den fineste 80-åringen ♥

bursdag_2

bursdag_4

Da er jeg omsider hjemme igjen og selv om jeg har hatt fantastiske dager på hytta og med familien, er det noe med hjemme som alltid er deilig. Jeg føler ofte at ting forfaller litt når jeg er borte i så mange dager, så denne uken gleder jeg meg til å vaske hele huset, knipe blomster og bare få ting på stell igjen – blant annet noen nye babyting *kilerimagen* 🙂 Jeg skal riktignok til Oslo for et møte i morgen og blir borte så å si hele dagen, men tirsdagen er satt av til hus og hjem! Uansett, dette innlegget skal ikke handle om det, men om dagen i går og min flotte farmor som allerede har blitt 80 år  Timene gikk så fort og før vi visste ordet av det hadde vi faktisk feiret i 5 timer og kvelden var i ferd med å ta slutt. I slike stunder, når du føler at du ikke klarer å ta innover deg alle som er der og alt som skjer, da er det godt å ha kameraet! Disse bildene skal jeg ta vare på for alltid ♥ 


bursdag_6

bursdag_7

Farmor har spilt piano hos Eldbjørgs Ballettskole i veldig mange år, så pynten bar selvfølgelig preg av nettopp det. Da jeg var yngre besøkte jeg henne fast en dag i uken rett fra barneskolen for å øve på piano. Jeg spilte jo selv piano i mange år og fikk alltid god hjelp fra henne 🙂 Forsøkte virkelig å finne pynt med noter eller piano også, men det var litt vanskeligere 😉 Og ja, ballongene i 80-tall streiket før festen var i gang! Haha! 

bursdag_1

bursdag_9

Bursdag_Berit_0567

bursdag_16

 

bursdag_10

bursdag_26

bursdag_14

Bursdag_Berit_0611

bursdag_11

bursdag_21

bursdag_17

bursdag_13


Nå er det pizza i sofaen sammen med Lars-Kristian her! ODD seiret over AAFK og EM-finalen er på skjermen, så kvelden er spekket med fotball 😉 Håper deres søndag er fin og tusen takk for så mange fine kommentarer under forrige post! Jeg blir jo helt satt ut og utrolig glad! 

40 kommentarer

 1. Herlige bilder! Hva jobber dine foreldre som? 🙂 Gleder meg til å se mer av deres innkjøp til lille babyen i magen! Når skal dere dele hennes navn?

  1. Caroline

   De driver for seg selv, reparasjon av hvitevarer 🙂 Vi vet ikke selv hva hun skal hete ennå, så jeg tenker vi venter til hun er her <3

 2. Hei Caroline 🙂
  Dette har ingening med dette inlegget å gjør men jeg håper virkelig at du tar deg tid til å svare meg 🙂
  Vi vurder å dra til Maldivene i desember med ei jente som da er 2 år . Er det noe du ville anbefalt som en familieferie ?:) kunne du tatt med Nelia dit ?:)
  Vet dere var der i desember. Var været bra ?:)
  Og er siste spørsmål. Må man uansett ta sjøfly for å komme seg dit ?:) er livredd for småfly så det er dette som stopper meg litt.

  Mvh Emma ❤️

  1. Caroline

   Sjøfly er virkelig bare hygge! Jeg er jo veldig redd for å fly selv, men akkurat sjøfly kjennes tryggere på en måte. Men det er ikek alle øyer du må ta fly til, noen av dem kan du også komme deg til med båt 🙂

   Maldivene er fullstendig avslapning og det er ikke veldig mye som skjer der, så det kommer jo litt an på hva jenta deres liker å gjøre etc. Jeg tror nok vi kunne tatt med Nelia dit, men helt ærlig synes jeg det er mer en ferie for 2 🙂

   God klem!

 3. Herregud, jeg vet jo hvem farmoren din er – nå ble jeg helt gira her! Jeg har danset på Eldbjørgs i mange, mange år og farmoren din spilte alltid for oss 🙂 for en skjønn dame hun er, jeg husker henne med et varmt smil og som en stor trygghet under balletteksamner! Feiringen ser ut som henne verdig 🙂 hipp hipp hurra!

  1. Caroline

   Å, så hyggelig å lese Malin! Hun følger med på bloggen, så jeg tipper hun blir glad når hun leser dette 🙂

   Klemmer!

 4. Så koselig det ser ut! Heldige farmora di 😉 jeg lurer på om du også spiser kakene? Klem

  1. Caroline

   Ja, det gjorde jeg 🙂 Mamma og jeg som bakte to av dem også 😉

 5. Jeanette

  Så flott gjort av dere! Hun ser ikke ut som om hun er 80 i det hele tatt

  1. Caroline

   Hun holder seg veldig godt 🙂 Og det er jeg så glad for! <3

 6. Tormod Gundersen

  Hei Caroline. Du verden så dere har stelt i stand. Fint pyntet, og nydelig dekorert. For en overraskelse dette må ha vært for din farmor. Man kan se på bildene at hun ble kjempe glad. En dag hun neppe kommer til å glemme. Dette var så flott gjort av dere.

  1. Caroline

   Det ble hun virkelig, så utrolig rørende 🙂

 7. Det så veldig hyggelig ut! 😀
  Vi overraska mormor da ho fylte 70, ble SÅ overraska og glad!

  Bruker du blogg.no eller er det en wordpress blogg som er koblet opp til blogg.no? 🙂

  Ønsker deg en finfin mandag videre <3

  1. Caroline

   Å, det kan jeg se for meg! 🙂 Jeg bruker wordpress 🙂 Ha en kjempefin mandag, Hilde!

 8. Jeanette

  Hei du trenger fort svar
  Er på vei til Fredrikstad og vil innom bare grønt… Hva anbefaler du som lunsj? kresne fjortiser men nysgjerrig mamma..les ikke kresen

  1. Caroline

   Å nei :/ Det er stengt på søndager og mandager 🙁

   1. Jeanette

    Oh shit, snart framme.. Hm.. Finne noe annet da. anbefalinger?

   2. Caroline

    Jeg har dessverre ikke vært pålogget, så jeg fikk ikke svart deg! Men jeg håper du fant et alternativ?

   3. Jeanette

    Det går bra, endte på et sted på brygga. Helt ok..men må nok tilbake.. Sååå lyst til å prøve Bare Grønt .

   4. Caroline

    Håper du får mulighet til å komme tilbake, hun er helt rå på mat 🙂

    Stor klem!

 9. Så fine og fargerike bilder. Det er hyggelig å lage fest for de eldste i familien,gjøre litt stas på dem.

  1. Caroline

   Ja, virkelig 🙂

 10. Viktoria

  Hei! Det så ut som en koselig feiring! 🙂 Jeg har danset på Eldbjørgs ballettskole i en del år og jeg kan huske at tante Berit, som vi kalte henne, spilte piano! 🙂 Husker at vi alle var lei oss når hun sluttet og vi måtte bruke cd isteden.. Det var koselig å se henne her igjen 🙂

  1. Caroline

   Åå <3 Hun synes også det var trist å gi seg!

 11. Hei Caroline! Laget bananbrødet ditt i går kveld, det ble bare så godt! Kommer til å lage det flere ganger også!Fortsett med oppskrifts onsdag. Leser bloggen din hverdag, det er også min favoritt blogg!
  Linn.

  1. Caroline

   Det er så hyggelig å høre, tusen takk 😀 Stor klem!

 12. For en sprek og søt farmor! 🙂
  Så herlig fest 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Pia <3

 13. Så nydelige dere og hele settingen var:) digget den røde kjølen. Vet du hvor den er fra?

  1. Caroline

   Jeg tipper den er vintage 🙂

 14. Viktoria

  Wow, så flott farmor du har!

  1. Caroline

   <3

 15. For en nydelig fest og for en nydelig familie dere er 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Sandra <3

 16. Mona Kirkestuen

  Så utrolig kule fargerike lamper/lampeskjermer som dere hadde hengt opp. Skal ha hippi / 50 års lag i august, kan fu fortelle hvor de er kjøpt ?
  Mona

  1. Caroline

   De er fra Indiska 🙂

   Klem 🙂

 17. Veronika

  Koselig Hvor er kjolen og skoene til nelia fra? Var kjempe fint

  1. Caroline

   Skoene er fra h&m og kjolen er fra Lindex 🙂

 18. hei, hvor er kjolen din fra? utrolig lekker

  1. Caroline

   Den er fra Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *