litt mer orden i livet

Ryddedag_1

Yep! I går brukte vi rett og slett noen timer på å få litt mer orden i livet. Det er rart med det, men bare det å vite at det befinner seg kaos og rot på for eksempel kottet eller på teknisk rom eller begge steder, får nakken min til å stivne fordi jeg forsøker så hardt å tenke at det ikke gjør noe og at vi snart skal ta tak i det. Snart. Ok. Som når da? Det er jo ALDRI tid til å rydde grundig noe sted og de dagene vi endelig har litt ryddetid til overs, blir det gjerne på litt morsommere steder, som for eksempel i klesskapet. 

Ryddedag

I går hadde Lars-Kristian fri og selv om vi egentlig hadde tenkt til å bruke dagen til helt andre ting, fant vi ut at vi bare var nødt til å ta tak. Så da gjorde vi det og nå kjennes alt så mye bedre 🙂 Bare det å vite at det er orden et sted det har vært kaos er så deilig, og på dette punktet er vi helt enige. Å organisere ting som du mest sannsynlig får bruk for i fremtiden og å kvitte seg med ting som du aldri kan fatte hvorfor du tok vare på, er så godt! Det skal nevnes at jeg har litt kasteangst, for jeg tenker alltid at noe er fint å ta vare på eller at jeg kanskje får bruk for det en eller annen gang igjen, men når det ligger gjennom et flyttelass og du helt har glemt at du hadde det – da er det på tide å la det gå! Husker dere forresten disse putene? De har vært gjenstand for stor debatt i kommentarfeltet mer enn en gang, for å si det sånn! Enkelte kunne bare ikke forstå hvordan Lars-Kristian kunne akseptere rosa puter i hjemmet vårt 😉 

Ryddedag_3


Dette med rot bak husets lukkede dører er kanskje et lite problem for veldig mange, men hvor deilig er det ikke å gå inn i et rom når du skal hente fram påskepynten og faktisk VITE hvor den står? I stedet for å lete deg gjennom eske på eske, løfte på hver eneste pose og hårfint forsøke å stable ned vaser og ting som kan knuse i et desperat forsøk på å finne påskehåren og tulipanvasen? Nei, takk. Det har jeg gjort altfor lenge nå. Dessuten – babyting! Jeg husket ikke hvor mange vognposer vi hadde fra Nelia var liten engang, hva vi hadde tatt vare på eller hvilke deler til vognene vi fortsatt hadde og hvor alt var. Alt føltes kaos. Og det er fortsatt litt kaos for Rom ble ikke bygget på en dag – men vi nærmer oss! Joho! 

Ryddedag_2

Ting som dette og annen festpynt tar jeg vare på, vi venter jo en jente til og denne kan eventuelt brukes om igjen sammen med pompoms, girlander, ballonger og papptallerker som aldri ble brukt 🙂 


Middagsløsningen i går ble sushi, det beste jeg kan få når tiden ikke strekker til! Og så avsluttet vi dagen med å filme en oppskrift som kommer på bloggen i morgen 🙂 Gleder meg til å dele mer video fremover! Og dere, vær så snill og kom med forslag til hva dere vil se! Jeg spurte på Facebooksiden min i går, men fikk ikke så mange svar som jeg hadde håpet – forhåpentligvis fordi dere ligger og slikker sol et eller annet sted i verden. 

Ryddedag_4

Forslag som en tur i klesskapet mitt, en video om bilene våre (av alle ting) samt innkjøpsvideo var noen av forslagene, men om gjerne med flere så jeg vet hva dere vil se 🙂 Og ha en kjempefin onsdag! 

73 kommentarer

 1. where that shirt and hair band come from? 🙂

  1. Caroline

   The shirt is from zara and the band is from asos 🙂

 2. Det er så deilig med storopprydning. Vi hadde det i romjula, men må nok ha runde to igjen snart. Tror det er mye på jentene sine rom som aldri blir brukt og som kan kastes også. Men siden de bare er her halvparten av tia, så blir det fort glemt å gjøre den tia de er her. Og så er de kanskje litt som pappan sin (min mann) som også lider av kasteangst. Det er en sann KAMP hver gang jeg vil kvitte meg med ting fordi han alltid har lyst å beholde ALT. (Altså til og med mine klær har han invendinger mot når jeg vil gi bort liksom… Haha) Skikkelig samler… Og jeg som vil ha så lite som mulig. Haha 😀 Match made in heaven 😛

  1. Caroline

   Det må bare til innimellom, selv om det er så tiltak å komme i gang sitter du igjen med DEN følelsen! Nesten som en treningsøkt 😉 Godt å høre at vi er flere ang. kasteangsten :p

 3. Jeg hadde syns det var veldig gøy å se video fra en treningsøkt:) F.eks joggetur i skogen + styrkeøvelser!

 4. Hei. Jeg er nysgjerrig på om det blir flytting på dere eller ikke, så det håper jeg dere deler når ting er bestemt 🙂 Ellers hadde det vært morsomt med en skikkelig rundtur på eiendommen deres (film). En annen ting som hadde vært morsomt er om du filmer deg selv gjennom en hel dag. Frokost, trening, jobbing, Nelia, middag osv 🙂

  1. Caroline

   Det er jeg nysgjerrig på også! Jeg deler selvsagt så snart vi vet noe! Om det blir flytting så har vi i hvert fall LITT mindre å ta tak i på det området nå :p

   Tusen takk for tips 😀

   Klem!

 5. Jannicke

  Hvor er de putene kjøpt? De var fine- er på utkikk etter slike.

  1. Caroline

   De rosa? De er gamle :/ Men de ble kjøpt på Kremmerhuset i sin tid 🙂

   1. Jannicke

    Selger du de? Hvor mange har du i så fall?

   2. Caroline

    Vi har gitt dem bort allerede :/ 2 av dem, riktignok. De to andre er i tipiteltet til Nelia 🙂

 6. Ønsker å se en video av interiøret ditt, hva du liker og hvilken stil du kjører.
  Enkle interiørtips 🙂 Du har det så fint 🙂

 7. Et innlegg «som sendt fra gudene». Trengte akkurat dette i dag. :o)
  I går kjente jeg på litt maktesløshet når jeg skulle begynne, men ett steg av gangen….
  Tar gjerne flere tips i samme tema, f. eks hva slags esker, kasser, oppbevaringsløsninger du bruker,
  og hvilke systemer som kan være smarte.

  1. Caroline

   Så gøy å høre, MaK! Disse eskene er helt supre, rommer masse 🙂 Tror de er fra Staples 🙂

   Klem!

  2. Sjekk Listelykke.no 😀

   1. Takk Gunn Beate. Skal sjekkes. :o)

 8. Hei! Hva med å lage en sånn time for time video? Du har jo laget innlegg noen ganger hvor vi får følge din dag, time for time. Kanskje du kunne laget en video av det? Bare sånn noen minutter i hver time på hva du gjør for eksempel? Ha en fin dag 🙂

 9. Ida Marie

  Vil gjerne se en house tour ute og inne 🙂

  1. JA, jeg også!!!!

 10. Anniken

  *En video der du pakker fødebagen.
  *10 spørsmål som besvares av deg og mannen. Fks. Hvem er den flinkeste sjåføren av dere? Også uten at dere får tid til å tenke så kan dere svare på likt. Litt morsomt å se dere to i action 🙂
  *En video der du viser hvilke styrkeøvelser du gjør under graviditeten.
  *Denne blir kanskje litt for privat, men evnt en sånn kjapp snutt der du viser høydepunkt gjennom dagen. Litt sånn som snapchat bare litt mer spredt over dagen 🙂

  Ønsker deg en fin dag videre! Du er en stor motivasjon!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Anniken 😀 Håper sommerdagen blir fin! Klemmer 🙂

 11. Ranveig

  Jeg vil gjerne en tur i klesskapet ditt, å se hvilke klær du har tatt vare på, som blir brukt flere ganger. Vil også gjerne ha en innkjøpsvideo, og/eller en ukentlig oppdatering på innkjøp av klær og interiør. Ønsker meg et innslag om høstmoten 2016 også, må begynne å planlegge litt. Ha en super duper dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Ranveig 🙂 Håper dagen din blir super også!

   Klem 🙂

 12. Hei Caroline! Jeg kunne godt tenkt meg på se en sminkevideo om hvordan du legger hverdagssminken din. Fra helt usminket til ferdig resultat, med trinn for trinn, hvilke produkter og ikke minst hvilke teknikker du bruker.. 🙂
  Vet du har postet en del om dette tidligere, men for en som trenger å få det inn med teskje, så hadde en video vært helt supert! 😉 klem til deg!

  1. Caroline

   Takk for tips, Toril! 🙂 Håper dagen din blir fin 🙂

   Klemmer!

  2. susanne

   Som jeg skulle sagt det selv, akkurat dette önsker jeg sterkt! 😉 Om du har postet tidligere om dette Caroline, kanskje har du link? 🙂

   1. Caroline

    Nei, ikke på video. På video har jeg vist påsetting av vipper og hvordan jeg sminker bryn: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/03/27/hvordan-jeg-paforer-losvipper-og-sminker-bryn/

    Klem 🙂

  3. Katrine

   Enig! Spesielt øyeskygge!!

 13. Elisabeth L

  Jeg syns video om en dag i ditt (evt. delvis av dagen?) liv hadde vært super stas 🙂 vet ikke om du har sett vlogging på YouTube, men det er kjempe populært, istedenfor å skrive så filmer de deler av dagen sin! Syns det er stas hver gang du legger ut snap, så er nesten slik bare i litt lengre og samlet format om du skjønner, hihi 🙂

  1. Caroline

   Takk for innspill 😀 Skal se hva jeg får til 🙂

   Klem 🙂

 14. Kjenner jeg smelter nærmest hver gang Nelia dukker opp på Snapchat. Hadde vært kjekt om hun ble med på en video, men skjønner jo at det ikke alltid er like ønskelig å eksponere barn på den måten 🙂 Gleder meg til video, hva enn det måtte bli! Ha en herlig dag 🙂

 15. En house tour video inne og ute! 🙂

 16. En video av hundene hadde vært koselig 🙂

  Ellers hadde det vært morsomt med noen tullevideoer, noe humor! Hehe, jeg vet ikke av hva, men hadde vært gøy å få ledd ordentlig 😀 F.eks da Anne Kat brukte et klipp fra en av dine videoer på podcasten sin, «Oransje er en veldig fin farge» (eller hva det var de brukte), om du hadde gjort noe lignende selv hadde det jo vært helt fantastisk 😀

 17. Jannike

  Heisann!!
  Jeg ønsker meg flere sminkevideoer:-)
  Ny spørsmålsrunde på video hadde også vært morsomt, digga forrige runde!!
  Matlagingsvideoer ønsker jeg meg også, spesielt godsaker uten sukker:-)
  Video av hvordan du setter sammen ett antrekk.
  Video av hvordan du dekker festbord, og hvordan du tenker underveis.
  Ellers kunne jeg også tenkt meg en video av når dere er på tur i skogen eller lignende, tur med hundene eller på hyttetur.
  Video der du snakker og viser favorittbøker og favorittfilmer.
  Hva med en treningsvideo?
  Video der du viser all sminken din, jeg ELSKER sminke og liker å oppdage ny produkt.

  Det var noen av mine forslag! Takk for en flott og inspirerende blogg, for det er den virkelig. Norges beste uten tvil!!

 18. Godt å få ryddet 🙂 Sushien så god ut 😀

  1. Caroline

   Utrolig godt 😀 Både rydding og sushi 🙂

 19. Hei Caroline!
  Må bare si at jeg elsker bloggen din. Du virker så ærlig og omtenksom, ikke minst er du sååå vakker.
  Enig med Elisabeth, hadde vært gøy med en video om hva du gjør om dagene feks:)

  1. Caroline

   Snille du! Tusen takk 🙂 Og takk for tips!

 20. Martine

  House tour video inne? 🙂

 21. Et annet ønske; skulle gjerne sett deg i en trang, flott kjole som viser magen nå som du er gravid. Syns gravide kvinner er noe av det flotteste som finnes

 22. Marianne

  Jeg lurer på om Nelia er sluttet med smokken? Isåfall hadde det vært supert å fått høre litt om hvordan dere gjorde det. Har en jente som er like gammel, så ønsker gjerne tips 🙂

  Hilsen Marianne

  1. Caroline

   Ja, det har hun gjort 😀 Skrev et innlegg om det her: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/06/26/dyreparken-hakkebakkeskogen-og-minner-livet/

   <3

   Stor klem!

 23. En film igjennom hele dagen <3 Der dere bare er dere selv, som den fine familien dere ser ut til å være 🙂

 24. kanskje en tour gjennom kjøleskapet ditt, hva du alltid MÅ ha I kjøleskapet, hva du kjøper på iherb, favoritter I helgene osv 🙂

  1. Caroline

   Kjøleskap er gøy! 😀

 25. susanne

  Da fikk jeg atter en anledning til å mase igjen; Jeg vil se video av hudpleie, når du sminker huden din og med alle produkter! I minste detalj! 🙂 Har sagt tidligere at jeg har fallt litt ut med årene pga sykdom, men det er jo så mye nytt nå på markedet, og jeg vet ikke helt hva alt er. «För i tiden» la vi en hudkrem, og en foundation over ev.litt rouge, nå er det så mange andre produkter og mye nytt.. Vet du bruker Obagi, og hadde värt supert om du viste produktene, hva du bruker, hvordan, hva du legger först og sist og hvorfor 🙂 Du har så fin hud og makeup, vil läre!! hvordan dekke, glinsende hud, pigmentflekker, törr hud, fet hud, ulike årstider osv. kanskje du kunne si litt om dette.. Jaaaa, Caroline – snart må jeg få mitt önske oppfyldt <3

 26. Så deilig å få ryddet og kastet litt ting, det trengs her også, for å si det mildt! Utsettes altfor ofte.
  Jeg kunne også tenke meg at du filmet i huset, interiør osv, en video hvor du viser frem klær/nyttige ting til den nyfødte, eller en dag i ditt liv, spørsmålsrunde er også gøy på video. Evt en video om «hvordan holde det rent og ryddig i hverdagen» med smarte tips/system 🙂

 27. Elisabeth

  Høhø…Det hadde vært gøy å sett deg en morgen/ettermiddag der du ikke ryddet opp i det hele tatt. Etter aktiviteter,måltider,osv…Med en litt sånn Big Brother-følelse om hvordan dagen ble pga det 😀

 28. Å, de rosa putene <3 Litt av hvert som har blitt heftig diskutert i kommentarfeltet her. Jeg husker spesielt godt diskusjonen som gikk da dere hadde First Price toalettpapir, hoho. Må jo bare le 😛 Deilig at kommentarfeltet har roet seg den siste tiden, må jeg si 🙂
  Når det gjelder videoer kan jeg gjerne tenke meg mer om hår/makeup eller skjønnhet generelt. Hadde også vært morsomt med litt mer snakk om mote. Du er så flink til å vise fram antrekk Caroline! Det hadde vært gøy å vite litt mer hvordan du tenker når du setter sammen antrekk. Merker det er mye innen mote som er så opplagt for fashionistaene, men som ikke er like opplagt for meg 😛 Merker det er flere "regler" som jeg ikke skjønner noe av. F.eks at det er så fy fy med hudfarget strømpebukse. Jeg skjønner ikke greia, så lenge fargen er lik din egen hudfarge så må det vel være ok? Føler nesten mote er et eget fag vettu 😉

  1. Caroline

   Hahaha! De first price rullene <3 Beste diskusjonstemaet ever :O

   1. Fortell, fortell!!!
    Hva var det? 🙂

 29. Hadde vært gøy med en videoblogg sammen med Lars-Kristian der dere forteller om gode og dårlige sider ved hverandre (han om deg, og du om han)

  Også gøy om du tar en sånn challenge-video, f.eks at du skal smake på mat med bind for øynene og gjette hva det er

  1. Caroline

   Takk for tips, skal se om jeg får han med på det 😉

 30. Ja, vis ALL sminken din 🙂 På video, og si nr navn på det osv 🙂

 31. Vet ikke om det passer å lage video av det, men ønsker å høre hvordan du sorterer bildene dine på dataen (sorterer du etter hendelse, dato, navn eller alle disse tingene?), og hvordan du plukker ut bilder når du lager album. Holder selv på å lage album fra det første året til lille, og syns det er så vanskelig å begrense hva jeg skal ta med!

 32. Kristin

  Hei. Du selger ikke noen av klærne dine når du er «ferdig» med de?

  1. Caroline

   Nei, jeg gir bort det meste :/

   1. Kristin

    Ok. Det var fint å høre. Du er en fin person på alle måter.

 33. Hei! Har ikke lest gjennom alle kommentarene, så vet ikke om det er blitt nevnt. Jeg har boken du ga ut for noen år siden, og synes det er så utrolig mange gode og spennende oppskrifter i den. Synes derfor det hadde vært moro om du ville filmet at du tilfeldig valgte en side fra boken, og deretter viser oss hvordan du lager nettopp den retten som blir plukket ut 🙂 Boken er jo så utrolig fin, så hadde vært gøy å «høre» litt mer om den og se deg lage en rett fra den (selv om mange av «oppskrift onsdag» sikkert kommer fra den?). Når jeg først legger igjen en kommentar vil jeg også si at bloggen din virkelig er det store høydepunktet i matpausen på jobb, eller før jeg legger meg 🙂 Klem!

  1. Hahah! Først nå etter jeg hadde postet denne kommentaren så jeg dagens innlegg, hvor du lager oppskrift fra boken din! Det var litt merkelig :p

   1. Caroline

    Haha, så morsomt 😀 Tusen takk for så fine ord, Frida 🙂 Stor klem 🙂

 34. Kanskje en house-tour video hadde vært midt i blinken siden folk er interesserte i å se hvordan dere har det både inne og utendørs 🙂
  Jeg synes jaffal det er kjekt å få se hvordan andre har det, og samtidig hente litt inspirasjon på den måten 🙂
  Ha en fin uke <3

 35. Annette

  Hei.

  Synes det hadde vært kjekt med mer interiør. Feks fått sett altan og hagen i en helhet.

  Synes du gjør en super jobb. Bloggen din har tatt seg veldig opp synes jeg.

  Annette

  1. Caroline

   Så hyggelig å lese, Annette! Tusen takk 🙂

 36. Sissel fra Bergen ;-)

  Hei Caroline!
  Utrolig koselig blogg du har, tar alltid en titt innom! Følger deg alle andre steder også 😀
  Du vil ha tips til innlegg, og som sagt så er jeg masse innpå bloggen din og leser masse fine innlegg men og mest for Nelia, får masse fine tips til min datter som er like gammel. Nelia har såå masse fine klær og accessories. Skulle så gjerne fått en tur gjennom hennes klesskap også!! 😀 Håper det er en god ide! Klemmer<3
  Og masse lykke til som mamma til to<3

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å høre, Sissel – tusen takk 😀 Og takk for tips, det hadde vært kjempegøy å gjøre noe på skapet hennes 🙂

   Klem!

 37. Hei! Jeg lurte i grunn bare på hvilken sushi du velger nå som du er gravid. Jeg har blitt rådet fra alt av rå fisk og til og med skalldyr. En venninne sa at hun spiste vegetarsushi da hun var gravid, men jeg syns ikke det er spesielt spennende.
  Også hadde det var supermoro om du kom med noen forslag til hvordan man kan organisere hverdagen litt. Hva gjør du med ledninger på pulten din, kameralader, pclader, etc. Og hvordan organiserer du kottet og lagerrom? Bor på småbruk, så vi har en del lagerplass, men det er jo umulig å finne noe som helst. Skal si jeg kjente meg igjen i påskepyntbeskrivelsen 😛

  1. Caroline

   Du kan fint spise sushi, så lenge du vet at den er så fersk som den skal være. Jeg spiser som regel laks og kamskjell, ikke tunfisk og kveite 🙂

   Haha, godt vi er flere som er litt for flinke til å stable ting litt sånn utenpå hverandre ettersom tiden går :O Ledninger, ladere etc. har jeg i hvite ekser fra IKEA som er stablet i et skap inne på det vi kaller kontoret / gjesterommet / treningsrommet 😉 Spørsmålet blir vel hva vi skal gjøre av dette når vi blir et familiemedlem til og evnt. blir boende. Men om jeg kommer på noe lurt, så deler jeg 😀

   Klem!

 38. Fxxk -marry-kill challenge med deg og Lk hadde vært gøy 🙂

 39. House tour!! 🙂

 40. Hei Caroline fineste alt er jo vakkert og forseggjort her hos deg.
  – og det er alltid koselig å titte inn til deg og dere – å se bilder av
  både mat, natur, klær, hus, hjem, barn og ferie. Ser det er kommet
  inn mange tips – men jeg lurte på om dere kunne lage en video eller
  aller helst flere av hvordan man redigerer bilder i Photoshop.
  – eller andre redigeringsvideo programmer også for den del
  Hadde vært utrolig gøy å få lære seg noen fine tips. Det hadde også
  vært utrolig gøy å se video av når du setter opp til fotoshoot til mat
  og sminke med mer… Ønsker deg en fortsatt fin sommer, nyt tiden
  og hverandre – stor klem fra Mette

 41. Da jeg er gravid selv kunne jeg veldig gjerne ønsket meg et innlegg om tips til kjoler man kan ha på i bryllup, gjerne både korte og lange.
  Syns det er en jungel der ute og vanskelig å velge:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *