når hjernen svikter

Jeg giiir opp! Lars-Kristian har fri i dag, så han reiste inn til byen litt før meg for levering i barnehagen. Vi har litt å gjøre i byen i dag, så på vei ut døren ropte han opp til meg at han tok med seg kameraet. Jeg tenkte bare at det var helt topp, det har nemlig hendt mer enn én gang at jeg må snu fordi jeg har glemt det, og når du bor 20 minutter unna byen, er det mer enn et tiltak – jeg kaster jo fort bort over en time i bilkjøring! Nå har jeg akkurat satt meg ned etter å ha snudd hele huset på hodet på leting etter nettopp kameraet, helt til jeg kom på at… Lars-Kristian har det. Jeg som har funnet frem de nyeste innkjøpene til barnerommet for å vise dere! Da får det heller vente til senere, så byr jeg på et bilde fra helgen i stedet, da vi holdt på å stelle i stand til 80-årslaget. 

gatebilde

Vær så snill og si at det er flere enn meg som virkelig LIDER av svangerskapshjerne? Jeg håper bare det bedrer seg etter fødselen, men da kommer jo gjerne ammetåken for å ta over. Så sånn kort oppsummert er det egentlig bare å ønske meg lykke til, så håper jeg at jeg ikke glemmer navnet mitt eller hvor jeg bor oppi det hele.. 

♥ 

40 kommentarer

 1. Marianne

  Hehe, kjenner meg sååå igjen! Jeg ble utrolig surrete og glemte alt.. Prøvde meg på butikken uten handlelapp mens jeg gikk gravid husker jeg. Det var på vaffeldagen 25.mars, fikk ekstremt lyst på vafler etter jobb så turen gikk rett på butikken. Trengte ingredienser til vafler og middag, ganske enkelt i grunn. Men ble så fokusert på å huske alt til vaflene at middagen glemte jeg helt. Kom så hjem, hadde plutselig ikke lyst på vafler likevel, så der satt jeg igjen med ingredienser til noe jeg overhodet ikke ville ha og uten middagen jeg heller fikk lyst på, hahahaha. Ble noen ekstra turer på butikken for mannen ja, haha 🙂

  1. Caroline

   Hhaha :p Glad mannfolka holder ut med oss 😉

 2. Hahaha det er så typisk gravidhjerne 😀

  Husker da jeg var nybakt mamma, da kjørte jeg rett som det var forbi innkjørselen til der vi bor, og måtte kjøre ganske langt for å komme meg tilbake. Det er altså veldig bra at man har permisjon fra jobb i nesten ett år etter fødselen, sånn at man kan legge inn litt tid til sånt 😀

  1. Caroline

   Neeeiii! Hahaha :p

 3. Det er lov at hjernen svikter, ettersom du var på farten i hele går, for så å express-handle på IKEA på kvelden 🙂 Tror det er vanlig å surre litt når man er gravid, men tenk bare på alt du får til og husker selv om du har denne såkalte gravidhjernen! 😀

 4. Martine

  Her var jeg også slik i svangerskapet, og nå er jenta mi 1 år, er ikke like ille, men er der fortsatt:p

  1. Caroline

   Kanskje det bare henger igjen fra da jeg gikk med Nelia enda :O

 5. Elisabeth

  Når jeg gikk gravid glemte jeg ALT!Utrolig at jeg ikke rota bort meg selv. En dag fant jeg ikke mobilen min og lette overalt. Den lå da i kjøleskapet. Hehe

  1. Caroline

   Hahah :p

 6. Hadde vært gøy med en skriftlig spørsmålsrunde snaart 🙂

 7. Åå, hvor er den kjolen fra?

  1. Caroline

   Fra BikBok 🙂

 8. Ranveig

  Hehe, en trøst..er ikke bare du, tro meg De fleste gravide/ikke gravide opplever dette fra tid til annen. Over til noe annet. Du er så flink i klesveien, du forstår virkelig sammen setningen av klær, i forhold til mange andre. Når det gjelder høsten, hva skal man se etter da, med tanke på farger og stil? Kanskje lage et lite innlegg? Synes ikke det er for tidlig jeg, er jo snart høst, brr.. Ha en fortsatt fin sommer 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ranveig! Så hyggelig at du synes det 🙂 Det kan jeg absolutt gjøre! Klem til deg og god sommer 🙂

 9. Cathrine

  Hehe – det er ikke greit. Det er 7 år siden mitt siste barn ble født, og jeg er like susete enda. Kan ikke skylde på svangerskapshjerne eller ammetåke lenger da – dessverre – selv om det frister 😀

  Lykke til videre, fine deg 🙂

  Tirsdagsklem <3

  1. Cathrine

   Ups – denne kom visst under feil innlegg – nevnte jeg susete hehe 🙂 Cathrine

   1. Caroline

    Lurer på om den havnet riktig altså :p Haha 🙂 Stor klem!

   2. Cathrine

    ha ha – tror det blir godt med ferie snart gett 🙂 God sommer videre til dere alle 🙂

 10. Jeg lider visst av svangerskapshjerne- og jeg er ikke gravid engang! 🙂 Det vil si- jeg glemmer ting som nettopp er sagt eller noe jeg nettopp har lest, går inn i et rom og glemmer hva det var jeg skulle der osv.

  1. Caroline

   Haha, sånn er jeg utenom også – nå er det bare hakket (ganger 10) mer ekstremt :O

 11. Ragnhild

  Du er altså så flott om dagen, Caroline! Det er du alltid, men litt ekstra i disse tider. Du stråler!
  Ha en fin sommer videre, måtte den bli fin og solrik 🙂

  1. Caroline

   Snille du! Tusen takk, jeg blir så glad <3 Stor klem til deg!

 12. kjersti

  Minstemann er snart 2 år. Jeg glemmer fortsatt like mye som i svangerskapet, hehe ☺☺ Ser ikke ut som om det har tenkt å bedre seg med det første heller ☺

  1. Caroline

   Uff, godt vi har huskelister og notater tilgjengelig – så sant vi ikke glemmer hvordan vi skal skrive :p

 13. Haha….trenger ikke være gravid for å ha en «død» hjerne til tider 😛

  1. Caroline

   Nei, det er jo egentlig sant. Jeg kan finne på MYE rart når jeg ikke er gravid også, men nå er det liksom så ekstremt ofte at jeg nesten blir litt skrem :p

 14. Haha du er ikke alene! Jeg brukte lang tid på å lage plass til brødristeren (!!!) i kjøleskapet for ett par dager siden og satte den så inn uten å tenke noe mer over det, før samboeren kom senere på dagen og lurte på hvorfor den stod i kjøleskapet av alle steder.. haha jeg skjønte ingenting, men husker jo nå hvordan jeg styrte med å få plass til den :p og jeg er bare i uke 14!! Gaad hvordan skal dette gå?!

  Syns forresten det er kjempe kjekt å følge deg i graviditeten, spesielt da jeg skal ha en liten en selv 🙂 klem til deg <3

  1. Caroline

   Hahaha! Kaaanskje det faktisk snur hos deg, så det blir til det bedre i stedet? La oss håpe det 😉

   Klemmer!

 15. Hahaha 🙂 🙂 🙂

  Så ja, jeg skulle på butikken en gang under min andre graviditet. Jeg strevde med å finne ut middagen på vei dit men endte opp med torsk.

  Så kommer jeg innafor dørene på butikken og har øyeblikkelig glemt hvem jeg er, hvor jeg er og hva jeg gjør der. Jeg fant fort ut hvem er var og hvor jeg var. Men det å handle inn til en torskemiddag var aaaaltfoe avansert så det ble pølser 🙂 🙂 🙂

  1. Caroline

   Nooo! At det går an :O Håper pølsemiddagen ble vellykket i hvert fall :p

 16. Hvor er kjolen fra? Fantastisk fin

  1. Caroline

   Det er den fra BikBok som jeg stylet litt annerledes her om dagen 🙂

 17. Kjenner meg så igjen!! Har ei jente på 3mnd og føler at ammeråka er enda værre..

  Ofte mannen sier: «ja, det er 4 gangen du sier i dag :p».

  Det er faktisk helt grusomt å gleder meg til det er over. Hehe

 18. Godt å lese at man ikke er alene i den «tilstanden «;-) Jeg synes det var helt forferdelig, glemte og surra hele tiden! Du er alltid fin, men dette sporty antrekket var også flott på deg :-)Ha en fin kveld!

 19. Karoline

  Da jeg endelig følte jeg hadde fått tilbake hodet mitt etter svangerskap og ammetåke ble jeg gravid igjen. Godt mannen ikke rakk å bli vandt med smarte-karo, i dag glemte jeg nemlig å lukke verandadøra før jeg dro på jobb, så det han møtte på da han kom hjem fra jobb var hunden vår som logra i gården. Takk å pris for lydig hund som har kosa seg på verandaen i hele dag! Haha

 20. Viktoria

  Uææ gikk plutselig opp for meg at jeg sikkert er gravid!?!

  1. Caroline

   Hahaha :p

 21. Belinda

  Haha! Kjenner meg så igjen! Lillemann er 6 måneder nå, og det begynner å bli bedre. Men under svangerskapet var jeg helt lost. Jeg er sykepleier, og har derfor egne nøkler på jobb, nøkler du helst ikke skal miste eller legge fra deg. Jeg brukte sikkert mer enn halve dagen på å suse rundt og lete etter nøklene mine… Sjefen begynte bare å le når jeg nok en gang kom hysterisk inn på kontoret hennes, fordi de var borte. Som regel stod de i en dør, eller så hadde jeg bare lagt de i en annen lomme. Men det beste var den gangen jeg løp rundt, høygravid med bekkenløsning og ikke kunne finne de for mitt bare liv- vet du hvor de var? I hånda mi…. *faceplant* Er det mulig!

  Ha en fortsatt god uke! 😀

 22. Wow! For et antrekk!! er den fra d nye merket til Bikbok? 🙂
  Du ser virkelig flott ut om dagen! Ønsker deg en fortsatt fin uke! 🙂
  Klem

  1. Caroline

   Nei, den er fra det standardmerket deres 🙂 Tusen takk, Mari! Det er så hyggelig å høre 🙂

   Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *