detaljer og det første møbelet

nytt_1

I går skrudde vi sammen det første, nye barnemøbelet til familiemedlemmet vårt som kommer om ikke lenge og jeg gleder meg til å vise dere når alt er på plass! 

nytt_3

Lars-Kristian var så fornøyd da han skrudde sammen hele greia på bare 10 minutter, men så måtte han demontere den igjen fordi han hadde skrudd feil. Hahaha! Uttrykket hans i det øyeblikket jeg påpekt det – priceless! Tror faktisk det såret stoltheten hans bare ørlitegrann.. 

nytt_7

Jeg har investert i en ny uro for anledningen, er ikke denne vakker? Tror den skal få plass over Leandervuggen. Jeg fant den på salg fra Needle&I. 


some other details 

nytt_4

Vel, det er kanskje ingen hemmelighet at skyer blir et gjennomgående tema på det nye barnerommet og jeg falt helt for denne lekekassen fra Bloomingville. Og dere, den ER så stor! Se bare på Hugo for eksempel, han forsvinner jo helt oppi der! 

nytt_5

Gleder meg virkelig til et eventuelt barnerom her i huset kan ta form, men som jeg har nevnt tidligere så er det ikke noe poeng i å starte helt enda på grunn av fotballen og alt som følger med. Men det er jo ikke noe hastverk, hun skal jo bo hos oss de første månedene uansett og disse småtingene er enkle å frakte med seg. Jeg måtte bare slå til når alt likevel var på salg! 

nytt_6

I forrige uke bestilte jeg hjem noen små, skjønne saker til en babygym! Gleder meg til å vise dere når det er i hus 🙂 Nå står frokost på planen etterfulgt av en treningsøkt! Det er lenge siden jeg har skrevet noe om, for forrige uke forsvant helt til reising og forberedelser til 80-årslag, så jeg rakk nesten ikke noe annet den siste delen av uken. Men jeg er altså i gang igjen og løpingen går fortsatt fint! Eller, joggingen er vel mer riktig 😉 Nyt onsdagen! 

49 kommentarer

 1. Hei skjønne Caroline! Hvor er den lille nydelige skylampen fra?

  1. Caroline

   Den er fra A LITTLE LOVELY COMPANY 🙂

 2. Så utrolig fine ting til den lille ny prinsesse. Og hvor er det godt å se at du gjør like mye stas på nr 2 som nr 1. Ikke at jeg hadde trodd annet, men det er jo et vanlig fenomen, at 2-eren ikke alltid får helt samme oppmersomhet som nr 1. 🙂

  1. Caroline

   Selvsagt, det skulle bare mangle 🙂 Er jo like stas denne gangen <3

 3. dress brand? 🙂 nice…

 4. Hei. Hvor har du kjøpt den blå kjolen du har på bildene? Den så veldig behagelig ut!
  Og den grå BikBok-kjolen – er det den kjolen med et slags «for» inni seg (svart)?
  Stikker snart på ferie og må ha med noen «kosekjoler» 😉

  1. Caroline

   Det er ikke noe fôr inni kjolen fra bikbok, det er denne https://bikbok.com/no/7179562_F941

   Denne blå er fra h&m 🙂

   Klemmer!

 5. En venninne av meg lager masse søte uroer osv:) https://www.instagram.com/garnforbarn/

 6. Hei,

  Hadde vært interessant å høre dine tanker rundt den nye Vær Varsom-plakaten for kroppsbloggere og sunnhetspress. 🙂

  1. Hun har uttalt at hun skal følge den og fra før følger den. Mulig det er ulike tolkinger ute og går ..

   1. Caroline

    Dette har jeg svart ang. denne plakaten tidligere:

    Jeg synes dette er fornuftige retningslinjer, og de fleste punktene i denne plakaten kan jeg fint stå inne for og har også gjort det i lang tid 🙂 Noen av punktene synes jeg derimot kan være litt vanskelig å etterfølge helt hundre prosent.

    – Blant annet kommer jeg fortsatt til å svare på spørsmål fra lesere som lurer på hvilken størrelse jeg bruker i et plagg, da jeg selv synes dette er et fint hjelpemiddel når jeg selv skal finne ut hvilken størrelse jeg trenger.

    – Fokuset mitt ligger definitivt på treningsglede og alt det positive trening medfører, men noen ganger er det relevant og dele repetisjoner, resultater og mål. Dette er ting jeg selv blir motivert av, og vet at det er flere med meg.

    Med unntak av disse to punktene så er dette retningslinjer jeg finner helt naturlig å etterstrebe å følge, og føler også at det er noe jeg har gjort over svært lang tid 🙂

   2. jeg tenker at dette blir litt for vakt svar på et så viktig området. Kunne godt ha tenkt meg et svar som går på hvert enkelt punkt og hvordan du tolker de, siden du skriver at du alt følger de fleste. Punkte om kroppsfokus feks?

   3. Jeg tenker at størrelse på dine klær er irrelevant så lenge man bor i en annen kropp. Det interessante er jo om du må gå opp eller ned en størrelse i forhold til hva man skal gå for selv 🙂

   4. kristin

    Heidi: Det spiller vel ikke så stor rolle om hun svarer på størrelsen eller ikke, ser flere ganger at Caroline har sagt at et plagg er stort/lite i størrelsen. Hun har allerede sagt hun følger de fleste punkter, det er ikke noe hun MÅ følge, er vel kun retnings linjer ?

    Ruth. Caroline har vel svart , du kan ikke hverken forvente eller forlange noe mere utfyllende svar , rart hvordan noen henger seg opp i ting og ikke slipper taket.

   5. Ikke enig!!! I det hele tatt! Det er utrolig kjekt å vite hvilken størrelse Caroline har, når jeg skal kjøpe noe selv!! Jeg har fulgt bloggen så lenge at jeg vet hvordan min kropp er i forhold til Caroline sin. Jeg vet at jeg ofte kan velge samme størrelse på overkroppen, men må gjerne en opp på underkroppen. I tillegg ser jeg fasongen på klærne, om jeg ønsker å ha de løsere, eller strammere, lengre eller kortere. Jeg vet jo at jeg er lavere enn Caroline, ja, da skjønner jeg at den kjolen i samme størrelse vil være lengre på meg.
    Nei, fortsett med det Caroline, jeg syns det er kjempenyttig!!

   6. Dine resultater er ikke viktig for noen andre enn deg, det er feil fokus!

   7. Katrine

    Hennes resultater er viktige for meg, så der tok du feil, Hanne. Det er også antall repetisjoner, og klesstørrelse. Forøvrig bør du ta deg litt sammen og slutte å uttale deg for «alle andre»
    Og fokuser litt mer på å lære barna deres om et sunt og godt kroppsbilde fremfor å legge ansvaret over på alle andre.

 7. denim shirt brand

  1. Caroline

   h&m 🙂

 8. ? 🙂

 9. scarf brand?

  1. Caroline

   It is from asos.com 🙂

 10. Guttemamma

  Første gang jeg legger igjen kommentar angående klærne, men ville bare si at du har hatt så mye fint tøy i det siste! Synes snekkerbukse med skjorte var kult, det samme med den grå kjolen og joggeskoene og det du har på nå! 🙂 Altså, du er jo alltid velkledd og ser kjempe stilig ut i alt det andre også 🙂 Men det du har hatt på i de siste innleggene er mer min stil, så veldig kult å få litt inspirasjon der 🙂 Ha gjerne noen innlegg med tips til «sånt» tøy 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det! Er så utrolig deilig å kle seg komfortabelt når en er gravid og i dette svangerskapet synes jeg det har vært mye lettere av en grunn, kanskje fordi det er sommer 🙂

   Stor klem!

 11. Hei søte du. Jeg lurer bare på; har du sluttet helt med selvbruning? Bruker du fortsatt sunspa? Hvordan er det med selvbruning og graviditet? Du ser jo alltid så fresh ut.. 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Lina! Jeg bruker gjerne selvbruning før fotoshoots eller events, den fargen jeg har nå fikk jeg i Hellas, jeg har tiidenes skille og det er jo ikke så innmari pent – da er det nesten bedre med litt selvbruning 😉 Min favoritt er fortsatt Sunspa og den kan du trygt bruke under graviditet 🙂

   Klem!

 12. do you have a link or a denim jacket, denim shirt,

  1. Caroline

   No, I am sorry! It is not very new :/

 13. Martine

  Hvor har du kjøpt den lekekassen? Har søkt og søkt, men finner ikke akkurat den :/

  1. Caroline

   Jeg kjøpte den på salg hos minikids, men det ser ikke ut til at den er på salg lenger. Ser også via google at den finnes på multitrend, happytoys og muffet.no 🙂 Søk bare på lekekasse rosa skyer bloomingville 😉

   Klem!

 14. Ingvild

  Har dere funnet ut noe mer om hvordan det blir med bosted i forbindelse med fotballen? 🙂
  Og så lurer jeg på hva Lars-Kristian skal jobbe med når han legger opp som fotballspiller? Regner med han er yrkesaktiv i noen år til etter det 😀 Skal han jobbe mer sammen med deg på noen måte, eller blir det noe helt annet?

  Ingvild

  1. Caroline

   Lars-Kristian er ikke sikker på hva som skjer etter fotballkarrieren ennå, men han holder jo på med ernæringsstudier samtidig som han er veldig interessert i foto og grafisk design, så vi får se hva fremtiden bringer 🙂

   Ang. bosted, så står vi på bar bakke enn så lenge. Håper å få en avklaring ila. sommeren og helst før bitte lille kommer 🙂 Blir jo helt rastløs av å ikke vite :O

   Klem 🙂

 15. Når får dere vite om dere evt må flytte? Kan tenke meg det kan være godt å komme nærmere familien med to små 🙂

  1. Caroline

   Jeg aner ikke, men forhåpentligvis ila. sommeren og før fødselen 🙂 Hadde vært fint med en plan 😉 Ja, det vil være skjønt å flytte nærmere hjemme, men samtidig trives vi innmari godt her akkurat nå 🙂 Jeg er åpen for det meste da, det er egentlig opp til Lars-Kristian om det skulle dukke opp noe helt nytt 🙂

 16. Cathrine

  Du har jo laget spørsmålsrunde del 1 og 2. Så jeg bare lurte på om du kan lage en del 3 ? 🙂 Angående det nye familiemedlemmet eller noe annet. ? 😀

 17. Lisbeth

  Jeg ler meg skakk ihjel av den snappen til Lars Erik i går Herregud, godt å se at du kan være litt crazy og!

  1. Lisbeth

   Jeg mente helt klart Lars Kristian. Beklager haha 🙂

   1. Caroline

    Det går så fint, mange som veksler ham med Lars Erik Kristiansen, hvem enn det er :p Og så gøy å høre, forresten! Sviiimer av av den snappen selv :O Haha! Men det å ta bilder av hundene er en kunst altså 😉

    Klem!

 18. Min datter har også skyer som tema på rommet sitt 🙂 gleder meg til å se babyrommet deres 🙂 hvor er de fine skyhyller og knagger fra? Må nesten ha de! ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Merket er tresxics, jeg kjøpte dem via minikids 🙂 Klem 🙂

 19. Hilde Mello

  Hei.
  Dette er ikke akkurat om inlegget,men jeg må bare si at jeg storkoser meg med snap fra deg og Lars -Kristian. Av og til ler jeg så tårene renner.
  För trodde jeg at dere var litt ovenpå og nesa i sky, men dere er milevis unna det. Fortsett med det!

  Klem Hilde

  1. Caroline

   Haha, så herlig Hilde! Tusen takk 🙂

   Klem tilbake 🙂

 20. Du ser (som alltid) strålende ut!
  Nå husker jeg ikke når termin er, men siden du nevner barnerom og at fotball er uforutsigbart på denne måten; tenker du på at kontrakten med Odd går ut til jul? (hvis jeg ikke husker feil?) Er dere muligens på flyttefot igjen til vinteren kanskje? Blir spennende å se da, om dere blir i Siljan eller hvor ferden går videre!!! 🙂

  1. Caroline

   Termin er 4. september 🙂 Kontrakten hans går ut etter denne sesongen, så enn så lenge lever vi i uvisshet :O 🙂

   Tuusen takk, forresten :O

   Klem!

 21. Josefine

  Sjekk ut instahjem.dk og designbysh.se!

 22. Nydelig uro! Men, det er så kjipt at de fleste uroer blir laget med motiv framover. Barnet ligger jo under og ser bare streker og ikke skyer:-(

 23. Hva heter den leppestiften du har brukt her? <3

 24. Karoline

  Så vakker du er Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *