ta med middagen ut i hagen

piknik_7

I går ville vi på piknik og ettersom vi bor i så fine omgivelser med en ganske stor hage, tok vi like gjerne pikniken her – rett utenfor huset 🙂 Så lettvint, men likevel så utrolig hyggelig, så dette må jeg anbefale flere å gjøre!

piknik_6

Litt endring i rutinene nå og da er jo bare gøy, og det merket vi godt at Nelia var fullstendig enig i, for hun var helt i hundre da vi fortalte at vi skulle ta med all maten ut i hagen så vi kunne ha piknik der. Hun spiste mer middag enn hun har gjort på lenge, gikk og forsynte seg selv hele tiden og synes det var ekstra stas å få sitte på gresset med middagstallerken i fanget og i tillegg spise med fingrene! Jeg elsker aioli, klarte hun også å konstatere 😉 

piknik_2

Vi gikk for tapas, det er enkelt og smaker like godt varmt som kaldt, dessuten er det null problem å kutte ut bestikket. Mat som kan serveres som enkel hverdagstapas er babybell, små kjeks, kjøttboller i bbq-saus, strimlet kjøtt fra grillen i marinade, oliven, fetaost, sognemorr, sauser som aioli og tzatziki eller for eksempel chilibernaise, focaccia eller ciabatta og cherrytomater. 

piknik_3

piknik_1

tips: det er gøy om det servers noe som er ekstra godt å drikke når vi tross alt er på piknik, så valget falt på bringebærlimonade. Mmm 🙂 

piknik

tips 2: lag frukt på grillspyd – det er superpopulært hos de små, så godt og så enkelt! Jeg laget en blanding med jordbær, druer og honningmelon. 

piknik_4

Da Nelia var krøpet til sengs, satt vi en liten stund til på pleddet og så på solen som gikk ned. Det er så utrolig fine omgivelser her, jeg får aldri nok av utsikten vår og kan egentlig ikke forestille meg å bo noe annet sted akkurat nå ♥ Og vet dere hva? Vi har så å si ingen mygg eller knott her etter den digre investeringen vår av en myggmordermaskin som har stått i hagen en stund nå *bankibordet* Vel verdt hver krone! 

piknik_5


I dag er det kampdag og ODD må slå Pas Giannina med 3 eller 4 mål for å gå videre i Europacupen. Jeg er spent på utfallet, det må jeg virkelig si! Gleder meg til kamp, spesielt fordi sola skinner 🙂 

27 kommentarer

 1. what is hat brand? 🙂

  1. Caroline

   It is from Lindex 🙂

 2. Cecilie

  De rundstykkene så utrolig gode ut!! Hva er oppskriften på de? 🙂
  God sommer 🙂

  1. Caroline

   De er bare fra frysedisken 😉

 3. Hvordan funker den myggmordermaskinen? Høres veldig interessant ut. Få ting er jo være enn å bli spist opp av mygg. Hva heter den?

  1. Caroline

   Svarer det samme til deg som til de andre som lurte: den heter mosquito magnet, vi kjøpte den på Felleskjøpet, men tror den har mange utsalgssteder 🙂 Den skal visst være mest effektiv om du får den i gang i starten av mai, før myggsesongen setter i gang for alvor, så for vår del vil den nok funke enda bedre neste år. Men den tar både mygg og knott og vi har merket ENORM forskjell! Slet med å sitte ute i fjor og egentlig alle år før der, så dette er helt fantastisk 🙂

   1. Vi har den på hytta og den fungerer helt supert. Litt mygg og knott er det enda, men ikke i den grad det har vært andre år. God sommer:-)

   2. Caroline

    La oss bekjempe dem sammen! Fantastisk med noe som funker 😀

 4. Så herlig 🙂 Inspirerende 🙂

  God sommer til deg, Caroline 😀

  1. Caroline

   God sommer, fine du!

 5. lovely goodies and bring the dress is pretty and the pictures are beautiful whether you have any other bib overalls or Chemise than white and black trousers / other h & m clothes forgive me when I am so interested in but they were nice on you and fit you really well 🙂

  1. Caroline

   Thank you so much, Elisa! I don’t mind you asking about my clothes 🙂

 6. Hvor er den myggmordermaskina fra? Skal flytte på gård ganske snart og her er det så mye mygg at jeg på en kveld kan få over 50 stikk, med klær på!! Plages veldig og går egentlig bare å gleder meg til vinteren, det blir for gæli.

  1. Caroline

   Den heter mosquito magnet, kjøpte den på Felleskjøpet 🙂 WHAT?!? Den skal visst være mest effektiv i starten av mai, før myggsesongen setter i gang for alvor, så for vår del vil den nok funke enda bedre neste år. Men den tar både mygg og knott og vi har merket ENORM forskjell! Slet med å sitte ute i fjor og egentlig alle år før der, så dette er helt fantastisk 🙂

   Enig i at det blir for gæli! Få dere en sånn maskin, den er dyr, men den har funket her i hvert fall 😀 Sene kvelder ute er jo hele kosen med den norske sommeren!

 7. Myggmordermaskin? Dette kunne jeg trent hva er det?

  1. Caroline

   Den heter mosquito magnet – en ganske stor koloss som bruker gass. Vi satt den opp i slutten av mai, supereffektiv har den vært!

 8. Is that suede hat .. good-looking … seems to be the fall’s hottest fashion 🙂

 9. Piknik i det grønne. Er så koselig. Har mange gode minner fra studie tiden hvor vi møttes i parken, og alle tok med litt å spise og drikke. Gode venner og gode minner. Da barna var små og været dårlig hadde vi » piknik «inne rundt peisen . Vi grillet pølser og pinnebrød og bananer m sjokolade. Jentene minnes det som veldig spennende og koselig. Vi har også hatt overnatting i soveposen foran peisen og på verandaen . Kjempe moro. Selvfølgelig er skogen og fjellet best, men når været og tiden ikke var på lag så var dette spennende alternativ som de husket.

  1. Caroline

   Åja! Innendørs peiskos, noe så hyggelig <3 Noe av det fineste med vinteren synen jeg, etter skiturer eller utendørs aktiviteter 🙂

 10. Cecilie

  Så koselig med piknik i hagen!

  Forresten, hils Lasse og si det er så gøy at han har begynt å snappe igjen 😀
  Kos deg videre i sola <3

  1. Caroline

   Å, så koselig å høre! Det skal jeg gjøre 🙂 Klem til deg!

 11. Barnehagelæreren

  Så trivelig med piknik i hagen. Imponert over at du lar Nelia smake på all mulig mat det er veldig flott og har mye å si for hva hun kommer til å spise som voksen. Et eksempel til etterfølgelse for andre foreldre.

  1. Caroline

   Hun er så nysgjerrig på alt vi spiser, så det er klart hun må få smake 🙂

 12. Underbart med picknick ute i trädgården 🙂 Vilken bra ide. Grattis till flickan i magen, vilken lycka <3 Så himla fina är ni och jag älskar din blogg. Så fina bilder och så mysig. Tittar ofta in men är sämst på att skriva i kommentars fältet. Men ibland så. Hoppas du får en härlig dag 🙂

  1. Caroline

   For en hyggelig tilbakemelding, Ramona! Tusen takk 🙂 Håper dagen din blir fin også 🙂

 13. video er gøy

  Hei

  Ser du har laget noen videoer som ligger ute på Youtube. Kan du lage en video av hvordan du ser ut om morgenen når du er trøtt også? Du lager alltid så flotte bilder. Lykke til med siste del av svangerskapet 🙂

 14. Altså, var sikker på at det skulle komme mange kommentarer på de to øverste bildene i dette innlegget!! Herlighet så lekre bilder!! Det kunne jo vært reklamebilder, de er nydelige! Hva med å ha noe så delikat som dette som toppbilde? Fantastiske farger 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *