klar for en dag i hovedstaden

Mandag 11.07_0027

God morgen! Nå står jeg på farten inn til Oslo og til et veldig spennende møte for tiden som kommer! Jeg skal glatt innrømme at jeg begynner å bli lei av bilkjøring nå og skulle gjerne latt bilen stå, men det jeg skal i dag er verdt kjøringen og enda litt til 🙂 Jeg avslutter dagen på Eger Skin Clinic før jeg reiser hjem, så det er en deilig blanding av business + pleasure på planen i dag – gjør meg ingen verdens ting! 

morgen_oslo

morgen_oslo_1

Ville bare ønske dere en super start på uken, så sees vi senere! 

60 kommentarer

 1. Hei, hvor er snekkerbuksen fra? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Divided 🙂

   1. Synes du er så ekstra nydelig når du kler deg casual som her! Og den buksa! *Perfekt* Er den kjøpt på hm nylig, eller er det lenge siden?

   2. Caroline

    Tusen takk 😀 Den er helt ny i min garderobe, men den var på tilbud da jeg bestilte den 🙂 Fant den på h&m.com 🙂

 2. Det har ingenting med dette innlegget å gjøre, men kan jeg spørre hva du søkte på for å finne den flotte blomsterkransen din på Etsy?:) Den var kjempefin!

  1. Caroline

   Jeg husker ikke dessverre, den er fra 2013 :p

 3. denim brand? 🙂

  1. Caroline

   It is from Divided 🙂

 4. Hadde det ikke vært deilig å ta toget, så du kunne jobba litt underveis? Eller kanskje det tar veldig lang tid… Har aldri tatt toget til Skien, så jeg aner egentlig ikke 🙂

  1. Caroline

   Det er litt kranglete ettersom jeg da må inn til Skien først og det er motsatt vei, men det hadde vært en mulighet om jeg ikke ble så fort reisesyk :/ Men jeg tror at toget bruker mer enn dobbelt så lang tid inn til Oslo, sammenlignet med å kjøre.

   1. Melina

    Tok ikke du tog helt til Trondheim i forbindelse med et intervju for en liten tid tilbake? Eller er det bare private turer du blir reisesyk av?

   2. Caroline

    Det var nattoget for å slippe fly, ettersom det er en frykt for meg. Men jeg ble ganske uvel og valgte å ta flyet hjem igjen i stedet. Dette var i februar 2015 er jeg ganske sikker på 🙂

   3. Melina 🙂 stakkars deg <3

 5. Hello dear Caroline, you look extremely cute in your dungarees!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much <3

 6. Herlighet, så nydelig gravid du er! Smashing!! <3

  1. Caroline

   Tuuusen takk 😀

 7. Karoline

  Hvor er skoene og hvor kjøpte du DW klokken? 🙂

 8. Karoline

  Hvor er skoene fra* 🙂

  1. Caroline

   De er fra min egen kolleksjon med Bianco 🙂

 9. Fine, fine Caroline. Du stråler, og det er så fint å se 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, søte du!

 10. Når kommer det en graviditesopptatering? Føler at det ikke har vært det på lenge..

  1. Caroline

   Ila denne uken 🙂 Følte hver uke ble litt mye, det er mer spennende å vente litt mellom hver gang 🙂

 11. Fine magen i snekkerbuksa, så herlig 🙂

  1. Caroline

   <3

 12. Så vakker du er Caroline!! 🙂
  Ha en fin dag.

  1. Caroline

   Tusen takk, Oda 🙂 <3

 13. Synes du ser litt stiv ut i masken for tiden? Kan se ut som du har tatt noe fyll i både øyne, kinnben og lepper. Kunne vært interessant å høre om det:)

  1. Caroline

   Jeg er gravid :/

   1. For ett morsom svar da…

   2. Caroline

    Synes du det? Jeg trodde de fleste var klar over at ingenting skal sprøytes inn noe sted under et svangerskap. I tillegg har jeg gått opp rundt 8 kilo i svangerskapet, så det kan vel forklare at ansiktet mitt eventuelt har blitt fyldigere, om det var det vedkommende mente. Svaret mitt var ikke et forsøk på å være morsom i hvert fall 🙂

   3. Hva tenker du om det å sprøyte ting inn i kroppen når du ikke er gravid? Som du selv skriver: «ingenting skal sprøytes inn i kroppen når man er gravid». Det betyr jo at det kan ikke være direkte bra eller sunt for noen- gravid eller ei. Den dagen du får spørsmål om dette (innsprøyting) fra døtrene dine- hva sier du til de da?

   4. Caroline

    Det får være opp til dem den dagen det eventuelt skulle komme.

    Hvorfor dette ikke anbefales for gravide og hvorvidt det betyr det samme som at det er farlig for en som ikke er gravid å eventuelt ta restylane i leppene, må du nesten snakke med en lege om. Det er mye som ikke anbefales gravide som ikke er farlig eller risikabelt når du ikke er gravid – alt fra matvarer til å ta karuseller 🙂

   5. Å kommentere at noen er «stiv i masken» er faktisk veldig uhøflig. Caroline har ingen «maske», hun har et ansikt som alle andre mennesker. Det er vel heller sjelden man går opp til noen ansikt til ansikt og sier de er så «stiv i maska» – spesielt noen som er gravid? Merkelig at man føler det er helt greit å gjøre online. Hadde Mille virkelig villet vite om Caroline hadde sprøytet inn noe, hadde det gått an å spørre på en helt annen og mye høfligere måte. Caroline; du er nydelig som gravid – nydelig ellers også. Jeg så ut som Snorkfrøken i alle mine svangerskap, du er sunnheten selv og den beste rugekassen for ditt barn. Klem <3

   6. Snorkfrøken 😀 :p hehe, morsomt.

   7. Du ser absolutt ikke stiv ut i masken Caroline, jeg tror nesten den siste tidens bilder er de fineste jeg har sett av deg ( bl.a. de med lang kjole og blomsterkrans – WOW) Jeg synes du ser sååå fresh og naturlig ut for tiden.

    Jeg er på et helt annet sted i livet enn deg, og lever et helt anderledes liv enn deg, men synes alikevel det er hyggelig å følge deg, og spesielt moro nå med graviditet, fødsel og småbarn 🙂

 14. black denim? 🙂

  1. Caroline

   Yes 🙂

 15. size?

 16. Hei Caroline.
  Jeg tenkte også at det måtte vært bedre å ta toget. Reis i Comfor. Toget går hver time. Men pass på noen avganger har buss mellom Larvik og Skien. Men du er jo også glad i å kjøre bil har jeg skjønt så du har vel funnet en måte å reise på som du trives med.
  Vakker gravid er du uansett

 17. Hvor er skjorten din fra? Den var kjempefin. Du ser større ut denne gangen enn med Nelia, det kler deg 🙂

 18. Du ser som alltid nydelig ut 🙂

 19. Så herlige planer for dagen! Heldig du er 🙂

 20. Hei Caroline

  Må bare si at du ser veldig fresh ut om dagen! 8 kilo er jo ikke mye å ha gått opp om man tenker etter på hvor langt du har kommet i svangerskapet. Jeg er snart i uke 18 og har gått opp 5,5 kg enda jeg har hypermesis.

  Kroppen går opp det den vil og vi er alle forskjellige, vil bare si at du ser veldig fresh og fin ut!

  Ha en fortsatt fin aften 😉

  Mvh Linn

  1. Caroline

   Nei, det er absolutt ikke mye og jeg ender sikkert på samme som forrige gang, eller kanskje mer :p Kiloene kommer jo for en grunn, så det er helt i orden for meg 🙂 Håper du blir bedre snart, kjære deg! Stor klem!

 21. Du stråler mer nå enn noen gang. De 8kg kler ansiktet ditt veldig godt!
  Hadde jeg selv sett slik ut i mine 3 svangerskap Jeg gikk opp 26kg med sistemann! Stå på Caroline, heier på deg

  1. Caroline

   Tusen takk, Stine <3 Tipper du var helt nydelig uansett hvordan du følte deg! Det er noe med gravide kvinner 🙂

   Stor klem!

 22. Ta bussen! Grenlandsekspressen går forbi Siljan lh tar like lang tid som bilen 🙂 sparer miljø 🙂

  1. Caroline

   Aldri i livet om jeg tar den bussen igjen! Jeg ble dårlig rett etter den første bakketoppen og hele veien inn til Oslo for 4 år siden :O Kastet opp i 12 timer etterpå. Spybussekspressen kaller jeg den :O All ære til de som klarer seg gjennom den turen! Jeg blir så reisesyk, dessverre. Jeg har vært sånn fra jeg var liten, på klasseturer hvor vi kjørte bil og buss ble jeg nesten alltid dårlig og gikk glipp av alt. Kastet opp på en utedo eller i skogen mens alle andre grillet og badet :p Den beste løsningen for meg er å ta bilen, om jeg vil komme meg fram og være i god behold til å gjennomføre dagen :p

   1. Jeg skjønner deg Caroline! Jeg bor på Sørlandet, å burde jo ta buss eller tog når jeg skal innover mot Oslo med tanke på miljø. Men blir også veldig reisesyk! Så ender alltid med å ta bil, å da kjører jeg som regel. Blir dårlig når andre kjører. Så får man heller tenke miljø på andre ting. Spiser for eksempel ikke kjøtt å spiser minimalt med meieri produkter. Å tar fly veldig sjeldent.

   2. Marita

    Huffameg jeg har også slitt med reisesyke siden jeg var liten. Blir fortsatt reisesyk innimellom, både på buss, i bil og iallefall på båt 🙁 Det beste er faktisk å kjøre selv. Reiste med buss for å besøke familie for noen år siden, og da var jeg sinnsykt kvalm hele turen, som tok 7 timer. Never again! Tar du noen forholdsregler mot reisesyke foresten?

   3. Caroline

    Det er virkelig ikke noe godt :/ Jeg tar postafen når jeg husker det, ellers er det ingenting annet å gjøre enn å sitte foran eller å kjøre selv, samt å aldri ta båt når det sjøer :/ Da mamma, Nelia og jeg var i Århus i fjor sommer ble jeg jo så sinnsykt dårlig pga. litt sjø, så det er jo ikke alltid man har noe valg heller, vi måtte jo hjem :/ Flysyk har jeg heldigvis bare blitt 1 gang, så der er det mer redsel som er i veien, selv om det stadig går bedre 🙂

    Klem!

 23. Hei! Synes det er så koselig og gøy å følge med på mystorien din! Jeg og venninnene mine snakker ofte om dine freshe bilder og søte Nelia med morsome filter. Kan jeg spørre hvor mange følgere du har? Virker som det er mange som liker å følge med!

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det 🙂 Jeg har ca. 40.000 følgere der 🙂

 24. Du stråler!

  1. Caroline

   Tuusen takk, snille du <3

 25. Oi. Nå begynner magen virkelig å vises ja. Så lekker du er. Virkelig nydelig som gravid ☺

 26. Hei!
  Kjempefint antrekk 🙂 Hvor er skjorta di fra? Må nesten ha en slik selv hihi

  1. Caroline

   Den er fra h&m 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *