eating ice cream in my fringed jacket all day

brekkeparken_1brekkeparken_3

God kveld  I dag har jeg vært ute og luftet det nyeste tilskuddet til skinnjakkegarderoben min og denne kjenner jeg at jeg ikke får nok av! Den er SÅ fin og perfekt for tiden fremover – både litt kjøligere sommerdager og de kommende høstkveldene. 


Etter barnehagen tok vi med Nelia i Brekkeparken for å spise is før middag, når det er solskinn er det alltid lov å leke i bakvendtland og jeg kan jo si så mye som at det var ekstremt populært 😉 Her kommer noen bilder! 

brekkeparken_4brekkeparken_13brekkeparken_7brekkeparken_6brekkeparken_9brekkeparken_5brekkeparken_8brekkeparken_31brekkeparken_10brekkeparken_13brekkeparken_2brekkeparken

skinnjakke gestuz / kjole h&m / veske saint laurent / solbriller ray-ban / boots bianco 


Denne kvelden bruker vi på filmkveld utendørs og vi fikk nettopp besøk av Siri og Kristoffer. Ah, sommerkvelder som denne! Det er bare å nyte 🙂 

45 kommentarer

 1. Så fin du er og veldig fine bilder…. (PS du har glemt å klippe av vaskelappen på kjolen din 😉
  Nyt siste tiden som 3. Snart kommer dere inn i en ny epoke med nye rutiner.
  Fortsatt god sommer 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Den klipper jeg faktisk sjelden av :p Men det hadde kanskje vært finere om jeg hadde gjort det på denne, ja 😉

   Fortsatt god sommer til deg også, vi gleder oss til å bli flere <3

 2. Kristine

  Ble så forelsket i skinnjakken at jeg måtte klikke den hjem selv. Fikk den på 50%, yeyyy! Du også kanskje?
  Hvilken str har du? Ble litt usikker om jeg skulle hatt str.38. Kjøpte str.36, men vet at skinn utvider seg noe.

  Så ut som dere hadde en nydelig dag i parken 😀

  Klem

  1. Caroline

   Ja, jeg kjøpte den også til halv pris 😀 Jeg har min normale størrelse og synes det var spot on 🙂

   Klem 🙂

 3. susanne

  Så herlige bilder! Her var det mange detaljer å si fine ting om <3 neggellakken, fin på håret, rampejenta med stooor personlighet, skinnjakken ja! Den var flott 🙂 Kos dere masse i sola!! <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Susanne <3 En kjempefin dag! Glad vi gjorde litt ut av den, for i dag er det skyet 😉

   Klem 🙂

 4. Superfin (!!!) skinnjakke <3 den kledde du! Elsk på hele antrekket. Kos dere med outdoor cinema!! Hørtes veldig koselig ut <3 nyyyyt!

  1. Caroline

   Tusen takk, Bell! Vi hadde en så fin kveld, må ha flere slike 🙂 Klem!

 5. Så fine bilder 🙂 Og kjempefint antrekk!

  1. Caroline

   Tusen takk, Synne 🙂

 6. Så deilig antrekk. Det er så herlig med lette kjoler og en tøff jakke nå på sommeren 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! Supercomfy og perfekt for den norske sommeren 😉

 7. Åh så himla fantastiska bilder! 😀 Superfin look!

  http://www.fbyelin.com
  http://www.fbyelin.com

  1. Caroline

   Tusen takk, Elin 🙂

 8. Kristine

  Hei igjen 😀

  Lurte på om du hadde andre stylingtips til skinnjakka, sånn utover sommertider og høstkvelder?

  Den var fantastisk fin til kjolen din i hvertfall!!!

  Ha en strålende dag fine du! Ps: Du må ta turen til Stavanger under Gladmaten vi har her hvert år 😉

  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg kommer til å bruke den til olabukser og dressbukser eller tykkere kjoler etc. Kan brukes til det meste 🙂
   Stor klem og takk for tips 😀 Høres fantastisk ut!

 9. Liker ikke datteren din is siden hun ikke fikk

  1. Caroline

   Nelia spiste is 🙂

  2. Å gi meg styrke…

 10. Fine bilder!

  Høres kanskje ut som et dumt spørsmål, men spør allikevel. Har sett at Nelia har baby born dukke, også lurte jeg på om dere har batterier i den nå, for den skal vel mates, og skiftes bleie på ol, er N stor nok til å skjønne det? Har termin om noen uker selv, og tenkte litt på å kjøpe en dukke til datteren på litt over 2 år som «gave fra lillesøster», men er litt redd en baby born blir litt avansert?
  Har dere tenkt på en søskengave til Nelia, kanskje du har noen tips? 🙂
  Håper du tar deg tid til å svare:) Takk på forhånd:)

  Klem!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ja, hun har en babyborn dukke 😀 Jeg fikk den av Elise i babyshowergave fordi vi har veldig gode minner knyttet til denne <3 Vi følte hun var stor nok til å få den da hun fikk den, det er vel noen mnd. siden nå, husker ikke helt når. Vi har ikke gjort den interaktiv, om det er det du mener? Det finnes jo tilbehør etc. du kan kjøpe for å gjøre den interaktiv, men dette venter vi med. Nå er det nok å bade med den, gi den vann på flaske og se at den går på potte samt skifte bleie 🙂

   Ikke tenkt på noe spesiell gave knyttet til lillesøster ennå 🙂

   Klem tilbake 🙂

 11. Synnøve

  Hei!

  Jeg husker du nevnte en flekk i ansiktet for en stund siden, og jeg ville bare anbefale et serum som har virket SUPERT for meg. Det er rett og slett en mirakelkrem altså, Vinoperfect Radiance Serum – den inneholder ikke blekestoffer som mange andre «radiance» produkter har i seg, og jeg så store forskjeller på flekker i ansiktet OG naturlig glød etter bare litt over en uke. Tenkte bare at hvis du fortsatt ikke hadde funnet riktige produkt, så er dette verdt et forsøk! (etter jeg begynte med caudalie produkter, så føler jeg at jeg ikke trenger foundation lenger og det er så deilig)

  1. Caroline

   Jeg er superfornøyd med produktene fra ZO som jeg brukte før graviditet, da ble jeg kvitt alt 🙂 Men jeg må vente med å starte på disse igjen til svangerskapet er over 🙂 Tusen takk for tips likevel 😀 Skal sjekke om dette evnt. kan brukes under graviditet!

   Klemmer!

 12. Heisann 🙂 jeg vil bare si gratulerer til deg for at du er den du er, og at bloggen din trumfer topplisten til tross for at du ikke trenger å «clickbaite» for at folk skal gidde å gå inn å lese! Jeg er så lei av enkelte bloggere som gjør alt for klikk, når de viktigste er at folk skal lese bloggen for innholdet og ikke overskriften, å så bli skuffa gang på gang når innholdet ikke lever opp til overskriften! Haha dette ble langt, men jeg ville bare si at du er rå, og ikke en eneste gang har jeg klikka inn på bloggen din å blitt skuffa eller følt at du lurer noen! Selv om overskriften din er » bleh» så ville folk klikket inn nettopp fordi det er en bra blogg med bra innhold! Stå på Caroline 😀 håper visse andre bloggere følger i dine fotspor snart

  1. Caroline

   Tusen takk, Junes 🙂 Så utrolig koselig med slike tilbakemeldinger <3 Jeg ønsker ikke å lure mennesker inn på bloggen, og ønsker at innholdet i seg selv skal være godt nok 🙂

 13. Hei Caroline!
  Jeg er ei jente på 21 år, som har følgt bloggen din i mange år og synes du og din hverdag er så inspirerende 🙂 Det jeg lurer på er; boken du ga ut (fotballfrues dagbok eller noe sånn), handler den mest om mat eller dagen din osv? Kunne sikkert funnet den i en butikk og sett selv, men tenkte å spørre deg. Jeg sliter så med utrolig sensitiv mage og har nå prøvd LavFodmap i 2 måneder, men hjelper ikke noe særlig. Jeg har derfor lyst til å teste ut Lavkarbo, og har fått med meg at du selv har gått på denne «dietten», og lurer på om du vil hjelpe meg litt? Eller kanksje lage et innlegg om noen oppskrifter/tips eller noe? Er også litt kresen på mat, spesielt grønnsaker..
  Håper på svar 🙂
  Ha en fin dag videre!
  Mvh Ine

  1. Caroline

   Du finner både oppskrifter og enkle tips til hverdagen i boken, samt et brev fra Lars-Kristian til meg for eks., borddekkingstips etc. 🙂 De aller fleste oppskriftene jeg deler er lavkarbo, men det avhenger jo også av hvor strengt du følger kostholdet. Jeg spiser veldig moderat 🙂

 14. Kjære Caroline.
  Jeg ville bare legge igjen en liten tilbakemelding til deg, etter å ha tittet innom bloggen din jevnlig i en god stund nå.
  Jeg synes du fortjener skryt for all den jobben du legger ned, både på bloggen, som mor og som kone.
  Du er liksom «goals» (det nye ordet som er så in for tiden), på alle disse områdene.
  Jeg kjenner meg igjen som den «perfeksjonisten» du er på ting.
  Det virker som du har stålkontroll på alt, og du har en misunnelsesverdig energi som klarer å få til alt sammen og da som snart høygravid i tillegg! LK er heldig som har deg, og han virker som en lojal ektemann og en god far. Og Nelia virker som en lykkelig unge, med mange smil på lur. Ønsker dere det beste i livet fremover, og fortsett å være akkurat den du er 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Marie! Så utrolig hyggelig å lese dette 🙂 I dag har jeg jobbet med bloggen selv om jeg ikke har oppdatert, i tillegg til at jeg var nødt til å prioritere litt andre ting, så dette satt jeg så stor pris på midt oppi alt sammen 🙂 Tusen takk igjen for at du er så god 🙂 Stor klem din vei <3

 15. Theresa

  ELSK på neglelakken 🙂 <3 Hehe

  1. Caroline

   Den er kjempefin! Ble litt mye med både kjole og negler i samme, men det var ikke akkurat planlagt og lakken er shellack 😉

   Klem 🙂

 16. Skuffet

  Jeg må bare si noe nå.. Jeg har fulgt bloggen din fra starten og både elsket og hatet den. Du skriver mye bra og mye jeg ikke er fullt så imponert av, men jeg har da valgt å klikke meg inn her hver dag alikevel. Men nå må jeg si at bloggen er på alle disse årene på sitt dårligste nivå noensinne. Greit du har «ferie» men den har jo vart i månedesvis nå. Det er mange dager kun med et innlegg, kommer sent på ettermiddag/kveld, kommentarer blir godkjent veldig sent + sensurert veldig, innleggene som kommer er 90% reklame and The list goes on and on… Du skrev i et innlegg at du håpet at bloggen var levedyktig i mange mange år til, da tror jeg du burde se på hvordan du kan strukturere hverdagen bedre, fokusere litt mer på jobb, søke litt inspirasjon utover slik at du kan gjøre bloggen litt mer spennende.. Håper dette var konstruktivt nok for deg og at denne både blir publisert og besvart..

  1. Caroline

   Hei 🙂

   Tusen takk for tilbakemeldingen! Leit å høre at du føler det sånn, men jeg kan dessverre ikke tilfredsstille alle :/ Det er uansett fint å høre hva du mener jeg kan gjøre bedre! 🙂 Jeg har ikke hatt så mye reklame siste tiden, faktisk har jeg kun hatt 3 reklameinnlegg den siste måneden. Men jeg er enig at jeg har vært litt dårlig på å besvare og godkjenne kommentarer den siste tiden, og det skal jeg absolutt ta tak i. At mye sensureres stemmer ikke, det er kun noen få som blir det. Selv om jeg ikke har blogget i dag, så har jeg jobbet flere timer, faktisk holder vi på med arbeid nå, og har gjort det de siste 3 timene etter at Nelia la seg 🙂 Jobben min handler om veldig mye mer enn å bare publisere innlegg. Ferie har jeg altså ikke, selv om jeg ikke oppdaterer her – og det å ikke oppdatere her hører til sjeldenhetene, men noen ganger blir det dessverre vanskeligere å få kabalen til å gå opp og det er også dager hvor du kjenner at du er nødt til å ta det litt roligere.

   Å jobbe strukturert er viktig for meg, men samtidig har jeg en hverdag som gjør at strukturert ikke betyr arbeidstid fra 8-16, da det ligger helt andre premisser bak det å være gründer 🙂 Jeg ser at du foreslår forhåndsskrevne innlegg, men jeg ønsker ikke å drive bloggen på den måten. Noen ganger hender det jeg forhåndsskriver, men det er ytterst sjeldent.

   Arbeidet mitt handler heller ikke kun om bloggen, men om andre sosiale medier som youtube, snapchat og instagram. Bloggen er kun én av disse kanalene 🙂

   1. Skuffet

    Takk for svar. Ja det er vel da at jeg ikke forstår meg på den nye måten din, med alt av insta, Twitter, snap, FaceTime, FB, mystory osv osv.. Jeg er nemlig ikke på den bølgen. Men takk for saklig tilbakemelding.. Ser at Carolinepolitiet blåste seg opp skikkelig nedenfor her, hehe… Men det jeg ville si at jeg savner den fine fotballfruebloggen da man alltid kunne glede seg til 3 gode innlegg om dagen.. Men får innse at da er ikke dette noe som engasjerer meg så mye mer, kommer nok til å klikke meg litt innom, men meg som «kunde» på daglig basis har du mistet, men det er jo ikke noe tap for deg. Men jeg ønsker deg lykke til videre med alt av satsninger dere måtte ta.

   2. Caroline

    Jeg tror det er en utbredt misforståelse at jeg alltid hadde 3 innlegg om dagen før :/ Jeg kunne ha det 2-4 ganger pr. uke, alle andre dager var det 1-2, men innleggene jeg skriver nå er mye mer tidkrevende enn hva jeg gjorde tidligere, derfor er det vanskeligere å publisere like mange.

   3. Skuffet

    Å bare en ting til, jeg sa da ikke noe om forhåndsskrevne innlegg? Tror du forveksler meg med noen andre.

   4. Caroline

    Du la igjen en lignende kommentar for et par måneder siden hvor du foreslo det 🙂

  2. Här håller jag med.. Jag har också följt med länge och läser bloggen varje dag. Men för mig inspirerar den inte just nu tyvärr. Inläggen kommer sent, de handlar mycket om det samma.. Nu går jag mest in för att se på bilderna, som fortfarande håller hög kvalitet.

   Missförstå mig rätt, det är härligt att se att du har det fint med din familj. Men det inspirerar inte mig som läsare, så som du ofta gjorde förut. Saknar speciellt inlägg om träning, men också vardagsinläggen med positiv energi och bra tips om allt möjligt! 🙂

   Det är tråkigt att klicka sig in flera gånger om dagen och så är det antingen inget alls, eller samma typ av inlägg som alla andra det senaste. Jag hoppas på att gamla Caroline kommer tillbaka snart 🙂

  3. Er så totalt uenig med «skuffet». Du har den mest profesjonelle bloggen i landet, og den blir bare bedre og bedre. LK tar helt fantastiske bilder, overskriftene handler om det du skriver, du trenger ikke clickbait, og jeg leser bloggen som et magasin. Du skulle hatt aplaus for jobben du gjør, og ikke slike «konstrukive» tilbakemeldinger som over.

   1. Caroline

    Tusen takk, Lise! Virkelig 🙂 Du gjør meg glad! Stor klem!

  4. Du tuller, sant? Ferie? Hun har jo ikke det, og da hun var på ferie så blogget hun jo som bare den derfra. Og på hvilket tidspunkt innlegg og kommentarer legges ut er vel opp til henne… må rett og slett si meg helt uenig i det du skriver «Skuffet»..

   1. Skuffet

    Hei V og Bente… Å shill out a Carolinepolitiet, tilogmed hun svarte sakligere enn dere… For å si det sånn, det er jo bare å gå tilbake å se hvor mange dager de siste mnd det ikke har vært innlegg i det hele tatt, dager da det kun har vært et innlegg, dager der det kun har vært et innlegg og det har vært reklame.. Men herreminhatt og dere bruser med fjæra med en gang.. Kanskje på tide å roe ned ti hakk?? Jeg skrev ikke noe stygt om Caroline i den mld.. Håper dere kommer dere ut i solen å nyter den litt :))

   2. Må da være lov å være uenig uten å bli kalt usaklig…

  5. Jeg må virkelig bare si noe nå.. Jeg er HELT uenig med deg i det du skriver. Caroline er den bloggeren som oppdaterer oftest, med skikkelig kvalitet på det hun presenterer. Og når det gjelder din påstand om reklame, er den direkte feil. Lurer på hvilke briller du har på deg når du leser. Det er deg jo fritt å la være og lese bloggen, det er umulig for Caroline å tilfredsstille alle. Når det er sagt, er det så pass til variasjon på innleggene, at alle og enhver skulle finne NOE som fenger. Jeg synes «konstruktiv kritikk» er et begrep mange her snarest burde fjerne fra sitt vokabular, da det virker som man mener man kan slenge utav seg hva som helst og kalle det «konstruktivt.» Det er åpenbart at du ikke forstår hva dette betyr, hadde du ønsket å gi en skikkelig seriøs tilbakemelding så hadde du valgt å si ting på en annen måte. Og den siste setningen din er direkte snipete.

 17. Ingeborg Røberg

  Hvorfor har du ikke sluttet deg til «Sunn fornuft-plakaten» for bloggere? Det er jo et flott initiativ, der vil bidra i kampen mot usunne kroppsbilder i media og i blogger.
  Er det et aktivt valg?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *