sommerdager

antrekk_sondag_6

Hepp! Endelig en ny uke! Og denne har jeg gledet meg til, for nå er det slutt på reisingen for Lars-Kristian sin del, i hvert fall for en ukes tid 🙂 Han var hjemme sent i natt og selv om jeg sov dårlig før han krøp til sengs, sov jeg hundre ganger bedre med en gang han var der sammen med meg – så sånn sett føler jeg meg relativt uthvilt likevel 😉 Nok til å være klar for å gripe dagen og alt som hører med i hvert fall! Om sommeren føler jeg likevel ikke at mandager er helt det samme, jeg tror det har noe med forventningene til lange sommerdager å gjøre, det spiller liksom ikke noen rolle om det er lørdag eller tirsdag, selv om man kanskje har fri i helgene og ikke i ukedagene. Er det fint vær, så er det om å gjøre å utnytte det og jeg er villig til å ofre en god del for å nyte sommeren i noen timer. Det er vel det som kalles sommerfølelse, og når været er som i dag er den så absolutt på plass! Jeg elsker jo mandager uansett og jeg har tenkt til å starte denne uken som jeg liker det aller best: med en deilig treningsøkt! Har blitt HELT hekta på Jane the Virgin (takk til leser for tips) så det er perfekt tidsfordriv mens jeg bruker en halvtime på å bli god og varm før jeg trener styrke. Jeg er spent på formen nå, for uken som gikk var ganske rolig på treningsfronten, selv om det ble noen økter. Uansett: en treningsøkt er ikke det eneste jeg skal starte uken med, jeg tenkte å vise dere nok et favorittplagg fra garderoben som blir flittig brukt for tiden – selekjolen min! Den er supercomfy over magen og er akkurat passe casual. Dessuten er den perfekt med en hvilken som helst skjorte inni! 


antrekk_sondag_3

antrekk_sondag_1

antrekk_sondag_7

antrekk_sondag_8

antrekk_sondag

antrekk_sondag_5

antrekk_sondag_2

selekjole h&m / skjorte gina tricot / veske adax by caroline berg eriksen / espadrilles bronx (sponset) klokke daniel wellington 


Nå må jeg sparke i gang dagen! Eller, faktisk sparket jeg den i gang for flere timer siden og har rukket å få sand opp til knærne allerede 😉 Her har vi en liten jente som elsker sandkassen, så rett etter frokost før åtte er det ut dit hun skal og da er det bare å henge seg på 😉 Derfor: sand på beina blir byttet ut med joggesko om få minutter! Ha en kjempefin mandag, dere Vi er midt i juli og solen skinner – DET er innafor! 

35 kommentarer

 1. Fine deg!:) Kan jeg spørre hvordan kjolen du har på deg er i størrelsen? God sommer;)

  1. Caroline

   Den er helt normal 🙂 God sommer til deg også, Malin <3 Klem 🙂

   1. Takk for svar!:) Jeg skal bestille! Håper den er like fin på meg som på deg! Klem<3

   2. Caroline

    Bare hyggelig 🙂 Den er sikkert finere 😉 Stor klem!

   3. Hvilken str er det I kjolen på bildet?

   4. Thea. Hun skriver at den er normal i størrelsen, så da spiller det vel kanskje ikke så veldig hvilken størrelse det er i kjolen på bildet. Skal du kjøpe lik så kjøper du bare den sørrelsen du pleier bruke.

 2. Kjempefint antrekk!

  1. Caroline

   Tusen takk, Kamilla 🙂

 3. when you bought those clothes? 🙂

  1. Caroline

   I bought the dress a few weeks ago and the shirt is last years 🙂

 4. Åå vesken hva strl er det på denne er det den som heter caroline
  ?

  1. Caroline

   Ja, dette er Caroline 🙂

 5. Hei og god mandag! Fikk litt sånn sykepleier-assosiasjoner til fargene , men det er veldig fint altså! 🙂

 6. Kan du linke selekjolen? Hva var prisen sånn ca.? Er den gammel?
  Kanskje litt mange spørsmål på en gang? 😉 God sommer! Klem 🙂

  1. Caroline

   Jeg kan ikke finne den online nå dessverre :/ Kjøpte den for et par uker siden 🙂 God sommer tilbake, Malin!

   1. Caroline

    Ja, der er den 🙂

 7. Hege Iren

  Hei 🙂 Kan du lage en oversikt over veskekolleksjonen din, eller finnes den allerede her på bloggen? Jeg er litt usikker på hvilken størrelse jeg skal kjøpe av håndveskene dine. Jeg skal ikke ha treningsbagen, og er da usikker på om det er to ulike størrelser under denne (den som er i grå og sort). Tenker da ikke på den aller minste med rem, men av disse veskene med håndtak og rem. Takk for en fantastisk blogg og at du er så aktiv på snapchat, jeg virkelig storkoser meg med oppdateringene dine. Ha en fin sommer 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig kommentar, Hege Iren! Tusen takk 🙂 Håper du har en fin sommer også 🙂

   Her er noen lenker til innleggene jeg har skrevet om veskene mine:

   Caroline: http://www.carolinebergeriksen.no/2015/09/10/adax-by-caroline-berg-eriksen-caroline-guri-og-hugo/ (største med skulderrem og håndtak)

   Berit – http://www.carolinebergeriksen.no/2016/02/07/berit/ (den minste med skulderrem og håndtak)

   Klem 🙂

   1. Hege Iren

    Tusen takk, nå blir det enda en veske fra kolleksjonen din 🙂 Klem.

   2. Caroline

    Så hyggelig, Hege Iren! Håper du får brukt den like mye som meg 🙂

 8. I looked at those myself, but I wonder if they are already exhausted. looks fabulous. whether in front of the dress with pockets. have a nice summer 🙂

 9. Hei Caroline Jeg lurte på hvor fu har kjøpt det sorte servise ditt (fra forrige innlegg)?
  Jeg lurte også på om du kunne lage et innlegg med forskjellige servisforslag billig/dyr som passer til gullbestikk⭐️ Gjerne forskjellige farger. Mvh, Hanne

  1. Caroline

   Det var lurt, Hanne! Lager gjerne et slikt innlegg 😀

   Det sorte er fra IKEA 🙂

 10. Så koselig at Nelia liker å leke i sandkassen sin. Vi skal snart kjøpe sandkasse til vår sønn på 1 år og lurer derfor på om du har noen anbefalinger. Hvor kjøpte dere sandkassen til Nelia og er dere fornøyd med den dere kjøpte? Mulig dette er ganske latterlige spørsmål, men jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal se etter… og så synes jeg du alltid klarer å finne så supre ting! 😉

  1. Caroline

   Vi kjøpte vår på Maxbo, den er helt topp! Med lokk og krakker, perfekt å lukke den om kvelden eller om dagen når vi ikke er her, så vi slipper katter som tisser oppi der 😉

   Her er link til noen bilder: http://www.carolinebergeriksen.no/2015/05/09/hageplass-blir-lekeplass/

   Absolutt ikke et latterlig spørsmål, forstår godt at du lurer 🙂

   Klemmer 🙂

 11. Hei! hvor finner du jane the virgin på nettet?

  1. Caroline

   Netflix 🙂

   1. Det er bare sesong 1:/

   2. Caroline

    Å, så synd :/ Jeg har ikke kommet lenger enn til episode 12 :p

 12. Hvor ser du på serien? Jeg fulgte den på tv2 sumo, men brått er den borte, og jeg hsr ikke fått sett ferdig sesong to!Du må også se på serier younger på tv2.. Veldig morsom

  1. Caroline

   Jeg ser den på Netflix 🙂

 13. Solstråle

  Wow du er fresh som gravid du har så fin å plettfri hud på bena dine heldige du som kan gå i korte kjoler å shortser:) jeg kan det men føler meg ikke vel da jeg fikk masse sprengte blodkar på bena etter graviditeten min for 3 år siden:(

  1. Caroline

   Tuusen takk 😀

   Så leit at du opplevde det på den måten, selv om jeg er sikker på du så superfresh ut likevel! Slike ting er det jo tross alt du som tenker mest over, ikke de rundt deg – det kan jeg love 🙂 Var du flink til å bruke støttestrømper? Uansett er det en fin ting å bruke utenom graviditeten også, for å forebygge om du sitter eller står mye 🙂

   Klem 🙂

   1. Solstråle

    Ja har brukt en del støtte strømper når jeg var gravid å ellers også med reise å sånt:) men er litt genetisk i familien det der:/ men vurderer å ta dem bort kosmetisk ! Det er så kjedlig er lang å tynn men har fått det like vel.. Fortsatt god sommer til deg å dine;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *