oppskrift-onsdag: pulled pork salad

pulled pork_salad_4

I dag får dere servert en salat som jeg nesten er hundre prosent sikker på at mannen i huset aldri kommer til å takke nei til: pulled pork salad! Jeg mener, hvilken mann er det som ikke liker pulled pork dekket med masse bbq-saus? Å blande dette inn i en deilig salat er virkelig veien å gå om du vil ha salat til middag og jeg lover deg, det smaker helt fantastisk! I tillegg er den så latterlig lettvint, det meste gjør seg selv, så det er bare å finne fram penn og papir og lage en handleliste for dagens middag asap 😉 

 

pulled pork_salad_6

til 3 personer 

♥ 550 gram slow cooked pulled pork ♥ 150 gram saltet cashews ♥ 1 flaske bbq-saus fra eldorado 

pulled pork_salad

♥ 1 glass arla apetina feta ♥ 1 rødløk ♥ 3 store never bladspinat ♥ 200 gram sjampinjong ♥ 1 avocado 

pulled pork_salad_1


slik gjør du 

Sett ovnen på 180 grader. Ha kjøttet i en ildfast form og sett det inn i ovnen når den er varm. Deretter skal det stå i rundt 25-30 minutter før det er ferdig. Ta det ut og la det avkjøle seg. Hell cashewnøttene utover en bakeplate og sett dem inn i varm ovn i 10 minutter. Ta dem ut når de er ferdig ristet, følg med underveis – de kan fort bli brent! 

pulled pork_salad_2

Riv kjøttet fra hverandre ved hjelp av for eksempel to gafler. Det er veldig enkelt og gjør seg nesten selv. Hell over bbq-saus og bland godt. 

pulled pork_salad_3

Del opp rødløk og sopp. Stek soppen på middels til sterk varme i tørr panne til de er gjennomstekt. Sett tilside. Bland alle ingrediensene inkludert det marinerte kjøttet i en stor salatbolle – og voila! Salaten er klar!

pulled pork_salad_7

Dryss ristede cashewnøtter over før servering eller bland dem inn i salatbollen sammen med resten. 


Håper det smaker! 

32 kommentarer

 1. Det ser da ut som du har brukt avokado og? Ser kjempegodt ut

 2. Live TN

  Ser veldig godt ut! Avokado skal vel også på ingredienslista?

  1. Caroline

   Ja, det stemmer! Glemte visst den 🙂

 3. Mums! 😀

  Kommer det et fødebag-innlegg snart? Tenker å snart begynne å tenke på det, men alltid fint med litt inspo 🙂

  1. Caroline

   Ja, faktisk 😀 Tenkte å dele ila. neste uke eller uken etter 😀

 4. Ann Karin

  Ser kjempe godt ut Hvor kjøper du kjøttet? Hvilket merke er det? Tror aldri jeg hat sett det før.

  1. Caroline

   Tror det var tulip? De har det så å si overalt, Kiwi og Meny har i hvert fall vi brukt 🙂

   1. Pulled Turkey fra Prior er også å anbefale! 😀

 5. Åh, dette såg vanvittig godt ut! 😀 Så flink du er! Skjønner ikkje at du har fantasien 😉 Hehe. Dette skal eg i alle fall teste ut! 🙂

  Ønsker deg ein fiiiin dag, flotte Caroline <3

  1. Caroline

   Tusen takk, skjønne! Håper den faller i smak 🙂

 6. Denne skal lages! 🙂 Bare et lite spørsmål, er det avokado som ligger ved siden av rødløken? Ser den ikke nevnt i oppskriften 😉

  1. Caroline

   Ja, den hadde jeg visst glemt! Har endret det nå, takk som sier ifra 🙂

 7. Kan du VÆRE så snill å lage Chicken Cæsar Salat en dag? jeg har fått så dilla på det nå i ferien og jeg dør etter å finne en oppskrift jeg kan lage selv, som er like god den du får på resturant 😉

  1. Caroline

   Haha, klart jeg kan det! Takk for tips 😀

 8. Hei! Jeg lurte på om du kunne skrive litt om hvordan du takler at mannen din reiser så mye, hvordan takler du avstanden og savnet? Kjæresten min har nylig dratt i militæret i Stavanger og jeg lurer på om du har noen gode tips? 🙂

  1. Caroline

   Det er absolutt en vanesak, men noen perioder er det tøffere enn andre. Som nå som jeg har vært mye alene og har både Nelia og en i magen, synes jeg det har vært litt ekstra vondt, men samtidig ikke, for jeg er jo ikke alene heller 🙂 Nå som Nelia har blitt så stor, er det ekstremt mye selskap i henne og det er så fint <3 Vi er flinke til å snakke på telefon og sende sms når vi har tid til det, i hvert fall før leggetid 🙂 Ellers er det bare å ta tiden til hjelp og være sosial med andre – da går tiden mye fortere 🙂 Dessuten synes jeg alltid det er lettere når det har gått noen dager. Starten er tøffest 🙂

   Stor klem!

 9. Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, mn veldig int i hvordan dere gjorde samsoving med Nelia? Sov hun mellom dere i babynest, og hadde du og LK hver deres dyna da, eller sov hun ved siden av deg? Har veldig lyst til å gjøre dette selv når min lille kommer, men så usikker på hvordan jeg kan gjøre det trygt?

  1. Caroline

   Hun sov først mellom oss i babynestet, og etter hvert sov hun på min ledige side, da var det lettere å amme henne om natten uten å vekke han 🙂 Ikke at det hadde gjort noe altså 😉 Opplevde aldri at det var utrygg, vi sover rolig begge to og jeg tror faktisk underbevisstheten sørger for at du sover ekstra rolig med en nyfødt baby ved siden av deg <3

 10. Kristin

  Dette så/hørtes nydelig ut! Men er det sånn «ferdig» pulled pork du bruker her?? Jeg synes det bare smaker saltlake, men kanskje du har prøvd et annet merke enn meg?? Vi lager det fra bunnen, men det tar jo litt tid (som man ofte ikke har i en travel hverdag)

  1. Caroline

   Ja, den er ferdig, skal bare inn i ovnen ytterligere 25-30 min. 🙂 Uten bbq-marinaden er den ikke sånn veldig god, men MED marinaden / sausen, er det heeelt magisk! 🙂

 11. hei!
  Jeg lurte på en ting; du har en kjempefin ganni kjole med blomster på som jeg liker veldig godt. Jeg har ingen koler fra ganni, og lurer på hvordan de er i størrelsen? Har du måtte gå opp en størrelse nå som du er gravid? Er også gravid, og lurer på hvordan den er i fasongen med hensyn til magen=)
  Tusen takk på forhånd!

  1. Caroline

   Nei, den er stor i strl., så jeg har min vanlige størrelse i den 🙂 Men det kommer kanskje an på hvor mye magen din har vokst? Vanskelig å si, men generelt sett synes jeg Ganni kan være romslig i strl. 🙂

 12. Visste du at Max har lavkarboburgere?

  1. Caroline

   Jo, jeg mener å ha hørt det 🙂 Men har aldri smakt den :p

 13. Ohh, elsker pulled pork!

  Du MÅ prøve å ha syltet rødløk til en gang! (Vanlig oppskrift: Rødløk, 1 dl eddik, 2 dl sukker, 3 dl vann) HERREGUD, det er SÅ godt til pulled pork!

  1. Caroline

   Haha, tusen takk for tips 😀

 14. hei 🙂 på bilde er det heinz bbq saus men du skriver eldorado sin. hvilken skal jeg kjøpe? 🙂 hvilken er best? 🙂

  1. Caroline

   Det er Heinz jeg mener 🙂

 15. Kan du være så snill å prøve ut noen veganske oppskrifter! Du er jo så opptatt av sunnhet og velvære og det hadde betydd mye. Handler bare om å gjøre litt research om hva man faktisk putter i kroppen og barna sine.

  1. Caroline

   Hei Linn! Et vegansk kosthold er som regel svært sunt, men det er ikke gitt at det er sunnere enn andre typer kosthold 🙂 Det kommer helt an på den totale sammensetningen. Flere av oppskriften jeg legger ut er kjøttfrie, og noen er også veganvennlige.

 16. Har du tips til saus hvis man bruker pulled chiken? 🙂

  1. Caroline

   Du må bruke den samme, så godt! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *