10 hverdagsfavoritter under 400,-

Dette har ingenting med akkurat dette innlegget å gjøre, men jeg MÅ si det likevel: for en tilbakemelding på forrige innlegg! Tusen takk! Så mange gode tips, så mange rørende historier. Det har vært en fryd å sitte og lese gjennom alle og dersom jeg ikke får til å svare på absolutt alt, så vit at jeg leser alt sammen! Dette er jeg helt sikker på at flere førstegangsfødende er glade for å lese: en blandet erfaring fra flere som har født. Det er viktig å vite hvor forskjellig det kan være å føde for å unngå forventninger i den ene eller andre enden av skalaen. Det beste er jo å ha en positiv innstilling hele veien og tenke at alt går bra, selv om jeg vet at det ofte kan være vanskelig. SÅ mange andre har gjort dette før deg og meg, og premien du får er faktisk den beste du kan få i hele ditt liv ♥ 


some everyday favorite dresses 

Så over til noe helt annet: kjoler! Dere kjenner til min forkjærlighet for ruffle hem-dresses nå, men når jeg tenker meg om er nok kjærligheten til kjoler generelt ekstremt stor akkurat i disse dager. Jeg elsker dem med ribbemønster som dere har sett meg i noen ganger, joggedresskjole som jeg gjerne kaller det, som kan dresses både opp og ned.

kjoler hverdag under 400-2

(annonselenker) 1. kjole HER 2. kjole HER 3. kjole HER 4. kjole HER 5. kjole HER 6. kjole HER 7. kjole HER 8. kjole h&m 9. kjole h&m 10. kjole HER 


En annen kjolevariant er den bohemske som er helt nydelig, flagrende og rett og slett såpass formløs at den passer absolutt alle fasonger – gravid eller ei! Her er noen hverdagskjolefavoritter og det beste av alt? Alle koster under 400-kroner! Sommeren er absolutt ikke over på lange tider ennå 😉 

19 kommentarer

 1. lovely dresses. you have good taste. from here get good tips for getting dressed. thanks caroline. is an awesome read your blog. what it is to sinull nice clothes would be nice to see and hear 🙂 Quality always pays as Ganni, etc., and annoying when you go from not afford expensive so everything is satisfactory fooled into fashion: /

 2. Er det noen grunn til at du nesten aldri skriver om aktuelle nyhetssaker?
  Litt etter nyttår skrev du at du skulle bli mer «aktuell» og samfunnsengasjert (på bloggen!) (husker ikke ordrett), men føler ikke du har fulgt det opp. Tenker da bl.a utenriks – skjer jo masse viktig, og da blir det liksom så banalt å lese om klær under 400 kr…..
  Er tanken at bloggen skal være et fristed for nettopp nyhetssaker?

  1. Min kommentar over er ikke godkjent ennå (den er sikkert det nå når begge har blitt godkjent da).
   I følge klokkeslettene er den skrevet og sendt inn lenge før mange av de andre kommentarene.
   Blir ikke kommentarene godkjent kronologisk eller er det et annet system på godkjenningen?

  2. Disse løftene du viser til har jeg dessverre ikke lest (begynte å lese bloggen kun for et par tre mnd siden), men om det er slik at Caroline selv virkelig ønsker å skrive om disse temaene – alt i orden.
   Allikevel må jeg si at jeg muligens ville sluttet å lese bloggen om det ble flere «aktuelle og samfunnsrelaterte» innlegg. Synes det er «nok av elendighet» på nyhetene, hit kommer jeg for å få et inspirerende og avslappende avbrekk i hverdagen. Det ville opprøre meg veldig å komme til «krigsbilder» og debattinnlegg. Caroline må selvfølgelig få velge selv hva hun vil skrive om, men jeg syns at man skal holde den stilen man har valgt. Ikke alle må mene noe offentlig om en viktig sak, selv om de driver en stor blogg. Jeg leser f.eks ikke Elle for å oppdatere meg på nyheter, men nettopp for å lese om klær/mote. Det betyr ikke at jeg ikke engasjerer meg i viktige saker. Spørsmålet er bare hvor.

   Dette er ikke ment som kritikk, fikk bare lyst til å dele mine tanker rundt dette 🙂

   1. Caroline

    Hei Thea og Ks 🙂

    Jeg skrev at jeg ønsket å skrive flere innlegg om aktuelle saker, men da siktet jeg ikke til det som har skjedd i Nice og Tyrkia de siste dagene, men saker som var aktuelle, innenfor det som bloggen vanligvis handler, eller i hvert fall tett opp til bloggens tema 🙂

    Thea beskriver veldig godt hvordan jeg ønsker å ha det, et fristed hvor man «slipper unna» å lese om fryktelige nyheter som Nice og Tyrkia :/ Det betyr ikke at jeg og andre som leser bloggen ikke er berørt av det.

    Ks: Årsaken til at kommentarer lagt igjen etter din ble publisert før din var fordi jeg begynte på toppen da jeg godkjente 🙂 Beklager dette.

 3. Skjønne Caroline – det er så kjekt å følge deg gjennom graviditeten, spesielt siden jeg selv venter en liten nå til høsten 🙂 Vi holder på med innkjøp til den lille og er usikker på hvor mye vi bør kjøpe i de minste størrelsene. Kjøper du noe i strl 50, eller blir det for lite tror du? Og hvor mye bør man egentlig ha av klær til den lille sånn i begynnelsen? Synes det er litt vanskelig å beregne siden de vokser så fort . Ønsker deg en riktig god helg 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig, Ibe! Gratulerer så mye 🙂 Vi kjøpte en god del basistøy og angret ikke på det. Du vet jo ikke om du får en gulpebaby eller ikke for eks. 😉 Nelia gulpet en del i starten og hos oss gikk det i MYE skift, så vi var glade for å ha en del i skapet. Nelia var 47 cm. lang, så hun passet 50 en stund – har også fått beskjed om at lillesøster mest sannsynlig er lik i strl. så sånn sett har vi gått for 50 denne gangen også 🙂 Men dette med strl. vet man jo heller aldri helt sikkert 😉 Du kan jo høre ved neste ul for eks. om du skal på flere 🙂 Stor klem, masse lykke til og god helg <3

   1. Tusen takk for godt svar <3

 4. Kikket på snapchat og lurer på om det er ulike filter som rister i ansiktet ditt? Det var på svart/hvitt filmen

 5. Ruffle hem? What’s that?

 6. Å jeg elsker slike kjoler! Fint både til hverdag og fest 🙂

 7. Nr.8 og 9 ?

  1. Caroline

   De er fra h&m 🙂

   1. Det var ikke akkurat det jeg mente 🙂 Jeg lurte på hvorfor du ikke linket dem? 😉 Er de gammel?

 8. Har du alle de kjolene? 🙂

  1. Caroline

   Nei, jeg har bare to av dem 🙂

 9. which dresses do you have? 🙂

 10. Har du nr. 2 og 4 ? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *