den beste saftisen jeg kan få

Frost_2954

Dette er så gøy! Jeg kan ikke tro at isen som Camilla og jeg har vært med på å utvikle, har gått så bra i sommer! Må jo nesten klype meg i armen! Men jeg er så glad for at det faktisk var et marked for den, for selv om vi egentlig ikke var i tvil, så vet du aldri hvordan et såpass nytt produkt vil bli tatt imot. Så tusen takk til alle som har kost seg med isen vår hittil i sommer, fortsett gjerne med det så lenge sola skinner! Og selvfølgelig akkurat når du vil utenom solskinnet også! Vi var inne i byen i dag med fryseboks og hamstret så å si alle vi kunne finne hos Narvesen, og nå har vi endelig fryseren full igjen.

Frost_2836frost

Det er så lett å bli avhengig av den friske smaken og det er egentlig altfor lenge siden jeg har spist den selv, så nå vet jeg det kommer til å gå unna her. Det er helt supert med et så friskt alternativ i fryseren eller i frysedisken når du kjenner suget etter å ha lyst på et eller annet, hva som helst! Nå tenker dere kanskje at vår stappfulle fryseboks og gjentatte turer med den mellom  Siljan og Skien er grunnen til at isen har solgt 101.000 stykk hittil i år, men det er ikke jeg som har kjøpt alle altså! Ehe… Bare halvparten 😉 Neeida! 

Frost_2999frost_1Frost_2933

Denne kvelden kom så altfor fort, som de fleste andre kvelder. Vi har faktisk holdt på i hagen i dag også og enda en ting har kommet på plass som virkelig gjør hagekosen komplett! Jeg har akkurat satt meg ned etter å ha stappet i meg tre (!!!) ispinner og tenkte at jeg skulle unne meg en episode av Jane The Virgin før jeg skal forsøke å legge meg i normal tid. Lars-Kristian er jo uansett bitt av Pokémonbasillen som jeg har lovet meg selv at jeg aldri skal bli en del av, så han får styre på med det mens jeg stuper inn i Jane sitt dramatiske telenovela-liv 😉 Håper dere har hatt en fin tirsdag! 

81 kommentarer

 1. Elsker isen din

  1. Caroline

   Så hyggelig, Tone 🙂

 2. Åh, når jeg kommer hjem igjen til Norge skal jeg kjøpe isen din og smake 😀

 3. Åh, den er så god! 🙂 har dog kun spist den en gang, men tror det er fordi jeg kun har sett den på 1-2 butikkene her, og det er butikkene jeg aldri er innom så klart…fikk så lysg på den nå, vet hvilken is jeg skal ha neste gang 🙂

 4. Så ikke du ferdig sesong 1? Hvor ser du i såfall sesong 2? Elsker serien og venter på at ny sesong vil bli tilgjengelig på netflix

  1. Sesong 2 ligger på sumo 🙂

  2. Du finner hele sesong 2 på tv2sumo:-)

   1. Jeg finner ikke sesong 2 på tv2sumo, må man betale for det? Prøvde tv2sumo gratis, men fant det ikke?

 5. Det var en gang da jeg skulle handle, og hadde med meg mitt tantebarn på 5 år. Jeg spurte om han ville ha en is, og det ville han. Han kunne velge hvilken som helst is han ville, og han valgte din med engang. Og siden så har han valgt (og velger fortsatt) isen din over de andre isene 🙂 Så både jeg og han forguder isen din. Den er så frisk og god 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Så morsomt :p

 6. Og prøvde den en gang og ble skuffet. Det var en så merkelig konsistens på isen – som om den hadde vært tint og frosset igjen, og derfor krystallisert seg. Kanskje jeg skal gi den en sjanse til..

  1. Caroline

   Det hørtes merkelig ut :/ Håper du prøver den igjen og får en bedre opplevelse 🙂

  2. Jeg er egentlig litt enig med deg.
   Fikk litt hjemmelaget saftis følelsen av den, både konsistens og smak, men ser jo at vi er i undertall, at de fleste liker den, og det er jo veldig hyggelig:)

  3. Da har den nok smeltet litt før den ble lagt i frysedisken på butikken/kiosken, eller at disken den lå i har vært i ustand så mange av isene der har tint litt… Så er ikke noe feil med isen. Kjøp den en annen plass neste gang 🙂

 7. Synes isen din er så god
  Og ett mye bedre alternativ for meg som har diabetes☺️

  1. Caroline

   Ja, det forstår jeg veldig godt 🙂 Hyggelig å høre at du liker den <3

 8. Jeanett

  Hei hei, lenge siden jeg har kommentert her. Er innom hver dag, da Da du først nevnte at du hadde laget en is gledet jeg meg til å smake, men jeg måtte vente leeenge. Bor ikke i Norge, men var på ferie der i juli og fikk smakt isen. Den var helt super!!! Hadde jeg bodd i Norge hadde jeg kjøpet andre halvdel. Masse lykke til vidre med familieøkningen

  1. Caroline

   Så koselig at du likte den 😀

 9. 101000 er jo ikke så mange, tatt i betraktning hvor mange is som selges sommeren igjennom, men gratulerer med et nytt produkt som overlever markedet 🙂

  1. Marthine

   https://e24.no/privat/is/fotballfrue-is-selger-nesten-like-bra-som-lollipop/23748397

   Solg nesten like så mye som Lollipop, så vil si at 101 000 er ganske mange jo 🙂

 10. Til og med min lille tre-åring ville bytte is med meg! Og han hadde Elias-is

  1. Caroline

   Så koselig 😀 Nelia liker begge to, men hun er svak for Elias-is 😉

 11. Ida Mari

  Haha, jeg kjøpte 14 stk av isen din når Narvesen hadde halv pris på all småis 😛 😀 Jeg bare elsker den!!!

  1. Caroline

   Haha 😀

 12. Katrine

  Kan du være så snill og lage en sminkevideo? Fra usminket til lett sminket til kveldssminke f.eks? 🙂 vet det er mange som etterspør det og jeg sliter selv veldig med øyensminken som det ser ut som om du virkelig mestrer! Jeg tror det hadde vært veldig populært! Tror du du kan få det til i nærmeste fremtid? 🙂

  Jeg lurer også på hvordan du får det fremste håret til å ligge «bakovervendt» oppå det andre håret? Slik du har det på venstre side på disse bildene. 🙂 Er det en spesiell måte du retter det på? Jeg har samme sveis som deg og denne «luggen» henger alltid bare rett ned.

  1. Caroline

   Jeg har vist hvordan jeg styler håret i en video, så der ser du hva jeg gjør med luggen 🙂

   https://www.carolinebergeriksen.no/2016/01/10/video-slik-styler-jeg-haret-mitt-med-gizmo-straightener/

   Jeg synes sminke på video er kjempevanskelig, men skal se hva jeg får til 🙂

   Klem!

   1. Katrine

    Jeg vet, jeg har spilt av den videon 100 ganger minst, haha!
    Men jeg får den ikke til å bli der.. Har du noen tips i form av tuppering/ hårspray eller noen tips til hvordan den skal holde seg sånn på siden?
    Håper du får til video! God klem ❤️

 13. Hei Caroline!
  Jeg liker veldig godt isen din 🙂 Tror det står feil på den forresten.. Det står at det er 36 kalorier i selve isen, og på baksiden står det at det er 36 kalorier per 100 gram? Isen er 70 gram, så dette er jo feil? I tillegg synes jeg det skulle vært mer enn 0,7% bær i den.

  1. Caroline

   Så hyggelig at du liker den 🙂 På selve forsiden av isen står det «Kun 36 kcal», og da siktes det til pr. 100 gram. Årsaken til dette er at det slik jeg har forstått det ikke er lov å skrive det reelle innholdet om produktet veier mer eller mindre enn 100 gram.

 14. Kan du skrive litt om hva din rolle og oppgaver har vært i utviklingen av isen og skokolleksjonen?

 15. wonderful image and beautiful flowers. Do you have a link you wearing the shirt and the dress bought from?

 16. Gikk i fryseren til min mor igår og den var stappet full med isen din. Kanskje dere kan begynne å selge i esker For ser ut som alle elsker den og bare må ha mer en 1

  1. Caroline

   Haha 😀 Hils din mor og si god sommer fra meg 😉

 17. Veldig glad for at den isen er på markedet! Begge to er kjempegode! Eneste isen jeg spiser i Norge. Nå på ferie i Dubrovnik, derimot, går det i italiensk gelato!

  1. Caroline

   Det er sååååå godt 😀

 18. Nammis! Vet du hva? Den isen har faktisk reddet meg og mitt ustoppelige søtsug i sommer! Og jeg som pleier å ty til chips og sjokolade.. Det har faktisk ført til at jeg har gått ned de fem kiloene jeg har strevd med lenge 🙂 I tillegg har jeg trent middels hardt 3-4 ganger i uken siden mai. Du har også vært til stor inspirasjon på treningsfronten. Jeg anbefaler isen til alle søtmomsene jeg kjenner 😉

  Hilsen en leser som har fulgt bloggen din siden våren 2011 🙂

  1. Caroline

   Så bra, Mira 😀 Gratulerer! Og tusen takk for følge så langt! Håper du vil klikke deg innom i tiden fremover også 🙂

 19. Jeg smakte på isen din i sommer, og den var veldig god, men den hadde en litt ubehagelig ettersmak. Skyldes det steviaen?

  1. Caroline

   Det kan skyldes steviaen :/ Vi jobbet lenge med å få bort den ettersmaken, og føler selv at vi klarte det. Men smak er jo så ulikt, og noen er sikkert mer sensitiv for den enn andre 🙂

 20. Elsker Isene deres! Fantastisk for oss som spiser lavkarbo at det finnes et alternativ uten tilsatt sukker! Og ikke minst at den er uten melk i tillegg. Det finnes jo ikke melkefrie og sukkerfrie is i dette landet. Ønsker meg «So delicious» til Norge. De har sukkerfrie alternativer basert på nøttemelk, soyamelk osv 🙂

  1. Caroline

   De har jeg faktisk hørt om! Får bare håpe at de finner veien til Norge også 🙂

 21. Det er ikke så ofte jeg spiser is, men har prøvd din et par ganger og synes den er kjempegod 🙂

  Haha – Jane the Virgin er så morsomt! 🙂

  1. Caroline

   Jeg vet! Helt super serie om du vil ha noe å le av, eller noe å bli frustrert av 😉

   Veldig hyggelig at du liker den 🙂

 22. Ja, den er nydelig! Vi har Rema10000 like rundt hjørnet på jobb, og arbeidsdagen blir hakket bedre etter å ha slurpet i meg isen din. Nomnomnom nom.

 23. Hei!
  Synes også isen er kjempegod! Velger den hver gang muligheten er der. Virkelig deilig og behøvelig med et alternativ til alle proppfull-av-kalorier-iser som finnes der ute. Way to go! 🙂

  Men bare et lite spørsmål. Eller kanskje mer en undring. Hvorfor står det «eventyr is» og ikke «eventyris» på emballasjen? Er dette bevisst eller en liten særskrivingsfeil som har sneket seg inn?

  1. Caroline

   Opprinnelig tror jeg Geia Foods er dansk, så det er nok derfor – uten at jeg er hundre prosent sikker 🙂

 24. Hei!
  Kan ikke du få LK til å skrive om gopro kameraet han har og utstyret? Og evt hvordan man kan få mest mulig ut av det? Hadde vært suuuupert
  Klem

  1. Caroline

   Jeg kan høre 😉

   Klem tilbake 🙂

 25. Unnskyld at jeg spør litt off topic, men beisa dere ett eller to strøk på terassen? Grunnen til at jeg spør er at vi har kjøpt samme beis som dere, og jeg vil gjerne ha det like fint 😀

  1. Caroline

   Det går så fint 🙂 Vi gikk over med 1 strøk og før det så fjernet vi det gamle med terrassebeisfjerner 🙂

   1. Takk for svar 🙂

    Må man fjerne gammel beis hver gang, eller holder det å vaske tro? :-/

   2. Caroline

    Det kommer sikkert litt an på hvilken farge du/dere hadde før. Om det er den samme så er det ikke sikkert du trenger det, men om den er helt annerledes eller det er kommet mye grønske og annet skittent på den så bør man det 🙂 Det er svært enkelt, bare spray på, la det virke i 4-5 minutter og så skrubb med en skrubbebørste før det spyles bort.

 26. Åh nå fikk jeg så lyst å smake på den! Løp innom Narvesen, men de hadde ikke . Han sa de var så populære at de var vanskelige å få tak i.. Han avslutta med å si, litt stolt, «åsså har jeg møtt de to jentene» haha. Han lovet forresten å gjøre sitt beste for å få inn mer neste uke, så i mellomtiden har jeg tydligvis noe å glede meg til ☺️ Fortsatt god sommer ☺️

 27. Mariaarielle

  Den isen din er bare helt nydelig! Jeg tåler ikke laktose å synes ikke utvalget av saftis er så bra. I tillegg liker jeg ikke så veldig søte ting, drikker ikke brus eller saft. Men denne isen er så frisk og god, perfekt sødme og syrlighet! Mannen her i huset får heller ikke nok av den:)

  1. Caroline

   Å, så gøy å høre 😀 Tusen takk, Maria! 🙂

 28. Mine døtre elsker også isen din, de velger den fremfor noen («vi vil ha isen med jentene på….!»).

  Leste artikkelen om is-salget, og fikk et annet inntrykk av rollene deres ifbm utviklingen av isen. Synes produsenten gikk langt i å bekrefte at dere har kun solgt navnene deres til markedsføringen, og ikke hatt noe med utviklingen av isen. Du skriver jo at du har vært med hele veien, inkl utvikling av smak og design (jeg får inntrykk av det iallefall).
  Kan du forklare dette litt nærmere?

  1. Caroline

   SÅ hyggelig, Ks! 🙂

   Det virker som at Erik sitt fulle sitat ikke kom med i artikkelen. Vi har vært med på utviklingen av isen fra starten av og vi har ikke bare klistret navnet vårt på emballasjen og sagt at dette er noe vi vil fronte. Så jeg synes det er synd at det fremstilles på den måten, ettersom det er faktisk ikke stemmer :/

 29. Katrine

  Er ikke spesielt glad i saftis, men denne er faktisk en av de beste saftisene jeg har smakt! 🙂 Synes den er kjempegod 🙂

 30. Elisabeth L

  Har spist mye av isen din i sommer, kunne ha spist enda mer hvis den ble solgt i vanlig dagligvare butikker og, hihi! vet du om den vil komme til f.eks kiwi eller meny en dag? 🙂

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke dessverre, men ettersom det er Reitan-gruppen som har den, så tviler jeg på det :/

   Så gøy at du har spist mye av den, Elisabeth 🙂

 31. Jeg digger både din og Camilla sin is, pleier å kjøpe inn endel av hver smak å ha i fryseren og et must have for meg i perioder når man er » fysen» på noe 🙂 Hadde planer om å hamstre inn når Narvesen hadde is salg, men da var begge smakene utsolgt og skikkelig nedtur 🙁 Redningen ble Rema 1000 noen kilometer unna og fryseren ble fylt opp igjen 🙂

 32. Hei! Jeg skrev til deg i vår at isen bare smakte vann og ikke var noe god, men det må ha vært feilproduksjon. Jeg tok sjansen på å kjøpe den igjen, senere på sommeren, og den er jo supergod! Ville bare si det, siden jeg var så negativ. Hatt litt dårlig samvittighet for det, siden den jo var helt super, haha <3

  1. Caroline

   nå ble jeg glad 😀

 33. En frisk og god is 🙂 Skal ærlig innrømme at softis er favoritten, så håper så inderlig at dere utvikler en sunnere softis også 😀 *smisk, smisk* he he neida, joda 😉

 34. Smakte isen din en gang og ble dessverre skikkelig skuffet. Synes det er altfor lite bringebær smak i den.

 35. Jeg har smakt både din og Camilla sin og må si at din hadde utrolig lite smak, men Camilla sin hadde mye mere smak og var faktisk god.

 36. Jeg er så glad for denne isen, Caroline!! Den er supergod! Både din og Camilla sin. Ikke hør på de som mener den ikke smaker noe eller har dårlig ettersmak. Selvfølgelig er smaken som baken, men jeg har testet så utrolig mye av det sukkerfrie som finnes på markedet, og det er mye med dårlig ettersmak og mye som smaker bare proteinpulver. Men denne isen er utrolig god, og den har virkelig ikke en fæl ettersmak av stevia (og jeg er supersær på søtningstoffettersmak) Tommel opp for produktet deres, og ps! Lollipop har solgt bare rett over det antallet is dere har solgt! Så det ER faktisk bra! Videre god sommer <3

 37. Hehe, kan nok si meg skyldig i å bidra til å kjøpe isen din, kjempe god :D!

  1. Caroline

   Hihi <3

 38. Jeg har seriøst spist sikkert 50 stk av disse Isene. Begge er NYDELIGE!

  1. Caroline

   Haha 😀

 39. Hvor og når er skoene dine kjøpt?! :))

 40. Tonje Felberg

  Elsker isen din!! Har virkelig savnet et sukkerfritt og sunnere alternativ på isfronten – synes Norge ligger 10 år bak her. Jeg er ikke så glad i masse sukker i solsteken, så isen din er helt perfekt – frisk, leskende og kjempegod i sommervarmen 😀

 41. For et kult bilde der du kaster isen Og så utrolig fint dere har det i hagen og på terrassen. Jeg kommenterer sjeldent, men fyrt i grisen jeg må si du er flink❤️

 42. Hvor kommer de fine skoene du har på fra?

 43. Charlotte

  Hei:) synes isen er kjempe god.Men jeg er gravid og da er vist ikke stevia bra å få i seg:( så ble litt skuffet,men får vente til neste sommer jeg da:)

  1. Caroline

   Hei Charlotte 🙂 Hvor har du hørt at det ikke er bra å få i seg hvis man er gravid?

 44. Charlotte

  Hei igjen:)
  «Folk i Paraguay bruker urten som prevensjonsmiddel, og en rapport publisert i 1980 beskriver redusert fertilitet hos mus som ble behandlet med stevia. Så hvis du venter barn eller ønsker å bli gravid, bør du kanskje ikke bruke stevia. »

  Gå inn på denne linken å se under advarsler og bivirkninger: https://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/stev_reb.htm
  Men står jo forskjellig ting over alt,så jeg skal ikke si med sikkerhet at dette stemmer:)

  1. Caroline

   Akkurat den linken der finner jeg ikke så veldig troverdig :/ Det er ingen anbefalinger fra offisielt hold om å holde seg unna stevia, så da forholder jeg meg til det 🙂

 45. Camilla

  Hvor er skjorten din fra? 🙂

 46. Hei! Elsker bloggen din!! Hvor er det du ser Jane the virgin?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *