cozy summer nights outside

uteomrade_4

Altså, denne terrassen! Dette har lett blitt mitt favorittsted i løpet av sommeren, her kan vi faktisk sitte i all salgs vær, til og med regnet er velkommen selv om jeg helt klart foretrekker kveldene når det er opphold 😉 På dagtid er det så deilig å trekke seg tilbake i skyggen med noe godt å drikke, laptopen og rett og slett ha utekontor. Etter barnehagen har vi spist en del måltider her og når kvelden kommer og vi har tid til det, er det voksenkos og tid for å snurre film. Som i går! Da ble det snacks, Suits og en litt for sen kveld – men til gjengjeld var vi jo så fornuftige på lørdag 😉 

uteomrade_3

uteomrade_1

skjerm

uteomrade_2

uteomrade_5

uteomrade

Nå er det så å si ferdig her og dere har jo stort sett sett hele terrassen. Likevel vil jeg liksom vente til vi har fått malt gelenderet og ting er helt på stell før jeg viser dere sluttresultatet. Og ikke minst blomsterbedet på hver side av trappen som fører opp til terrassen – det har blitt SÅ innmari fint! 


Dere, i dag er jeg offisielt høygravid! Det er 40 dager til termin og jeg har en svangerskapsavtale om bare noen timer. I går var det 6 uker til termindato og jeg må klype meg litt i armen. Denne graviditeten har gått helt knirkefritt og har hittil vært klisslik den jeg hadde for 3 år siden. Jeg er i storform og føler meg utrolig heldig – mer om dette i gravidoppdateringen senere i dag, nå må jeg sparke i gang uken og komme meg avgårde! Ha en nydelig mandag ♥ 

52 kommentarer

 1. Jeanette

  Så koselig! Kjempebra å lese at du føler deg så bra i svangerskapet! Har dere bestemt navn på jenten dere venter?

  1. Caroline

   Vi er ganske sikre på navnet nå 😀

 2. Du ser strålende vakker ut Caroline! 🙂 Gleder meg til å se verandaen helhetlig, ser veldig fin ut!

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du 😀

 3. Marianne

  Fy søren, så fin terrasse!! Her var det masse inspirasjon å hente 😉
  Ha en strålende dag som høygravid! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Marianne 😀

 4. Den uteplassen deres ser bare såå fin ut! Å kunne sitte ute om sommeren er gull verdt, vi sitter sjeldent inne foran tven om kveldene, så en skjerm ute er jo genialt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Christina! Gjør det enda lettere (om mulig) å sette pris på sommeren 🙂

 5. Så deilig det ser ut å sitte der utover kvelden! Og med serier på storskjerm også! Perfekt!! 🙂

 6. Lurer på om du vet hvor den «peisen» deres er fra? 🙂 Den som ser ut som en lykt, med bord under. Sitter bordet fast eller er det separat? Blir veldig glad for svar , takk 🙂

  1. Caroline

   Å, vi hadde ikke mer rødsprit igjen, så vi fikk ikke tent den i går :O Men jeg skal få ordnet det til neste bildedryss 😉 Det er egentlig en innepeis, men den kan fint stå ute også fant vi ut, har liksom ikke hatt noe sted å ha den på noen år, så vi ble veldig fornøyde da vi fant ut at den kunne stå her ute 😉 Vet ikke hvor den er fra dessverre, fikk den i julegave av mamma og pappa for mange år siden :/ Men kan høre med dem 🙂

   1. Takk, setter pris på det! 🙂

 7. Utrolig idyllisk veranda har dere babycall inn til Nelia ? Gleder meg til å se sluttresultatet, samt blomsterbedet!

  1. Caroline

   Nei, vi har ikke behov for det nå 🙂

  2. Hvorfor skal man ha babycall når de sitter i 1 etasje og barnet sikkert sover med vinduet åpent?

 8. Annette

  Ser helt magisk ut!
  Kan du skrive litt hvor ting er fra?
  Likte veldig godt putene.
  Hvor har dere kjøpt lerett og slikt? Er det spesielt for utebruk?
  Kunne også tenkt meg sånn utekino

  Annette

  1. Caroline

   Selvsagt! Og det er bare å spørre om det er noe spesifikt du lurer på? 🙂 Det er et helt vanlig lerret, ikke spesielt beregnet for utebruk, men kan brukes både inne og ute. Det er under tak, så det blir ikke vått 🙂 Lerretet er fra Elkjøp tror jeg 🙂

 9. what is blouse brand? 🙂

  1. Caroline

   It is from Gina Tricot 🙂

 10. Hvor er krystallglassene fra? De er så utrolig fine!

  1. Caroline

   De er fra Åhlens 🙂

 11. For et deilig sted. 🙂 Jeg elsker terasseliv, og denne helga fikk vi faktisk nytt det litt i Stavanger også. Selv om helga gikk med til å male huset (ENDELIG) og alt stod litt sånn på halv åtte. Haha 🙂
  Neste år skal vi bygge ut terrassen også, og DA blir det planter og pynt. (Og forhåpentligvis masse sol)

  Den der persiennen dere har var skikkelig lur – hvor får man tak i en sånn?

  1. Caroline

   Å, så herlig dere fikk nytt litt der også 🙂 Tenker du på seilet? Den fikk vi i så fall av mamma og pappa, tror hun kjøpte den på en butikk i Strømstad, men vet de selger slike solseil flere plasser, bla. IKEA 🙂

   Klem!

 12. Kristin

  Så utrolig koselig
  Hvor er «sikk-sakk» putene fra, og lyskjeden? Og hvordan har du gjort for å få det vann/lys-tett?
  Lykke til på svangerskaps-sjekk

  1. Caroline

   De er fra Plantasjen og lysene er fra Ellos 🙂 Vi har et seil over der hvor vi sitter samt persienne som går over den igjen, om vi trenger det :p

   1. Hvor har dete kjøpt seilet? 🙂

 13. Hei, til lykke med graviditeten! Når jeg var gravid brukte jeg noe lignende som en Boerdox ( er ikke sikker på hvordan det skrives) stol. Den nye stolen er vist fantastisk Klemz❤️

 14. Helt nydelig terrasse du har ordnet i stand, så lunt og koselig 🙂 Gleder meg til å se sluttresultatet, tror deg så gjerne at det har blitt fint 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Så hyggelig å høre! Gleder meg til å dele! 🙂

 15. Nå pirker jeg voldsomt, men tror du må ha feil innstilling på gravid-appen din, for i Norge regnes et svangerskap til 40 uker og 2 dager. Og ettersom du har termin 4. september så er det 40 dager igjen først i morgen og starter uke 36 (35+0) på fredag.. Har selv termin 3. september og begge appene mine forteller meg at det er 40 dager igjen i dag 🙂

  1. Caroline

   Jeg var på UL i dag og er i følge legen der også høygravid 🙂 Men appen min sier 41 dager igjen :p

  2. Jeg fikk beskjed av jordmor at det er 40 + 3 i Akershus =/ hva er riktig?

  3. Er det virkelig så farlig? Hvorfor er folk så forferdelig opptatt av få enkelte dager, herlighet, flisspikkeri…

  1. Caroline

   Ja, utrolig gøy 😀

 16. Christine

  Nydelig 🙂 Hvor er den sorte blomsterpotten fra? 🙂

  1. Caroline

   Takk 😀 De er fra Plantasjen, om du mener de sorte? 🙂

 17. Du stråler, vakre deg!

 18. Capsen på, da er det vel tid for et frisørbesøk…

  1. Caroline

   Nei, jeg bruker ofte caps 🙂

 19. Caroline, har du sluttet å poste mange av de negative kommentarene du får eller får du bare færre? Jeg synes det er litt gøy å lese de litt mer spisse kommentarene fra folk, ta f.eks pilotfrue, hun poster endel av dem. Blir litt mer dynamikk i kommentarfeltene.. selv om jeg egentlig håper folk flest oppfører seg.. jeg bare synes kommentarfeltene er det mest moro med blogger.. =)

  1. Caroline

   Nei, jeg godkjenner så å si alt som er for tiden, så lenge man forholder seg saklig.

 20. Hei Caroline!

  Jeg er gravid i uke 31, og en av mine «gravid cravings» er faktisk isen din. Kan du tro jeg måtte flire når jeg kom over denne i dag? http://e24.no/privat/is/fotballfrue-is-selger-nesten-like-bra-som-lollipop/23748397.

  Hehe!
  Bare hyggelig 😉

  1. Caroline

   Haha, så herlig! Tusen takk 😀 Det er veldig gøy 🙂

 21. Rebecca

  Så utrolig koselig dere har fått det på verandaen! 😀 Kan jeg spørre om hvor dere har kjøpt lerret? Bruker dere prosjekter? Også må jeg bare si at du stråler! 😀

 22. Kristin

  Så utrolig koselig! Hvor er de svarte lyktene på bordet fra, og bollen du har lavendel i?

  1. Caroline

   De sorte på bordet er fra Nille (på 50 prosent nå så jeg :p) og bollen med lavendel i er gammel :/ Men jeg kjøpte den på KID i sin tid :p

   Klem!

 23. Elsker bloggen

  Hei
  Må bare spørre. Du sier jo at d er greit å spørre om alt.
  Føler at dette er et domt spørsmål, men klarer ikke å slutte å lure på KORSN POTETGULL E D DU HAR I SKÅLEN?
  Jeg er en potetgull-elsker
  Håper på svar

  1. Caroline

   Å, det er lime og chili fra Sørlandschips – trooor jeg 🙂 Jeg er ikke en potetgullelsker, men det var veldig godt 😀

 24. Så utrolig koselig og fint dere har fått det! <3

 25. Kari FM

  Hei. prøvde å spørre deg i kommentar tidligere, men det så ikke ut som kommentaren var registrert. Så koselig du har fått det. Vi holder på å skal skjerme verandaen vår for regn og vind. jeg lurte derfor på hvordan du henger opp det seilet? jeg lurte også på hvor de fine hvitmalte lèveggene er fra?

  1. Caroline

   Beklager så mye for sent svar, Kari! Vi har hengt opp seilet med tau, rett og slett. Det er hull i det som du kan tre tau gjennom 🙂 Har festet det til rekkverket og oppå taket, og det sitter som støpt! Kjempekjekt med et slikt seil, vi er så glade for at det er der 🙂 Léveggene er en del av verandaen som var her da vi flyttet inn, så det vet jeg dessverre ikke :/

   Alt godt fra Caroline 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *