utstyrsguide del I: baby sover på samme rom

babyshop_12

Denne gangen som forrige gang, vil jeg gjerne dele litt innkjøp med dere! Noe av det morsomste med ventetiden er å gjøre ting klart til den nye verdensborgeren skal komme og etter hvert som termin nærmer seg er jeg sikkert ikke alene om å føle trangen til å bygge rede – altså kjenne på at jeg bare vil ha ting på plass så snart som mulig slik at alt fra bleier til klesskift og utstyr er på plass i god tid.  

babyshop_4

Vi nærmer oss, og selv om en del ting gjenstår kjenner jeg en slags lettelse av å vite at det ikke hadde gjort noe om hun kom i morgen. Nå er nemlig noe av det viktigste på plass for den første perioden når hun skal sove på vårt rom. 


home cradle – denne vuggen er så nydelig! Vi har valgt en hvit modell fra Stokke som skal stå på soverommet vårt en god stund fremover og når det er på tide at hun flytter på sitt eget rom, kan den selvfølgelig enkelt flyttes inn der. Home Cradle er så liten og nett og jeg elsker det delikate designet på den. Dessuten lager den myke gyngende bevegelser om du dytter på den, da vil den vugge sakte fra side til side. Du finner den HER

babyshop_6

Jeg har valgt sengetøy med nydelige, hvite blonder som hun kan ligge i den første tiden. Dette finner du HER og dyne + pute finnes HER. Teppet er fra Stokke og det finnes HER

babyshop_5

babyshop_2


Jeg håper selvfølgelig at ammingen vil gå like fint denne gangen, og med Nelia var jeg SÅ glad for at jeg hadde en god ammepute! Et tips er å ikke velge en som er hvit, de kan fort bli flekkete av melk eller gulp (wops) og slike flekker kan være vanskelig å vaske bort. I tillegg blir du gjerne såpass avhengig av ammeputen din at det er vanskelig å finne rett tidspunkt å vaske den på 😉 Jeg brukte den mye utenom ammingen også, bare for å ha Nelia tett innpå meg når jeg for eksempel satt og jobbet. Da lå hun trygt og godt, og jeg hadde god oversikt over henne. 

babyshop_8

Denne gangen har jeg valgt en modell fra Ergobaby som jeg gleder meg til å bruke, den heter nursing pillow natural curve og er så solid og fin! Passer perfekt rundt midjen og gjør det enkelt å amme babyen både liggende på siden av deg og rett foran deg. Denne finner du HER

babyshop_10

Jeg kommer til å ha ammeputen på soverommet i tilfelle jeg føler at jeg ønsker å sitte og amme om natten, men jeg elsket å bare ligge i sengen og amme også. Likevel er ammeputen perfekt å bruke når det ikke er natt, når du sitter i sofaen for eksempel. Jeg var helt avhengig av min, det er så behagelig med en som fungerer godt! 


babyshop_7

De første ukene eller månedene ønsket vi å ha Nelia i sengen sammen med oss, for å være ærlig så husker jeg ikke lenger hvor lenge vi ventet med å legge henne i egen seng, men det tok litt tid. Det som var ekstremt deilig da vi hadde henne i sengen med oss, var å ha henne liggende helt inntil i et babynest. Da følte vi oss trygge på at hun lå godt og ikke minst – frykten for at vi skulle rulle over henne var mye mindre! Det er rart med det, for du sover jo litt på pinner i starten og vet at du aldri ville rullet over din egen baby, men det er likevel en trygghet at hun har sin egen plass og dette ønsker vi derfor for lillesøster også. 

babyshop_9

Denne søte rosa saken er fra nettopp Babynest og den finner du på 20 prosent rabatt hos Babyshop nå – HER


babyshop_13

Ellers har jeg pimpet soverommet vårt med to skjønne uroer fra CamCam som du finner HER og HER

babyshop_3


Ble det ikke fint? Vi gleder oss i hvert fall veldig nå og det går mer og mer opp for oss hva som er i ferd med å skje ♥ 

118 kommentarer

 1. Ingvild

  Blir helt svett av å lese hvor mange som faktisk bryr seg om hvordan TING dere kjøper til DERES baby… Jeg har sikkert 1-4 del av inntekten til dere å ville fremdeles kjøpe noe nytt til nr 2 ! Noe som var kunn til ne 2! Hvorfor skal alle henge seg så opp i om Caroline kjøper et nytt babynest eller ammepute!
  Det jeg vil si til deg Caroline er at det er så koselig å lese baby innleggene dine. Jeg får en sånn skikkelig redebygge følelse, nesten som jeg kjenner følelsen av å virkelig glede seg til det nye lille skatten komme til verden! Heldige lille skatt som får komme til dere <3

 2. Kjære folk!!! Caroline skriver at søster kommer til arve en god del fra nelia, så hva er det dere klager over?! Om hun vil kjøpe nye ting Pga flekker så første jeg godt at de gjør det, skal de bruke bare ting som er slitt gammelt eller noe for å tilfredsstiller dere? Da de har mulighet kjøpe nytt så seff gjør de det.. Slutt å sammenlign ting.. Blir for dumt!:) hva vet dere om hvor mye llllesøster vil arve, tror neppe Caroline kaster nye fine ting bare for kjøpe nytt, men da hun føler det trenges så værsegod! Slutt å heng dere oppi sånne ting. Hun skriver at det vsr Flekkete osv, de har råd mulighet kjøpe nytt, så vettu hva forstår de godt!

 3. Hei du! Hvor er de to runde rosa putene fra? SÅÅ utrolig fine!

  1. Caroline

   De er fra Kremmerhuset 🙂

 4. Marie Alette

  Jeg ser dere har kjøpt et babynest 🙂 Det har vi brukt til våre også, men noe som fungerer enda bedre er «ergonomisk babynest». Vi kjøpte det ikke før nr. to fikk kolikk, men det er en helt fantastisk, og det føles så godt når man virkelig ser at de ligger som i magen, hører at de slipper ut mye luft når de sover, og vet at de i tillegg er veldig trygge mtp. krybbedød etc. En liten anbefaling der altså! Lykke til 🙂

  1. Marie Alette

   Cocoonababy heter den 😉

 5. Karoline

  Hei Caroline!

  Jeg tenkte også å ta i bruk babynest i vår seng, men så leste jeg dette https://www.lub.no/forebygging/forebygging-av-krybbed%C3%B8d/s%C3%B8rg-gode-pusteforhold . Har dere lest noe annet? Blir litt bekymra når jeg leser slikt..

 6. Beautiful !!! And in the livingroom any changes are you planning?

  1. Caroline

   Yes 😀 I will share very soon 😀

 7. Karoline

  Hei!
  Jeg har veldig lyst på den samme vuggen fra Stokke. Vugger den barnet selv (evnt. hvor lenge?) eller må du dytte på den hele tiden?

  1. Caroline

   Du må vugge den selv, i tillegg til at den beveger seg når barnet beveger seg 🙂

 8. Hei!
  Skal dere selge noe barne utstyr, isåfall Stokke vuggen?:)

 9. Hei! Prøver å finne erfaringer ang stokke vuggen, men finner ikke. Nå som du har brukt den en stund, ville du anbefalt den videre? Hvorfor/hvorfor ikke? Hvilken seng fikk hun etter å ha vokst ut av denne?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg elsker den! Virkelig, jeg synes den har vært helt genial! Enkel å flytte på og vuggefunksjonen er helt super. Naia har stortrivdes i den og jeg synes den er så vakker også, synd å ikke skulle bruke den lenger :p Nå bruker vi den andre sengen, sprinkelsengen. Hun reiser seg jo opp etc. så det ble en naturlig overgang 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *