coffee and work

CarolineStockmand_2767

Lars-Kristian har fri i dag, så vi tok med oss laptoper til en hyggelig kafé i Skien og sitter her og jobber litt i noen timer før det er på tide å hente i barnehagen. Deilig kaffe, litt annerledes mat og miljø enn vi vanligvis er vant til gjør bare godt i blant – dessuten slipper vi en ekstra tur-retur bare for å hente 😉 

coffe_smoke

coffee_tablecarolineStockmand_2765

Jeg venter med treningen til i kveld, men er mer enn klar og har allerede kledd meg for en løpetur, så da er det som regel vanskelig å slippe unna 😉 

stockmand


I går var vi i Skotfoss med ODD og hadde en sommersammenkomst med vannaktiviteter, grilling og tidenes bløtkake for både spillere, kjærester, koner, trenere, de fleste rundt laget og barn. Det var så hyggelig, selv om været dessverre ikke var helt på vår side. Regnet bøtta ned, men barna synes jo at det var helt topp å få bade i både sjøen og i regnet 😉 Tenkte det var greit med en senere oppdatering i dag siden det siste innlegget i går kom såpass seint, herlighet disse graviditetsinnleggene tar alltid så utrolig mye lenger tid enn jeg regner med! Jeg bare må bare si tusen takk for alle tilbakemeldinger angående den dårlige samvittigheten jeg nevnte. På mange måter er det godt å lese at vi er flere om disse tankene, for det har virkelig vært vondt å kjenne på… Jeg kan virkelig ikke vente med å få den nye jenta vår på brystet mitt og jeg vet at kjærligheten vil flomme over. Jeg håper bare ikke at Nelia vil føle seg sviktet på noen måte. Det er også følelser jeg har kjent mye på. 

Uansett. Tusen takk for at dere deler hva dere selv har følt, det setter jeg stor pris på ♥ 

31 kommentarer

 1. Jeg kan skjønne at du føler på dårlig samvittighet, og har/har hatt følelser som at du ikke skjønner hvordan du kan ha like stor kjærlighet for noen andre enn Nelia. Det var et fint dikt du la ved i forrige innlegg. Men tenk på mammaen og pappaen din som elsker deg like høyt som Anette. Anette var først, og det var nok stort å få sitt første barn. Så kom du som lillesøster, og en ny tilværelse oppsto. Men som foreldre gir de all sin kjærlighet til dere to – akkurat like mye til begge. Ingen av dere er mer spesiell enn den andre, dere er like spesielle og flotte for foreldrene deres uansett hva. Kjærlighet og familieforøkelse er fantastisk!

  1. Caroline

   Ja, det har jeg tenkt på mange ganger <3 Har aldri streifet meg en eneste gang at det har vært noen forskjell på oss to og sånn vet jeg jo det vil bli her hjemme også <3

 2. Å endre miljøet man jobber i er så deilig og viktig noen ganger! Merker det her jeg sitter med masteroppgaven dag og inn og dag ut på samme plassen.. Kanskje jeg må komme meg på en kafe jeg også 🙂

  1. Caroline

   Kom deg ut en tur 😉 Og masse lykke til med master 🙂

 3. Så pen du er på disse bildene…

 4. Dere er så fiine foreldre <3 Både N og den lille jenta er veldig heldige 🙂
  Tror følelsene du går rundt med er heelt naturlig. Tror også det er umulig å unngå at N vil føle litt på sjalusi, er jo ikke så rart når hun har full oppmerksomhet fra foreldre og besteforeldre, og plutselig måtte dele på det. Husker niesen min var veldig stolt i begynnelsen, men så lurte hun på om babyen skulle gå hjem snart.. Haha 🙂 Men det går over etterhvert, og tenk hvor utrolig mye glede de vil ha av hverandre i fremtiden!

 5. Du burde lese det Linneah Myhre har skrevet om sunnfornuft-plakaten 🙂 noen veldig gode poeng

 6. Is that a black cap? 🙂 What shoes do you have? I love the white …

 7. Heisann. Ser at du har nokre saueskinn i stolane dine ute på terrassen. Kjekt å sjå at sauefeller er i bruk, sommar som vinter 🙂 . Sjekk gjerne sauefeller frå sauen.no . Godt brukandes dei og 🙂
  Elles vil eg seie at det er kjekt å følge di reise i livet, sjølv for ei som snart er 40 år. Det må jo bety at du treff alle aldersgrupper 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips, og så gøy at du følger med til tross for aldersforskjellen! Det er alltid kjekt å høre 🙂 Klemmer!

 8. Dette har ikke veldig mye med akkurat denne bloggposten å gjøre, men jaja 😉 Har du tips på noen gode øvelser for de nedre magemusklene? Utenom må jeg bare si at du virkelig(!!) kler å være gravid! Jeg har ikke ord :O Haha!

  1. Caroline

   Tusen takk, Elise 😀 Jeg har mange tips, men det blir litt kranglete å styre med i kommentarfeltet :/ Kanskje jeg kan lage et innlegg på det etter fødsel? Jeg har laget en del innlegg med mageøvelser fra før av også, sjekk gjerne i arkivet under «trening» http://www.carolinebergeriksen.no/category/trening/

   Klemmer 🙂

 9. Elsker bilde nr 2. Super kult!! 😉

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 10. Morsom detalj med mobilene på bordet 😉

  1. Caroline

   😀

 11. Hei, fine du!
  Jeg ser du har fått mange betryggende meldinger om kjærligheten som dobles, men jeg har bare lyst til å bekrefte det jeg også.

  I tillegg er jeg KJEMPEGLAD for at vi (eller mannen, da) filmet første møte mellom våre to små prinsesser. Det er rett og slett vakkert når storesøster med glede og vantro utbryter: «Er det MIN baby?!»

  Senere kom det noen runder med sjalusi og følelsen av å være tilsidesatt, og alt annet ville jo være rart. Men alt i alt er det kjempefint å ha en søster!

  1. Caroline

   Å, så herlig Linda! Filmkameraet må med oss denne gangen også, det er helt klart 🙂

   Regner med at vi må ha noen forklaringer etc. med Nelia, men alt i alt tror jeg (og håper) at hun kommer til å forstå veldig mye 🙂 Hun er en klok, liten jente <3

 12. Hei! Hvor har du fått tak i de svarte skoene fra søndagsinnlegget?

  1. Caroline

   De er fra min egen kolleksjon med Bianco 😀 Her er dem: http://www.bianco.no/til-henne/boots/ankle-boots/cbe-dahlia-vibrant-ss16/black/533285

   Klem!

 13. Herlighet, Skotfoss. Jeg forvillet meg dit da GPS’en på langkjøring tydeligvis ville ta raskeste vei til Skien 😛 Men. Veldig koselig sted, da!

  1. Caroline

   Hahah :p Fort gjort! Ja, det er en koselig plass 🙂

 14. Hei Caroline. Jeg syns at mange av oppskriftene dine ser helt fantastiske ut. er fast leser, men jeg har ikke hatt store interessen for mat før nå.. Lurte på om det finnes en kategori hvor oppskriftene du deler ligger samlet? Hvis ikke er dette noe hvertfall jeg ønsker meg

  1. Caroline

   Ja, sjekk gjerne under kategorien mat 🙂 Så gøy at du er interessert i mat! Det kom til meg først da jeg ble litt mer voksen også 🙂

   Klemmer!

   http://www.carolinebergeriksen.no/category/mat/

 15. Åh, du tar så fotte bilder!! Kjempeinspirerende 🙂

  1. Caroline

   Alle bildene her er det Lars-Kristian som har tatt 🙂

 16. S.Helene

  Hei fine deg 🙂

  Kort spm.; hvordan liker du kaffen din aller best? Selv er jeg stor fan av cappuccino på nykverna ‘fyldige’ bønner med steamet lett/ex lettmelk. Merker etter som årene går at jeg tar mindre og mindre/lettere melk i kaffen. Tegn på at man begynner bli voksen eller? 😉 klem

  1. Caroline

   Jeg drikker den helst sort 😀 Skal jeg ha melk i, liker jeg chili latte eller espresso con panna (espresso med kremtopp) 🙂

 17. Drømte om deg og babyen i natt! Drømte at du fødte lille jenta di, men at navnet dere hadde valgt ut overhodet ikke passet henne, så dere måtte finne på noe annet. Klarer ikke å huske hva det var (bah, kanskje fordi det er det hun skal hete?), men husker at det var like nydelig som Nelia <3 Uansett, masse lykke til med siste innspurt og tiden framover! Jeg tror nok helt sikkert at disse vonde følelsene du sitter på ikke kommer til å være noe problem i det hele tatt <3

 18. Guri land! Du gløøøder altså!!! <3 #Preggyglow!

 19. God morgen Caroline!

  For noen flotte bilder! Du stråler som aldri før!
  Hobbyfotografen i meg kunne ikke unngå å legge merke til den flotte kvaliteten på bildene.
  Nysgjerrig på hvilken type kamera som er brukt til å ta disse bildene og hvilke innstillinger/fotolinse er brukt til å ta bilde nr.2. Care to share?

  Beste hilsen

  – M

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *