vi har fått boblebad i hagen

mspa_1

Vi har fått oss utendørs spa, vi! Og det er ganske digg 🙂 Herligheten var på plass i løpet av få minutter og nå kan det stå ute til vi ønsker å ta det bort selv. Vannet kan varmes opp til 42 grader på det meste og da jeg prøvde det ut for første gang i går, ville jeg aldri opp igjen! 

I-Boblebadetmspa

Mspa står faktisk for Norges mest solgte boblebad og leverer superkjapt! Boblebadet blåser seg opp av seg selv og alt du trenger for å kunne fylle det og varme det opp, er tilgang til en vannslange samt en stikkontakt. Det varmes rundt 2 grader i timen, så sørg for å starte i god tid dersom du ønsker å varme det opp til en spesiell anledning. Når vannet først er varmt, så holder det temperaturen så sant du ikke stiller på den på displayet som du ser over. Tips: kjøp en ledning som er LANG dersom du skal ha det på plenen slik som vi har. Vi har lagt den på utsiden av gjerdet slik at den ikke synes. 

mspa_2

For å komme i gang med Mspa trenger du å kjøpe et boblebad og et starterkit som du finner HER. Du får også kjøpt en del tilleggsprodukter hos Mspa og jeg synes disse aromaduftene til å ha i vannet var HELT nydelige! Det ser ikke ut til at akkurat disse er inne nå, men de har flere dufter å velge mellom HER

20160731_4033

Vi bygget opp et lite gulv som boblebadet kunne stå på, men det kan helt fint stå rett på plenen også. I utgangspunktet skulle vi gjerne hatt det på terrassen, men vi var litt usikre på om gulvet ville tåle det og fikk ikke tak i noen som kunne vurdere det for oss før vi ville ha det opp, så vi får se med tiden om vi eventuelt får flyttet på det. Enn så lenge synes jeg det gjør seg veldig fint akkurat her! 

mspa_3

Modellen vi har valgt heter Birkin og kan romme inntil 6 personer. Da skal vi sitte rimelig tett, men jeg vil si at 4 godt voksne skal ha fin plass oppi her. Vi har planer om å bruke dette masse fremover, synes det passer kjempefint til både terrassen og hagen, og venner er selvsagt mer enn velkommen 🙂 

Boblebadet

Slik ser det ut med lokk, om vinteren er det viktig at dette holdes fritt for snø. 

20160731_4388

Om du har lyst til å bestille et Mspa, kan du få 10 prosent rabatt ved å bruke rabattkoden mspavip10. De har allerede satt ned prisene en god del og deres absolutte bestselger, som også er deres rimeligste, er boblebadet som heter Silver Cloud. Det finner du HER. Følg dem gjerne på Facebook også, der får du svar om det er noe du skulle lure på, som tips til ren og slike ting 🙂 


Og du! Skulle du lure på noe, finner du en del spørsmål og svar på DENNE siden 🙂 

111 kommentarer

 1. Vurdert å føde hjemme i det?:-) Hjemmefødsel<3

  1. Caroline

   Haha, så rart du nevnte det, for vi tullet om nettopp det i går 😉 Men jeg tror ikke det altså, jeg vil gjerne føde på sykehuset, hadde en så fin og god opplevelse forrige gang 🙂

   1. majasteigen

    Det skjønner jeg godt 🙂 Så utrolig flott at du hadde en så fin fødselsopplevelse sist, det gleder et jordmor(student)hjerte 😀 <3 Gleder meg allerede til å høre om neste fødsel, liker så godt holdningen/tankene/synet ditt på fødsel 🙂

   2. Camilla

    Den spaen fikk også meg til å tenke på hjemmefødsel! Vi leide fødekar hjemme, og jeg fødte min datter hjemme i desember, i fjor. Det var HELT fantastisk 🙂 Lykke til med fødslen!

 2. Jeg forstår hvorfor du ville ta bildene i solnedgangen nå ja. Utrolig stemningsfulle og fine bilder 🙂 Vi har lurt litt på å skaffe oss noe sånnt så vi får se nå da.. 😉 Kan de tømmes og lagres om vinteren feks?

  1. Caroline

   Ja, det kan de 🙂

 3. Ilaria ~

  Kjære Caroline,
  Kunne du skrevet noe om hvorfor du ikke har signert Vær Varsom plakaten til Linnea Myhre, Susanne Kaluza etc? Du nevnte jo du skulle møte Kaluza og diskutere saken. Ble det til at du ikke ønsker å være en del av dette?
  Synes Kristine Getz skriver fint om det her: https://kristinegetzit.com/blogg/2016/7/28/det-er-da-ikke-s-vanskelig

  Du er jo en som har slitt med problemer rundt kropp og mat før, og du har redigert deg tynnere på bilder selv om du er svært slank. Så en skulle tro at du forstår viktigheten av kampanjen..

  Setter pris på noen ord fra deg om dette 🙂
  Jeg vil nødig virke så streng, jeg følger bloggen sein daglig og setter stor pris på den, både innhold og ikke minst fantastiske bilder 🙂

  Klem I

  1. Jeg har lurt på det samme og Caroline har selv skrevet at hun følger den. Jeg synes hun absolutt ikke gjøre det, snarere tvert om. Jeg skulle også ønske hun kunne reflektere litt rundt denne «vær varsom plakaten» og også kroppspresset hun bidrar med igjennom en blogg som har mye fokus på kropp.

   1. Caroline

    Da må jeg nesten spørre hvilke punkter du mener at jeg ikke følger? For her er jeg virkelig ikke enig med deg.

   2. En av de tingene jeg synes er veldig bra med denne plakaten er at man ikke skal ha så mye fokus på kropp. Jeg synes du har alt for mye fokus på kropp og har uhensiktsmessig mange bilder av naken feks mage når budskapet ikke har noe med kroppen å gjøre. Så den totale mengden kroppsbilder blir for stor.
    Du har ofte små matporsjoner, du fremstår som du har mye kunnskap om trening og helse selv om du ikke har noe utdannelse å fremlegge..

    Unngå å redigere kroppsstørrelser.. Trengs vel ikke å skrive om ( og ja, dette er viktig selv om du kanskje ikke gjør det lenger, men her synes jeg du har gått glipp av et viktig poeng: Internett glemmer aldri. Dine redigerte bilder er der uansett. Derfor er det viktig og relevant)
    Kosmiske inngrep..eller innsprøytninger..

    Jeg hører gjerne din mening !!
    og gjerne hvordan en bar mage viser treningsgleden.
    Og jeg hører gjerne din mening om hvorfor du ikke kan skrive under.

   3. Caroline

    Da er vi nok uenig angående dette med fokus på kropp, jeg synes jeg har en fin balansegang her 🙂 Matporsjonene mine legger jeg «aldri» ut bilder av, jeg legger kun ut bilder av matretter. Rettene jeg legger ut bilder av er heller ikke små, men normale både kalorimessig og ernæringsmessig. Jeg har en mann som studerer ernæring, og vi gjør en vurdering hver gang vi legger ut slike bilder for å skape et bilde av en balansert rett. De gangene jeg finner oppskrifter andre steder på internett, og så tilpasser de litt, dobler jeg ofte matmengden ut i fra den opprinnelige oppskriften.

    Angående redigeringen så kan du ikke si at jeg bryter plakaten nå, fordi jeg for snart to år siden redigerte meg selv tynnere på bilder. Det faller på sin egen urimelighet.

    Det eneste jeg har gjort av kosmiske inngrep er restylane, dette har jeg vært åpen om, men i ettertid er det noe jeg helst skulle sett at jeg holdt for meg selv. Det er uansett ikke noe jeg kommer til å reklamere for i fremtiden.

    Om du har fulgt meg en stund så har du sikkert fått med deg at jeg ofte bruker personer med gode faglige kvalifikasjoner de gangene jeg skriver detaljert om trening. Dette er personer jeg ofte er i kontakt med og som jeg rådfører meg med når det kommer til trening.

    Selv blir jeg inspirert av å se bilder av trente mennesker i f.eks bar mage, det gir meg økt lyst til å trene, derfor tar vi den type bilder selv noen ganger.

   4. Hva mer prevensjonsreklamen din? Også gode og faglige kilder?
    Har fått med meg at mannen din studerer ernæring, men jeg synes faktisk ikke et tre årsstudium ( som jeg ikke vet om han har fullført) og etter hva jeg kan skjønne har han heller aldri praktisert faget i praksis og jeg mener det derfor ikke er bred, faglig og solid nok kunnskap til å gi så mange råd. Med denne prevensjons reklamen mener jeg også at kildekritikken kan være litt for dårlig.

    Du skriver at en naken mage kan gi inspirasjon. Dette viser hvor ulikt vi tenker om vær varsom-plakaten. Det er når man forsøker å motivere med en tynn kropp at man går litt forlangt. Hva skal være motiverende med det? Å få folk til å ønske seg å bli så tynn som deg? Mener du det er målet?
    For meg handler treningsgleden om mål man setter og klarer å nå, trening som er morsom og som gir mestring. Treningen skal gi en sterk og frisk kropp. Uansett flat mage eller fire valker.

    Og det opprinnelige spørsmålet var vel: hvorfor skriver du ikke under? Hva er dine tanker bak det? Og spesielt siden du alt mener du følger den.

   5. Caroline

    Prevensjonsreklamen ble skrevet i samråd med autorisert helsepersonell, så ja, på bakgrunn av det som i utgangspunktet så ut til å være gode, faglige kilder. Dessverre så ble det et eksempel på at gode, faglige kilder ikke alltid vil si personer som har rett. Du kan lese oppfølgingsinnlegget her, etter at Lars-Kristian hadde gått gjennom forskningen som var gjort på produktet:

    https://www.carolinebergeriksen.no/2015/07/03/update-natural-cycles/

    Treningsglede er sammensatt og kan være så mangt, ikke bare én enkelt ting. Og nei, ved å vise en bar mage mener jeg ikke at alle skal bli som meg. Når jeg ser andre mennesker i bar mage som motiverer meg, så betyr ikke det at jeg ønsker å se ut som de. Jeg har aldri frontet trening på bloggen her som et virkemiddel for å bli tynn, det eneste fokuset jeg har hatt er på mestring, positiv energi og en sterk og frisk kropp.

    En bachelor innenfor ernæring er mer enn godt nok til å gi råd innenfor kosthold, men du har helt rett i at han ikke har fullført, og derfor er han forsiktig med å gi råd han ikke har dekning for. Å regne ut kaloriinnhold og sammensetning (på makronivå) av en rett er derimot ikke noe man trenger å være spesielt kvalifisert for.

    Angående det med å skrive under så er det noe jeg vurderer, men som jeg ikke har bestemt meg for ennå. Det er flere av punktene jeg ikke er 100% enig i, og som jeg ikke ønsker å binde meg til å måtte følge. Hvis jeg skriver under så kommer jeg uansett ikke til å endre noe av innholdet på bloggen.

   6. Slike type innlegg som reklamen du hadde for prevensjon bør vel kvalitetssikret FØR det det legges ut? og i dette tilfelle hadde det holdt med kunnskap fra ungdomsskolen for å få noen bjeller til å ringe.
    Nei, jeg mener faktisk ikke at en enkel bachelorutdannelse kan være nok til å gi folk råd ang noe så viktig som kosthold på et så stor medium som en blogg hvor man treffer alle folk i alle aldere som kan ha alle typer av sykdommer. Jeg har f.eks. ikke lest at dere skriver noe om målgruppen til kostholdsrådene deres. Kostholdsråd kan ha drastiske følger.

    Det er bra du har funnet din motivasjon til å trene og da hjelper det tydeligvis at det hevdes fra profesjonelt hold at samme motivasjon kan gi andre motivasjon for spiseforstyrrelse.

   7. Caroline

    Innlegget ble skrevet i samråd med autorisert helsepersonell, så det var kvalitetssikret før det ble publisert. Ved korrekt bruk så er prevensjonen så sikker som det hevdes, problemet er bare at det er en type prevensjon som fort kan brukes feil og dermed senkes indexen.

    Du står selvsagt fritt til å mene akkurat dette, Ruth, men utdannelsen er godkjent fra offisielt hold slik at de som tar den faktisk kan gi råd innenfor kosthold. Både til enkeltperson og til større grupper.

    Jeg tror ikke du kan ha lest bloggen min spesielt godt, Ruth, for jeg gir ikke generelle kostholdsråd her. Det hender at noen spør om noe i kommentarfeltet, og da svarer jeg i samråd med Lars-Kristian og andre med relevant faglig bakgrunn. Disse personene vi rådfører oss med har masterutdannelser innenfor ernæring.

   8. Hei, du skriver at du selv redigerte deg tynnere for noen år siden, jeg trodde det var LK som gjorde det?

   9. Caroline

    Nei, Lars-Kristian gjorde aldri det.

   10. Seriøst Ruth!
    du er ett nett troll.
    det her er så upassende og lite fint skrevet.
    Hvorfor tar du dette i kommentar feltet?
    (Ikke svar meg, sett deg heller å tenk gjennom hvordan du skriver på nett)
    snakk om å få ett koselig innlegg til å bli noe negativt.
    Det her handlet ikke om bli varsom plakaten.
    Hvis du er så «bekymret» over C. Sine holdninger så kunne du vell sendt henne en Mail.
    Eller bare scrollet deg forbi?
    Hvorfor i all verden gidder du å lese bloggen, når du åpenlyst ikke liker det hun legger ut å skriver om?
    Det her handla om ett hjemme spa!!! Ikke om hva du synes om LC & C. Sin faglige vurdering av ett måltid! Omg.!!
    Gled deg litt på andres vegner, og tenk deg om før du «spyr ut» dine meninger.
    Jeg leser skjeldent blogger, å var innom her bare tilfeldig. Men seriøst hvis jeg synes det var uinteressant så scroller man videre da. Man må ikke mene noe om alt, sa en klok trener en gang.
    God Torsdag

   11. Da er vi enige i å være totalt uenig.
    En treårig grunnutdannelse utdannelse synes jeg er ekstremt lite når man uttaler seg bastant om feks Lavkarbokosthold.

    Det hadde vært spennende å høre hvilke punkter du ikke er enig i, men jeg ser at du ikke er interessert i å diskutere eller reflekter.

   12. Caroline

    En treårig bachelor som er NOKUT-godkjent og drives evidensbasert er mer enn nok til å uttale seg om og gi råd om kosthold til grupper av friske individer. Om du er uenig i dette bør du ta det opp med de instansene som har ansvaret for å godkjenne høyere utdanning i Norge. Eventuelt kunne du også kanskje hørt med VG, Dagbladet osv. som benytter seg av personer med denne kompetansen i sine artikler om kosthold.

    Det er lenge siden jeg eller Lars-Kristian uttalte oss bastant om lavkarbokosthold, og de gangene vi gjorde det for 4-5 år siden var det så og si alltid i samråd med lege. Nå er jo dette historie, og sunn fornuft plakaten gjelder nå, ikke for flere år siden.

    Jeg har ingenting imot å diskutere eller reflektere over dette Ruth, og det har vi også gjort. Men jeg kan ikke si at jeg er spesielt imponert over argumentasjonen din, vi har nok svært ulike meninger om dette. Du kan umulig lese bloggen min spesielt mye, og det er vel et minimumskrav om du skal komme med denne type kritikk. En av grunnene til at jeg ikke ønsker å skrive under på plakaten er faktisk diskusjoner som dette, hvor enkeltpersoner som tolker plakaten annerledes enn meg skal irettesette meg og fortelle meg hvordan jeg bryter den.

   13. Anniken

    Hmm Ruth. Mener du også at en 4-årig utdannelse ikke er nok til å bli lærer? Eller at en 3-årig bachelor ikke er nok til å bli sykepleier?

   14. Jorunn

    Herlighet Ruth. Har du virkelig ikke bedre å gjøre? Blir helt matt…

 4. Åh så deilig..
  Kan ikke skjønne at dere noengang vil flytte fra det stedet der <3 (om dere må er jo en annen sak)

 5. Ååååå, det ser jo så herlig ut å kunne ta seg et varmt bad i solnedgangen mens sommerluften blir kjølig! Hjemmespa er undervurdert. Flotte bilder, Caroline! 🙂

 6. Hei. Regner med du vet at gravide skal være forsiktige med varme boblebad i forhold til overoppheting. Du har sikkert full kontroll, men ville bare si ifra dersom du ikke var klar over det. Lykke til med innspurten 🙂

 7. Det så deilig ut!! <3

  Lurer på en ting: ser ut som dere har invistert en del i huset i det siste mtp verandaen deres og nå boblebadet, betyr det at dere har tanker om å bli boende i Siljan framover? Jeg har nemlig fått inntrykk av at dere kan tenke dere å flytte nærmere familie så fort anledningen byr seg? 🙂

 8. Stort tillykke med boblebadet 🙂
  Og det er smukt placeret med den smukkeste udsigt. Nyd det 🙂
  Det er godt for den lille guldklump i maven 🙂

 9. Er det ikke noe med at gravide ikke skal boble så mye…? Bare en tanke som slo meg fra jeg selv var gravid men mulig jeg husker feil å….

  1. Kathrine

   Jo stemmer det, ble frarådet da jeg fikk gravid i fjor, fikk jenta i september. Og fristet men ble pent bedt om å holde meg unna :/

   1. Caroline

    Har du en kilde som viser at det frarådes? For det jeg finner når jeg leter i gode kilder på nettet forteller meg at det rådes til å være forsiktig med å sitte for lenge. Ut over dette frarådes det på ingen måte.

    https://www.klikk.no/foreldre/gravid/gravid-og-forvirret-1403269.ece

    “Jordmor: Jeg vil ikke fraråde det, selv om mange gravide dropper boblebadet. Generelt skal man være forsiktig med badstu og sol, på grunn av høye temperaturer, men for gravide begrenser det seg selv hvor lenge man orker å være i varmen. Så lenge vannet ikke har gått, er det heller ingen fare for infeksjon.

    Helsedirektoratet: Det kan være ubehagelig å være lenge i varmen når man er gravid, men utover det, er det ingen fare.”

    https://nhi.no/graviditetsoraklet/svangerskap-og-fodsel/livsstil/ver-forsiktig-med-varme-bad-og-badstu-i-svangerskapet-40239.html

   2. Jeg fødte i mai. Alle leger,jordmødre, helsesøstre frarådet pga bakterier og overoppheting. Og da fikk jeg beskjed at etter uke 30 så skulle jeg ikke sitte i boblebad.

   3. Caroline

    Jeg har ikke møtt noen som har frarådet dette, og finner heller ingen kilder som sier dette. Angående overoppheting så stemmer dette godt overens med de rådene som gis, om at man bør begrense tiden man er i boblebadet. Når det gjelder bakterier så handler dette om hygiene, og er ikke noe som gjelder spesielt for boblebad. Dette er jo et privat boblebad, og dermed styrer man jo selv hvilket nivå man ønsker å legge seg på hygienemessig.

 10. lenge siden jeg var gravid selv nå, men er ikke varmt boblebad noe man skal unngå i svangerskapet???

  1. Caroline

   Man bør unngå å sitte for lenge i det 🙂

   1. Kathrine

    Nei det er frarådet :/

   2. Caroline

    Har du en kilde som viser at det frarådes? For det jeg finner når jeg leter i gode kilder på nettet forteller meg at det rådes til å være forsiktig med å sitte for lenge. Ut over dette frarådes det på ingen måte.

    https://www.klikk.no/foreldre/gravid/gravid-og-forvirret-1403269.ece

    «Jordmor: Jeg vil ikke fraråde det, selv om mange gravide dropper boblebadet. Generelt skal man være forsiktig med badstu og sol, på grunn av høye temperaturer, men for gravide begrenser det seg selv hvor lenge man orker å være i varmen. Så lenge vannet ikke har gått, er det heller ingen fare for infeksjon.

    Helsedirektoratet: Det kan være ubehagelig å være lenge i varmen når man er gravid, men utover det, er det ingen fare.»

    https://nhi.no/graviditetsoraklet/svangerskap-og-fodsel/livsstil/ver-forsiktig-med-varme-bad-og-badstu-i-svangerskapet-40239.html

   3. Jeg vet jo ikke om det er bobler i bassenget ditt en gang, men jeg fikk beskjed av fysioterapeut om at bobler/ strøm mot korsryggen kunne trigge fødselen til å starte. Det er jo sånn sett ikke noe problem nå som du er kommet til uke 37, så kos deg du

   4. Stakkers baby! !! Det frarådes på det sterkeste. Overoppheting 🙁

   5. Caroline

    Nei, det frarådes ikke, Nina. Les kommentaren min over her.

 11. Eva Veronika

  Vær forsiktig med slike boblebad. Husk at vannet må over 60 grader for å drepe bakterier. Å det kommer lett bakterier i slike kar. Uansett hvor mye klor/rensemidler du tilsetter. Å få urinveis infeksjon er ikke bra, kan gå over i nyrebekkenbetennelse. Bare sir i fra. Håper ikke at du tar det ille oppe. Jeg vil kun ditt beste.

  1. Caroline

   Det følger med rensetabletter, og det er også anbefalt å bytte ut vannet relativt ofte for å unngå nettop dette 🙂

   1. Eva Veronika

    Supert (Ps du er rålekker som gravid Caroline. Nydelig er du) Håper du får ei fin tid som kommer. Jeg er selv 2 barnsmor jente 18 og gutt 14. Savner småbarnstiden
    Les gjerne litt her hvis du vil. Det er om div bad. https://nhi.no/pasienthandboka/sykdommer/hud/boblebad-og-hudinfeksjon-25840.html?page=3

 12. Å nå kommer nok kommentarene om at gravide ikke skal boble rullende inn, men du får tenke på det slik at de er bare velmenende. Det virket som du var veldig klar over hva man kunne og ikke kunne ta seg til som gravid med Nelia, og da tviler jeg på det er noe annet tilfelle denne runden!

  Ser jeg riktig at det står at det varmes 2 grader i timen? ergo man skal ha det stående i 15 timer for å få det opp til 30?

  1. Så glemte jeg å slenge med at bildene var veldig fine og stemningsfulle!

   1. Caroline

    Tusen takk 🙂

  2. Caroline

   Det har du helt rett i 😉 Det varmes 1,5 – 2 grader i timen, vannet du tapper i er jo varmere enn 0 grader, så 15 timer vil det nok ikke ta før det når 30 grader. Vårt vann holdt ca. 13 grader da vi tappet det i, så etter 8 timer var det 30 grader. Temperaturen holder seg oppe selv når du ikke bruker det, så dette er jo ikke noe du trenger å gjøre hver gang.

   1. Haha! Hallo, god dag mann økseskaft liksom! Du har jo helt rett, temperaturen på vannet er jo ikke ved null punktet når det tappes!

   2. Caroline

    Men det er fort gjort å tenke sånn :p

 13. Kristina

  Hei! Hvordan er det å sitte i de, og hvordan er de å tømme vannet? Så på nettsiden at de ikke har noen sitteplasser 🙂

  1. Caroline

   Det er ingen sitteplasser utover puter i bunnen som gjør det mykt 🙂 Vannet tømmes ved at man åpner et sluk i bunnen, svært enkelt.

 14. Få en snekker til å lage ei ramme rundt med litt kant å sitte på. Ser mer fresht ut

  1. Caroline

   Ja, det har vi faktisk tenkt på 🙂

 15. Hvilken av moddeleen er det du har?

  1. Caroline

   Birkin 🙂

 16. Du skal ikke ha på bobler under graviditeten da. Det skal du bare ikke! Farlig farlig!

  1. Caroline

   Her kan du lese mer om hvilke råd som gjelder ved graviditet: https://nhi.no/graviditetsoraklet/svangerskap-og-fodsel/livsstil/ver-forsiktig-med-varme-bad-og-badstu-i-svangerskapet-40239.html

   Du kan fint stille inn temperatur på vannet slik at det ikke blir for høyt 🙂

   1. Katrine

    Det er forskjell på offentlige bad og et privat. Ang varme anbefales trening i terapibasseng for gravide med bekkensmerter. Jeg tenker at de fleste som fraråder gjør det uten faglig belegg
    Kos deg videre i flott basseng i egen hage

  2. Hva er farlig med det ??? Har du noen referanser eller noe vedr dette ? Synes alt er så hysterisk!

 17. Helt nydelig sted dere har satt herligheten, sååå utrolig deilig 🙂 Og med den vakre solnedgangen kan dere nyte livet fremover-) Fikk lyst på et sånt boblebad selv jeg nå! Må sjekke opp om terrassen holder, for det står at det er helårs bad, så da er det greit med kort vei for å holde snøen unne på vintern. Og ikke så langt å gå i kulda hehe

  1. Caroline

   Ja, det er sant! 🙂 Vi tok ikke sjansen, og satt det på gresset. Men det er jo enkelt å flytte, så kanskje vi tar en vurdering om ikke så lenge 🙂

 18. Hvor gjør man av vannet når en så stor vannkilde skal tømmes? Og på vinteren med snø og diverse uten sluk, hvor gjør man av vannet? Er det i slike vannhull man lett pådrar seg brennkopper?

  1. Caroline

   Du må sørge for at det er god drenering på stedet hvor du setter det opp 🙂 Det er et hull i bunnen hvor vannet renner ut, det er ikke så stort så det vil ikke bli mye vann på en gang 🙂

   Som med alle boblebad er det fare for bakterieoppvekst om en ikke er påpasselig med rengjøring :/ Dette styrer man jo selv, og det medfølger rensetabletter og bruksanvisning for hvordan man skal unngå dette.

 19. Annette

  Bloggen din er virkelig en fryd for tiden.

  Du leverer virkelig!

  Lykke til med alt fremover. Gleder meg sammen med dere

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 😀

 20. Frøken

  Tåler det kulde, hvis man vil sitte ute når det blir kaldere? 🙂
  Flotte bilder av flotte deg 🙂

  1. Caroline

   Tåler ned mot 10 minusgrader 🙂

 21. Vad skoj att du skrev om detta precis nu 🙂 Min man och jag funderar på att bygga trall på baksidan och köpa bubbel bad. Jag är inne på liknande som ni har men min man är osäker på dessa uppblåsbara 🙂 Ska fundera.
  Kram och ha en fin dag <3

 22. swimsuit brand? 🙂 brilliant images

  1. Caroline

   Zimmerman 🙂

 23. For noen fine bilder! Bildene blir bare finere og finere for hver uke! Boblebildet av Nelia var så utrolig flott. Jeg vil så gjerne bli flinkere til å ta bilder, men er veldig skeptisk til kurs her jeg bor. Kan jeg spørre Lars Kristian om hvordan han har jobbet for å bli så flink? Er det meste selvlært eller er det noen nettkurs, bøker, nettsider, youtubekanaler som har vært gode som kan anbefales?

  1. Lars-Kristian

   Hei Inger 🙂

   Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger 🙂

   Jeg er selvlært, og deler gjerne tips og erfaringer! Når det gjelder selve fotograferingen så begynte jeg vel for 4-5 år siden, jeg tok noen kurs, men det er så lenge siden at jeg ikke husker hvor og hva :/ Kurset gikk på innstillinger på kameraet og enkle fototekniske ting som «rule of third», «leading lines», «foreground, middleground and background». Jeg kjøpte også noen bøker til Caroline, men endte opp med å lese de selv.

   Men min erfaring er at du ikke trenger kurs som koster penger osv. I dag finner du alt du trenger på youtube! 🙂 Jeg har ikke fulgt noen spesielle youtubekanaler når det kommer til selve fotograferingen, men bare søkt litt rundt. Når det kommer til etterbehandling så vil jeg anbefale Anthony Morganti sine videoer om Lightroom. De er utrolig bra!

   1. Tusen takk for svar og tips! Da skal jeg fortsette med youtube i første omgang. Gleder meg til å følge dere to flinke videre!

 24. where you bought that zimmermann swimsuit and does another brand of the same style swimsuits? 🙂

 25. Kan jeg spørre om noe helt annet? Jeg skal kjøpe meg en krølltang. Jeg har hår ned til bh stroppen på ryggen og lurer på hvilken du ville gått for? Har lagt merke til at du før brukte Mast men har nå gått over til ghd? Hvorfor og hvilken type ville du investert i?

 26. Jeanette

  Hei Caroline 🙂 Så fin du er i boblebadet! Nyyydelige, stemningsfulle bilder, altså, nå lurer jeg litt på hvilket kamera dere bruker? Jeg har speilrefleks kamera, men det er tungvidt å ha med det overalt siden det er ganske stort. Hadde vært supert å bruke kompakt kamera eller noe sånt. Lett å putte i vesken f.eks. 🙂
  Ha en deilig dag!

 27. Deilig med en dukkert i hagen da! Eneste negative med dette boblebadet synes jeg er utseende.. men alt det positive veier nok opp for dette 🙂

 28. For noen fantastisk fine bilder! Wow!!
  Har tenkt på å kjøpe et selv, det er jo genialt at det kan pakkes bort og flyttes på, og prisen er jo også fin. Vinn, vinn! 🙂

 29. Kan du linke boblebadet dere har kjøpt? 🙂 Så utrolig fint med den solnedgangen! Du kledde å være nedi det boblebadet i solnedgangen!! Så absolutt! 🙂

  1. Dette er annonse, ikke kjøpt…

 30. Hej Caroline
  Et spørgsmål fra en dansk læser…. Ved du, hvor omkostningsfuldt det er i drift – anvender det meget strøm/el (electricity)? I Danmark er el nemlig vældig dyrt.

 31. Dette ser utrolig deilig ut 🙂 Forresten, hvor er hånddukene fra?

  1. Hånddukene er fra Missoni, CBE, går vel ut fra at alle kjenner til disse dyre must haves bloggedame tingene..

   1. Caroline

    Det har jeg overhodet ikke gått ut ifra 🙂 Ante heller ikke at dette var et must have blant bloggere.

  2. Caroline

   De er fra Missoni 🙂

 32. Åssen ser det ut oppi da? Hvor høyt opp går vannet? Mangler liksom bilde av det viktigste her, syns jeg 😉

 33. Hej,

  Vi hade ett liknande badkar i cirka ett år men tyvärr så fick vi el i vattnet på grund av något med motorn. Vet att det även varit flera liknande fall och att de då bytte motor men vi hade badet med den nya motorn. Vi gillade det dock mycket och vi fick pengarna tillbaka av Mspa när det hände men det var en ganska otäck upplevelse att få el i sig på det sättet.

  Med vänlig hälsning,
  Lisen

  1. Caroline

   Nei, så leit å høre, Lisen! Håper det bare var en feil i den gitte perioden :/

 34. jeg vet fra tidligere kommentarer at du ikke bryr deg om at du er i boblebadet når du er gravid, men det er jo ikke anbefalt (spesielt tidlig i graviditeten) å gjøre dette pga varmen i vannet som man tror kan føre til misdannelser hos fosteret. Fint å nevne ettersom du sikkert har flere gravide lesere på bloggen.

  1. Caroline

   Hei Lineah! Det står i linken jeg har lagt ved i kommentaren min 🙂 Dette gjelder kun noen studier hvor man har sett en mulig sammenheng mellom det å oppholde seg i 10 minutter eller mer i boblebadet helt i starten av svangerskapet. Rådet er at man kun bruker boblebad i korte perioder under graviditet, og er nøye med hygiene.

 35. Deilig med boblebad :)Vi har også kjøpt et kar, men kjøpte jacuzzi, og jeg bruker det og er gravid med termin likt som deg 🙂

  Må si jeg blir helt sliten av sånne kverulanter som Ruth… Ta deg en bolle og begynn å strikke eller noe! Makan….

  Og alle her som sier det er såååå farlig å bade i varmt vann, bobler osv.. hvor får dere dette i fra ?? Det står overalt at man skal bruke det varsomt! Alt er jo livsfarlig for tiden… og til oss som er gravide, så virker det snart som at vi må låses inne for alt annet kan skade barnet.. Lurer på hvordan det kunne bli folk it av alle oss som faktisk skriver på dette innlegget.. med tanke på alt våre foreldre utsatte oss for i mammas mage!

  Caroline, du ser flott ut.. fortsett som før og hev deg over alle negative personene 🙂

 36. Hei Caroline! Ville bare si:»Kjära nån» hvor mye rare kommentarer du må forholde deg til :/
  Men jeg liker bloggen din, fortsett med den og alle fine bilder! Og du; masse lykke til, det går fort nå :)) klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Nina <3

 37. Marianne

  creds for svarene dine Caroline.
  Helt unødvendig av enkelte her å ta en debatt i komentarfeltet, det går an å scrolle videre hvis noe er uinteressant.
  Grattis med hjemme spa, som innlegget egentlig handlet om.
  Dere har det jammen fint i hagen 🙂

 38. Kjøpte Mspa før sommeren vi å, er super fornøyd. Barna elsker å bade i den:) kos dere 🙂

 39. Karoline

  Hei!

  Vi vurderer også et slik bad, men vet du hvordan vi finner ut av om terrassen tåler det? (Hvorfor turte dere ikke sette det på terrassen)

  🙂

  1. Caroline

   Før vi setter det der, så må vi nesten kontakte dem som har bygd terrassen for å høre hva fundamentet er etc. Om jeg ikke har misforstått heeelt 😉 Vi vet ikke nok om materialet til å vite hva den tåler, så vi tør ikke før vi vet 🙂

   Klem!

   1. Karoline

    Takk for svar!

    Det er sikkert lurt, vi får gjøre det samme:) Det blir jo endel kilo med vann i…

 40. Hei 🙂 Så deilig ut! hvilken objektiv bruker du på dette bilder? Bilder så veldig flott!

  Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Disse er tatt med Sigma 50mm Art f1,4 og Sigma 105mm f2,8 OS.

   1. Amalie

    Tusen takk 🙂

 41. Cecilie

  Hei Caroline!
  Syns bildene dine er så flotte! Hvilket objektiv bruker du her?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Disse er tatt med Sigma 50mm Art f1,4 og Sigma 105mm f2,8 OS.

 42. Oioi… Alle kommentarer om hva man skal og ikke i graviditet. Du argumenter bra og jeg får lyst å reposte et bilde på min IG og skrive noen linjer om graviditet og boblebad. Får jeg lov?
  Hilsen jordmor (@siljesvindlndhenriksen)

  1. (@siljesvindlandhenriksen)^^

 43. Hei Caroline!
  Jeg MÅ bare få sagt at det finnes så utrolig mange mennesker i verden som ikke eier folkeskikk. Jeg skrollet tilfeldigvis nedover og så den ene kommentaren etter den andre. Jeg må si jeg føler virkelig med deg. Jeg skjønner at det ikke er til å unngå at folk oppfører seg sånn, så gjør meg en tjeneste å lukk øynene og tenk heller over hvor utrolig synd det er på de som faktisk skriver inn så mange rare ting og meninger. De har det nok ikke godt med seg selv, som må rakke sånn ned på andre. Stakkars de, sier jeg bare! Heldigvis finnes det mennesker som ikke trenger å ha en negativ mening om alt også. Så gjør akkurat hva du føler for, si akkurat det du vil, uten å ta til deg kommentarene. For du er helt klart SÅ mye bedre enn de. Det jeg får ut av bloggen er sunn fornuft, samt gode tips og råd. Ikke la de lure deg til å tro noe annet 🙂

 44. Hei! Vi vurderer dette spa’et.. Ble det med dere videre til det nye huset, eller ble det for mye arbeid med rengjøring av det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var allerede ett i det nye huset, så mamma og pappa fikk vårt 🙂 De har det på hytta – elsker det!! 🙂

 45. Christin

  Fungerer boblebadet fortsatt? Har sett noen kommentarer på nett om at det kun er 2 års forventet levetid? Nå som påsketuren ikke blir noe av kunne det vært hyggelig med en oppmuntring, så vi vurderer å kjøpe ett til balkongen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tenker du på Mspa-boblebadet vårt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *