gravidoppdatering uke 35 (34+4)

uke 35

hello week 35 

termin: 4. september 2016. 

hvor langt på vei: jeg er offisielt høygravid! Jeg er 34 uker + 4 dager på vei og selv om jeg blir litt forvirret når den ene siden sier  at jeg er høygravid ved 34+4 og den andre forteller at jeg er høygravid når jeg har 40 dager igjen, så er det bare snakk om 1 dag fra eller til – så la gå! I forrige svangerskap brukte jeg 34+4, så da får vi gå for det denne gangen også. 41 dager igjen! 

dager igjen av svangerskapet: 41 dager igjen! Bitte lille har vært i magen min i 242 dager allerede og jeg tror kanskje hun kjeder seg litt, for på ultralyden i dag kunne vi se klart og tydelig at hun øvde seg på å puste. Et tegn på trivsel og også tidsfordriv sies det, og jeg forstår henne godt – noe må de jo styre med 😉 Hodet er godt plassert nedi bekkenet og det har det vært en stund nå. I tillegg begynner visst morkaken min å bli ordentlig moden, så det er et godt tegn! Tro meg, jeg kjenner at hun ligger langt ned. Hver gang jeg har sittet litt lenge eller for eksempel har kjørt bil og reiser meg opp, hoi! DER siiiiiiger hun ned og på plass ja! Er nesten redd hun skal ramle ut, så stort trykk kjenner jeg. Haha! Og dere, vi så masse hår i dag! Så gøy! Kanskje hun er like hårete på hodet som det Nelia var. Jeg synes Nelia og lillesøster ser veldig like ut, så det skal bli spennende å se om ultralydbildene stemmer overens med virkeligheten. Jeg er så nysgjerrig på hvem denne lille jenta er og hvordan hun vil bli ♥ 

babyen er så stor som: en honningmelon! Altså, disse sammenligningene tror jeg vi skal ta med en klype salt? Spesielt om vi skal bruke frukten her i Norge, for denne er jo ikke stort større enn en kokosnøtt og i følge beskrivelsen var hun så stor som en kokosnøtt allerede i uke 22! Så da har det i så fall ikke skjedd mye 😉 Og det har det jo! Denne uken veier hun rundt 2300 gram og er 41 cm. i full lengde. Store, lille jenta vår ♥  

uke 35 how big

ukens must have(s): vann, søvn og mer tid. Er det lov å si det samme som forrige gang? Jeg kan like gjerne føye til tålmodigheten til å legge meg litt ned, for selv om jeg kjenner behovet, så klarer jeg liksom ikke slappe av sånn midt på dagen. Jeg liker at det skjer noe hele tiden og blir så rastløs av å bare ligge. I forrige uke var jeg mye kvalm og jeg hadde mye vondt i hodet, så tankene om svangerskapsforgiftning streifet meg med enn én gang. Men jeg har verken vann i kroppen, plutselig vektøkning eller proteiner i urinen, så svaret var rett og slett det at jeg må være flinkere til å hvile meg og roe ned litt, i følge legen. Så da må jeg altså gjøre nettopp det. Ta. Det. Med. Ro. Veldig lett! 

kjenner du mye til den lille mageboeren: absolutt! Men som jeg har sagt en stund nå, så er det helt klart mest liv på kveldstid. Da har jeg liksom tid til å kjenne etter og det kjennes heller ut som jeg har en slange inni der i stedet for et lite menneske 😉 Makan til bukling! 

innkjøp: jeg tror dere har sett det meste på denne fronten nå 🙂 

hvordan har treningsuken vært: topp! Nå trener jeg rundt 4 ganger i uken, men stresser ikke med det. Blir det færre, så blir det færre. Jeg er livredd for å trene på meg noen skader hvis jeg blir for ivrig, så jeg tar det pent. Jeg løper fortsatt, eller… jogger er vel mer riktig å si 😉 Jogger en halvtimes tid og avslutter med en styrkeøkt som varer ca. like lenge. Da føler jeg meg som en superhelt etterpå! Det ER jo så deilig! 

ukens cravings: det må være kesam med lime og kesam med bringebær, sammen med masse bringebær! Så uendelig godt! Og Eldorado sin kvarg med kokos og ananas! Altså, hallo?! Jeg kunne LEVD på det! 

gravidoppdatering9

plager: tipper du blir skikkelig overrasket når jeg nevner halsbrann? Ikke? Haha! Ellers er jeg mye på toalettbesøk om natten igjen, og som i starten husker jeg sjelden at jeg har vært der før jeg neste morgen oppdager at jeg ikke har trukket ned. Til morgen i dag var det SÅ mye papir der at jeg må ha hatt 3 turer – MINST! Ellers er jeg DØDTRØTT hver ENESTE morgen. Hjernen min reagerer liksom ikke før jeg har vært oppe i minst tre timere og drukket kaffedosen min for dagen. Skikkelig kjipt, jeg som er så vant til å sprette opp og være klar som et egg. Vel. En dag så er vi vel der igjen 😉

kjønn på babyen: bitte lille jenta mi ♥ 

hvordan sover du om natten: jeg sover godt, selv om jeg ofte våkner av Lars-Kristian som har startet å prate noe helt voldsomt i søvne den siste tiden. Han har gjort det før også, men nå har det virkelig tatt seg opp. Og det handler som regel om kamera og foto, og så blir han dritsur når jeg spør gjentatte ganger hva han snakker om! Haha 🙂 Jeg drømmer også VELDIG mye, stort sett om henne og om fødselen. 

fødselsforventninger: jeg vet ikke. Jeg er fortsatt ganske nøytral og krysser fingrene for at jeg er like heldig denne gangen. 

humør: tipp topp tommel opp! 

vektøkning: 9.4 kilo!

kontroll: neste kontroll er 5. august hos jordmor ♥ 

Jeg kom over dette diktet på nett og må dele det med dere – en utrolig fin beskrivelse av det å gå med nummer 2. Jeg skal ikke gå for mye inn på det i dette innlegget, men jeg skal innrømme at jeg har slitt med dårlig samvittighet flere ganger etter at jeg fant ut at jeg var gravid igjen. Å elske noen så høyt som jeg elsker Nelia, å dele den samme kjærligheten på begge jentene mine – hvordan skal jeg klare det? Ettersom månedene har gått, har jeg kjent mer og mer på at jeg vet at det er mulig og at det helt sikkert er noe som kommer av seg selv, men det har likevel vært vonde følelser å kjenne på. 

uke 35 hoygravid


♥ ♥ ♥  

70 kommentarer

 1. For en fantastisk fin mage du har ! Lykke til videre i svangerskapet 🙂 Du stråler!

  1. Caroline

   Tusen takk, Martine <3

 2. Hei:) liker godt graviditetsoppdateringane dine:) lure på ka du bruka mot halsbrannen? Om du har nokon gode tips 🙂

  1. Caroline

   Jeg bruker gaviscon fra apoteket 🙂 Virker noen ganger bare for 15-20 min. av gangen, mens andre dager kan de fungere et par timer 😀

 3. Kristianne

  Må le litt når du snakker om disse fruktene, for her i Norge er de jo nettopp bittesmå. Jeg har nettopp vært i USA og der er honningmelonen diger, den lå i svære kasser og den var større enn vanlige vannmeloner i Norge. Og når vi snakker vannmelon, vannmelonene i USA, i alle New York, de er kjempesvære. Da jeg løftet en, lo en gammel dame av meg som gikk forbi. Det sier vel sitt. En sånn melon, er sikkert tre av de vi får i Norge. Jeg fant også butternut squash, og den var også diger som en vanlig litt stor norsk vannmelon, kanskje større og? Haha 😀
  Og jeg digger disse gravidoppdateringene, de er så søte og fine å lese. <3
  Klem!!

  1. Caroline

   Ja, det må jo være en greie med størrelsen! Haha :p

   Så hyggelig at du liker innleggene, tusen takk <3

   Klemmer 🙂

 4. Kristin

  Jeg slet voldsomt med dårlig samvittighet for min første da jeg fikk nummer to. Tenkte at jeg hadde «ødelagt alt». Sånn hadde jeg det inntil mannen min sa at det var tvert i mot, vi hadde gitt storebror gaven det er å ha et søsken. Og kjærligheten er lik til begge – (vel, de har en lillesøster også), alle tre!

  1. Caroline

   <3

 5. Ikke noe å bekymre seg for. Morkjærligheten er heldigvis utømmelig, den renner over til både barn nr 1, 2 , 3 og 4 😀 Og enda er det litt kjærlighet igjen til ektemannen også 😉 Og på toppen har man søskenkjærligheten som virkelig er en gave til barn som er så heldige å ha en søster eller bror (eller flere).

  1. Caroline

   Det er så godt å høre! Jeg vet jo egentlig det, men likevel er det godt å høre <3

 6. Med to så flotte foreldre og en så stor og fin storesøster så kommer denne lille jenta til å få et kjempe fint møte med denne verden! Dere virker som en så lykkelig og fin liten familie og jeg er så imponert over deg som alltid er positiv og står på med treningen på tross av at du er høygravid! Stå på Caroline! Jeg heier på deg og din flotte familie 🙂

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk, Eirin <3

 7. Har dere bestemt dere for navn på lille? Er spent på å høre hva det blir etter fødselen. Du stråler!

  1. Caroline

   Ja, det tror jeg vi har 😀

 8. Kjære deg! Jeg gråt mange tårer fordi jeg var redd for at jeg ikkje skulle klare å vise at jeg elsket begge to like mye, men det der ingen sak! Som han med flere koner på TLC sier: man kan ikke dele opp kjærligheten i mindre deler, man multipliserer den haha, tåpelig kilde kanskje. Allikevel så sant! Klem fra matematikklæreren.

  1. Caroline

   <3

 9. Jeg husker jeg hadde mange av de samme tankene da jeg ventet nr 2. Hvordan skulle det være mulig å være like glad i begge to liksom?
  Nå har jeg 5, og kan garantere at det er lett å være like glad i alle sammen. Det er utrolig at det faktisk går an, men morskjærligheten kjenner virkelig ingen grenser.
  Det som er verre er når begge to krever oppmerksomhet på samme tid, og en må gjerne lære å prioritere på en annen måte. Men det går fint, bare en finner balansen etterhvert 🙂

  Jeg vil ønske deg lykke til med den forestående fødselen. Den nærmer seg med stormskritt, og før du vet ordet av det har du enda en skatt å ta vare på. Nelia kommer nok til å bli en så stolt storesøster. By the way, har jo sett og hørt Nelia på snappen din flere ganger nå, og syns hun er så flink til å snakke!

  1. Caroline

   Tusen takk for gode ord, Trine <3

   Ja, hun er så flink! Og skravla GÅR I ETT. Kan jo nesten bli sliten til tider, haha! Lurer på hvem hun slekter på 😉

   Stor klem 🙂

 10. Absolutt ikkje vondt meint, men hadde eg sett sånn ut så langt ut i svangerskapet, kunne muligens også eg lagt ut 4 dager etter bilde, hehe… Her i gården kunne det minna meir om ein sprengt hvalrosslookalike 😉 masse lykke til videre i svangerskapet, heiar på deg 🙂

  1. Caroline

   Hahah :p Sikker på du var kjempeflott! Men selv om man ser flott ut, så er det ikke alltid man føler seg like lekker :/ Sånn er det jo bare. Stor klem <3

 11. Masse lykke til Caroline! Som trebarnsmor (med bursdag i dag;)) vet jeg at du kommer til å elske nestemann like mye som første! Du trenger ikke ha vonde følelser for det! Det bare skjer! Lover deg! Så blås i vonde tanker om kjærlighet, det er det minste problemet! (Men ultralyd igjen i dag? why? ) Alt kommer til å gå fint!! 🙂

  1. Caroline

   Gratulerer med dagen som var! Og jeg vet jo at du har rett <3

   Jeg hadde en UL i uke 30 (?) for å sjekke at morkaken var flyttet seg opp, og denne satt hun opp som en etterkontroll tror jeg? Jeg synes bare det er stas med en til jeg da, men dette var siste 🙂

 12. Å tårene bare begynte å renne av det diktet. Nydelig <3

  1. Caroline

   Jeg vet det! Det er så vakkert <3

 13. Har dere bestemt navn ennå? Skjønner godt om du ikke vil røpe navnet helt ennå altså, med det hadde vært litt gøy å høre om hvordan dere tenker når dere bestemmer det. Om det skal passe sammen med Nelia, være oppkalt osv.?
  Masse lykke til med innspurten, dere er og kommer til å bli en nydelig familie 🙂

  1. Caroline

   Jeg trooor vi har bestemt oss :p Det passer VELDIG godt med Nelia synes vi 😀 Det har vi tenke mye på, at de må klinge godt sammen 🙂 Tusen takk, snille du!

 14. Tenk at nå er du høygravid og SÅ flott 🙂 Jeg tror faktisk ikke jeg har sett noen være så flott og virkelig kle å være høygravid! Håper du klarer å finne roen ved å roe litt ned innimellom, du er ett skikkelig driv jern som får gjort mye i løpet av et døgn 🙂 Ta vare på deg selv 🙂

  1. Caroline

   Nei, tusen takk Anita! Virkelig!

 15. doktormacmuffins

  Kan vi ikks ha sånn navntippekonkurranse?
  Hvis vi lesere tipper «riktig» eller på riktig forbokstav, flest ganger på f.eks A så kan du avsløre om navnet begynner på «A» , da 🙂
  Bare for gøy og at det er sommerferie komme med noooen hint kan du vel 🙂 ?? Som f.eks er det norrønt, classisk, kongelig-ish osv
  Du vet, 40 dager går jo egentlig sykt tregt når man venter på noe! Kall det en liten spørmålsrunde der vi lesere kan spekulere litt hihi
  Hadde vært gøy

  1. Caroline

   Haha, kanskje det 😀

 16. pernille nordholmen

  Jeg tenkte akkurat det samme før vi fikk lillesøster i april. Da ble storesøster 3 år. Det å plutselig skulle kunne bli like glad i en til syns jeg var rart, men regnet jo med at det ville gå av seg selv, og det gjør det:) men jeg skal innrømme at det tok noen dager. Sikkert fordi man også er litt overveldet av følelser. Jeg husker veldig godt den dagen storesøster skulle komme å få hilse på lillesøster på sykehuset. Pappaen møtte henne nede i resepsjonen og tok henne med opp. Jeg så henne i enden av korridoren og brøt ut i tårer med en gang. Måtte forklare henne at det bare var gledestårer! Jeg var så stolt over å ha to så fine jenter:) Vi gjorde det sånn at storesøster kom den dagen vi skulle hjem (Dagen etter fødsel) slik at hun fikk være med på hjemreisen. Istedenfor at hun skulle besøke oss og så dra hjem igjen uten oss. Det funket veldig fint. hun var så stolt! Når vi trilla babyen ned i senga for å hilse på besteforeldrene skulle hun fortelle alle at hun hadde fått baby. det er noe eget med nummer to, fordi du får oppleve forholdet mellom to søstre. veldig koselig:) bare å glede seg!Anbefaller søskenfotografering hos Karin, vi fikk helt nydelige bilder:) tenkte å sende deg for å vise men vet ikke hvordan:)

  1. Caroline

   Å, så trist og så herlig på samme tid <3 Godt å høre at alt ble bra, og tusen takk for tips mtp. hjemreise! Det har jeg ikke tenkt på enda 🙂 Karin er utrolig dyktig! Dersom hun har tid og det passer sånn for oss, kommer vi sikkert til å bruke henne igjen 🙂

   Klemmer!

 17. Dere må laste ned sånn app som tar opp når han snakker i søvne, skal love at dere får dere en god latter da Hi hi

  1. Caroline

   Hahaha, det SKAL jeg gjøre! Lover!

 18. Charlotte

  Caroline, du er bare så vidunderlig flott. Og du har vært en inspirasjon og et forbilde for meg de siste årene. For en fin person du er <3 Og veldig vakker som gravid 🙂 Lykke masse til med den nye lille <3

  1. Caroline

   Snille deg! Tusen takk for at du er så god <3

 19. mammatil2

  Jeg tenkte det samme da jeg skulle få andre mann. Har to gutter, men med 5 år imellom. Hvordan i alle dager kunne jeg bli like gla i lillegutt tenkte jeg ofte på, kunne til og med bynne og grine(hormoner) Haha meen det kommer av seg selv.(heldigvis)

  1. Caroline

   <3 har tatt til tårene selv mange ganger :/

 20. Tidligere var jo svangerskapet 40+2, men ble for noen år siden endret til 40+3 og da stemte jo ikke 34+4 lengre med 40 dager igjen.

 21. Gratulerer Caroline, en herlig milepæl! Har selv ei datter på 2 og ei på 2 mnd og jublet begge gangene da jeg var nådd «høygravid», haha det er liksom noe motiverende med å kunne si det høyt og minne seg selv på hvor langt man har nådd i svangerskapet og hvor nærme man er mål 🙂 lykke til med «innspurten», du ser fantastisk ut!

  1. Caroline

   Det er en milepæl på mange måter 😀 Tusen takk, Lisa 😀

 22. Så fin mage du har 🙂

  Liker disse innleggene, og gleder meg til å få høre om lillesøster, og hvordan storesøstera tar det hele, når hun kommer 🙂 Gravid uke for uke -> Baby måned for måned? 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Silje! Hehe, vi får se på det :p

 23. Så koselig med gravidoppdateringer! Jeg følger deg hakk i hæl, med termin tre uker etter deg. Vi venter også nummer to og jeg har flere ganger kjent på den dårlige samvittigheten. Nå som termin nærmer seg begynner heldigvis tankene å lande på at begge barna vil bli like høyt elsket-på hver sin måte 🙂 Det vil alltid være noe helt spesielt med førstefødte, men jaggu er det like spennende nå som nummer to er på vei!

  1. Caroline

   Det er så godt å lese at vi er flere om slike tanker! Og også godt å kjenne at det begynner å slippe taket 🙂 Masse lykke til med innspurten 🙂

   Stor klem!

 24. Fine magen! Lykke til videre 🙂
  Kan du blogge om hvordan det har vært å være kjæreste med en aktiv idrettsmann? Hvordan du taklet det hvis han var borte over lengre tid omgangen, hvordan støtte hans mål og drømmer, og hvordan på best mulig måte klare å være kjærester og ha tid til hverandre? Er i startfasen av et sånt forhold, og trenger sårt noen tips!

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria! 🙂

   Jeg er jo fortsatt kjæreste med en aktiv idrettsmann og det har vokst på meg. Den første tiden synes jeg det var vanskelig å måtte ta hensyn til hans timeplan hele tiden, hans helger og hans opplegg. Men sånn er det bare og man kommer så langt om man bare aksepterer det. Slik som situasjonen er nå, så tenker jeg at han på mange måter er i innspurten av karrieren sin og at de siste årene som kommer må være opp til ham på de fleste områder. Vi får bare følge etter, det er jo så viktig at han får den karrieren han ønsker hele veien. Angående tid til hverandre, så følte jeg aldri at det var noe problem før vi hadde barn. Ikke at det er et problem nå heller, men det er absolutt mye mer utfordrende. Uansett, mitt tips til deg er at du viser forståelse og engasjement – det tror jeg du vil komme langt med 🙂 Bli med på kamper så godt det lar seg gjøre (om han spiller det) og involver deg i miljøet 🙂

   Stor klem og lykke til!

   1. Tusen takk for gode ord, og fine tips! Dette skal jeg ta screenshot av, og lese på dårlige dager. Vil jo støtte han på alle mulige måter, men det er jo klart at det blir annerledes enn hva jeg er vant til. Men det lar seg nok gjøre. Tusen takk, hvertfall! Dette ble jeg klokere av 🙂

    Klem tilbake!

 25. Jeg fødte i februar og slet også mye med kvalme og hodepine, så startet jeg å lytte til kroppen og hvile og ta en powernap på dagen og det hjalp! Absolutt verdt å prøve 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips 😀 Har i hvert fall blitt flink til å legge meg på sofaen i 10 minutter om jeg kjenner at jeg MÅ 🙂

 26. Anette S.

  Så fort tiden går! Nå er det ikke lenge igjen for deg, og mi nummer to er rukket å bli over 4 uker:-)

  Jeg kjente også på dårlig samvittighet under svangerskapet, og så ble selvfølgelig storebror syk rett før fødsel og jeg kunne jo naturlig nok ikke ta vare på ham slik jeg ville da. Heldigvis steppet farmor inn under fødsel og så tok pappa over mens jeg var på barselhotellet. Kjipt at vi ikke kunne være så mye sammen alle sammen, men jeg måtte bare tenke at det har vi jo et hav av tid etter hvert:-)

  Nå når lille et her så tenker jeg ikke over det med å elske begge like mye -det kom helt naturlig<3 Det jeg derimot synes er vanskelig er å dele oppmerksomheten min – den kan jo ikke dobbles på samme måte som kjærligheten kan. I blandt kjenner jeg på at jeg får dårlig samvittighet fordi jeg ikke kan være 100% fokusert på lillegutt, og må avbryte vår tid sammen gang på gang påg amming av lille. Men det er jo bare slik det må være, og jeg tror det er verst for meg. Lillegutt er en stolt storebror og koser og klemmer på lillesøster hele tiden. Han eg også veldig opptatt av at hun må få "spise puppen" når hun gråter;-) Søskenkjærlighet<3

  1. Caroline

   Det har jeg tenkt mye på også! Oppmerksomheten i starten, ikke minst under ammingen.. Godt å høre at dere likevel har løst det på en fin måte, og det er nok slik som du sier også – verst for deg <3 Stor klem!

 27. Viktoria

  Shit, jeg får middagsgjester nå straks og her sitter jeg og griner etter å ha lest det vakre rørende diktet og klarer ikke slutte!!! <3 :O

  Masse lykke til videre i svangerskapet! <3

 28. Et lite tips for at Nelia ikke skal føle seg tilsidesatt under f.eks. amming, kan være å involvere henne mest mulig i hva som skjer og f.eks sysselsette henne med å amme dukken sin når du ammer lillesøster. Kan se for meg at hun vil synes det er ganske morsomt. Jeg opplevde selv å bli storesøster da jeg var på hennes alder, og jeg fant nylig et foto hvor jeg og moren min sitter i sofaen og ammer; hun ammer broren min, mens jeg ammer dukken. Jeg ser utrolig stolt ut! Selv har jeg foreløpig bare ett barn, men planlegger minst ett til, og har allerede kjent på de vanskelige følelsene du beskriver. Men det er jo så fantastisk å ha søsken, selv om man kanskje ikke innser det i alle øyeblikk. Du virker så utrolig flink med Nelia, så jeg er helt sikker på at du kommer til å takle det hele med glans. Lykke til! 😉

 29. susanne

  Jeg synes dette er så spennede! <3 JEG klarer nesten ikke vente haha 😀
  Tenk, jeg har det slik med min Chihuahuajente! 😮 Vi er som to erteris! Og pga sykdom har jeg värt med henne dag og natt i tre år siden hun kom til meg 800 gram og 8 uker gammel <3 Önsker meg flere, men tenker at jeg aldri kan bli like glad i en til hund! Men samtidig tror jeg at det nok vil gå bra, vil iallefall forsöke 🙂 drömmer om ett lite stueoppdrett, og da må man jo bare 😉
  Lykke til, håper dagen går fort! Haha jeg er utålmodig 😉 klemz

 30. Jeg har aldri hørt om «å ligge på pinner». Er det dialekt? Derimot har jeg hørt at mammaer ofte ligger på ank når de sover. Blander du med å sitte på nåler?

  1. Caroline

   Selv har jeg aldri hørt om å ligge på ank :p Så det er mye mulig det er dialekt 🙂

   1. Ligger på nåler her.. sentrale østlandet

 31. Hei!
  Jeg lurer på hvor du har kjøpt buksen din! Er gravid selv, og finner bare mindre pene nattbukser. Vil ha en som ser ok ut, og er deilig å gå med på kvelden, og denne ser ikke så galen ut! Hehe 😀

  1. Caroline

   Denne er fra Asos 😀 Samme som i dette innlegget: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/07/05/wake-due-date/

   Klem 🙂

 32. Hei Caroline!
  Først og fremst; du ser helt strålende ut som høygravid!! 🙂
  Så lurte jeg på hvilke støttestrømpebukser du brukte når du var gravid med Nelia? Og hvor kjøpte du disse? Jeg får ikke tak i dette noen steder, og sitter så mye på jobb at jeg hadde absolutt hatt behov for det…

  1. Caroline

   Jeg bruker akkurat de samme nå, det er bare helt vanlige sorte strømper som jeg finner på apoteket 🙂 Ikke de tynneste, men jeg foretrekker de i skikkelig sokkestoff 😉 Ikke veldig lekkert, men under bukser funker det jo ute blant folk og her hjemme bruker jeg det mens jeg sitter og jobber, fikser meg på badet etc. 🙂

   Klem 🙂

 33. Hei Caroline! Det hadde vært helt topp med et innlegg om prøveperiodene deres og opp – og nedturer i forbindelse med disse 🙂

  Klem

 34. Jeg tror vi er mange som har kjent på den følelsen, når en går fra ett til flere barn. Jeg fikk nummer to når min datter var 2,5 år. De første ukene slet jeg med enormt dårlig samvittighet fordi hun måtte dele oss med lillebror. Jeg var en liten stund redd for at jeg skulle havne i en slags fødselsdepresjon. Men når jeg så hvor fint hun egentlig tilpasset seg, og hvor glad hun var i lillebroren sin….Da gikk det opp for meg hvor heldig vi var. Vi hadde to friske barn og mere enn nok kjærlighet til begge to. Og ikke minst var det rørende å se den søskenkjærligheten som vokste for hver dag. Det å få vokse opp med et eller flere søsken, er en gave. De har så stor glede av hverandre, og det er fint å være flere 🙂
  Litt tøft var det i starten, men en lærer seg fort å tilpasse seg den nye situasjonen.
  Storesøster kommer nok til å få mye glede av den lille som kommer. Og det er herlig å se de vokse opp sammen. Se hvordan de kommuniserer…krangler i det ene øyeblikket og er verdens beste venner i det neste 🙂 I en søster eller bror, har de en venn for livet.
  Lykke til 🙂

 35. Du er kjempeflott Caroline! Men hvorfor ikke stå rett opp å ned når du tar bilde av magen? Syns du lener deg lenger og lenger tilbake for hver uke nå. Skjønner du er vant til å posere på bilder, så du gjør det kanskje ubevisst? Men du trenger virkelig ikke vri deg rundt på bilder for å se slank og flott ut. For det er du jo uansett! Leserens dine syns jo bare det er gøy med en voksende babymage, så hadde stått «normalt» i profil kunne vi jo faktisk sett magen også! 🙂 🙂 🙂

  1. Caroline

   Dette er ikke tilfellet, jeg står normalt i profil på alle oppdateringene jeg har hatt uke for uke. Jeg er svai i ryggen, om det er det du sikter til.

 36. Caroline, jeg elsker å lese oppdateringene dine. Spesielt etter jeg selv fant ut at jeg er gravid. Jeg satt selv å gråt her en kveld fordi jeg lurte på hvordan det er mulig å elske noen lile høyt som jeg elsker min sønn. Jeg vet innerst inne at det går, men det er vanskelig når man ikke har opplevd det før. Når man bare har en, opplevd det en gang. Jeg tror dette er veldig vanlig for kommende tobarnsmødre. Kjenner meg godt igjen i det du skriver. Men jeg vet du vil elske den lille jenten like mye som Nelia. Og hun vil få et like godt liv som henne i dine armer. Nelia vil du aldri klare å gi mindre oppmerksomhet, fordi hun var den første som lot deg oppleve den enorme morskjærligheten. Den sterkeste kraften i verden og nå vil du snart få den gange to!!! Masse lykke til videre. Jeg heier på deg og dine 🙂

 37. Jeg fikk jente nr 2 i april og det er samme aldersforskjell på våre to jenter som det vil være for deres.
  Jeg var veldig usikker på hvordan eldstemann ville reagere på det å måtte dele all oppmerksomhet, spesielt fordi hun har vært en skikkelig mammadalt. Og det har vært litt trøblete, med noe frustrasjon og trass fra treåringen.
  Men når jeg nå, fire måneder senere, ser min eldste gi lillesøsteren en god klem og erklærer igjen og igjen «jeg er så glad i deg» vet jeg at det ikke er noe å bekymre seg for <3

  Masse lykke til den neste måneden!

 38. Bestemor

  Det er ikke slik at kjærligheten du har for Nelia, må deles på 2 senere. Nelia beholder sin del som før, og det vokser frem en helt ny, egen kjærlighet for neste barn. Jeg vet..jeg har flere. 🙂 lykke til med alt!

 39. Hei Caroline
  Kjærlighet er jo slik at den vokser når den deles! Så du kan ta det helt med ro. Jeg har to gutter og ble veldig overrasket når jeg oppdaget at kjærligheten jeg følte for dem var ulik. Egentlig er ikke det noe rart, guttene er jo to forskjellige individer. Senk skuldrene og nyt svangerskapet videre. Du har mer enn nok kjærlighet til dem begge!
  Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *