roadtrip, privat fotoshoot og hyttetur

forberedelser

God morgen! I går ble en lang dag, men jeg skal likevel ikke klage – store deler av den gikk nemlig med til pampering hos Eger Skin Clinic for i dag har jeg en fotoshoot! Jeg skal forevige svangerskapet mitt og denne gangen har jeg valgt en fotograf som jeg ikke har brukt før. De holder til i Sarpsborg og det passer helt perfekt, for denne helgen skal vi tilbringe på hytta med gode venner 🙂 Så da drar jeg litt i forveien og møter alle sammen der etterpå. Det blir så fint! 

forberedelser_1

Jeg har gjort litt research og vil egentlig ta bilder i samme stil som de jeg tok med Nelia, men også noen som kanskje er litt annerledes. Vi får se hvordan det blir 🙂 Jeg er så spent! Selv om jeg begynner å bli rimelig vant med å være foran kamera, så føles dette helt annerledes, og det å gjøre aktfoto er ikke noe jeg er superkomfortabel med, men jeg vet jo at resultatet blir så flott! Her er et knippe fra 2013, disse var på print i Babydrøm og er tatt av Rolf Ørjan Høgseth. 

forberedelser_2

Nå er jeg like langt på vei som da jeg foreviget magen den gangen, altså i uke 36, og det synes jeg er fint. Jeg har ikke angret en dag på at jeg tok bilder under svangerskapet, men føler at ettersom jeg gjorde det da, så bør jeg gjøre det denne gangen også. Dersom dette er min siste graviditet er jeg utrolig glad for at jeg har bilder fra dem begge, det er alltid fint å se tilbake på og man glemmer så fort! 


Denne fine kimonoen blir kanskje med på bildene denne gangen. Den hadde dessverre litt feil snitt med tanke på gravidmagen min, men jeg tar den med så får vi se om den kan brukes 😉 

forberedelser_3


Jeg har litt å gjøre før jeg kan dra, men det er ikke lenge til jeg må komme meg på veien, så jeg får bare sparke i gang fredagen! Snart helg! Ha en super dag fram til den er her 🙂 

54 kommentarer

 1. Åh, lykke til på fotografering! Håper du vil dele noen av bildene, tipper de blir superfine 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Christina 😀 Gleder meg til å se dem!

 2. Iseline

  Å, så gøy med gravid-fotoshoot! <3 🙂 Jeg er også gravid med nr 2, og aller høyst sannsynligvis den siste, så skulle gjerne tatt en slik fotoshoot selv også denne gangen! Gjorde ikke det første svangerskap, så det må jeg prøve få til denne gangen. 🙂

 3. what is dress brand? 🙂

  1. Caroline

   It is from asos.com 🙂

 4. Kos deg hvis det er Haslien fotograferne du skal til 😉
  De er kjempe flinke, der fikk vi taget bilder av vores baby og hans første år i bilder.
  Kjempe flinke
  Skal også ha baby bilder der når nr to kommer til verden <3

 5. Birgitte

  Hei, hvor har du kjøpt den rosa koppen/skålen? 🙂
  Lykketil på fotografering!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det er fra h&m home 🙂

 6. Ingrid Grace

  Så spennende! Håper det blir en flott opplevelse denne gangen også. Husker ikke å ha sett de forrige bildene, så det var moro å se et glimt av dem i dette blogginnlegget.

  Ha en fantastisk helg. Klem. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Håper du har hatt en fin helg 🙂

   Klemmer!

 7. Hei,
  Du sminker deg veldig fint, og jeg er veldig nysgjerrig på hva slags hudsminke du bruker. Lenge siden du har laget et innlegg om hva slags sminke du bruker. Hvis du kunne laget et innlegg om dette snart (spesielt hudsminke) hadde jeg blitt veldig glad! 🙂

  1. Aleksandra

   Og øyesminke! Vi er så mange som venter! Pliiis 😀 video!

 8. Ingeborg

  Hei! Jeg venter et lite nurk i desember og meg og mannen min er på utkikk etter en ny bil. Nå har vi en gammel polo, men den kan vi ikke bruke når lille blir født. Kan du skrive litt om løsninger med barnesete, og hvordan telsaen/forden/Volvoen er? Hva er din erfaring?

  Ha en super dag!

  1. Kristin

   Må du virkelig spørre en blogger om hvordan bil du skal velge?

  2. Caroline

   Nå har vi en ford kuga samt en volvo xc90 pugin hybrid – sistnevnte er HELT fantastisk med tanke på plass med både to barneseter, to hunder og bagasje. Det er fortsatt plass til oss to foran uten at vi sitter med beina trykket opp mot brystet 😉 Det er denne vi kommer til å bruke mest når vi skal kjøre langt 🙂

   1. Christine

    Den koster rundt en million!! Hvordan har dere råd til både en tesla, en ford kuga og en HELT ny volvo xc90 plugin hybrid? To millionbiler og en til? Dere må jo være steinrike!! :O
    Vet at bloggere tjener godt, men 3 spinndyre biler?! Lars-Kristian må jo tjene UTROLIG bra skal dere ha råd til å beholde de!!

   2. Caroline

    Vi har ikke Teslaen lenger, den solgte vi da vi fikk Volvoen 🙂 Kugaen er en 2012 modell, så den er ikke så «dyr».

 9. Elisabeth L

  Lykke til på photoshoot, håper du ble fornøyd! Er nok kjempe koselig å kunne se tilbake til bildene i ettertid <3 syns forresten det er skikkelig stas og underholdende å følge deg på snap i det siste, hihi, god helg 🙂

 10. Du er heldig som har mulighet til (råd til) å bli fikset på Eger skin klinikk en hel dag…. (Spesielt når det er til en privat happening/shoot) Lykke til!

  1. Benedicte

   Vil ikke kalle henne heldig, heller fortjent. Dette har Caroline jobbet beinhardt for. Vi må slutte å kalle folk heldig, som om det har med flaks å gjøre, når det ikke er annet enn hardt arbeid som ligger bak 🙂 Du kan få til det du også 😉

   Håper du blir fornøyd med resultatet, Caroline 🙂

   1. Caroline

    Tusen takk, Benedicte <3

  2. Caroline

   En hel dag var det riktignok ikke, men jeg fikk ny farge på tær og negler samt at jeg gjorde refill på vippene 🙂 Men jeg vet godt at jeg er heldig og jeg er veldig takknemlig for det 🙂

   1. «Store deler av dagen gikk med til dette…» Oki, sorry, men hvorfor arrestere meg for å synes Caroline er heldig som kan det! Hardt arbeid?!?!, javel, men hvordan skal jeg som sykepleier få råd til å tilbringe «store deler av dagen» på Eger skin klinikk?! Men, samma det, får aldri råd til å fiffe meg opp spesielt til Photoshoot som «stjernene» her i verden, så får heller være hjertelig tilstede i det «vanlige» livet!

 11. Hei! Jeg lurer på hvor jeg kan få kjøpt Caroline vesken i svart? I området Asker, Sandvika, Oslo 🙂

  1. Caroline

   Jeg er litt usikker på absolutt alle stedene, men forhandlerlisten finner du her: https://adax.dk/forhandlere/?country=Norway

   Ellers er dt bla. City Bag, BagOrama, DNA – som jeg kommer på i farten 🙂

   Klem!

   1. Takk for svar! Nå har jeg kjøpt den og jeg er så fornøyd

   2. Caroline

    Bare hyggelig 🙂

 12. Iseline

  Har du noen generelle tips til hvordan man bør sminke seg før en foto-shoot? Da mener jeg ikke så veldig avansert eller tonnevis med sminke, men litt enkelt 😉 Har lest at man bør gå for en matt hudtone, bruke litt godt med rouge og konturering, samt godt med eyeliner på de øvre vippene og mye maskara? Hadde vært fint med noen tips fra deg 🙂 Og noen tips til hvordan se naturlig ut på bilder, og ikke stiv og anspent som en pinne, hi hi 🙂

 13. Hei Caroline!

  Sendte deg snap om dette også – men hvis du ikke så:

  Pin-koden til radioen på ford-biler står i håndboka! Jeg har selv strevd med dette, men den står altså der 🙂

  1. Caroline

   WHAT?!? Det så jeg ikke :O TUSEN TAKK 😀 Skal sjekke med EN gang!

 14. Åååh hvor er koppen og bollen fra? Sykt fine

 15. Karoline

  Kan jeg spørre hvor den fine rosa kjolen er fra? <3

 16. Henrikke

  Hei Caroline
  Off topic, men hvordan rengjør du tredemøllen etter bruk? På treningssenter har de en spray, bruker du dette og hva er det evt i sprayen?

  Lykke til med siste innspurt av graviditet og fødsel <3

  1. Caroline

   Nei, jeg tørker den som regel bare av med vann 🙂 Vasker den også selvsagt, men ikke etter hver gang 🙂

 17. Hei 🙂
  Ser du skriver at dette er ditt siste svangerskap!
  Veldig synd for verden trenger deres nydelige barn Nelia er jo bare helskjønn
  Og det blir selvfølgelig neste jente også
  Lykke til med innspurten. Heier på deg og dere

  1. Les om igjen . Hun skrev ikke at det ble det siste barnet hun fikk . Hun skrev hvis det ble det siste barnet hun fikk . Det er forskjell

  2. Elisabeth

   Hun skriver ‘dersom dette er mitt siste svangerskap…», ikke «ettersom dette….». Altså «HVIS dette er mitt siste svangerskap…..»

  3. Altså, høh?

  4. Viktoria

   «Dersom dette er min siste graviditet»… 🙂

  5. Hun skriver DERSOM dette er min siste graviditet 😉 Ikke at det ER det!

  6. Verden trenger da alle barn deres, dine, mine våre osv. Nydelige eller ei så lenge de bidrar positivt til denne verden, seg selv og sine omgivelser.

  7. Caroline

   Tusen takk, Hege! Jeg vet ikke om dette er mitt siste svangerskap, det var ikke det jeg mente. Vi har alltid sett for oss 2 barn, men man vet jo aldri 🙂

   1. Da leste jeg bare litt fort 🙂
    Fint med to barn! Har selv tre!

    Beklager til hønene ovenfor 😉 hihi!!

    Har forresten sendt deg et bilde på Instagram! Lurte på om du vet noen norske nettsider som selger de på bilde!

 18. Hei!

  Koselig med bilder, do it!
  Ellers har jeg bare lyst til å si at bloggen din har blitt min nye garderobe!

  Ofte finner jeg ingenting å ha på meg, og da titter jeg innom bildene dine og finner inspirasjon!

  Du er så ekstremt god på å sette sammen antrekk, og ofte har jeg noe som ligner.
  Så tusen takk til deg, som gjør hverdagen min bittelitt lettere 🙂

  God helg, nyt!

 19. Camilla

  Hei! Liker deg og bloggen din veldig godt:) veldig kjekt å følge deg på snap også. Men jeg har et lite hjertesukk å komme med. Ble skuffet når jeg så at du snapper mens du kjører bil. Selvom man kjører i sakte fart, så er man mer uoppmerksom på omgivelsene rundt. Og hendelser oppstår jo som oftest når man minst aner det, eller i et uoppmerksomt øyeblikk. Jeg er på ingen måte ute etter å «ta» deg, men synes virkelig det er en uting med folk som fikler med tlf når man kjører.

 20. Cathrine

  Det var ikke det hun mente. Det hun skrev var (DERSOM dette er mitt siste svangerskap) Da mener hun at det kanskje blir det siste? Det vet man jo aldri 🙂 Håper du forsto litt mer nå. For hun skrev ingenting om at dette var hennes siste svangerskap 🙂 God helg 🙂

 21. Cathrine

  min siste graviditet*

 22. Bildene ble sikkert kjempe fine!:D
  Kan jeg spørre hvor de svarte hyllene er i fra? Såå fine!:)

 23. De var så lekre de forrige bildene av deg så det blir sikkert et bra resultat denne gangen også. Nå er lillesøster gravid, og jeg var nettopp og besøkte min kusine som nettopp har fått nummer to… Skal innrømme at det rykker litt i eggstokkene for å få en til her i huset også. Haha 😛

 24. Martine

  Hvor er den fine rosa kjolen fra? 🙂

 25. Når har Nelia bursdag? 🙂

 26. Katrine

  Har du klippet håret ditt litt opp på sidene? 🙂 (oppklippet) Det er så fint!

  1. Caroline

   Ja, det er oppklippet 🙂

 27. Jeg har på en måte ventet litt på denne dagen, fordi nå er du lengre i svangerskapet enn jeg kom. Jeg fødte i uke 34+5, ett kvarter før uke 35 🙂 det er så rart å tenke på at du har en sånn baby inni magen nå, som den jeg fikk ut 🙂 han var helt frisk og ferdig men pitte pitte liten. Akkurat 2000g og 44 cm. Nå er han 3,5 mnd og er over 5 kg og 60 cm lang. Tiden går så fort!! Har egentlig lyst på en liten baby til, for tiden gikk så fort, selv om det er fantastisk å se den lille personligheten han er i ferd med å bli nå.

  Gleder meg til å følge deg videre! (Og har fulgt deg siden lenge før bryllupet ditt. Vi er like gamle så jeg føler vi har blitt voksen sammen. Haha)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *