imsdal iste: vinn en kasse

20160727_3024

I 2015 lanserte Imsdal en iste uten tilsatt sukker og kunstig søtning! I mai i år kom nok en ny smak på markedet, så sammen med de du kanskje kjenner fra før av – Imsdal Iste Fersken og Imsdal Iste Sitron – finnes nå også Imsdal Iste Grønn te Sitrus i butikkene. Sistnevnte er utrolig frisk og god, men selv foretrekker jeg Imsdal Fersken, jeg velger alltid fersken når jeg skal drikke iste. 

20160727_3058

tips: imsdal Iste er god nok som den er, men likevel synes jeg den blir ekstra god med litt pynt på kanten av glasset. På den måten kan du nyte kald drikke først og få deg litt snacks i samme kategori etterpå 😉 

20160727_304820160727_3074

Imsdal iste er laget på naturlig norsk kildevann fra Imsdalen og ekte te med naturlig smak fra fruktjuice. Den har også scoret best i test på smakstester sammenliknet med konkurrerende produkter på markedet og derfor synes jeg det er helt topp å tipse dere om denne tørsteslukkeren. Et utrolig godt alternativ om du har lyst på noe annet enn vann 🙂 

20160727_3034

Og du! Dersom du ikke var blant de heldige vinnerne da jeg hadde konkurranse forrige gang, får du sjansen om igjen nå 🙂 Fortell meg hvilken smak du foretrekker av de tre jeg nettopp har skrevet om, så er du med i trekningen av en hel kasse! Lykke til ♥ 

630 kommentarer

 1. Fersken

 2. Fersken 🙂

 3. Fersken er helt klart best 🙂

 4. Jeg liker sort te og sitron best! 🙂

 5. Fersken er min favoritt! 😀

 6. Sort te sitron ! 😀

 7. Fersken e min favoritt!!

 8. Cecilie

  Fersken! 😀

 9. Fersken er favoritten!!

 10. Fersken er min favoritt

 11. Catharina

  Fersken! 🙂

 12. Fersken 😀

 13. Fersken:-)

 14. Charlotte

  Grønn te med sitron!!

 15. Fersken er favoritten min!! Nam 🙂 <3

 16. Jeg elsker den med fersken. Drikker den hver dag!

 17. CarolineT

  Imsdal sitron

 18. Fersken 🙂

 19. Victoria

  Fersken

 20. Grønn te! Yumm.

 21. Min favoritt er fersken <3

 22. Fersken, helt klart!

 23. Anniken

  Fersken 🙂

 24. WencheS

  Fersken:-)

 25. Ekte grønn te!

 26. Camilla Eggen

  Etter å drukket tonnevis med iste i graviditeten , syns jeg den med sitron er helt super !:)

 27. Min favoritt er fersken!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *