ikea på 20 minutter

Planter

IKEA på 20 minutter – GUIDE 

– vit hva du skal ha – 

– finn den nærmeste parkeringsplassen – 

– gå bestemt og vær målbevisst – 

– finn en snarvei slik at du slipper å gå gjennom hele varehuset, skal du for eks. ha planter, gå veien via kassene – 

– det er ikke lov å plukke med seg mer enn du skal ha – 

– finn en hurtigkasse – 

– gå like målbevisst ut igjen – 


Haha, ikke akkurat rakettforskning, men dette var altså min strategi i dag og jeg var gjennom inngangsdøren, borte ved plantene, fant det jeg skulle ha, gikk rett til betalingskassen og var ute på parkeringsplassen med mine 5 grønne planter i løpet av 20 minutter! Her snakker vi effektiv, jeg trodde det nesten ikke selv! Ble fristet til å plukke med meg noen deilig duftlys på veien, noen puter til å ha i utestolene våre og en kjempefin sengehimmel til utebruk på veien tilbake (selvfølgelig) men jeg hoppet glatt over og det er vel det lureste jeg har gjort på en stund 😉 Kastet ikke bort noe tid og er noen rimelige og fine planter rikere – dette blir så bra! 

Planter_1

Jeg hadde et vellykket møte tidligere på dagen i dag og avsluttet, som jeg nevnte, med nye negler (sponset) fra Eger Skin Clinic. Valgte en helt nydelig grønnfarge denne gangen, så nå lurer jeg fælt på om grønne negler vil gi grønne fingre også? La oss håpe det, slik at plantene lever sommeren gjennom 😉 


Håper deres dag har vært fin også! Sov godt ♥ 

37 kommentarer

 1. Hvor er den fiine puffen du sitter på fra?? Den MÅ jeg ha! 🙂
  Og må bare si det; du stråler for tiden. Du har virkelig gravidgløden Caroline! Ønsker deg en fin kveld, stor klem!

  1. Caroline

   Snille du! Tusen takk <3 Den er fra Nille 🙂

   Klem 🙂

 2. Hei Caroline.
  Så effektiv du har vært :). Ikke dårlig.
  Hvem ordnet neglene dine ?
  Tenkte også på hvorfor du ikke betaler slike behandlinger selv når du har en såpass solid økonomi ? Kanskje dette er en av faktorene til at økonomien er så bra? Sparer mye på å ikke betale for slike behadlinger .

  1. Caroline

   Miranda heter hun, kjempeflink 🙂 Jeg kunne fint betalt for å få ordnet neglene selv, men når de gjerne vil gjøre det gratis, så sier jeg ikke nei takk til det 🙂 Jeg tror nok ikke at dette er en faktor for god økonomi, selv om du i det lange løp vil spare noe på å ikke bruke penger på dette.

 3. Ida Marie

  Så utrulig koselig å lunt det er blitt på terassen din 🙂 Hvor er putene i sofa og lyktene fra?

  1. Ida Marie

   hva slags blomster er du kjøpt foresten? har selv tenkt å kjøpe noen til terassen for å live det opp litt 🙂

  2. Caroline

   Putene i sofaen er fra Kremmerhuset og lyktene er fra Kid (de på bordet) 🙂

 4. Så flink du er! Det hadde jeg ALDRI klart :p mest fordi jeg har retningssans som en grønnsak. Går meg alltid vill på IKEA, haha!

  Så flott du er på første bilde, forresten! Du ligner på mammaen din der 😀 og det er jo såklart et kompliment, så vakker som hun er 🙂 Og du stråler virkelig for tiden, Caroline!

  Ha en nydelig tirsdag 🙂
  Klem <3

  1. Caroline

   Tusen takk, skjønne du <3 Håper dagen din blir fin 🙂

   Klem!

 5. Åh, jeg bare elsker grønne planter! Det blir sikkert superfint 🙂 Lenge leve effektiviteten – flink er du, hehe!

  1. Caroline

   Haha, takk 😉

 6. Hei, hvor har du kjøpt de fine lyktene som står på bordet? 🙂

  1. Caroline

   De er fra Kid 🙂

 7. Du får gjerne vise hvordan du har det på uteplassen med de nye plantene. Trenger inspirasjon 🙂

  1. Caroline

   Det skal jeg 😀 Tenker bare å vente til alt er klart før jeg tar bilder og forhåpentligvis lager et digert inspirasjonsinnlegg for terrassen 🙂

   1. Ingrid

    Perfekt! Takk 🙂

 8. IKEA på 20 minutter det er BRA! Det er jo så mange fristelser og så mye man «ikke klarer seg uten» 😀
  Jeg må bare si det atter en gang Caroline – du er en nydelig dame, men nå for tiden OSER DU SKJØNNHET!
  Det er noe med hele deg og spesielt øynene. Gravidskjønn <3

  Det blir så fint med litt grønt. Da har man følelsen av å sitte i en liten oase 😉
  Fortsatt fin uke til deg!

  1. Caroline

   Haha, ikke sant? Mektig stolt der altså 😉 Du er for snill! Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere, Lisen <3 Stor klem!

 9. Karoline

  Valgte du grønnfargen selv? 🙂 Kan man velge farge selv på Eger Skin Clinic? 😀
  Du er bare helt nydelig vakker! 🙂 Ja, du har virkelig gløden i deg for tiden! Og den MAGEN!! :O Åå smelt! 🙂 Du stråler Caroline! Lykke til videre i svangerskapet 🙂 Fine deg <3 Fin dag 🙂 Klem!

  1. Caroline

   Ja, du kan velge selv 🙂 Tusen takk for så fine ord! Stor klem 🙂

 10. Alexandra

  Hei!
  Ikke alt lett det med IKEA, barn og mann gitt. Fint å ha en plan for besøket;)

  Sett på hagemøblene dine før og synes de er superfine! Kan jeg spørre hvor du har fått tak i dem og om de er kjøpt i år?

  God sommer videre ønskes deg og dine.

  1. Caroline

   Haha, nei 😉

   De bestilte vi fra room21 for noen år siden :/

   God sommer til deg også, Alexandra! 🙂

 11. Så fin terrasse… Uff – her bare regner det. Har malt en side av huset i mai liksom, og siden det har hele resten av huset bare måtte vente fordi det er så vått. Terrassen har regna bort også. Iallefall planene om å gjøre det fint der ute. Stavanger ass… Haha

  IKEA er fullt mulig på 20 min. Men når jeg bor 5 min unna så er det kanskje ikke så rart – besøkene blir bare litt hyppigere 😛

  1. Caroline

   Uff, så leit :/ Regner her i dag også, alltid like trist :/ Hyppigere besøk gjør det nok helt klart kortere også ja :p

   Klem!

 12. Har ikke vært innom ikea på 10 år, bor så langt unna nå. Men husker hvor laaaaange besøkene der gjerne ble, og hvor innmari sliten jeg var etterpå 😉

  1. Caroline

   I knoooow! Sånn var / er alltid (som regel) min opplevelse også, godt å vite at det faktisk KAN unngåes 😉

   Klem 🙂

 13. Hei Caroline! Spørsmål ikke relatert til innlegget … Jeg elsker dahlia boots’a dine. Og naturlig nok er de utsolgt de fleste plasser i min størrelse. Kommer det påfyll eller går det an å bestille andre steder enn bianco ?

  1. Caroline

   Så hyggelig at du liker dem! Det gjør jammen jeg også 😉 Har du vært rundt i de forskjellige Biancobutikkene? Det er jo en limited-kolleksjon, så jeg vet ikke om de vil få påfyll :/

   Klemmer!

 14. Hei!
  Dette er ikke for å skremme eller være hysterisk, bare en liten obs obs-ting som er kjekt å vite! Nå ser jeg ikke helt hvilke planter du valgte å kjøpe, men på ikea (og sikkert mang andre steder) selger de sagopalme (CYCAS REVOLUTA heter den hos dem) som er veldig giftig for både hunder og barn. Var noen som delte sin uheldige erfaring med denne planten i gruppen «med hjerte for hunder på rømmen» på facebook i fjor sommer. De var på ferie, hunden spiste noe fra denne planten og ble fryktelig syk, man kan dessverre også finne en god del historier om hunder som ikke har overlevd 🙁 Så som mor til firbente og tobente er det ikke en plante man vil ha hjemme 🙂
  Ellers ha en kjempegod sommer videre og lykke til med resten av graviditeten! Du ser strålende ut!! 😀

  1. Caroline

   Nå måtte jeg sjekke og det var ikke den planten 🙂 Men tusen takk for at du sier ifra, det var jeg ikke klar over :O

   Stor klem!

 15. Imponert over IKEA på 20 minutter! Iaf ettersom du er gravid. Hehe. Jeg brukte stadig 20 minutter bare på å lokalisere bilen etter jobb, og har fler enn én gang stått og ventet på å bli hentet da jeg egentlig kjørte selv de dagene. Makan! Tok vel kaka da jeg satt meg i passasjersetet og ventet på at mannen skulle kjøre meg til jobb på morgenen, uten at han var hjemme.
  Så IKEA på 20 minutter er virkelig imponerende:D
  Kos deg videre i graviditeten din! Du stråler for tiden og det er så moro å følge med!
  BTW; du er dødskul i snekkerbukser;)<3

  Stor kos fra Rygge

  1. Caroline

   Hahaha, fantatsisk :p Tusen takk, Sarah <3

   Klemmer!

 16. Hei Caroline, så flotte lykter du har på bordet! Nå har jeg vært på flere Kid, og ingen kan kjenne de igjen… Er de kjøpt et annet sted kanskje? Setter virkelig pris på om du svarer, da jeg kunne virkelig tenkt å finne et sted som selger disse:-)

  1. Caroline

   Ja! Det er de som står på gulvet i sort tre / kurv som er fra Kid! Beklager, de på bordet er fra Nille 🙂

 17. Jente 15 år

  Dette må være noe av det mest hjernedøde jeg noensinne har lest.

  1. Caroline

   Det var litt av poenget 😉 Du burde kombinert innlegget mitt med snapchaten min for å forstå. Og du, alt trenger vel ikke å være så seriøst? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *