var gravid?

    Stor klem til deg 🙂

    1. Caroline

      SÅ utrolig hyggelig å høre, gratulerer så mye Maria!

      Fikk ingen retningslinjer da jeg kom og har ikke lest for mye om det, men vet at du ikke skal sitte for lenge verken i boblebad eller i for eks. sauna / badstue. Du skal være forsiktig med å bli for varm. Kos dere masse 🙂

      Stor klem 🙂

  22. Cathrine Lyster

    Dette så kjempe godt ut! 🙂

  23. Åhh dette så godt ut!!
    Du er så flink, Caroline! Syns det er så synd at du i store deler av kommentarfeltet må «forsvare deg» for hva du gjør – eller for rett å slett være så suksessfull at du faktisk får til det du vil. Stå på <3

    1. Caroline

      Tusen takk, Elise <3

  24. Hvilket brød bruker du?

    1. Caroline

      Jeg er litt usikker, kjøpte det groveste vi fant 🙂

  25. Nam <3 Dette må vi prøve ut, såg virkelig fantastisk ut 😀

  26. Åh! Dette såg heilt nydeligt ut 🙂 Du er så inspirerende 🙂

  27. Så knallgodt ut, du har alltid så fine oppskrifter og bilder man har lyst til å sette kniv og gaffel i! ☺
    Bare lurer på om du har noen tips til å erstatte baconet; har en mann med urinsyregikt som ikke skal spise svin..

  28. Dette så sykt godt ut!!! Jeg skulle ønske jeg syns det var gøy å lage mat…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *